2025, 01 10, 23:11:39

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598746 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető HonorDragon

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: még nincs
  • PDA ROM: még nincs
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1325 Dátum: 2011, 09 18, 10:17:11 »
Sziasztok! Tegnap elolvastam mit írtatok a Sensation-ről ( mind az 53 oldalt ), és úgy döntöttem, hogy nekem is kell egy ilyen :D. Kártyafüggetlenül szeretném venni és nem szolgáltatótól, és ha lehet személyesen venném majd át boltban. A kérdésem az lenne, hogy milyen hibákra, esetleges eszközök hiányára kell felfigyelnem? Ez lesz az első PDA-m szóval általános vásárlási tippek is jól jönnének XD. Az már megvan, hogy nem mindegy, hogy a telefon ázsiai vagy európai, szóval azt elvileg hamar meglehet nézni, és ha nem eu-s akkor kérhetek másikat még ott. Még van valami hasonló dolog ami első indítás során kiderül? Továbbá árukeresőn ( nemtudom szabad-e más oldalak emlegetni ha nem akkor bocsi:S ) az ajánlott cégek között, van 1 akinél 2 év garancia van a készülékhez nah ez VIP garanciának van írva, de ugyan ez a cég adja ua a készüléket 10.000 ft-al drágábban is de annál HTC garancia van írva, akkor ennél a drágább lehet az eu-s az olcsóbb meg az ázsiai??

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #1326 Dátum: 2011, 09 18, 14:11:32 »
Drágább az eu-s ,de nézd meg szolgáltatónál is ott is független a teló,legalább is eddig az volt.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1327 Dátum: 2011, 09 19, 00:44:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Fura a probléma próbáltam md5 öt kreálni de ua kódot kaptam , gyorsba feltöltöttem neked a romot megauplodra szedd le hátha jó lesz:
És ezúton is grat a gyerekhez,ez az első?

Köszönöm szépen a linket, már fenn is van a rom. Nem értem miért nem lett jó az eredeti letöltés.

Köszönöm, és már a második. Az első egy kislány, aki már 5 éves  O->-
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető tidohado

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC Sensation
« Reply #1328 Dátum: 2011, 09 19, 07:35:12 »
HEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feltettem a leírás szerint feltettem a VlockworkMod Recovery v5.0.0.8-at, sikerült is, viszont azóta a WIFI-t ha be akarom kapcsolni, a "Hiba" üzenetet kapom. Mit tegyek???? Segítsetek!!!!

Nem elérhető damok

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S III (i9300)
  • PDA ROM: Gyári 4.1.2
« Reply #1329 Dátum: 2011, 09 19, 09:52:32 »
Sziasztok.
most vettem én is egy ilyen gyönyörűséget, de ez az első androidom.
kérdésem az lenne, hogy ami rajta van navigáció hogy lehet működésre bírni mert foglal 2 giga helyet de nem tom hogy kell használni mert alami adatforgalomra van szüksége vagy mire.
valamit csak felmásoltam egy 1080as klippet mp4ben van és viszi is gyönyörűen.
de viszont egy sima sample videót ami avi kiterjesztésű azt nem játsza a gyári lejátszó de egy másik lejátszó pedig szaggatottan játsza.
ha tudtok légyszíves segítsetek.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #1330 Dátum: 2011, 09 19, 10:31:29 »

Feltettem a leírás szerint feltettem a VlockworkMod Recovery v5.0.0.8-at, sikerült is, viszont azóta a WIFI-t ha be akarom kapcsolni, a "Hiba" üzenetet kapom. Mit tegyek???? Segítsetek!!!!

Tedd fel újra, én is azt használom hiba nélkül.......
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

• TOPIKGAZDA
« Reply #1331 Dátum: 2011, 09 19, 10:32:19 »
Sziasztok.
kérdésem az lenne, hogy ami rajta van navigáció hogy lehet működésre bírni mert foglal 2 giga helyet de nem tom hogy kell használni mert alami adatforgalomra van szüksége vagy mire.
de viszont egy sima sample videót ami avi kiterjesztésű azt nem játsza a gyári lejátszó de egy másik lejátszó pedig szaggatottan játsza.

Neked meg válaszolt egy moderátor a  :warez: oldalon.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1332 Dátum: 2011, 09 19, 12:07:48 »
Sziasztok.
Szia. Az adatkapcsolat azt jelenti, hogy mobilinternet előfizetés kell. Azonban jött rá frissítés ami a Marketből letölthető, így off-line módban I lehet navigálni, meet előre letölti az útvonaladnak megfelelő térképet.
Videózásra a Vital-playert használom.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető tidohado

« Reply #1333 Dátum: 2011, 09 19, 14:04:42 »
Elég csak azt az egy fájlt??

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #1334 Dátum: 2011, 09 19, 14:29:47 »
Szia. Az adatkapcsolat azt jelenti, hogy mobilinternet előfizetés kell. Azonban jött rá frissítés ami a Marketből letölthető, így off-line módban I lehet navigálni, meet előre letölti az útvonaladnak megfelelő térképet.
Videózásra a Vital-playert használom.

Priviben elküldenéd melyik app-ról van szó?
köszi

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1335 Dátum: 2011, 09 19, 15:09:17 »
Sziasztok, csinaltam recoveryben egy backupot és Nem tudom újra rakni a régi romot belőle, elinditom a restort de a végén amikor ext4 rendszer vissza allitasnal jár megszakad és hiba üzenettel vége a restornak de Nem rak fel semmit a telora. Segitsetek miért van ez?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1336 Dátum: 2011, 09 19, 15:36:26 »
Szia!

A recovery-ben a backup, nem a teljes ROM-ot menti, hiszen, az érint olyan rendszerfájlokat, amihez nem is tudsz nyúlni, azt csak bele tudod égetni (ezért hívják flash-elésnek amikor új ROM-ot raksz fel). A recovery backup-ja tulajdonképpen restore módban nem "éget", csak másol.
Nem tudom, hogy pontosan mi a célod. Én a minap feltettem egy CoreDroid rom-ot, hogy kipróbáljam. Korábban az Android Revolution volt, amiről természetesen bizonyos időközönként csinálok recovery-ben backup-ot. Mivel nem tetszett a CoreDroid, ezért visszaállítottam az Android Revolution-omat. Ennek a helyes eljárása azonban nem az, hogy a CoreDroid-ra visszaállítom a backup-omat, hiszen az a backup az Android Revolution-ről készült. Hanem először felrakom az Android Revolution rom-ot, majd arra visszaállítom a backup-omat. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy természetesen mivel a Revolution előtt egy másik, a CoreDroid volt fenn, ezért még előtte egy superwipe script-et is futtattam.) Mármint az új rom felrakása előtt, ahogy az le van írva.

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #1337 Dátum: 2011, 09 19, 16:46:51 »
Remélem 1x ehhez is lesz multi tool olyan mint a dhd-hez,   

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1338 Dátum: 2011, 09 19, 16:50:48 »

A ClockworkMod után a wifi hibát a gyári ROM-mal nem működik vagy már raktál fel más főzött ROM-ot és ott van a gond?
Nekem az a sejtésem, hogy még a gyári van fenn. Ha így van, akkor tegyél fel egy főzöttet, gondolom úgyis ez volt a cél. Ha pedig csak a backup miatt akartad, akkor sajnos nincs más megoldásod... Itt találtam ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
2. post TroubleShooting:
"...
WIFI PROBLEMS (ISOLATED INCIDENTs)
IF YOU ARE EXPERIENCING WIFI ERROR.
Currently the only way to fix this is to flash Stock Rom again or Custom Rom.

1. Follow step 4 above in post 1
2. OR You can flash a custom Rom from Clockwork. LeeDroids Rom is close to Stock and confirmed to be working on a Tmous Sensation
Any problems or fixes PM me please
..."
Szerintem nem kell, hogy ragaszkodj a szövegben ajánlott LeeDroid-hoz, a többi ROM is jó. Egyébként az Android Revolution jobban hasonlít a gyári ROM-hoz. Konkrétan csak javításokat és sebességnövelő patch-ek vannak benne, a design-on nem változtat semmit mike és plusz programokat sem tesz bele.

• TOPIKGAZDA
« Reply #1339 Dátum: 2011, 09 19, 16:54:11 »
Nekem is gyári rom van most fent a legújabb cwr mellett, semmi baja a wifinek....

Nem elérhető joefasalasso

• PFC Fan
  • PDA: htc desire s
  • PDA ROM: ?
« Reply #1340 Dátum: 2011, 09 19, 17:31:44 »
Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani, hogy a T-MOBILOS romok miben másak mint a független eu-s romok? Ugyanolyan szoftveres támogatást kapnak, mint a függetlenek?

Köszi

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1341 Dátum: 2011, 09 19, 18:11:25 »
Nekem is gyári rom van most fent a legújabb cwr mellett, semmi baja a wifinek....
Persze, elhiszem, de a belinkelt oldalon is azt írják, hogy "ISOLATED INCIDENTs", azaz némely esetben előfordult már. Gondolom, azért is szerepel a TroubleShooting-ok között, mert már más is jelezte ezt a problémát. Megoldási javaslat is van ott, szerintem próbálja ki, hogy működik-e.

• TOPIKGAZDA
« Reply #1342 Dátum: 2011, 09 19, 18:13:29 »
Persze, elhiszem, de a belinkelt oldalon is azt írják, hogy "ISOLATED INCIDENTs", azaz némely esetben előfordult már. Gondolom, azért is szerepel a TroubleShooting-ok között, mert már más is jelezte ezt a problémát. Megoldási javaslat is van ott, szerintem próbálja ki, hogy működik-e.
Jogos....

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1343 Dátum: 2011, 09 19, 18:18:42 »
Szia!

A recovery-ben a backup, nem a teljes ROM-ot menti, hiszen, az érint olyan rendszerfájlokat, amihez nem is tudsz nyúlni, azt csak bele tudod égetni (ezért hívják flash-elésnek amikor új ROM-ot raksz fel). A recovery backup-ja tulajdonképpen restore módban nem "éget", csak másol.

Ez nem igaz, a Backup a system/data/cache/sd-ext mellett még a boot.img és recovery.img-t is menti. És restore-ral vissza is rakja. Én ma pl CM7-re toltam vissza az InsertCoint

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1344 Dátum: 2011, 09 19, 20:21:53 »
Ez nem igaz, a Backup a system/data/cache/sd-ext mellett még a boot.img és recovery.img-t is menti. És restore-ral vissza is rakja. Én ma pl CM7-re toltam vissza az InsertCoint
Hm, ez érdekes. Köszönöm, ezt nem tudtam és nem is gondoltam. Azt hittem ez is olyan, mint winmo alatt az spb backup volt.
Ezek szerint úgy működik, hogy először törli a teljes ROM-ot?
Mondjuk gyanús volt, hogy olyan nagy a mérete, ezek szerint azért, mert menti a teljes ROM-ot. Az SPB Backup csak a "különbséget" mentette.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1345 Dátum: 2011, 09 19, 20:33:50 »
Hm, ez érdekes. Köszönöm, ezt nem tudtam és nem is gondoltam. Azt hittem ez is olyan, mint winmo alatt az spb backup volt.
Ezek szerint úgy működik, hogy először törli a teljes ROM-ot?
Mondjuk gyanús volt, hogy olyan nagy a mérete, ezek szerint azért, mert menti a teljes ROM-ot. Az SPB Backup csak a "különbséget" mentette.

Igen ez mindent ment, tobb ezerszer csinaltam mar teljes vissza allitast a hd2 -n de ezen nem jon ossze de rosszul irtam mert a data img- nel akad meg a backup :(

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1346 Dátum: 2011, 09 19, 20:57:46 »
No akkor mondok még valamit. Ha többezerszer csináltad már, akkor bizonyára van korábbi mentésed is a sensation-ről. Ezt azért mondom, mert augusztusban én is jártam úgy az egyik visszaállításomnál, hogy nem egyszerűen nem jött össze. Mígnem rájöttem az okára: Megnéztem a korábbi mentések méretét (az egyes backup könyvtárak összméretét) és rájöttem, hogy amelyiket nem tudom visszaállítani, annak kisebb a mérete. Ebből arra jutottam, hogy nem sikerült a backup, de én nem vettem észre. Mivel akkoriban többször csináltam mentést, és ráadásul a mentést nem tettem át pc-re, ezért a következő mentésemnél figyeltem, hogy mit ír ki a mentés végén. És láss csodát tényleg azt írta ki, hogy nem ment végig a mentés, mégpedig helyhiányra panaszkodva. Szóval hasonlítsd össze a méreteket, hogy akkorák-e aminek lennie kell.

Nem elérhető tidohado

« Reply #1347 Dátum: 2011, 09 19, 22:06:22 »
Köszönöm segítségeteket! Feltettem mindenből a legfrisebbet, kapott egy Revolution HD ROM-ot, és kiválóan müxik a drága. Viszont, létezik, hogy ez nem frissíti magát automatikusan? Eltünt a szoftver frissítés a beállításokból...

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1348 Dátum: 2011, 09 19, 23:04:44 »
Mármint mit szeretnél frissíteni automatikusan? Mert nyilván a hivatalos ROM frissítéseket nem fogod megkapni, hiszen most egy főzött ROM-ot raktál fel. Vagy arra gondolsz, hogyha jön egy újabb Revolution rom, akkor arról kapj értesítést és azt frissítse? Ilyet nem fogsz kapni.
Esetleg a Market-ban megjelenő frissítésekre gondolsz? Lépj be oda és ha valamit feltelepítesz onnan, akkor majd kapod a frissítéseket.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #1349 Dátum: 2011, 09 20, 00:11:04 »
No akkor mondok még valamit. Ha többezerszer csináltad már, akkor bizonyára van korábbi mentésed is a sensation-ről. Ezt azért mondom, mert augusztusban én is jártam úgy az egyik visszaállításomnál, hogy nem egyszerűen nem jött össze. Mígnem rájöttem az okára: Megnéztem a korábbi mentések méretét (az egyes backup könyvtárak összméretét) és rájöttem, hogy amelyiket nem tudom visszaállítani, annak kisebb a mérete. Ebből arra jutottam, hogy nem sikerült a backup, de én nem vettem észre. Mivel akkoriban többször csináltam mentést, és ráadásul a mentést nem tettem át pc-re, ezért a következő mentésemnél figyeltem, hogy mit ír ki a mentés végén. És láss csodát tényleg azt írta ki, hogy nem ment végig a mentés, mégpedig helyhiányra panaszkodva. Szóval hasonlítsd össze a méreteket, hogy akkorák-e aminek lennie kell.

ez volt a probléma :) nincs hely a kartyan ezert nem csinalta meg a backupot sem, de regebbi mentesbol ment a dolog. koszi :)  :taps: :taps: