Sziasztok!
Beteg a Sensationom... Reader, Zene, Filmnézés vagy játék ill. ezek kombinációja közben egyszer csak kikapcsol. Ez még "hagyján", de egy ilyen után általában 10-15 de akár 30 %-t is eshet a töltöttség. (Kép) És az sem szokatlan, hogy bekapcsolom, de azonnal kikapcsol magától újra és újra és újra... Csak az aksi ki-be segít. Szerintetek mi lehet? Zárlatos az aksim?
Továbbá, el van csúszva néha a kijelzőm így:
Na jó nem teljesen így... az alsó fele fekete, és középen érzékeli a gyűrűt, tehát valóban a gyűrűt kell megragadnom a feloldáshoz annak ellenére, hogy a kijelző közepén terpeszkedik. De ma lefele is csúszott egy fél képrenyőnyit, igaz csak az óra és a háttérkép, a a gyűrű a helyén maradt.
Na és már csak egy bajom van...
Pixel hibás a képernyő, a jobb alsó sarokban van két pixel, ami mindig pirosan illetve kéken virít... Ennyiért már cserélik a kijelzőt?
Valamelyikőtök írta, hogy nem a T-be (én is olyan vagyok) viszi garanciáztatni a készüléket, hanem egyből a HTC szervizbe. Ez lehetséges? És mi a cím? A HTC oldalán nem találtam...
Így visszaolvasva... Kezdem megbánni, hogy erre ennyit kiadtam... De majd a gari után jó lesz
Remélem.