hát Neked lehet, fura lesz majd az S-LCD az S-Amoled után... Én most a HD2-t nézegetem egy ideje, az is megfelelt, annál meg csak jobb lehet. PErsze a Retina Display az megint egy másik dolog, és tényleg nagyon ütős, de mikor elkezdtem a Leo-t használni, nem dőlt össze ott se a világ. Tökéletes készülék még mindig nincs, mérlegelni kell. Szerencsére a lemondás egyre kevesebb. Nekem fontosabb az anyagminőség, meg amúgy is HTC-fan vagyok Játszani kb. csak az Angry Birds Rio-val szoktam, az meg azért már elmegy mindenen:)
A böngészés menjen flottul, ha kell,tudjon elfogadható fotókat csinálni...
Nem tudom milyen a kijelzője, mivel SGS-el sehol nem hasonlították össze. Videókon nem volt olyan vészes.
Napfényben egyébként szerintem egyik se olvasható, szóval az nem mérvadó.
Vagy az én szemem rossz... mert ha annyira tűz, Amoled ide vagy oda, alig látni bármit belőle
(amúgy is utálok tűző napon állni, szóval irány az árnyék ahol már olvasható a kijelző)
Nekem Sensationben az tetszik így, hogy úgy nézki, hogy jobban kézbe simul, vagyis érzem, hogy van nálam valami... Ha SGS-emen nem lenne tok, fel se tünne ha elhagytam, mert olyan könnyű. Ez azért zavar kicsit. Meg félek, hogy elejtem... most mikor jön a 40 fok, szerintem olyan lesz mintha egy vízes szappant fogdosnék
kleingy: Neked eddig mi a véleményed róla?
Nagyon csöndben vagy