2025, 01 13, 06:40:15

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598972 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető BIT_

• Nem: Férfi
  • FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2175 Dátum: 2011, 12 07, 05:42:30 »
Egy kérdés. CL10-es 32-es kártyával nektek milyen sebességgel ír és olvas a cucc?

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2176 Dátum: 2011, 12 07, 12:11:15 »
Sziasztok, szeretnem megvenni ezt Asphalt 6: Adrenaline HD, de azt mondja a market, hogy nem kompatibilis a sensational. létezik ez??

köszönöm
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető damok

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S III (i9300)
  • PDA ROM: Gyári 4.1.2
« Reply #2177 Dátum: 2011, 12 07, 12:19:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #2178 Dátum: 2011, 12 07, 12:30:13 »
Engem különösebben nem zavar, ha 'belenéznek' a telefonomba, kétlem hogy bármire is felhasználnák az adatokat, de főzött romnál ugye alapból ki vagyunk védve :D Egyébként ezzel a programmal meg lehet állapítani fut e ilyen program: You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #2179 Dátum: 2011, 12 07, 13:11:02 »
Lefuttattam az Antutu Benchmarkot, és böngészgettem az eredmények között. A legnagyobb pontszámú Sensation 7331-et kapott, és SD kártya olvasási sebességnél 56,7 MB/s-et ír.  :shock: Most komolyan valaki hallott már ilyen sebességről, vagy csak valami kamu lesz ez?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #2180 Dátum: 2011, 12 07, 15:20:51 »
Sziasztok, szeretnem megvenni ezt Asphalt 6: Adrenaline HD, de azt mondja a market, hogy nem kompatibilis a sensational. létezik ez??

köszönöm
Igen, sajnos igen. Én is belefutottam ilyenbe már

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2181 Dátum: 2011, 12 07, 16:04:27 »
Igen, sajnos igen. Én is belefutottam ilyenbe már

Köszönöm, nincs ezeknek valami web oldaluk ahol közvetlenül a meg tudnám venni, vagy esetleg hasonló autó verseny játékot tudnál ajánlani?

Sent from my HTC Sensation Z710e with Beats Audio using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #2182 Dátum: 2011, 12 07, 19:11:46 »
Köszönöm, nincs ezeknek valami web oldaluk ahol közvetlenül a meg tudnám venni, vagy esetleg hasonló autó verseny játékot tudnál ajánlani?

You are not allowed to view links. Register or Login oldaláról próbáld meg!

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
« Reply #2183 Dátum: 2011, 12 07, 21:20:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login oldaláról próbáld meg!

Már megoldottuk!   :ok:

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #2184 Dátum: 2011, 12 07, 21:42:15 »

Nekem gond nélkül megy  :D Örülök, hogy megoldottátok.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető ramy

« Reply #2185 Dátum: 2011, 12 07, 21:53:49 »
Nekem gond nélkül megy  :D Örülök, hogy megoldottátok.

De ez olyan gyerkőc játék!  na most ilusztrálom..Őő ő őőőőőőmmm zzz iiiiiiiiiim őő ő őőőő őiiiiiiiikarka karika karika  :D
Inkább valai mászkálós,ott legalább történik valami!  Pl - Nova2-9MM-Tintin-Modern Combat2-én egyenlőr e ennyi tudok ami megy a vason! valaki tud még szinvonalas játékot,rongáljon nyugodtan(nevek terén)!  :ima:   :D

Nem elérhető saba141

• PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Android 5.0
« Reply #2186 Dátum: 2011, 12 08, 06:14:30 »
Most már kezd egy kicsit aggasztani, amit csinál a telóm. Napközbeni használat mellett merül kb 30%-t, utána, viszont amikor lerakom éjszakára, akkor reggelre teljesen lemerül, úgy hogy még bekapcsolni sem tudom.
Minden második nap játssza ezt el. Megcsináltam már a wipe battery stat-t is. Víruskeresővel is átnéztem, de semmi hibát nem talált. Szerintetek mi lehet a baja ?

Nem elérhető Murmucka

• Navigáció / Navigation: iGo Primo 9
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Gyári 5.1
« Reply #2187 Dátum: 2011, 12 08, 07:42:13 »
Most már kezd egy kicsit aggasztani, amit csinál a telóm. Napközbeni használat mellett merül kb 30%-t, utána, viszont amikor lerakom éjszakára, akkor reggelre teljesen lemerül, úgy hogy még bekapcsolni sem tudom.
Minden második nap játssza ezt el. Megcsináltam már a wipe battery stat-t is. Víruskeresővel is átnéztem, de semmi hibát nem talált. Szerintetek mi lehet a baja ?
Esetleg egy gyári beállítás visszaállítással próbáltad? Lehet van rajta program ami nem vírus, de szívja az akksit.
A rom gyári? Főzött romnál szintén lehet, hogy szar radio rom-ot használsz, rossz kernelt stb.
Én első körben visszaállítanám a gyári beállításokkal, ha az se segít, és főzött romod van, felraknék egy RUU-t, az full visszaállít mindent gyárira. Sensation esetében panaszkodnak sokan az 1.50.xxx.xxx legújabb ROM-ra az akkuidő miatt, ott esetleg javaslom az 1.35.401.4-es romot visszarakni.
Sensation XE esetében mehet az 1.73.401.4
Ha mást nem az RUU-val kizárhatod a hardverhiba (szar akksi pl) lehetőségét, utána még mindig mehet vmelyik másik főzött vissza.
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető saba141

« Reply #2188 Dátum: 2011, 12 08, 08:04:06 »
Esetleg egy gyári beállítás visszaállítással próbáltad? Lehet van rajta program ami nem vírus, de szívja az akksit.
A rom gyári? Főzött romnál szintén lehet, hogy szar radio rom-ot használsz, rossz kernelt stb.
Én első körben visszaállítanám a gyári beállításokkal, ha az se segít, és főzött romod van, felraknék egy RUU-t, az full visszaállít mindent gyárira. Sensation esetében panaszkodnak sokan az 1.50.xxx.xxx legújabb ROM-ra az akkuidő miatt, ott esetleg javaslom az 1.35.401.4-es romot visszarakni.
Sensation XE esetében mehet az 1.73.401.4
Ha mást nem az RUU-val kizárhatod a hardverhiba (szar akksi pl) lehetőségét, utána még mindig mehet vmelyik másik főzött vissza.

Köszi az infokat. Elméletileg minden új rajta, mármint a radio, kernel stb...
Főzött ROM van a vason. Megmondom őszintén, azóta csinálja, amióta felraktam a Startup Manager-t, azóta meghülyült a teló. Factory resetet meg azért nem akarok csinálni, mert akkor újra kell megint rakni mindent, hiszen most back up-ni nem tudok, mert valami alapból bezavar. Szóval lehet hogy inkább megvárom az ICS-t, és akkor újra pakolok mindent.

Nem elérhető Krisztian156

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3&Sultan kernel
« Reply #2189 Dátum: 2011, 12 08, 10:46:00 »
De ez olyan gyerkőc játék!  na most ilusztrálom..Őő ő őőőőőőmmm zzz iiiiiiiiiim őő ő őőőő őiiiiiiiikarka karika karika  :D
Inkább valai mászkálós,ott legalább történik valami!  Pl - Nova2-9MM-Tintin-Modern Combat2-én egyenlőr e ennyi tudok ami megy a vason! valaki tud még szinvonalas játékot,rongáljon nyugodtan(nevek terén)!  :ima:   :D

A Modern Combat sandstrom (nem a 2) szerintem idáig a leg tutibb mert lehet wifi-n keresztül egymással játszani :D Csak  a felbontás miatt nem teljes képernyő.
Alfa Romeo Cuore Sportivo

Nem elérhető ramy

« Reply #2190 Dátum: 2011, 12 08, 12:20:16 »
A Modern Combat sandstrom (nem a 2) szerintem idáig a leg tutibb mert lehet wifi-n keresztül egymással játszani :D Csak  a felbontás miatt nem teljes képernyő.

Háát  :hmm:  szerintem nem a leg!  Akadozik-néha nem arra nmegy amerre akarnám..na meg ez a kis ablakban!
Nem az igazi na!

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #2191 Dátum: 2011, 12 08, 12:23:38 »
Ha esetleg valakit érdekel, akkor az ARHD romhoz csináltam egy újabb flashelhető EQS alternatívát. A különbség az a korábban csinált verziómhoz képest, hogy ha itt hosszan nyomva tartod az egyes menüpontot, akkor az ugrik a szóban-forgó beállításhoz.
Ezt az EQS-t robocik csinálta, én csak kiszedtem a romból.
Megjegyzem, hogy tesztelni egy Sense-o-Maniac rom-on is teszteltem, ahol tökéletesen fut, tehát a som-osoknak is ajánlom.
A link: You are not allowed to view links. Register or Login

(Aki reggelve van az xda-n, annak megköszönném, ha dobna egy köszit a linken, amennyiben hasznosnak találja a munkám.)

Nem elérhető Krisztian156

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3&Sultan kernel
« Reply #2192 Dátum: 2011, 12 08, 12:55:14 »
Ha esetleg valakit érdekel, akkor az ARHD romhoz csináltam egy újabb flashelhető EQS alternatívát. A különbség az a korábban csinált verziómhoz képest, hogy ha itt hosszan nyomva tartod az egyes menüpontot, akkor az ugrik a szóban-forgó beállításhoz.
Ezt az EQS-t robocik csinálta, én csak kiszedtem a romból.
Megjegyzem, hogy tesztelni egy Sense-o-Maniac rom-on is teszteltem, ahol tökéletesen fut, tehát a som-osoknak is ajánlom.
A link: You are not allowed to view links. Register or Login

(Aki reggelve van az xda-n, annak megköszönném, ha dobna egy köszit a linken, amennyiben hasznosnak találja a munkám.)

Nemtudom... Nálam nem akadozik egyátalán és az irányítás is tök jól meg.
Vannak ennél jomm játékok, nem azt mondom, csak azokkal nem lehet wifin hálózni! Melóba meg így wifin jó móka :D
Alfa Romeo Cuore Sportivo

Nem elérhető ramy

« Reply #2193 Dátum: 2011, 12 08, 13:22:40 »
Nemtudom... Nálam nem akadozik egyátalán és az irányítás is tök jól meg.
Vannak ennél jomm játékok, nem azt mondom, csak azokkal nem lehet wifin hálózni! Melóba meg így wifin jó móka :D

Picit odéb nyomtad az idézetet!  :)

Na azokra jobb játékokra vagyok kíváncsi!  Pl....?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #2194 Dátum: 2011, 12 08, 16:49:26 »
Fent az ICS alpha 5 :D You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #2195 Dátum: 2011, 12 08, 18:27:14 »
Fent az ICS alpha 5 :D You are not allowed to view links. Register or Login
Kipróbáltam, nekem nagyon bejön ez az új design. Persze még nagyon alfa, de a wifi például már tökéletes, sokkal gyorsabban csatlakozott mint eddig bármelyik romnál. Az egész rendszer felépítése így hirtelen okosabbnak tűnik, most már piszkosul várom :D

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #2196 Dátum: 2011, 12 08, 18:38:01 »
Kipróbáltam, nekem nagyon bejön ez az új design. Persze még nagyon alfa, de a wifi például már tökéletes, sokkal gyorsabban csatlakozott mint eddig bármelyik :oops: romnál. Az egész rendszer felépítése így hirtelen okosabbnak tűnik, most már piszkosul várom :D
Na joo, veszteni valom ugysincs  :)
Felteszem, nehezen allok ellen... :angyal:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető saba141

« Reply #2197 Dátum: 2011, 12 08, 18:51:23 »
Én még nem merem felrakni, de roppant kíváncsi vagyok hogy milyen lesz .

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #2198 Dátum: 2011, 12 08, 19:19:21 »
Én még nem merem felrakni, de roppant kíváncsi vagyok hogy milyen lesz .
Igazából még csak kipróbálni érdemes, de arra mindenképpen!  :ok: Csinálsz recoveryből egy backup-ot, felnyomod az ICS-t, megnyomkodtad, utána meg restore. Nem sokból tart :)

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #2199 Dátum: 2011, 12 08, 22:16:00 »
Srácok miért van az, hogy feltettem ma az insertcoin romot 3.5ös sense felulettel, és azóta nem megy a locations. A widgete attetszo, ezért egyszerre látom a helyeket footprintset stb, a programnal meg az alábbi kep fogad, ha be akarom ütni a célpontot. Az hagyján, h szerinte januárban lejárt a licencem, habár meg nincs egy hónapos a készülék. Revolution 3.5os sensenel ugyan ez van
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)