2025, 01 12, 16:43:37

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598909 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2025 Dátum: 2011, 11 25, 12:02:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nekem nem volt gondja. csak akkor force close-olt, ha panorámában akartam fotózni. minden más működött.
csak figyelni kell, melyik verziót szeded le, mert van 3.5ös és 3.0ás sense-hez is
Én a 3.0-s verzát szedtem le, mivel nálam az fut, ennek ellenére fagyott, semmi gond, elötte volt mentés....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #2026 Dátum: 2011, 11 25, 22:14:56 »
nagyon bejön ez a htc-s navi. kár, hogy lejár a licencem dec 22-én. gondolkodom, hogy 50 €ért megveszem a korlátlant, habár van teljes eu-s hárombetűsöm

esetleg nem tud valaki a licencre pénztárcabarát megoldást? :D
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
« Reply #2027 Dátum: 2011, 11 26, 00:51:48 »
Erről mit gondoltok?

Nem elérhető csehi

• PDA: LG G4
  • PDA ROM: H81520B
« Reply #2028 Dátum: 2011, 11 26, 20:36:10 »
Köszi szépen, akkor nem keresem tovább az okát.
. :)
 [/url] You are not allowed to view links. Register or Login[url]
Ez alapján raktam fel a SoM romot,és megoldódott a fb probléma.

Nem elérhető ramy

« Reply #2029 Dátum: 2011, 11 26, 23:39:28 »
Kipróbáltam ezt!

Óvatosságom ellenére,hittem a csodákban! megszívtam!   :(

Történet.....Elsőre befizeted a 13.xx eurot,,várod a választ ,ami jön is hamar! Azt írja,h nem találja az xxx adatbázisban e készülék unlock kódját,és mélyvizsgálatot kell csinálni ami ismét 13xx euró! Én balga,  a fene vinné  befizet, csak legyen már meg! Küldi is a kódot,de persze nem jó!  Írok a supportnak,h halló nem jó a kód! Erre ők legyél türelemmel 24 órán belül válaszolunk,8 órán belül kapok új kód! Kicsit ellentmondásos nem!  Erre is válaszoltam,de se kép se hang azóta sem!  Keresgettem a Google-ban erről a cégről! megoszlanak a vélemények! van aki azt írja szélhámos csaló... van aki azt,h ő 10 perc alatt kapta meg a kódot,s azóta is jó!  Tud ezekről valaki valamit!??
Soha nem szoktam ily balgaságokat elkövetni,de most sikerült! Lehet tanuló péz lesz!!    :ok:

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2030 Dátum: 2011, 11 27, 03:53:14 »
Kipróbáltam ezt!

Óvatosságom ellenére,hittem a csodákban! megszívtam!   :(

Történet.....Elsőre befizeted a 13.xx eurot,,várod a választ ,ami jön is hamar! Azt írja,h nem találja az xxx adatbázisban e készülék unlock kódját,és mélyvizsgálatot kell csinálni ami ismét 13xx euró! Én balga,  a fene vinné  befizet, csak legyen már meg! Küldi is a kódot,de persze nem jó!  Írok a supportnak,h halló nem jó a kód! Erre ők legyél türelemmel 24 órán belül válaszolunk,8 órán belül kapok új kód! Kicsit ellentmondásos nem!  Erre is válaszoltam,de se kép se hang azóta sem!  Keresgettem a Google-ban erről a cégről! megoszlanak a vélemények! van aki azt írja szélhámos csaló... van aki azt,h ő 10 perc alatt kapta meg a kódot,s azóta is jó!  Tud ezekről valaki valamit!??
Soha nem szoktam ily balgaságokat elkövetni,de most sikerült! Lehet tanuló péz lesz!!    :ok:

Szia, en kb 8 htc telefont unlockoltam már azon az oldalon, de nekem is volt már olyan hogy 4 nap volt mire küldtek egy működő kódot. A többi esetben max negyed óra es megvolt. De ha a sensationt akarod függetleniteni azt az xda-n leírtak alapján ingyen te is megtudod csinálni

De szerintem küldik csak írni kell nekik.

Üdv.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
« Reply #2031 Dátum: 2011, 11 27, 08:57:14 »
. :)
 [/url] You are not allowed to view links. Register or Login[url]
Ez alapján raktam fel a SoM romot,és megoldódott a fb probléma.

Ahamm, köszi. Gondoltam, hogy megoldják az új verzióban. De ez meg béta. Megvárom a véglegeset. Azért köszi, hogy szóltál.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk

Nem elérhető ramy

« Reply #2032 Dátum: 2011, 11 27, 11:05:10 »

Szia, en kb 8 htc telefont unlockoltam már azon az oldalon, de nekem is volt már olyan hogy 4 nap volt mire küldtek egy működő kódot. A többi esetben max negyed óra es megvolt. De ha a sensationt akarod függetleniteni azt az xda-n leírtak alapján ingyen te is megtudod csinálni

De szerintem küldik csak írni kell nekik.

Üdv.

Köszi a nyugtatást!

Minden esetre ,ha előre tudom,h ez náluk így működik(2x fizet-az 1 helyett- xx nap mulva kap,de lehet nem is kap..) akkkor tudod mikor csináltam volna!  Igen az XDA-n van a Root S Of! De az nyema jó ,mert ugrik a gari,és nincs ,ill jó leírás nincs Root S On-ra. Én úgy tudom ez az oldal által megadott Sim unlock hivatalosnak számit,marad a gari! De javits ki ha tévednék!
Googlé-ban olvasni lehet róluk sokat,és főleg rosszat! Többen bejelentették már őket! Én is jó okos vagyok,h nem előre olvasok,hanem utólag. :(

Nem elérhető ramy

« Reply #2033 Dátum: 2011, 11 27, 11:48:56 »
Ezt írják vala!

Felszabadítása a telefon egyszerű, biztonságos, és nem érvényteleníti a garanciát egyáltalán.  Elhelyezése után a biztonságos ahhoz, hogy a feloldó kódot, akkor hozzáférhet a kódot felszabadítása formájában, ahol nyújt be az IMEI számot a SIM-kártya a telefonban.  Ha rend és benyújtja az IMEI számot, nem tart sokáig (sőt azonnal az Express Order), hogy megkapja a EREDETI HTC Sensation felszabadítása kódot.  Együtt az un biztonsági kódot, küldünk Önnek htc utasításokat adja meg a SIM feloldó kódot, és akkor lesz egy nyitott telefont!

Ezt a biztonsági kódot nem értem!  Telefon bekapcs-sim kártya pin kódja beüt-utána jönne az unlock kód beüt-s elvileg kész!  De mi ez a biztonsági kód vagy mi?

A lényeg én nem ajánlom senkinek ez a céget!  Eleve Domainen-keresztül működnek,telefon elérhetőség nyema! Utolérhetetlen!!  Szélhámosság az egész!
Mindenhol azt írja,h huu express meg ilyen olyan tutti garancia ... ehhez képest ne mondjam!   :(  Szívás

Nem elérhető csehi

• PDA ROM: H81520B
« Reply #2034 Dátum: 2011, 11 27, 12:14:25 »
Ahamm, köszi. Gondoltam, hogy megoldják az új verzióban. De ez meg béta. Megvárom a véglegeset. Azért köszi, hogy szóltál.

Ja bocs,azt nem írtam,de az 1.4.8-as verziót raktam így fel,és működik.

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
Re: Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2035 Dátum: 2011, 11 27, 15:22:07 »
Ja bocs,azt nem írtam,de az 1.4.8-as verziót raktam így fel,és működik.

Hmm, nálam nem működik. Majd megoldódik. Megvárom az 1.4.9-es fullosat. Addig kibírom. :)

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #2036 Dátum: 2011, 11 27, 16:08:22 »
Köszi a nyugtatást!

Minden esetre ,ha előre tudom,h ez náluk így működik(2x fizet-az 1 helyett- xx nap mulva kap,de lehet nem is kap..) akkkor tudod mikor csináltam volna!  Igen az XDA-n van a Root S Of! De az nyema jó ,mert ugrik a gari,és nincs ,ill jó leírás nincs Root S On-ra. Én úgy tudom ez az oldal által megadott Sim unlock hivatalosnak számit,marad a gari! De javits ki ha tévednék!
Googlé-ban olvasni lehet róluk sokat,és főleg rosszat! Többen bejelentették már őket! Én is jó okos vagyok,h nem előre olvasok,hanem utólag. :(
Ne haragudj, de azt kell, hogy mondjam a garancia ugrik, ugyanis unlock egyenlő gari vesztes, de ha s-off majd unlock majd s-on akkor a htc gyári garija meg marad, ők csak az s-off ra ugranak.

Sent from my HTC Sensation Z710e with Beats Audio using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető ramy

« Reply #2037 Dátum: 2011, 11 27, 20:44:46 »
Ne haragudj, de azt kell, hogy mondjam a garancia ugrik, ugyanis unlock egyenlő gari vesztes, de ha s-off majd unlock majd s-on akkor a htc gyári garija meg marad, ők csak az s-off ra ugranak.

Szerintem nem!
Ha bemész a szolgáltatóhoz,ott is ugy van,h adnak 1 kódot ,bizonyos juttatás ellenében! Azt beütöd,s kikódolva kész!
Hivatalos függetlenítés! Marad a garancia! Én pl ezért gondoltam választani ezt a megoldást! Ami jónak látszott,de így utólag sajna nem az!

Nem elérhető ramy

« Reply #2038 Dátum: 2011, 11 27, 20:46:21 »
Ja és S-On leírás még mindíg nincs ! vagy te tudsz?

Nem elérhető ramy

« Reply #2039 Dátum: 2011, 11 27, 21:07:16 »
Nya megkérdeztem a szolgáltatót ,hogyan van ez a függetlenítés! ( T-Mobile)
20+ Ft befizet,kap 1 kód,beüt,kész örül! garancia marad !
Ugyi a Rot-S-of kicsit más.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #2040 Dátum: 2011, 11 27, 21:36:48 »
Nya megkérdeztem a szolgáltatót ,hogyan van ez a függetlenítés! ( T-Mobile)
20+ Ft befizet,kap 1 kód,beüt,kész örül! garancia marad !
Ugyi a Rot-S-of kicsit más.
Oké, igazad van, akkor rosszul tudtam de szerintem más az amikor a szolgáltatótol veszel egy kódot meg más amikor otthon sufnituningban csinálja az ember, hiszen ha legális akkor miért illegális??? Nem tudom csak kérdezem.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2041 Dátum: 2011, 11 27, 21:37:11 »

Szerintem van S-ON leírás.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #2042 Dátum: 2011, 11 27, 21:38:45 »
en úgy tudom hogy van. De utána nézek, az a baj, hogy van kb 8 htcm es nem mindig tudom mihez mi van ;) de meg nézem.

Nem elérhető ramy

« Reply #2043 Dátum: 2011, 11 27, 21:51:18 »
en úgy tudom hogy van. De utána nézek, az a baj, hogy van kb 8 htcm es nem mindig tudom mihez mi van ;) de meg nézem.

Uhh lehet igazatok van!! Sőőt Tutti!
Kicsit még rizsás a kép! A Tudástárban nem jól figyeltem a dolgot!

Akkor meg szemvedek én itt ezzel a XXX céggel!  >:(

Nem elérhető ramy

« Reply #2044 Dátum: 2011, 11 27, 21:58:23 »
Oké, igazad van, akkor rosszul tudtam de szerintem más az amikor a szolgáltatótol veszel egy kódot meg más amikor otthon sufnituningban csinálja az ember, hiszen ha legális akkor miért illegális??? Nem tudom csak kérdezem.

Most már ebben az esetben elvesztettem a fonalat!  Én ezt gondoltam ,meg a szolgáltató ezt mondta!
De a kérdés az,h vajon ez HtcSimunlock cég is uazt a gyári HTC-s kódot küldi,vagy valami általa kreáltat,és akkor meg tök igazad van,h bukom a garanciát!
De kezdek megvilágosodni,hogyan is van ez a függetlenítés-Rot s-of,meg on...

Nem elérhető Jaszkaris

• PDA: HTC Sensation
« Reply #2045 Dátum: 2011, 11 28, 20:00:46 »
Sziasztok!
Beteg a Sensationom... Reader, Zene, Filmnézés vagy játék ill. ezek kombinációja közben egyszer csak kikapcsol. Ez még "hagyján", de egy ilyen után általában 10-15 de akár 30 %-t is eshet a töltöttség. (Kép) És az sem szokatlan, hogy bekapcsolom, de azonnal kikapcsol magától újra és újra és újra... Csak az aksi ki-be segít. Szerintetek mi lehet? Zárlatos az aksim?

Továbbá, el van csúszva néha a kijelzőm így:

Na jó nem teljesen így... az alsó fele fekete, és középen érzékeli a gyűrűt, tehát valóban a gyűrűt kell megragadnom a feloldáshoz annak ellenére, hogy a kijelző közepén terpeszkedik. De ma lefele is csúszott egy fél képrenyőnyit, igaz csak az óra és a háttérkép, a a gyűrű a helyén maradt.

Na és már csak egy bajom van... :) Pixel hibás a képernyő, a jobb alsó sarokban van két pixel, ami mindig pirosan illetve kéken virít... Ennyiért már cserélik a kijelzőt?

Valamelyikőtök írta, hogy nem a T-be (én is olyan vagyok) viszi garanciáztatni a készüléket, hanem egyből a HTC szervizbe. Ez lehetséges? És mi a cím? A HTC oldalán nem találtam...

Így visszaolvasva... Kezdem megbánni, hogy erre ennyit kiadtam... De majd a gari után jó lesz :) Remélem.

Nem elérhető szasa77

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 3/Navigon-Waze
  • PDA: Galaxy Note 3
« Reply #2046 Dátum: 2011, 11 28, 20:22:39 »
Szia! Nekem még bent van a gépem, hét vége felé érkezik alaplap, talán péntekre meg lesz. A cég: You are not allowed to view links. Register or Login ott találsz telefonszámot, ne ijedj meg, nem külföldi, csak skype tel szám! A X. kerület Szent László téren vannak, a Mázsa tér és az Éles sarok között! Nagyon korrektek voltak velem, elmondták, hogy ha szükséges cserélik az alaplapot is, ja és a tréböl is ide viszik, csak elöbb összegyüjtik a központban, ezért 4-5 hét a javitás!!! Sok sikert!

Nem elérhető vadasztibor

• DTPTeam
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA ROM: V10D
« Reply #2047 Dátum: 2011, 11 28, 20:24:42 »
Sziasztok!
Beteg a Sensationom... Reader, Zene, Filmnézés vagy játék ill. ezek kombinációja közben egyszer csak kikapcsol. Ez még "hagyján", de egy ilyen után általában 10-15 de akár 30 %-t is eshet a töltöttség. (Kép) És az sem szokatlan, hogy bekapcsolom, de azonnal kikapcsol magától újra és újra és újra... Csak az aksi ki-be segít. Szerintetek mi lehet? Zárlatos az aksim?

Továbbá, el van csúszva néha a kijelzőm így:

Na jó nem teljesen így... az alsó fele fekete, és középen érzékeli a gyűrűt, tehát valóban a gyűrűt kell megragadnom a feloldáshoz annak ellenére, hogy a kijelző közepén terpeszkedik. De ma lefele is csúszott egy fél képrenyőnyit, igaz csak az óra és a háttérkép, a a gyűrű a helyén maradt.

Na és már csak egy bajom van... :) Pixel hibás a képernyő, a jobb alsó sarokban van két pixel, ami mindig pirosan illetve kéken virít... Ennyiért már cserélik a kijelzőt?

Valamelyikőtök írta, hogy nem a T-be (én is olyan vagyok) viszi garanciáztatni a készüléket, hanem egyből a HTC szervizbe. Ez lehetséges? És mi a cím? A HTC oldalán nem találtam...

Így visszaolvasva... Kezdem megbánni, hogy erre ennyit kiadtam... De majd a gari után jó lesz :) Remélem.
a cimre nem emlékszem de már voltam ott
ha senki nem tudja hívd fel a speedshoppot és ott megadják a címet
kőbányán van
ha beviszed sírj hogy neked munkára kell akkor 2500 huf befizetésével soron kívül megcsinálják
nekem a hd2-ön így 1 óra várakozással alaplapot cseréltek
Saját LG G4 fotók:

Nem elérhető szasa77

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 3/Navigon-Waze
  • PDA: Galaxy Note 3
« Reply #2048 Dátum: 2011, 11 28, 20:30:10 »
Én sirtam, és tényleg munkára kell, de hiába, azt mondták 1-2 nap. A 3. napon hivtam öket, azt mondták, hogy nincs alaplapjuk és csak ezen a héten lesz szállitás! Ez mult hétfön volt, szoval marhára hiányzik! De egy probát megér a panasz, csak délelött vidd be, mert akkor tudnak azonnalost( aznapit) vállalni, én sajna du fél3-kor vittem és 4-ig voltak!

Nem elérhető vadasztibor

• DTPTeam
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA ROM: V10D
« Reply #2049 Dátum: 2011, 11 28, 20:41:21 »
Én sirtam, és tényleg munkára kell, de hiába, azt mondták 1-2 nap. A 3. napon hivtam öket, azt mondták, hogy nincs alaplapjuk és csak ezen a héten lesz szállitás! Ez mult hétfön volt, szoval marhára hiányzik! De egy probát megér a panasz, csak délelött vidd be, mert akkor tudnak azonnalost( aznapit) vállalni, én sajna du fél3-kor vittem és 4-ig voltak!
na persze ha épp nincs alkatrész akkor hiába sírsz:-))
Saját LG G4 fotók: