2025, 01 13, 02:46:40

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598957 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető ramy

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2125 Dátum: 2011, 12 04, 23:24:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Így próbálom de azt irja: Nem sikerült csatlakozni a levelező kiszolgálóhoz a fiók adatok ellenörzéséhez. A kiszolgáló nem válaszol.
És mindnél ezt irja.

Igen!!  Most megint kipróbáltam!  tehát fekete ablak(kiszolgálo nem válaszol) folytatásra böksz..eltünik az ablak ,és utána folyamat befejezése! Kész!

Nem elérhető vassjana

« Reply #2126 Dátum: 2011, 12 04, 23:27:51 »
Igen!!  Most megint kipróbáltam!  tehát fekete ablak(kiszolgálo nem válaszol) folytatásra böksz..eltünik az ablak ,és utána folyamat befejezése! Kész!
Igen ezt is próbáltam be is fejezi de nem tudja megnyitni az e mailt.

Nem elérhető ramy

« Reply #2127 Dátum: 2011, 12 04, 23:35:05 »
Igen ezt is próbáltam be is fejezi de nem tudja megnyitni az e mailt.

na előről!
Levelezés-vonalkás-egyébb-uj fiok-alul egyébb popp3imap-kitöltöd jelszó,emailcim-tovább-ott IMAP-ra-tovább-feljön az ablak,h kiszolgáló nyema-folytatás-befejez(nekem is kiírta,h nem..) de ettől függetlenül működik ott az össz emailom!
Ill még egy dolog! Mikor mind ezt végigcsináltam maradj abban a fiokban amit most csináltál! nyomj vonalka- egyébb-beállítás-és állítsd be a -küldés fogadásban-letöltési beállítás-pl 7 nap! mert 1 en van és akkor nem fog emailt találni,ha nem kaptál aznap emailt!  remélem sikerült érthetően megirnom

Nem elérhető ramy

« Reply #2128 Dátum: 2011, 12 04, 23:44:07 »
Én is ugyanarra a widgetre gondoltam mint te, én azt gondoltam a hívások és értesítések hangját akarja levenni a kolléga. A média hangerőt valóban nem veszi le. A gyáriban és a hasonló főzöttekben is ugyan úgy működik ez a widget, mivel HTC-s gyári alkalmazás.

Még az eleje fele írogattam,h kihalt tőle a youtube! nem a gyáritól,még a legelső ajánlattól! Aztán már ezt nem is forszíroztam,(nekem egyértelmű volt,h nem csak csengőhangról van szó. meg azt is írtam,h eggyik ezt veszile ,másik meg azt,és én azt szeretném,ha mindennek csend!  De bocsi én nem fogalmaztam egyértelműen!!
A lényeg,h máá megvan,tök jól szuperál,és rém egyszerű!  És nagyon köszi,h próbáltataok segíteni!   :ok:    :D

Nem elérhető vassjana

« Reply #2129 Dátum: 2011, 12 04, 23:49:08 »
na előről!
Levelezés-vonalkás-egyébb-uj fiok-alul egyébb popp3imap-kitöltöd jelszó,emailcim-tovább-ott IMAP-ra-tovább-feljön az ablak,h kiszolgáló nyema-folytatás-befejez(nekem is kiírta,h nem..) de ettől függetlenül működik ott az össz emailom!
Ill még egy dolog! Mikor mind ezt végigcsináltam maradj abban a fiokban amit most csináltál! nyomj vonalka- egyébb-beállítás-és állítsd be a -küldés fogadásban-letöltési beállítás-pl 7 nap! mert 1 en van és akkor nem fog emailt találni,ha nem kaptál aznap emailt!  remélem sikerült érthetően megirnom
Mégegyszer megcsináltam a leírásod szerint de valamiért nem megy. Köszönöm a segítséged, holnap még nyúzom. Nem adom fel.

Nem elérhető ramy

« Reply #2130 Dátum: 2011, 12 04, 23:53:26 »
Mégegyszer megcsináltam a leírásod szerint de valamiért nem megy. Köszönöm a segítséged, holnap még nyúzom. Nem adom fel.

Figyu ezeket kombináld!  emailcim pontosan-jelszó szintén!  Utána próbáld Imap-al-de POp al is! Tovább-ablak beugrik -folytat-befejez! Vonalka egyébb-beállít és több napra rakd(7-vagy 10xx,és a méretkorlátot is ved feljebb! mert alapból 50 Kb van ,lehet egy átlag levél sem fog letöltődni!
nem tudom melyik kiszolgálóhoz akarsz ..!? Én kipróbáltam citrommail-freemail-gmail-al és megy!

Nem elérhető vassjana

« Reply #2131 Dátum: 2011, 12 05, 00:19:19 »
Figyu ezeket kombináld!  emailcim pontosan-jelszó szintén!  Utána próbáld Imap-al-de POp al is! Tovább-ablak beugrik -folytat-befejez! Vonalka egyébb-beállít és több napra rakd(7-vagy 10xx,és a méretkorlátot is ved feljebb! mert alapból 50 Kb van ,lehet egy átlag levél sem fog letöltődni!
nem tudom melyik kiszolgálóhoz akarsz ..!? Én kipróbáltam citrommail-freemail-gmail-al és megy!
Jó neked, hogy megy. Még nyúzóm, ha nem jön össze még jelentkezem.
Mégegyszer köszi.

Nem elérhető vassjana

« Reply #2132 Dátum: 2011, 12 05, 00:33:43 »
Szupi a citromail már megy. Hogy, mitől lett jó azt nem tudom, de nem is fontos.
Köszönöm!!!!!!!!

Nem elérhető virusrota

• PFC Fan
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: 1.50.401.1
« Reply #2133 Dátum: 2011, 12 05, 12:00:54 »
Sziasztok!

Egyszer már feltettem a kérdést nevezetesen: Miért nem talál frissítést a telefonom? Hogyan lehet ezt orvosolni?
Persze PC-ről megoldottam a frissítést, de a probléma attól még él. Lehet hogy ösztönzésként fel kellene dobjak egy karton sört?  ;)

Nem elérhető Murmucka

• Navigáció / Navigation: iGo Primo 9
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Gyári 5.1
« Reply #2134 Dátum: 2011, 12 05, 12:56:15 »
Sziasztok!

Egyszer már feltettem a kérdést nevezetesen: Miért nem talál frissítést a telefonom? Hogyan lehet ezt orvosolni?
Persze PC-ről megoldottam a frissítést, de a probléma attól még él. Lehet hogy ösztönzésként fel kellene dobjak egy karton sört?  ;)
Milyen verzió van rajta? 1.35.401.4?
Másnál is előfordult h nem frissít. Van azóta 1.45 ill 1.50 verzió is. Rakd fel az 1.45-ös RUU-t, aztán már menni fog a frissítés az 1.50-re OTA-n keresztül is.
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #2135 Dátum: 2011, 12 05, 14:06:36 »
Üdv
Urak, valaki próbálta már az xl-t?Vagy estleg tapperolta e már ?És ha igen m a benyomása, pl.minőség, összerakás,anyaghasználat.
Ja,holnapra boldog Májkit mndenkinek   :ok:
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Murmucka

• Navigáció / Navigation: iGo Primo 9
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Gyári 5.1
« Reply #2136 Dátum: 2011, 12 05, 14:12:34 »
Üdv
Urak, valaki próbálta már az xl-t?Vagy estleg tapperolta e már ?És ha igen m a benyomása, pl.minőség, összerakás,anyaghasználat.
Nagyranőtt Sensation XE.
ugyan olyan gyors, ugyan olyan jó minőségű. Én nem találtam a helyét, telefonnak már túl nagy, tabletnek meg pici.
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #2137 Dátum: 2011, 12 05, 15:23:31 »
Üdv
Meguntad a Titant?  :p
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető ramy

« Reply #2138 Dátum: 2011, 12 05, 16:47:03 »
Üdv

Végül is egy felspécizett Sensation! Pl a Sensationban a proci alapon 1.2Ghz pörög állítólag vissza van butítva 1.5 ghz ról! Míg XL ben 1.5 Ghz repeszt+ a zenei rész fel van spécizve szoftverileg! Kicsit más a Dizájn-a masinán,és jár hozzá spéci fülhalgató ,ami alapból 20E Ft ha külön veszed! tehát ha 20-30E ven több az ára megéri megvenned! De mindezt a Sensationból is ki tudod hozni-Rom csere és TSA-i után!
halott a Titan rész mi,s unod magad!  vedd meg,jó vas ez!  :D

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2139 Dátum: 2011, 12 05, 17:07:24 »
Végül is egy felspécizett Sensation! Pl a Sensationban a proci alapon 1.2Ghz pörög állítólag vissza van butítva 1.5 ghz ról! Míg XL ben 1.5 Ghz repeszt+ a zenei rész fel van spécizve szoftverileg! Kicsit más a Dizájn-a masinán,és jár hozzá spéci fülhalgató ,ami alapból 20E Ft ha külön veszed! tehát ha 20-30E ven több az ára megéri megvenned! De mindezt a Sensationból is ki tudod hozni-Rom csere és TSA-i után!

A Sensation processzora kétmagos, az XL procija csak egymagos. Az XL kijelzőfelbontása kisebb, illetve a GPU is lényegesen gyengébb. Én inkább mondanám egy butított Sensation-nek, bár még jobban igaz, hogy a nevén kívül semmiben sem hasonlít (vagyis nem ad okot) a sima Sensationre.

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #2140 Dátum: 2011, 12 05, 17:39:10 »
Nos úgy néz ki nem sok mindenkinek va itt Titan :-(
Csípem a vasat de nem találom magam vele, hd2 vel elvoltam pedig ott belefutott az ember a régi win felületekbe de nem zavart, a Titan meg tényleg hülyebiztos, nekem való  :D
De ez már tényleg olyan mint az eu raklap, igaz én nem rakosgatok romot fel ill.le, nekem jó a gyári.
Tényleg fél óra alatt ki lehet ismerni a vasat ahogy a tesztben írták, ami persze egy jó dolog.
Valahogy most nem találok lelkemnek tetsző Htc-t,nem értem !?
Kiváncsi vagyok jön e jövőre az a 2,4Ghz 4magos vas, az tetszik a képeken, bár nem értem mi értelme ekkora procinak, v.színüleg semmi, 1,2-1,5procik simán visznek mindent.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #2141 Dátum: 2011, 12 05, 18:02:52 »
....
Kiváncsi vagyok jön e jövőre az a 2,4Ghz 4magos vas, az tetszik a képeken, bár nem értem mi értelme ekkora procinak, v.színüleg semmi, 1,2-1,5procik simán visznek mindent.
Az a 4 magos modell kiderült, hogy csak egy koncepció, a várható megjelenésről sincs semmi információ. A 4 mag az tuti jönni fog jövőre mobilokban is, de azért a 2,4 ghz szerintem kissé túlzás.

más: kicsit off, de azért ez milyen komoly már :D You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #2142 Dátum: 2011, 12 05, 18:30:13 »
Üdv
ha minden igaz, köv hét magasságában kint lesz róla a teszt a portálon
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #2143 Dátum: 2011, 12 05, 18:39:12 »
ha minden igaz, köv hét magasságában kint lesz róla a teszt a portálon
Köszönet, várom  :ok:
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető ramy

« Reply #2144 Dátum: 2011, 12 05, 18:40:05 »
Az a 4 magos modell kiderült, hogy csak egy koncepció, a várható megjelenésről sincs semmi információ. A 4 mag az tuti jönni fog jövőre mobilokban is, de azért a 2,4 ghz szerintem kissé túlzás.

más: kicsit off, de azért ez milyen komoly már :D You are not allowed to view links. Register or Login

Szerintem ez a 4 mag meg 2.4 Ghz annyit zabbantana,h egy vontatható generátort kellene rákötni,h normálisan szuperáljon! jelenleg ezekben a PDA-k ban sem tudják normálisan megoldani a Táp-ot,nem h egy ily energia faló jövőbeli szerkezetnél! Szerintem fél év alatt, aksik terén ,nem lesz akkora a fejlődés,h az ne jelentene problémát.

Nem elérhető ramy

« Reply #2145 Dátum: 2011, 12 05, 18:48:50 »
A Sensation processzora kétmagos, az XL procija csak egymagos. Az XL kijelzőfelbontása kisebb, illetve a GPU is lényegesen gyengébb. Én inkább mondanám egy butított Sensation-nek, bár még jobban igaz, hogy a nevén kívül semmiben sem hasonlít (vagyis nem ad okot) a sima Sensationre.

Tényleg ! Az XE-nek a " mag és 1.5 Ghz repesztés!

Nem elérhető ramy

« Reply #2146 Dátum: 2011, 12 05, 18:53:04 »
Tényleg ! Az XE-nek a " mag és 1.5 Ghz repesztés!

Na megint mert nem tok írni!  :taps:
tehát..igaz nem az XL,hanem az XE,amiben 2 mag 1.5 Ghz szuperál!  :ima:

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #2147 Dátum: 2011, 12 05, 18:56:07 »
Szerintem ez a 4 mag meg 2.4 Ghz annyit zabbantana,h egy vontatható generátort kellene rákötni,h normálisan szuperáljon! jelenleg ezekben a PDA-k ban sem tudják normálisan megoldani a Táp-ot,nem h egy ily energia faló jövőbeli szerkezetnél! Szerintem fél év alatt, aksik terén ,nem lesz akkora a fejlődés,h az ne jelentene problémát.
Szerintem egy valóban  2400as akkuval, kihúzna egy napot, pláne úgy, hogy el nem tudom képzelni, hogy ezt a bazi nagy procit mi az isten használná,max a felét használná azt se hosszú időn át.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #2148 Dátum: 2011, 12 05, 19:00:07 »
Na megint mert nem tok írni!  :taps:
tehát..igaz nem az XL,hanem az XE,amiben 2 mag 1.5 Ghz szuperál!  :ima:
Nem gond az az egy mag 1.5Ghz mellett, mekkora a ram benne, van egy mega?
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető ramy

« Reply #2149 Dátum: 2011, 12 05, 19:01:35 »
Szerintem egy valóban  2400as akkuval, kihúzna egy napot, pláne úgy, hogy el nem tudom képzelni, hogy ezt a bazi nagy procit mi az isten használná,max a felét használná azt se hosszú időn át.

Háát nem tudom én ehhez a hardver dologhoz nem értek!
De szerintem olyan lehet ,h vennél egy 6000Köbc-s verdát és csak alapjáraton mennél vele,és várnád,h 3 litert egyen 100-on. Node majd gondolom a Többiek  elmesélik nekünk ,hogyan is van ez!  :D