0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
van soundhound add-on? mert az insertcoin romból kimaradt, pedig használtam...
Kezd tetszeni a Note lehet megint csere lesz Ramy agyon fog virtuálisan dobni
Micsodaaaaa! Szó sem lehet róla! Melyik az a note?
Nem tudom, itt felrakhatom-e, de eladom a HTC Sensation készülékemet, sértetlenül, karcmentes, hibátlan, tökéletes műszaki állapotban, még javában garis, tartozékokkal, egyszerű tokkal, autóstartóval 110 ezer forintért.
Sziasztok!Már kétszer írtam a problémámról, nevezetesen: Miért nem talál frissítést a telefonom OTA-n keresztül? Eddig senki sem tudta megválaszolni ezt a kérdést és nagyon úgy néz ki, hogy nem is fogja. Vagy esetleg utoljára valakinek valami lövése...........?
Szia!Ez már megtörtént Európába szánták a telót!
Megjelent a GTAIII droidra Letölthető a You are not allowed to view links. Register or Login és azt írja kompatibilis Már telepítettem, de még tölti a hozzávalókat
Az mi ?
Grand Theft Auto? Hatalmas slágerjáték volt egy időben PC-n, szerintem érdemes kipróbálni PDA-n is
Ezt gyárilag így vetted,h EU-s? Vagy esetleg előfordulhat,h alighasználtan vetted,és utólag rakták rá az EU-s gyári Rom-ot?
Azt hogy hova szánták a telót azon a linken néztem meg amit te is javasoltál, namármost ugye az IMEI szám alapján dobja ki a találatot tehát ha Ázsiai vagy mittudoménmilyenlenne akkor azt írná ki, vagy semmit sem írna ki.... de ez azt írja hogy Európai!!!!! Vagy nem?A régebbi hozzászólásomban meg korai volt az öröm mert dobott valami frissítést de az nem rom frissítés volt csak ezt már nem írtam meg mert felb....tam magam.Bocsi!
Na most már nem vágom! Az enyémen 1.45.401.3 szoft van! Ettől van ujabb OTA?nem csak jövőre jön? Halló Masterek mondjatok már valamit erre akkor ez most hogyan van!
Van már 1.50. .....
De OTA hivatalos? Ami jön a vsara magától? na akkor én is mi az,h nekem nem jött!!!!