0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Aksi jel változtatás :You are not allowed to view links. Register or LoginKék karikában számmal jelzi a töltöttség %-át. Több romnál sikerrel használtam, gondoltam ha valaki változtatni szeretne és érdekli próbálja meg nyugodtan. Veszteni való nincs.
És lenne még egy problémám... ... Normális, hogy a Sens. alsó része 20-25 perc játék után szinte fel forr? Ha mással nyüstölöm, nem játékkal is melegszik, de sokkal kevésbé és lassabban... Szerintetek vigyem gariztatni?
Nem kell vinned, ez ilyen.....
Sziasztok!Tudnátok segíteni? Letöltöttem a ZIP-t de nem tudom hova tovább... Köszönöm
Hasít Quadrant 3323, Antutu 5849 pont
Ezeket milyen progival szoktátok megnézni?
Egyik lehetőségként belépsz a CWM recovery-be, és install zip.
You are not allowed to view links. Register or Login, és You are not allowed to view links. Register or Login. Ezek benchmark programok, tesztelni lehet vele a készüléket, és ha lefuttatod ad egy pontszámot. Van még ezen kívül 100 másik, de én ezeket szoktam használni
Sziasztok! Segitséget kérnék: kellene egy olyan naptár progi, ami késöbb is emlékeztet, mert a gyárira rányomok, hogy emlékeztet 5 perc mulva, sz*rik jelezni és elfelejtem!!! Köszi!
A hivatalos CM7 és az XboarderMOD is szívja az akksit, amúgy nagyon gyors. az XboarderMOD viszont nálam 3 másodperc után bontja a hívást, és az adatkapcsolat is megszakad. Van hova fejlődni, de jó lesz ez
Az XboarderMOD-ot már le is szedtem, vannak még vele gondok, meg nekem hiányzott a Sense Feltettem a CoreDroid v2.4-et, ajánlom figyelmetekbe, gyors és valami hihetetlen szép sztem, tele van plusz animációkkal, és alapból kékes a témája. Nekem nagyon bejön
a coredroidban van magyar nyelv?
Mint már mondtam, minden romban benne a magyar nyelv. (hacsak nem szedték ki belőle, de miért szednék ki.)
És persze hogy ha S-OFF és valami gáz van a telóval mi tévő leszek?
Vissza egy gyári ROM, S-ON, szerviz.
Na ezt az S-ON dolgot nem tudtam az angol leírásból kivenni .Ezért kértem régebben mivel te vágod ezeket, a tudástárban ha lesz időd csinálhatnál egy fejezetet.Szerintem mást is érdekelne!!!
Gyári navi programot hogyan lehet "ingyen" aktiválni, hogy beszéljen is és egész európa térkép aktív is legyen? Most licenszet kér, vagy vegyem meg.
A kérés mióta warez? A szabályzatban benne sincs, hogy kérni nem lehet, csak, hogy linkelni nem...
Ha a hárombetűs navi említése is tilos a fórumon, akkor licenszkulcs kérése szerinted nem az?