Aksi jel változtatás :
You are not allowed to view links.
Register or Login
Kék karikában számmal jelzi a töltöttség %-át.
Több romnál sikerrel használtam, gondoltam ha valaki változtatni szeretne és érdekli próbálja meg nyugodtan.
Veszteni való nincs.
Erre gondolsz?
Register or
Loginvagy erre?
Register or
LoginCsak óvatosan ennek az installálásával, mert az akksikijelző megváltoztatásához mindig az aktuális ROM-verzió framework-res.apk-je kell. Ez mindig az adott működő ROM-ból szedhető ki.
Még pontosabban ha tudod hogy milyen verzióhoz készült az akksikijelző és tudod, hogy milyen a ROM-od verziója (2.3.2, 2.3.4, stb.) akkor a kettőnek stimmelnie kell. Ha nem megfelelőt teszel fel, akkor működésképtelenné teheted a telót.
Egyébként van egy jó oldal, ahol ilyen és ehhez hasonló dolgokat lehet lefőzetni: You are not allowed to view links.
Register or
LoginA vízszintes füleknél kiválasztod a Battery-t, majd bekattintod a use this mod-ot, erre megjelennek a lehetőségek. Kiválasztod a számodra tetsző battery-t, oldal meg is tekintheted ha rákattintasz a Generate preview-ra. Ezután ha nem akarsz mát (javaslom elsőre csak a battery módosításával kezdj), akkor kattints a File upload fülre. Itt kiválasztod bal oldalt a System files-t és framework-res.apk-nál a Select file-ra kattintva kiválasztod és feltöltöd. Ha minden kész, akkor mehet a főzés! Egy kicsit várni kell, de menj el az oldalról, mert jeleznek, ha elkészült a csomagod.