Kíváncsi vagyok,mit fogsz róla írni. Na hogy tetszik a képe? Amúgy en kezdem megszeretni. A formája és a vekonysaga miatt nagyon kényelmes használni.
A formáját és a vékonyságát én is imádom... főleg úgy, hogy a tömege nem feltűnően kicsi (mindezek ellenére), mivel jó kis masszív anyagokból készült.
A kijelző képe szeritnem egészen korrekt, még S-AMOLED után is. Nem mondom, az SGS II S-AMOLED+ -os képe messze lehagyja, de a Sensation sem produkál olyan rossz eredményt. A betekintési szögek jók, a színek viszont kicsit fakók, de nem tűnnek olyan műnek. A kontraszt nyilván jobb a S-AMOLED-en, viszont az 540x960-as felbontás miatt a kép igen-igen tiszta.
A Sense viszont valóban akad, pont úgy, ahogy kleingy-gyel mondtátok, főleg, ha sok Widget van kint az asztalon. Az animációk viszont nagyon odab***-nak
, hihetetlenül jól meg lettek csinálva, tegnap este azokat nézegettem egész végig!
A Lockscreen-ről pedig ne is beszéljünk, élmény a használata, nagyon hasznosra és jóra sikerült összehoznia a srácoknak a HTC-nél (kicsit hasonlít ez a fajta megoldás a Nokia N8-aséhoz).
Az előzetesem remélem ma délután meglesz, a képek már készülgetnek...