2025, 01 13, 08:50:27

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598981 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2225 Dátum: 2011, 12 10, 00:00:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Off-ban tovább!

Moderátorok nevében köszönöm :D:D:D

Sent from my HTC Sensation Z710e with Beats Audio using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Dzsi85

• PFC Fan
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: gyári
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2226 Dátum: 2011, 12 10, 01:04:45 »
Figyu az nem kopás! Látszik,h a Tok belseje foghatta meg a hátlapot! Nem ép a legjobb minőségű tok!  Próbáld meg enyhén alkoholos vattával megpuccantani,szerintem lejön! De figyázz(ved le a hátlapot és ugy) mert ha véletlen a kamera lencsére kerül,megoldja a rajta  lévő Uv szűrő film réteget.S vegyél jobb tokot(jobb minőségűt)

denaturált szesz szerinted megteszi? az van a melóhelyen, azzal megtudom próbálni. Az a legenyhébb szerünk, van nitro is, de az biztos leszedné a foltot, meg a festést is xD
Megpróbálom majd lekapni róla, és akkor először a fejükre kenem a tokot a boltban, mert mondta ez nem fog, meg htc-vel nem lesz gond hogy megfogja meg elszíneződik. Akkor viszont beruházok valami komolyabb tokra...

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2227 Dátum: 2011, 12 10, 01:28:50 »
A nem Sensation-t érintő hozzászólásokat általhelyeztem az ba. Kéretik nem meglepődni, hogy nem (itt) találjátok :)

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #2228 Dátum: 2011, 12 10, 08:40:58 »

A sima Sensation kinézete nem tetszett, az XL-é viszont igen?  :hmm: Ez hogy van ez?  :D Egyébként nekem az XL színe ami nagyon bejön  :ok:
Igen igen,a sima Sensation nekem túl formás volt, az xl meg egy lapos nagy kijelző és egy egyszerű hátlap, örülök,hogy valakinek tetszik a színe   :ok:
A másik,a tokra nagyon oda kell figyelni, a gyorsb.mondták a srácok, hogy nem egy ember ment vissza hátlap kopással, és mindegyiknek a tok volt a hunyó.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
« Reply #2229 Dátum: 2011, 12 10, 10:30:24 »
Sziasztok.
Most vettem észre egy hibát az 1.4.9-és SoM romban. A kamera, ha videót akarok felvenni szó nélkül kilép. Nem fagy le, csak simán kilép. Van erre valami megoldás, vagy valami ötlet?
Köszi a segítséget.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #2230 Dátum: 2011, 12 10, 11:09:43 »
Egy időre végleg feladtam a MIUI romot, így felraktam a You are not allowed to view links. Register or Login romot. Ajánlom figyelmetekbe, nekem eddig nagyon bejött :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #2231 Dátum: 2011, 12 10, 13:54:53 »
Tesztelgettem a wifi kérdést az xl-nél, nem tudtam úgy lefogni két tenyérrel, hogy egy jelölés is eltünjön, viszont a wifi kapcsolat kb5-10másodpercel lassabban jön létre mint a kis sensationál.3.5sense nagyon bejön.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #2232 Dátum: 2011, 12 10, 14:58:44 »
Sziasztok.
Most vettem észre egy hibát az 1.4.9-és SoM romban. A kamera, ha videót akarok felvenni szó nélkül kilép. Nem fagy le, csak simán kilép. Van erre valami megoldás, vagy valami ötlet?
Köszi a segítséget.
Igen, mivel az 1.4.9 is beta volt, az általad említett hiba is egy ismert hiba volt. Rakd fel az új 1.5.0-s verziót. Ez is beta de egyelőre tudomásom szerint nincs hiba benne (stock kernellel).

Nem elérhető skandargraun

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4
  • PDA ROM: passz
« Reply #2233 Dátum: 2011, 12 10, 15:29:15 »
Törölheted őket a beállítások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-s ott! (kényszerített leáll-adatok törlése-eltávolít)
Igazábol az Sd kártyádon is csinál bejegyzéseket,azt keresgetni kell! De szerintem,ha ezeket így törlöd,és csinálsz egy gyári visszaált,meg szűnik a gond!
Gyári adatok visszaállítása: beállítások-sd és tárolóhey-gyári adatok visszaáll.

Tegnap órákon át állítgattam mindent és láss csodát, ma reggelre, mikor bekapcsoltam a telót, jó lett, nincs rezgés, azaz mint a windowsnál, csak újra kellett indítanom ahhoz, hogy valamelyik beállítás érvénybe is lépjen.Persze most nem tudom melyik beállítási mód bizonyult jónak ,de legalább újraindítás után már működik, de erre androidnál nem voltam felkészülve.

A te problémádra visszatérve, én neki sem álltam letisztítani az elszíneződést, mert számomra ijesztően menthetetlennek tűnik, de  ne legyen igazam.
Nem tudom ,hogy ez konkrétan a hátlap minőségéről bizonyítvány, vagy a tok silányságát bizonyítja inkább.

Nem elérhető BIT_

« Reply #2234 Dátum: 2011, 12 10, 16:38:24 »
Igen, mivel az 1.4.9 is beta volt, az általad említett hiba is egy ismert hiba volt. Rakd fel az új 1.5.0-s verziót. Ez is beta de egyelőre tudomásom szerint nincs hiba benne (stock kernellel).

Hmmm, felraktam, de nem megy rajta a facebook. Nem tudok mondjuk a friendstreambe bejelentkezni, és emiatt a telefonkönyvemet sem tudom csatolni a facebookhoz.
Megy vissza az 1.4.9. :(

Nem elérhető blackdog7

« Reply #2235 Dátum: 2011, 12 10, 21:00:39 »
Hmmm, felraktam, de nem megy rajta a facebook. Nem tudok mondjuk a friendstreambe bejelentkezni, és emiatt a telefonkönyvemet sem tudom csatolni a facebookhoz.
Megy vissza az 1.4.9. :(
Hm, ez érdekes, mert az xda-s topic-on nem ír senki olyat, hogy nem tud bejelentkezni csak ezt:
A problémát író: Yes and no. You can export the contacts and reimport after, but it doesn't maintain all the linkages between facebook/google etc - which is a real shame.

V6 válasza: The linkages should be back in a couple off minutes.
When you sign in at facebook and it imports your friends Sense should ask you in just a matter of minutes if he may link your contacts.

Ismét a probléma jelentője: Yeah - it gets *most* of them, but there's a few where (for example) the name they use on FB isn't their real name which I have in the phone and I have to set them up manually.
It's not a big deal, not really - but it would be nice to be able to export the whole of the "people" database and have it reimport with all information intact.
Not your fault It's Sense.

Ez az írás pedig még az 1.4.9-esnél született. Sajnos nem facebook-ozom, legalábbis inaktiváltam magam egyéb okokból, így nem tudom kipróbálni.

Nem elérhető BIT_

« Reply #2236 Dátum: 2011, 12 10, 21:17:02 »
Hm, ez érdekes, mert az xda-s topic-on nem ír senki olyat, hogy nem tud bejelentkezni csak ezt:
A problémát író: Yes and no. You can export the contacts and reimport after, but it doesn't maintain all the linkages between facebook/google etc - which is a real shame.

V6 válasza: The linkages should be back in a couple off minutes.
When you sign in at facebook and it imports your friends Sense should ask you in just a matter of minutes if he may link your contacts.

Ismét a probléma jelentője: Yeah - it gets *most* of them, but there's a few where (for example) the name they use on FB isn't their real name which I have in the phone and I have to set them up manually.
It's not a big deal, not really - but it would be nice to be able to export the whole of the "people" database and have it reimport with all information intact.
Not your fault It's Sense.

Ez az írás pedig még az 1.4.9-esnél született. Sajnos nem facebook-ozom, legalábbis inaktiváltam magam egyéb okokból, így nem tudom kipróbálni.

Fiók ikonja ott van, de ha rányomok, hogy beírjam a nevemet, nem csinál semmit. Olyan, mintha nem is nyomtam volna oda. Minden más működik

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #2237 Dátum: 2011, 12 11, 13:32:03 »
na nekem megint egyik pillanatról a másikra bekakilt a locations. megint ugyan azt csinálja, mint eddig. elképzelhető, hogy azért nem enged címet beírni, vagy footprintet megadni, mert lejárt a licensz?

ami viszont érdekes, hogy ha kirakom a lakásom footprintjét widgetbe, akkor simán működik a navi, de ugye csak oda tudok navigálni, máshova nem.
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #2238 Dátum: 2011, 12 11, 13:34:11 »
na nekem megint egyik pillanatról a másikra bekakilt a locations. megint ugyan azt csinálja, mint eddig. elképzelhető, hogy azért nem enged címet beírni, vagy footprintet megadni, mert lejárt a licensz?

ami viszont érdekes, hogy ha kirakom a lakásom footprintjét widgetbe, akkor simán működik a navi, de ugye csak oda tudok navigálni, máshova nem.
Korrektek. Még ha le is járt a licenszed, részegen hazavezet, nehogy eltévedj :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2239 Dátum: 2011, 12 11, 13:38:56 »
Korrektek. Még ha le is járt a licenszed, részegen hazavezet, nehogy eltévedj :D
jó de semmi más nem működik benne:) fekete képernyő, csak a feliratok vannak, ikonok nincsenek. amit két oldalall előrrébb beillesztettem kpet, az fogad. full wipe után működött, de most megint nem, pedig akkor se volt elvileg már érvényes
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #2240 Dátum: 2011, 12 11, 13:44:19 »
jó de semmi más nem működik benne:) fekete képernyő, csak a feliratok vannak, ikonok nincsenek. amit két oldalall előrrébb beillesztettem kpet, az fogad. full wipe után működött, de most megint nem, pedig akkor se volt elvileg már érvényes
Világos, csak poénnak szántam :) Amúgy ha ennyire fontos próbálj ki más romot. Elég sok van ami kinézetre teljesen olyan mint a gyári.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2241 Dátum: 2011, 12 11, 13:58:00 »
Világos, csak poénnak szántam :) Amúgy ha ennyire fontos próbálj ki más romot. Elég sok van ami kinézetre teljesen olyan mint a gyári.
eddig két 3.5ös sense romot próbáltam, az amaze cam mod miatt. de egyikben sem volt jó. lehet visszatöltöm az előző mentésemet, ahol semmi gond nem volt vele, titaniummal lementem a programot és a hozzá tartozó dolgookat, és azt visszatöltöm a 3.5ös romra

Nem elérhető blackdog7

« Reply #2242 Dátum: 2011, 12 11, 14:01:15 »
Fiók ikonja ott van, de ha rányomok, hogy beírjam a nevemet, nem csinál semmit. Olyan, mintha nem is nyomtam volna oda. Minden más működik
Szia!
Megnéztem, de látom, hogy a SoM-ban alapból nincs friendstream. Azt az első oldalról külön tudom letölteni.
Ezt írja a telepítésről:
"After flashing reboot and clear HTC Sense cache in application manager to insert new widgets"
Törölted a Sense cache-t mielőtt kiraktad a friendstream widgetet?

Nem elérhető BIT_

Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2243 Dátum: 2011, 12 11, 16:17:28 »
Szia!
Megnéztem, de látom, hogy a SoM-ban alapból nincs friendstream. Azt az első oldalról külön tudom letölteni.
Ezt írja a telepítésről:
"After flashing reboot and clear HTC Sense cache in application manager to insert new widgets"
Törölted a Sense cache-t mielőtt kiraktad a friendstream widgetet?

Letoltottem, fent is van, de nem megy. Majd próbálkozok még. Köszi a helpeket. :)

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk

Nem elérhető BIT_

« Reply #2244 Dátum: 2011, 12 12, 12:04:57 »
Na, kijött az 1.5.0 final. Meglessük :D

Nem elérhető bedecs.hu

• Saját weboldalam
  • Navigáció / Navigation: Locus, Waze
  • PDA: Xiaomi MI9
  • PDA ROM: Pixel Experience
« Reply #2245 Dátum: 2011, 12 12, 14:22:23 »
Üdv mindenki, én is beléptem tegnapelőtt a HD2-ről Sensation-re áttért HTC fanok közé.
 És ettől a pillanattól Revolution HD ROM csücsül a masinán. :)
Ericsson A1018 ► A2618S ► R320 ► T68i ► T610 ► Nokia 7650 ► SonyEricsson P800 ► P900 ► Asus P525 ► P750 ► HTC HD2 LEO ► Sensation ► Sony Acro S ► Honor 7 ► VkWorld S8 ► Xiaomi MI9 ►

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
« Reply #2246 Dátum: 2011, 12 12, 15:01:33 »
Üdv mindenki, én is beléptem tegnapelőtt a HD2-ről Sensation-re áttért HTC fanok közé.

Üdvözlet körünkben!  :D

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2247 Dátum: 2011, 12 12, 15:37:09 »
Üdv!
Páran HD2-ről jövünk mi is, üdv köreinkben :)

Nem elérhető ramy

« Reply #2248 Dátum: 2011, 12 12, 20:25:53 »
érdemes ezt szerintetek?

Multkor mintha olvastam volna 1 cikket,h egyre több vírust fejlesztettek ki Androidra.

Nem elérhető ramy

« Reply #2249 Dátum: 2011, 12 12, 20:28:28 »
Ja és Free!
Én lefuttatam azért,nem talált semmit! 
Mivel Free,feltoltam,lefutattam,és Töröl! Lehet néha nem árt ,!?