2025, 01 12, 23:02:25

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598951 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Jaszkaris

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Sensation
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2050 Dátum: 2011, 11 28, 21:36:54 »
Köszönöm!

Nem elérhető virusrota

• PFC Fan
  • PDA ROM: 1.50.401.1
« Reply #2051 Dátum: 2011, 11 29, 14:52:06 »
Sziasztok!
Szeptember eleje óta vagyok tulaja egy Sensationnak. Ez az első androidos telóm és nagyon megszerettem ezalatt a pár hónap alatt. Mivel nem volt nagy problémám vele ezért nem is olvasgattam fórumokat az előző pár napig. Néha előfordult, hogy minden ok nélkül kevés használat mellett kb. 5 óra alatt teljesen feltöltött állapotból csontra lemerült. Én a telót használom ébresztőórának és nagyon bosszantó amikor egy ilyen probléma miatt kések el a munkahelyemről. Na mondom körmére nézek ennek a problémának és igy futottam bele ebbe a fórumba. A hozzászólások 70%-át elolvastam és akkor láttam hogy kinek milyen különböző problémái akadtak a szeretett Sensationjával. Ezen információk birtokában lettem figyelmes egy másik problémára is nevezetesen hogy az enyémen a mai napig 1.35.401.1 verzió fut. Hiába próbáltam már vagy százszor rányomni a Beállítások/Névjegy/Szoftverfrissítések/Ellenőrzés most történetre, a válasz mindíg ugyanaz:Nincs elérhető frissítés, a telefon naprakész. Láttam hogy más is küzdött ilyen problémával, de mindenkinek megoldódott a gondja valahogy. Most ott tartok, hogy letöltöttem a pc-re az RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.35.401.1........
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.2........
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1........
szoftvereket. Két kérdésem van:
1. Miért nem talál frissítést?(egyébként tudja-e valaki hogy milyen szerverre megy fel keresni, és hogy lehet-e orvosolni hogy találjon frissítést)
2. PC-ről hogy tudom manuálisan telepíteni a letöltött frissítéseket és az 1.45-öt kell először rátenni vagy mehet egyből az 1.50.
Az egyik hozzászólásban láttam, hogy IMEI szám alapján be lehet azonosítani melyik régióba szánta a gyártó a készüléket, nekem ott Európa szerepel.

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #2052 Dátum: 2011, 11 29, 18:45:02 »
mehet egyből a RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1 ez 1 exe  telefon rádug gépre majd duplaklikk azt települ
 htcsync legyen feltelepítve meg usb hibakeresés legyen bekapcsolva.

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
« Reply #2053 Dátum: 2011, 11 30, 11:01:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Beteg a Sensationom... Reader, Zene, Filmnézés vagy játék ill. ezek kombinációja közben egyszer csak kikapcsol. Ez még "hagyján", de egy ilyen után általában 10-15 de akár 30 %-t is eshet a töltöttség. (Kép) És az sem szokatlan, hogy bekapcsolom, de azonnal kikapcsol magától újra és újra és újra... Csak az aksi ki-be segít. Szerintetek mi lehet? Zárlatos az aksim?

Így visszaolvasva... Kezdem megbánni, hogy erre ennyit kiadtam... De majd a gari után jó lesz :) Remélem.

Miért mit olvastál vissza,h kezded megbánni,h kiadtad rá a pénzt?

Nem tudsz oly PDA márkát mondani aminek nincs szervize,és némely darabnak baja.
Hol vetted a vasat? Újjonan vetted avagy használtan....sok mindentől füghet,a hiba oka.
Pl enyémnek kutya baja. De az,h a tiédnek ipp van,nem jelenti azt ,h sza..!
Gari után jó lesz az,ha nem, addíg viszed míg jó nem lesz!  :ok:

Nem elérhető virusrota

• PFC Fan
  • PDA ROM: 1.50.401.1
« Reply #2054 Dátum: 2011, 11 30, 14:36:14 »
Szia IrDa!

Tegnap este megcsináltam amit írtál azzal a Különbséggel, hogy az 1.45......-ot tettem fel tudva, hogy van ennél újabb is, gondolva hogy így arra is fény derül, hogy a telefonról való online frissítési probléma megoldódik-e. Es láss csodát ahogy bebútolt a teló egyből dobta az értesítést, hogy új frissítés elérhető!  :D :D :D
Köszönöm a segítséget!

Nem elérhető Jaszkaris

« Reply #2055 Dátum: 2011, 12 01, 10:16:23 »
Miért mit olvastál vissza,h kezded megbánni,h kiadtad rá a pénzt?

Nem tudsz oly PDA márkát mondani aminek nincs szervize,és némely darabnak baja.
Hol vetted a vasat? Újjonan vetted avagy használtan....sok mindentől füghet,a hiba oka.
Pl enyémnek kutya baja. De az,h a tiédnek ipp van,nem jelenti azt ,h sza..!
Gari után jó lesz az,ha nem, addíg viszed míg jó nem lesz!  :ok:

Visszaolvastam. T-s Új volt. Nem lesza.oztam. És írtam, hogy a Nem baj gari után jó lesz... :)

Nem elérhető ramy

« Reply #2056 Dátum: 2011, 12 01, 16:28:15 »
Visszaolvastam. T-s Új volt. Nem lesza.oztam. És írtam, hogy a Nem baj gari után jó lesz... :)

S én sem bántottalak!   :D

A mondatok végén ? jelek vannak,csak kérdeztem!
Miként vetted-kitől,...mert ettől is  függhet,ha baja van.

És Úúgy van én is azt írtam neked,addíg viszed míg jó nem lesz!
S akkor nem bánod meg,h ennyi pénzt kiadtál rá!   ;)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2057 Dátum: 2011, 12 01, 20:05:40 »
Napokon belül érkezik két ICS alfa is a Sensation-re. Aki nagyon rá van kattanva figyelje
Ezt You are not allowed to view links. Register or Login és You are not allowed to view links. Register or Login ezt a linket.
Meglepően jó buidek fognak érkezni, a fejlesztés gyors ütemű. Még idén normálisan funkcionáló ICS-t kaphatunk.
Bár ha minden igaz, januárban érkezik a hivatalos ICS is, így arra sem kell már sokat várni. Végre rendesen ki lesz használva a Sensation hardvere.

Más.:
Nem tud valamelyikőtök véletlenül C-ben programozni? Kellene egy kis segítség. :D

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2058 Dátum: 2011, 12 01, 20:11:50 »
Napokon belül érkezik két ICS alfa is a Sensation-re. Aki nagyon rá van kattanva figyelje
Ezt You are not allowed to view links. Register or Login és You are not allowed to view links. Register or Login ezt a linket.
Meglepően jó buidek fognak érkezni, a fejlesztés gyors ütemű. Még idén normálisan funkcionáló ICS-t kaphatunk.
Bár ha minden igaz, januárban érkezik a hivatalos ICS is, így arra sem kell már sokat várni. Végre rendesen ki lesz használva a Sensation hardvere.

Más.:
Nem tud valamelyikőtök véletlenül C-ben programozni? Kellene egy kis segítség. :D

szia, szerinted a sensen is fognak változtatni valamit? van már róla valami hír? kicsit unom mar ezt a 3.0 es a 3.5 senset :) de a többi nem sense romok nem jönnek be :(

koszi.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #2059 Dátum: 2011, 12 01, 20:36:00 »
szia, szerinted a sensen is fognak változtatni valamit? van már róla valami hír? kicsit unom mar ezt a 3.0 es a 3.5 senset :) de a többi nem sense romok nem jönnek be :(

koszi.

Lesz rá Sense az biztos, hogy mit újítanak rajta igazán nem is érdekel, mert nem használom, nem szeretem. Remélem végre sikerül legalább normális sebességűre és kevesebb memóriaigényíűre megírni a Sense-et.

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #2060 Dátum: 2011, 12 02, 07:44:46 »
Elkezdtem olvasni a topikot, mert a Desire-t a belso tárhely mérete miatt a hétvégen felrakom az eBay-re.

[Jön egy kis rizsa, ha nem szeretsz olvasni, akkor ugorj az utolsó bekezdésre] :)
Bár eddig azt vallottam, hogy a Desire 3,7-es kijelzojénél nincs szükségem nagyobbra, a jelenlegi HTC telefonkínálat miatt sajnos felül kell bírálnom e döntésemet. A Desire S-sel maximálisan meg vagyok elégedve, de nincs szükségem kettore.
A Rhyme lényegében megfelelne, ha lenne hozzá fekete, vagy ezüst keret/hátlap.
A következo méret az Incredible S. Rendben van, de nem tetszik a hátlapja :S
Az EVO 3D-nek, ahogy a DHD-nek, nem tetszik a formája.
Sensation XL-t tegnap tapogattam, hát az már tényleg marha nagy.
Így, afféle kizárásos alapon jutottam a Sensation XE-hez.

Nézegettem a magyarországi Sensation XE árakat. Van ahol "csak" a 126-135 ezres sávban van (arukereso.hu), a következo árszint pedig 147 ezernél kezdodik (argep.hu).
Itt az osztrák MediaMarkt-ban 498 euróért lehet megvenni, ami 300-as árfolyamon számolva kb. annyi, mintha az otthoni árgépes árakat venném.
Mi lehet a különbség? Én arra a következtetésre jutottam, hogy -mint amit a topik elején olvastam- angol nyelvu a telefon (mellette ázsiai nyelvek), és talán még a Monster beats fülest is kihagyják a csomagból?!

Nem elérhető Murmucka

• Navigáció / Navigation: iGo Primo 9
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Gyári 5.1
« Reply #2061 Dátum: 2011, 12 02, 08:43:01 »
Elkezdtem olvasni a topikot, mert a Desire-t a belso tárhely mérete miatt a hétvégen felrakom az eBay-re.

[Jön egy kis rizsa, ha nem szeretsz olvasni, akkor ugorj az utolsó bekezdésre] :)
Bár eddig azt vallottam, hogy a Desire 3,7-es kijelzojénél nincs szükségem nagyobbra, a jelenlegi HTC telefonkínálat miatt sajnos felül kell bírálnom e döntésemet. A Desire S-sel maximálisan meg vagyok elégedve, de nincs szükségem kettore.
A Rhyme lényegében megfelelne, ha lenne hozzá fekete, vagy ezüst keret/hátlap.
A következo méret az Incredible S. Rendben van, de nem tetszik a hátlapja :S
Az EVO 3D-nek, ahogy a DHD-nek, nem tetszik a formája.
Sensation XL-t tegnap tapogattam, hát az már tényleg marha nagy.
Így, afféle kizárásos alapon jutottam a Sensation XE-hez.

Nézegettem a magyarországi Sensation XE árakat. Van ahol "csak" a 126-135 ezres sávban van (arukereso.hu), a következo árszint pedig 147 ezernél kezdodik (argep.hu).
Itt az osztrák MediaMarkt-ban 498 euróért lehet megvenni, ami 300-as árfolyamon számolva kb. annyi, mintha az otthoni árgépes árakat venném.
Mi lehet a különbség? Én arra a következtetésre jutottam, hogy -mint amit a topik elején olvastam- angol nyelvu a telefon (mellette ázsiai nyelvek), és talán még a Monster beats fülest is kihagyják a csomagból?!

Én 3 hete vettem az XE-t, 135-ért. Többnyire a fülest nem hagyják ki, ezt előre le kell tisztázni, hogy csak azzal kell.
A különbség-ahogy mondtad, hogy ennyiért az ázsiai vagy egyéb régió piacaira szánt készüléket kapod meg, ami 100% ugyan az, mint az európai, csak nincs benne magyar nyelv. Illetve nem egészen, szoktak rá tenni magyarítást, de magyar billentyűzet pl akkor sincs. Én is így vettem, még pár "törölhetetlen" program is volt rajta, valami kinti szolgáltatóé.

Megoldás: nyugodtan megvehete. A revolutionary programmal 5 perc alatt S-offolod a készüléket, és felrakod a CWM recoveryt. CWM-ből rootolod, 2 perc alatt. Utána adb-vel írsz neki egy superCID-et (11111111)

Letöltöd egy oldalról az európai hivatalos RUU-t (az ucsó ami nálam most van 1.73.401.4)
Feltelepíted. Ennyi az egész, és van benne rendes magyar nyelv, billentyűzet, olyan mintha 170-ért vetted volna az európait. És frissíthető is lesz, az RUU ugye törli a CWM-et, és a rootot is.

Még egy dolog: ezekre az európai hivatalos HTC garancia akkor sem érvényes, ezért ezeket csak a bolti garanciával (1 v 2 év) árulják. Ha ismertebb nevű helyről veszed, ez nem baj, vszeg tudod is érvényesíteni szükség esetén.
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető damok

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S III (i9300)
  • PDA ROM: Gyári 4.1.2
« Reply #2062 Dátum: 2011, 12 02, 16:51:31 »
Hali,
Segítsetek már nekem abban, hogy tudom azt beállítani hogy a gyári zenelejátszó a játékok zenéit ne rakja be a listába csak a zenéket amiket én a telóra rakok.

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #2063 Dátum: 2011, 12 02, 16:55:55 »
Hali,
Segítsetek már nekem abban, hogy tudom azt beállítani hogy a gyári zenelejátszó a játékok zenéit ne rakja be a listába csak a zenéket amiket én a telóra rakok.
Az elrejteni kívánt mappába tegyél egy .nomedia nevű, kiterjesztés nélküli fájlt

Nem elérhető damok

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S III (i9300)
  • PDA ROM: Gyári 4.1.2
« Reply #2064 Dátum: 2011, 12 02, 17:47:30 »
Az elrejteni kívánt mappába tegyél egy .nomedia nevű, kiterjesztés nélküli fájlt

köcce ez segitett

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #2065 Dátum: 2011, 12 03, 12:49:13 »
Rossz hír: You are not allowed to view links. Register or Login
Trip leállt az ICS fejlesztéssel :(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #2066 Dátum: 2011, 12 03, 14:49:19 »
Valaki legyen szíves próbálja már ki, hogy megy e neki a You are not allowed to view links. Register or Login navi. Nálam van csak a baj, vagy a felbontás miatt nem szeretné a Sensationt?!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #2067 Dátum: 2011, 12 03, 15:37:01 »
Rossz hír: You are not allowed to view links. Register or Login
Trip leállt az ICS fejlesztéssel :(

Jó hír, mégsem állt le :D

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2068 Dátum: 2011, 12 03, 15:43:15 »
Háh! :D Öjöm bódottá! :D

Sent from my TripNMiUI Pyramid using Tapatalk

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #2069 Dátum: 2011, 12 03, 17:05:44 »
csak simán feltolom recoveryből revolutionaryra pl?:)
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető ramy

« Reply #2070 Dátum: 2011, 12 03, 17:20:02 »

De ez még nagyon alpha-nem?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #2071 Dátum: 2011, 12 03, 17:33:26 »
csak simán feltolom recoveryből revolutionaryra pl?:)
Ahogy mondod  :)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #2072 Dátum: 2011, 12 03, 17:34:09 »
De ez még nagyon alpha-nem?
Eléggé. Bár Trip munkáját 'ismerve' szerintem gőzerővel fog haladni a dolog  :taps:

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #2073 Dátum: 2011, 12 03, 18:05:49 »
Ahogy mondod  :)
na lehet holnap felrakom és meglesem, hogy milyen:)

apropó te voltál tegnap pfc talin? kerstem sensationös emberkéket, de nem találtam senkit:)
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2074 Dátum: 2011, 12 03, 18:25:14 »
na lehet holnap felrakom és meglesem, hogy milyen:)

apropó te voltál tegnap pfc talin? kerstem sensationös emberkéket, de nem találtam senkit:)

Ott alltam mogotted mikor nyomkodtad a transformert a szunetben :)
En is olyan helyre ultem, ahol 3 sgs2 volt balre tolem, szemben is egy, jobbra sima sgs, egyedul atlosan volt Rizsi a HD2vel htcs