Természetesen, ha másfajta romot teszek fel, akkor full wipe megy, de ez le is van írva az adott rom telepítési útmutatójában. Ráadásul mindig azt a full wipe-ot futtatom le, amit az adott romhoz ajánl a készítő. De amikor upgrade-eltem a Revolution romokat, akkor csak recoveryből feltoltam az újabbat, mert mike is azt írta, ilyenkor nem kell wipe-ot csinálni. Az igaz, hogy radio romot még egyszer sem cseréltem. Az van fenn, ami a gyári 2.3.4 után fennmaradt.
Ne haragudj, de ez nem egészen igaz. Akkor mindenképpen kell ha korábbi főverzióról upgradelsz. Ha 2.xx-ről teszel fel 3.xx-et akkor kell. De még a 3-ason belül is a 3.1.x-ről a 3.5.x-re kell a superwipe!
Én tudom, hogy ez itt nem pontosan ezt jelenti: "Download "Super Wipe" script & place it on your SD card (optionally if coming from earlier version of my ROM, obligatory if coming from stock or other custom ROM)", mert itt csak lehetőségnek írja. De ha rákeresel az xda-thread-jében a superwipe szóra mike1986. user esetében akkor magad is megtalálhatod az írásait:
Pl. itt van egy user aki 1.1.8-ról 3.0.1-ra upgradel: You are not allowed to view links.
Register or
LoginVálasz: kell a superwipe, mert totál más a két alap.
Egy másik 3.0.3-ról 3.0.4-re: You are not allowed to view links.
Register or
LoginVálasz: nem kell.
Az én szerény kérdésem 3.5.0-ról (!) 3.5.1-re:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginKell mert a 3.5.0 egy teszt rom volt, az első a sensation XE-ből
Viszont egy user 3.5.1-ről 3.5.2-re: You are not allowed to view links.
Register or
LoginNyilván a válasz: nem kell.