Szia!
A recovery-ben a backup, nem a teljes ROM-ot menti, hiszen, az érint olyan rendszerfájlokat, amihez nem is tudsz nyúlni, azt csak bele tudod égetni (ezért hívják flash-elésnek amikor új ROM-ot raksz fel). A recovery backup-ja tulajdonképpen restore módban nem "éget", csak másol.
Nem tudom, hogy pontosan mi a célod. Én a minap feltettem egy CoreDroid rom-ot, hogy kipróbáljam. Korábban az Android Revolution volt, amiről természetesen bizonyos időközönként csinálok recovery-ben backup-ot. Mivel nem tetszett a CoreDroid, ezért visszaállítottam az Android Revolution-omat. Ennek a helyes eljárása azonban nem az, hogy a CoreDroid-ra visszaállítom a backup-omat, hiszen az a backup az Android Revolution-ről készült. Hanem először felrakom az Android Revolution rom-ot, majd arra visszaállítom a backup-omat. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy természetesen mivel a Revolution előtt egy másik, a CoreDroid volt fenn, ezért még előtte egy superwipe script-et is futtattam.) Mármint az új rom felrakása előtt, ahogy az le van írva.