2025, 01 10, 12:40:13

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598712 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Suncorgo

• Vendég
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1175 Dátum: 2011, 09 07, 22:37:04 »
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet megváltoztatni az alapértelmezett programokat? pl nekem nem a gyári zenelejátszó kell hanem, a power amp?

más:

Melyik könyvjelző widget tudja megjeleníteni a firefoxban elmentett könyvjelzőket? Próbáltam felrakni másfajtát de csak azt a könyvjelzőt jelenítette meg amelyiket a gyári böngészővel mentettem el.

Előre is köszönöm!

Üdv. Suncorgo

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #1176 Dátum: 2011, 09 08, 11:32:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet megváltoztatni az alapértelmezett programokat? pl nekem nem a gyári zenelejátszó kell hanem, a power amp?

más:

Melyik könyvjelző widget tudja megjeleníteni a firefoxban elmentett könyvjelzőket? Próbáltam felrakni másfajtát de csak azt a könyvjelzőt jelenítette meg amelyiket a gyári böngészővel mentettem el.

Előre is köszönöm!

Üdv. Suncorgo
Üdv!
A könyvjelzőre sajnos nem tudok megoldást, de az alapértelmezett programokat könnyen meg tudod változtatni. Kapásból ha felraksz egy másik hasonló programot, egy zenére bökve fel kellene kínálja a gyári lejátszót és az utólag telepítettet is, hogy melyikkel játszod le. Ha alapértelmezettnek be lett állítva a gyári, akkor pedig itt tudod kivenni: Beállítások / alkalmazások / alkalmazások kezelése / mind / zene / alapértelmezett beállítások törlése. Ezután fel kell kínálnia az összes lejátszót.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1177 Dátum: 2011, 09 08, 11:35:36 »
Akkor viszont legyen neked igazad és mégse, mert ha a 3.5-el egy rosszabbat kapunk, akkor inkább nem kell....
Youtube-on van fent pár videó a
-ről, így elsőre nem tűnik rossznak. Néhány dolog megváltozott, elvileg több színséma közül lehet választani, és bővültek a widgetek is, valamint látszólag az alsó menüsort is átszabták. Puding próbája...  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető yager01

• PDA: HUAWEI P6
  • PDA ROM: Aktuális gyári ROM - csak Root
« Reply #1178 Dátum: 2011, 09 08, 15:53:41 »
Szerintetek egy SgsII. És egy sensation között használtan mennyi Az ár különbség? Mondjuk mindkét készülék 1 hónapos.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1179 Dátum: 2011, 09 08, 16:05:19 »
Youtube-on van fent pár videó a
-ről, így elsőre nem tűnik rossznak. Néhány dolog megváltozott, elvileg több színséma közül lehet választani, és bővültek a widgetek is, valamint látszólag az alsó menüsort is átszabták. Puding próbája...  :ok:

Szia, ez jónak tűnik, de te már tudsz sense 3.5 romot a sensationra? Ha igen melyik az? Mert ugye azt a pudingot csak úgy lehet tesztelni ha már kész van :):):) ha tudsz valamit légyszi írd meg nekem köszi ;)

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1180 Dátum: 2011, 09 08, 16:38:25 »
Szia, ez jónak tűnik, de te már tudsz sense 3.5 romot a sensationra? Ha igen melyik az? Mert ugye azt a pudingot csak úgy lehet tesztelni ha már kész van :):):) ha tudsz valamit légyszi írd meg nekem köszi ;)

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
Megmondom őszintén, hogy a Sensation-ön még nem romolok, új telefonnál eleinte várok mindig egy kicsit, ha valami gyártási probléma lenne vele, könnyebb legyen gariztatni. DHD topikból informálódok (előző PDA-m az volt), ott már van olyan rom amiben benne van, csak még eléggé béta. Ha még nincs is, rövidesen biztos lesz Sensation-re.  :ok: Amúgy XDA  :olvass: ;)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1181 Dátum: 2011, 09 08, 16:45:54 »
Szerintetek egy SgsII. És egy sensation között használtan mennyi Az ár különbség? Mondjuk mindkét készülék 1 hónapos.

Szerintem max. egy 10-essel drágább az S2. Újként is kb ennyi az árkülönbség.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #1182 Dátum: 2011, 09 08, 17:23:03 »
Hát én ettől a Sense 3.5-s videótól nem estem annyira hasra.....hasonló modifikációkat lehetett látni winmo 6.5 alatt is Cookie's Home Tab néven....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető yager01

• PDA: HUAWEI P6
  • PDA ROM: Aktuális gyári ROM - csak Root
« Reply #1183 Dátum: 2011, 09 08, 17:44:56 »
Köszönöm. Én is kb. Így gondolom, de egy Htc tulaj szerint egy árban van, ezért nem akar ráfizetni.

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #1184 Dátum: 2011, 09 08, 18:00:58 »
Aksi jel változtatás  ;):
Kék karikában számmal jelzi a töltöttség %-át.
Több romnál sikerrel használtam, gondoltam ha valaki változtatni szeretne és érdekli próbálja meg nyugodtan.
Veszteni való nincs.  :ok:

Suncorgo

• Vendég
« Reply #1185 Dátum: 2011, 09 08, 18:16:46 »
Üdv!
A könyvjelzőre sajnos nem tudok megoldást, de az alapértelmezett programokat könnyen meg tudod változtatni. Kapásból ha felraksz egy másik hasonló programot, egy zenére bökve fel kellene kínálja a gyári lejátszót és az utólag telepítettet is, hogy melyikkel játszod le. Ha alapértelmezettnek be lett állítva a gyári, akkor pedig itt tudod kivenni: Beállítások / alkalmazások / alkalmazások kezelése / mind / zene / alapértelmezett beállítások törlése. Ezután fel kell kínálnia az összes lejátszót.

Köszi

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #1186 Dátum: 2011, 09 09, 07:50:19 »
Valaki lefrissítette már a hivatalos 2.3.5-t ??? Már ha még rajtam kívül van akinek gyári rom fut rajta  :hmm: :D
Nekem kék robot felkiáltójellel és setovább :(
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

• TOPIKGAZDA
« Reply #1187 Dátum: 2011, 09 09, 08:20:28 »
Valaki lefrissítette már a hivatalos 2.3.5-t ??? Már ha még rajtam kívül van akinek gyári rom fut rajta  :hmm: :D
Nekem kék robot felkiáltójellel és setovább :(

Szerintem pc-ről tedd vissza a 2.3.4-et, aztán majd ha letölthető lesz az új rom, akkor kell próbálkozni....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1188 Dátum: 2011, 09 09, 08:36:25 »
Szerintem pc-ről tedd vissza a 2.3.4-et, aztán majd ha letölthető lesz az új rom, akkor kell próbálkozni....
Jaaa, köszi, de nem így értettem, elindult a Sense, megy meg minden. Csak megállt a frissítés evvel, amit írtam.
Letölthető??? :shock:  Hivatalos értesítésem volt, letölthető  8)
.....
Ja csak baromságot írtam :( 2.3.4 a frissebbem, 2.3.3-am volt :( Bocsánat  :ima: O->-

• TOPIKGAZDA
« Reply #1189 Dátum: 2011, 09 09, 08:48:50 »
Jaaa, köszi, de nem így értettem, elindult a Sense, megy meg minden. Csak megállt a frissítés evvel, amit írtam.
Letölthető??? :shock:  Hivatalos értesítésem volt, letölthető  8)
.....
Ja csak baromságot írtam :( 2.3.4 a frissebbem, 2.3.3-am volt :( Bocsánat  :ima: O->-

A 2.3.4-es rom letölthető a netről is és pc-ről telepíthető, próbáld meg úgy, hátha felmegy......You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1190 Dátum: 2011, 09 09, 08:52:17 »
A 2.3.4-es rom letölthető a netről is és pc-ről telepíthető, próbáld meg úgy, hátha felmegy......You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi, de nálam ez sem megy... k.taiwan-i vagy milyen  ... Singapoor ?? , sose tudom ezeket a fantasztikus városokat :oops: :'(
Ezért reméltem, ami jön értesítésben, talán "rá való" ... 

• TOPIKGAZDA
« Reply #1191 Dátum: 2011, 09 09, 09:04:36 »
Köszi, de nálam ez sem megy... k.taiwan-i vagy milyen  ... Singapoor ?? , sose tudom ezeket a fantasztikus városokat :oops: :'(
Ezért reméltem, ami jön értesítésben, talán "rá való" ...

Akkor passzolok, nem találok sehol asia romot ami 2.3.4 lenne...... megnézted már a build.prop fájlt? Mit ír neked a ro.product.brand sor?

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1192 Dátum: 2011, 09 09, 09:10:05 »
Akkor passzolok, nem találok sehol asia romot ami 2.3.4 lenne...... megnézted már a build.prop fájlt? Mit ír neked a ro.product.brand sor?
Hol látom, mert az info-ban sehol nincs ilyenem?  :oops:

• TOPIKGAZDA
« Reply #1193 Dátum: 2011, 09 09, 09:12:49 »
Hol látom, mert az info-ban sehol nincs ilyenem?  :oops:

A build.prop fájl a system mappában van, ehez még root jog sem kell, azt nyissad meg és keressed meg azt sort benne amit írtam....

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #1194 Dátum: 2011, 09 09, 09:23:09 »
A build.prop fájl a system mappában van, ehez még root jog sem kell, azt nyissad meg és keressed meg azt sort benne amit írtam....
Az! "asia" :(  (htc_asia_wwe)

• TOPIKGAZDA
« Reply #1195 Dátum: 2011, 09 09, 09:30:15 »
Az! "asia" :(  (htc_asia_wwe)

Igen, erre sajna nem találtam letölthető romot pc-re....ami 2.3.4 volna

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1196 Dátum: 2011, 09 09, 11:33:55 »
Felfedeztem egy (számomra) újdonságot. DHD-n Sense 3.0-s rommal is megvolt ez, de azt hittem bele volt főzve. Gyári 2.3.4-en hivatalosan lehet képernyőmentést csinálni a következő képpen: power gomb hosszan nyomva, és közben home gomb. Képek közé automatikusan menti. Bocsi ha volt már, de nekem új volt  :p

• TOPIKGAZDA
« Reply #1197 Dátum: 2011, 09 09, 11:35:51 »
Felfedeztem egy (számomra) újdonságot. DHD-n Sense 3.0-s rommal is megvolt ez, de azt hittem bele volt főzve. Gyári 2.3.4-en hivatalosan lehet képernyőmentést csinálni a következő képpen: power gomb hosszan nyomva, és közben home gomb. Képek közé automatikusan menti. Bocsi ha volt már, de nekem új volt  :p

Igen volt már és elég emlékezetesre is sikerült

Nem elérhető GS_Laja

• Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: Samsung Note 4
  • PDA ROM: eredeti gyari
Watch Dog
« Reply #1198 Dátum: 2011, 09 09, 11:45:03 »
Sziasztok!

Kene nekem egy olyan program, ami figyeli a kimeno hivasok eltelt idejet es riaszt, ha elertem az adott mennyiseget.
Nehanyan a watch dogot ajanlottak, de az csak a mobilnetet nezi, nem a hivasokat.
Most a Call Meter NG-t hasznalom, de ez nem jelez, csak siman szamol.
Van valami otletetek, hogy melyik program lenne a jo?

Koszonom

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1199 Dátum: 2011, 09 09, 13:31:42 »
Aksi jel változtatás  ;):
Kék karikában számmal jelzi a töltöttség %-át.
Több romnál sikerrel használtam, gondoltam ha valaki változtatni szeretne és érdekli próbálja meg nyugodtan.
Veszteni való nincs.  :ok:
Erre gondolsz?
vagy erre?

Csak óvatosan ennek az installálásával, mert az akksikijelző megváltoztatásához mindig az aktuális ROM-verzió framework-res.apk-je kell. Ez mindig az adott működő ROM-ból szedhető ki.
Még pontosabban ha tudod hogy milyen verzióhoz készült az akksikijelző és tudod, hogy milyen a ROM-od verziója (2.3.2, 2.3.4, stb.) akkor a kettőnek stimmelnie kell. Ha nem megfelelőt teszel fel, akkor működésképtelenné teheted a telót.
Egyébként van egy jó oldal, ahol ilyen és ehhez hasonló dolgokat lehet lefőzetni: You are not allowed to view links. Register or Login
A vízszintes füleknél kiválasztod a Battery-t, majd bekattintod a use this mod-ot, erre megjelennek a lehetőségek. Kiválasztod a számodra tetsző battery-t, oldal meg is tekintheted ha rákattintasz a Generate preview-ra. Ezután ha nem akarsz mát (javaslom elsőre csak a battery módosításával kezdj), akkor kattints a File upload fülre. Itt kiválasztod bal oldalt a System files-t és framework-res.apk-nál a Select file-ra kattintva kiválasztod és feltöltöd. Ha minden kész, akkor mehet a főzés! Egy kicsit várni kell, de menj el az oldalról, mert jeleznek, ha elkészült a csomagod.