Most már kezd egy kicsit aggasztani, amit csinál a telóm. Napközbeni használat mellett merül kb 30%-t, utána, viszont amikor lerakom éjszakára, akkor reggelre teljesen lemerül, úgy hogy még bekapcsolni sem tudom.
Minden második nap játssza ezt el. Megcsináltam már a wipe battery stat-t is. Víruskeresővel is átnéztem, de semmi hibát nem talált. Szerintetek mi lehet a baja ?
Esetleg egy gyári beállítás visszaállítással próbáltad? Lehet van rajta program ami nem vírus, de szívja az akksit.
A rom gyári? Főzött romnál szintén lehet, hogy szar radio rom-ot használsz, rossz kernelt stb.
Én első körben visszaállítanám a gyári beállításokkal, ha az se segít, és főzött romod van, felraknék egy RUU-t, az full visszaállít mindent gyárira. Sensation esetében panaszkodnak sokan az 1.50.xxx.xxx legújabb ROM-ra az akkuidő miatt, ott esetleg javaslom az 1.35.401.4-es romot visszarakni.
Sensation XE esetében mehet az 1.73.401.4
Ha mást nem az RUU-val kizárhatod a hardverhiba (szar akksi pl) lehetőségét, utána még mindig mehet vmelyik másik főzött vissza.