És ha ezt naponta 235x teszed,mert ipp oly helyen dolgozol,vagy ...ahol neked ez igy kellene! No akkor 2 hét és kiesik a gomb!
Hát ez a 235x egy kicsit túlzó szerintem, ha csak azt feltételezem, hogy percenként némítod le és vissza, akkor az 235 perc némaüzemmód és 235 perc normál, akkor már 470 perc, ami 7,8 óra munkaidő, plusz az ebédszünet... Szóval nem hiszem, hogy ennyiszer némítanád. Ne haragudj nem akartam szőrszálhasogató lenni.
Nekem ez a 3. HTC-m, mindegyik a 2 éves harancián túl nyúztam, de még soha egy gombja sem hullott ki.
Az XDA-n vannak olyan mod-ok, amik a képernyő védő üzemmódból való visszatérésre a felső kikapcsológomb helyett a hangerő gombra teszik át a funkciót. Magyarázatképpen ott is azt írja a mod-készítője, hogy meg akarja előzni, hogy tönkremenjen a kikapcsológomb. Ha a mod-készítőjének akarnék üzenni, akkor azt mondom, hogy nem értem, mert a hangerőszabályzó gombokat eleve többet használja az ember, vagy ugyanannyit (mindenesetre nem kevesebbet). Ha viszont ez alapján akarnék neked üzenni, akkor meg naivan azt mondanám, hogy látod ez a mod-készítő is a hangerőszabályzóra rakta ezt a funkciót, "valószínűleg" azért, mert az nem megy tönkre soha.
De tényleg azt mondom, hogy persze az ördög nem alszik, de azért bízom benne, hogy a HTC nem pont ennél a modellnél adta lejjebb a minőséget és tényleg nem tesztelte a gombokat több millió ciklusra. Mindenesetre nyugodt vagyok, mert valószínűleg 2 év körül le fogom cserélni a telefont, addig meg ott van a garancia rá.
Remélem nem bántottalak meg, ez csak az én véleményem volt.