Érdekes ami hibákat írtok a Revolution ROM-nál, nekem soha semmi gondom nem volt vele. Se a telefon elutasítós, se a soft reset-es. Szvsz a gyorsboot opció nálam sosincs bekapcsolva. Ennek az a prózai oka, hogy nem lehet recovery módba jutni a gyorsboot mód "kikapcsolt" állapotában a bill.kombinációkkal. Akkor ugyanis nincs kikapcsolva valójában a telefon, csak egy mélyalvó fázisba került.
@korimv6: Nekem az akksival semmi problémám nincs. Az nem lehet, hogy bekapcsolva hagytad a wifi-t és az merítette le? Bár 2 óra alatt akkor sem kéne lemerülnie. CSináltál már akksi kalibrálást? És battery wipe-ot a végén?
Bejövő hívásnál pedig ha megnyomom az ON/OFF-gombot, akkor nem utasítja el, csak elnémítja. Sokáig ezt hiányoltam a telón, mert a winmo-n volt ilyen funkció is. Mígnem rájöttem, hogy androidon hogyan lehet.
Én a Revolution-on már sokmindent megváltoztattam: Pl. beálltítottam egy nekem tetsző hátteret a home tab-okon, viszont zavar, hogy az időjárás lock screen-en nem az köszönt vissza, hanem egy kék földgömb vonalas rajza. M10 editorral kicseréltem a hátteret, hogy ugyanaz legyen mint a home-on. Ezen kívül a design-omhoz igazítottam a bootanimation-t is, azaz szintén a home-os hátterben jelenik meg kéken a HTC felirat. Továbbá betűtípuscsere és battery % kijelzőt raktam. No és természetesen az elmaradhatatlan Advanced Power Menu az ON/OFF gombra.
Egyébként a melegedést én is észreveszem, de csak játék közben. Valószínűleg azért, mert a képernyőm fényereje 0-ra van levéve és a home-on kirakott widgetsoid-dal tudom állítani szükség esetén 4 fokozatban.
Bootanimation: You are not allowed to view links.
Register or
LoginScreenshot 1 (Home): You are not allowed to view links.
Register or
LoginScreenshot 2 (Lock screen): You are not allowed to view links.
Register or
Login