Sziasztok!
A következő problémával fordulok felétek: másfél hónapja vásároltam a készüléket újonnan, tokban hordom hogy vigyázzak rá, ám vagy a tok vagy a készülék hátlapjának bevonása miatt igencsak elszíneződött a hátlapom. Ez azért gázos, mert a régi kütyümet (SE W810i) csak zsebben meg mindenhol tok nélkül hordtam, de kb 5 év alatt sem tudtam így "tönkre tenni" mint ezt 1,5 hónap alatt. Mi lehet a baj vagy a megoldás szerintetek? Várom megtisztelő válaszotokat.
You are not allowed to view links.
Register or Login
Register or Login
Register or Login
Register or Login
Ugyanezt a tokot használom és ugyanígy néz ki a hátlapom, szóval ez nem a hátlap hibája.
Nem tudna -e nekem segíteni vki, kb. egy hónapos a sensationom, de van egy probléma, ami már kissé túlnőtt rajtam és nem tudom orvosolni.
A halk hangszórók miatt beinvesztáltam a marketen a Volume+ Pro alkalmazásra, amivel meg is vagyok elégedve.
Viszont ami korábban még nem volt zavaró, most kifejezetten azzá vált, ugyanis a teló minden egyes hívás alkalmával rezeg, hiába van kilőve a rezgés mind a gyári hangoknál, mind a volume alkalmazásnál.Már ötletem sincs, de frusztráló tud lenni, hogy a symbian után nem vagyok képes egy ilyen alapszintű problémával megbirkózni.
Sőt, amikor a volume+-t kilőttem az alkalmazás kezelőben, a probléma akkor is jelentkezett, csupán annyit vettem még észre pluszban, hogy amikor aktív a teló, azaz a kijelző, akkor nem rezeg híváskor, viszont amikor nyugalmi állapotban van, akkor igen.
Ha valakinek van építő jellegű tippje, azt szívesen fogadom.