2025, 01 10, 08:13:50

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598704 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1100 Dátum: 2011, 08 31, 18:50:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez rendben van. De egyrészt a szabályzat is kimondja, hogy minden warez-jellegű és ahhoz kapcsolódó tartalom megemlítése illetve megosztása tilos, legyen az egy link, letöltő-link, kép, vagy akármi más.

Innentől kezdve viszont szerintem érhető, hogy miért nem szabad elviekben nem létező droidos iGO-hoz skineket ajánlgatni! :)
Világos, és ezt én tiszteletben is tartom. De ettől függetlenül más a véleményem  :hmm: ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1101 Dátum: 2011, 08 31, 18:56:56 »
Világos, és ezt én tiszteletben is tartom. De ettől függetlenül más a véleményem  :hmm: ;)

Nincs is azzal semmi baj. De hiába más a te, vagy akár az én véleményem, ha egyszer ez van leírva, akkor muszáj betartatni mindenkivel, nincs mese! :(
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1102 Dátum: 2011, 08 31, 19:09:22 »
Én egy pillanatig azt hittem értem amit slevai írt: Tulajdonképpen meg kell határozni, hogy mi is az a "warez-jellegű". Mert amit slevai ír, mi szerint ha nincs igo android-ra, akkor annak megosztása sem warez. Pontosabban: A warez-nek azt kellene jelentenie, hogy egy egyébként pénzért kapható szoftvert "más" módon szerez meg az ember és ezért a szoftver fejlesztője tulajdonképpen pénztől esik el. De jelen esetben erről nincs szó, hiszen ha nem létezik ilyen verzió, akkor nincs mitől elesnie a szoftverfejlesztő cégnek.
Sőt szerény véleményem szerint ez csak jót tesz jelen esetben a szoftvergyártónak, mivel élteti a reményt a felhasználókban, akik még windows-os rendszerről ismerik az igo-t, hogy hamarosan lesz android-ra is. Hiszem, hogy sokan utálják az illegális igo telepítgetésével való herce-hurcát, és amint van egy jól működő, minden tekintetben esztétikus igo, akkor azonnal megveszik. Ha viszont nincsenek ezek a próbálkozások, akkor az igo-rajongók átpártolnak más szoftverekre, mint pl. Sygic. Tehát szerintem nem elképzelhetetlen, hogy ezzel még jót is tesznek az igo fejlesztőivel. Nem?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1103 Dátum: 2011, 08 31, 19:26:22 »
Én egy pillanatig azt hittem értem amit slevai írt: Tulajdonképpen meg kell határozni, hogy mi is az a "warez-jellegű". Mert amit slevai ír, mi szerint ha nincs igo android-ra, akkor annak megosztása sem warez. Pontosabban: A warez-nek azt kellene jelentenie, hogy egy egyébként pénzért kapható szoftvert "más" módon szerez meg az ember és ezért a szoftver fejlesztője tulajdonképpen pénztől esik el. De jelen esetben erről nincs szó, hiszen ha nem létezik ilyen verzió, akkor nincs mitől elesnie a szoftverfejlesztő cégnek.
Sőt szerény véleményem szerint ez csak jót tesz jelen esetben a szoftvergyártónak, mivel élteti a reményt a felhasználókban, akik még windows-os rendszerről ismerik az igo-t, hogy hamarosan lesz android-ra is. Hiszem, hogy sokan utálják az illegális igo telepítgetésével való herce-hurcát, és amint van egy jól működő, minden tekintetben esztétikus igo, akkor azonnal megveszik. Ha viszont nincsenek ezek a próbálkozások, akkor az igo-rajongók átpártolnak más szoftverekre, mint pl. Sygic. Tehát szerintem nem elképzelhetetlen, hogy ezzel még jót is tesznek az igo fejlesztőivel. Nem?

Nos igen, ez elgondolkodtató... :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #1104 Dátum: 2011, 08 31, 20:00:23 »

Off

Én csak annyi füzök ehez a dologhoz, hogy a tiltást nem a portál találta ki mások (a ti) bosszantására, henem a szoftver fejlesztője tiltja ezeket a dolgokat!
Talán elég lenne mindössze egyszer elolvasni azt a fránya eulát!

Androidra eddig sem volt iGO  (kivéve a speciális Motorola-klónt: Motonav) és a szoftver fejlesztője szerint soha nem is lesz!
Ki is vonul a szoftverlopások (nevezzük csak nyugodtan nevén a gyereket) a mobilkészülékek ilyetén piacáról...

Wareznek pedig egyértelműen az számít, ami a hazai törvényekbe ütközik!
A szoftverlopás, átalakítás és mókolás pedig tilos ugyanúgy, mint ahogy a SIM unlock is...

Vannak szájtok ahol ezt többé-kevésbé betartják a szabályokat és vannak olyanok akik nem!
(vannak olyanok is, akik ezt burkolt formában teszik, látszólag tiltják a warezt, de rejtett formában nagyon is használják)

A portál tisztségviselőinek viszont hivatalból a portál érdekeit kell védeni és célkitűzéseit szolgálni talán...

On
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető taky111

• HTC Fan
    • BadGirlsLtd.
  • Navigáció / Navigation: Garmin Oregon 300
  • PDA: HTC SENSATION
  • PDA ROM: nemvan
« Reply #1105 Dátum: 2011, 09 01, 05:24:11 »
Végre van egy működő iGo-m a Sensationomra  :taps:
taky111

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #1106 Dátum: 2011, 09 01, 08:28:26 »
Végre van egy működő iGo-m a Sensationomra  :taps:
Teljes képernyőn?

Nem elérhető vargilius

• érdeklődő
  • Navigáció / Navigation: Gyári Google :)
  • PDA: HTC Legend / HTC Sensation XE
« Reply #1107 Dátum: 2011, 09 01, 09:11:53 »
Sziasztok. Van közöttetek olyan aki a T-betűs szolgáltatónál van és sensation készülékkel rendelkezik ? Mert most náluk részletre lehetne venni, s komolyan elgondolkodtam rajta. Nagyon sok jót és rosszat olvastam. Megerősítést kérnék, hogy aki megvette a sensationt megbánta-e a vásárlást ?
Jelenleg HTC Legendem van és a képeket már akadozva olvassa be ( 980 db kép), sőtt a progik elindításánál is várakoznom kell Ezért váltanék egy erősebb htc-re.
2012.Decemberben világvége---jól használd ki addig az időd !!

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1108 Dátum: 2011, 09 01, 09:15:28 »
Teljes képernyőn?
Bakker, előző oldal lapközepén ajánlottam a linket, nem olvasol? :hmm:

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #1109 Dátum: 2011, 09 01, 09:32:29 »
Bakker, előző oldal lapközepén ajánlottam a linket, nem olvasol? :hmm:
Bocs. Rosszul fogalmaztam... blackdog7 által javasolt lehetőségtől eltérő verzió, megoldás (vagy nevezzük aminek akarjuk) létezik teljes képernyőn?

Nem elérhető AmonRe

• PDA: HTC Sensation; HC One X
  • PDA ROM: Android 4.0.4
« Reply #1110 Dátum: 2011, 09 01, 13:01:33 »
Sziasztok. Van közöttetek olyan aki a T-betűs szolgáltatónál van és sensation készülékkel rendelkezik ? Mert most náluk részletre lehetne venni, s komolyan elgondolkodtam rajta. Nagyon sok jót és rosszat olvastam. Megerősítést kérnék, hogy aki megvette a sensationt megbánta-e a vásárlást ?
Jelenleg HTC Legendem van és a képeket már akadozva olvassa be ( 980 db kép), sőtt a progik elindításánál is várakoznom kell Ezért váltanék egy erősebb htc-re.

hali
én is T-nél vettem, hűségesen, részletesen.
soha, soha, eddigi életemben nem volt még ilyen telefonom, mint ez.
csak hogy érzékeltessem:
tegnap sokat kocsiztam, és van egy autós töltőm, (ami nem a telefonhoz van, de kipróbáltam)
de annak ellenére, hogy be volt dugva, lemerült menet közben (ez nem a telefon, hanem a töltő hibája volt) de ezt akkor még nem tudtam.
teljes pánikban, és padlógázzal jöttem haza Fehérvárról Pestre, rohantam a fali töltőhöz, mert azt hittem, attól rettegtem, hogy a telefonnal van valami baj.
mikor aztán elindult, még puszit is kapott....  :taps:
már olyan, mintha egy végtagom lenne.
ilyen még nem volt egy telefonnal sem...
úgyhogy egy pillanatot se várj, FUSS FUSS FUSS és vedd!!
:)
(szerintem)

Nem elérhető AmonRe

• PDA: HTC Sensation; HC One X
  • PDA ROM: Android 4.0.4
« Reply #1111 Dátum: 2011, 09 01, 13:04:30 »
Teljes képernyőn?

az utolsó pixelig... :)

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #1112 Dátum: 2011, 09 01, 13:07:51 »
Én is t betüs vagyok jabaslom a webshopos vásárlást eco dijcsomaggal, az 1890Ft havonta+a törlesztő+a net csomag, szerintem kibirható, ja és a legfontosabb, hogy független!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #1113 Dátum: 2011, 09 01, 14:18:35 »
Lesz új változat a You are not allowed to view links. Register or Login-ből (utód talán).  :D

Nem elérhető vargilius

• érdeklődő
« Reply #1114 Dátum: 2011, 09 01, 14:38:43 »
Hattori_Hanso.

Egy kicsit bővebben írj kérlek. Konkrétan mennyi a te számlád havonta. És részletre hol lehet megvenni függetlenül. Vagy Linket küldj, hogy hol tudok ennek utánanézni ( olvasni ). Előre is köszönöm. ( Szeretnék a HTC-nél maradni mert nagyon bejött a felülete.)

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #1115 Dátum: 2011, 09 01, 14:49:29 »
Én is T-s vagyok és hát előttem már mondták FUSS :D és szerezd meg.
És igen a 3 betüs navigáció is megy full képernyőn.

Nem elérhető IrDa

« Reply #1116 Dátum: 2011, 09 01, 15:06:48 »
Uj Sense 3.5 videó ha igaz :
  tegnap nektek is volt új szoftverfrissítés? valami helyfelszabadító progi.

• TOPIKGAZDA
« Reply #1117 Dátum: 2011, 09 01, 15:40:12 »
Hattori_Hanso.

Egy kicsit bővebben írj kérlek. Konkrétan mennyi a te számlád havonta. És részletre hol lehet megvenni függetlenül. Vagy Linket küldj, hogy hol tudok ennek utánanézni ( olvasni ). Előre is köszönöm. ( Szeretnék a HTC-nél maradni mert nagyon bejött a felülete.)

Szia
Hát felmész a T oldalára, kiválasztod a HTC Sensation-t, majd megkeresed a GoNetL-es csomagot, részfizetésre ami:

Kezdőrészlet: 29 501Ft
Törlesztések: 12 hó X 6170 Ft

Kiválasztasz hozzá egy ECO díjcsomagot és ennyi, számszakilag pedig havi szinten: ECO csomag 1890Ft+GoNetL 1990Ft(500mb)+6170Ft törlesztő. Az 1890Ft ECO csomag díját lebeszélheted, ha még mondjuk 2000Ft-ot beszélsz hozzá pluszba az 12050Ft/hó, az egy év törlesztő után ez 5880Ft/hó lesz, ha nem beszélsz hozzá még 2000Ft-ot hanem elég az 1890Ft, akkor ez az összeg 3880Ft/hó, szerintem kibirható bárki számára. Az ECO csomag hálózaton kívűl 39, azon belül 29Ft/perc, ami a legrosszabb esetben is 48 perc/hó beszédidő, ha csak a díjcsomag összegét vesszük.(1890Ft) Van akinek ez elég van akinek nem, nekem nem elég, de nem beszélek havonta sokkal többet kifele, bejövő hívásom sokkal több van.

A T-nél ez a pda független!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető taky111

• HTC Fan
    • BadGirlsLtd.
  • Navigáció / Navigation: Garmin Oregon 300
  • PDA: HTC SENSATION
  • PDA ROM: nemvan
« Reply #1118 Dátum: 2011, 09 01, 17:20:58 »
tegnap nektek is volt új szoftverfrissítés? valami helyfelszabadító progi.

Az Advanced Task Killer frissített tegnap este  :olvass:
taky111

Nem elérhető IrDa

« Reply #1119 Dátum: 2011, 09 01, 18:14:43 »

már nem ugy ami a marketböl frissit hanem ahogy az ota frissitést keressük ugy gondoltam.

• TOPIKGAZDA
« Reply #1120 Dátum: 2011, 09 01, 19:18:34 »

Szerintem erre gondolt....

Nem elérhető vargilius

• érdeklődő
« Reply #1121 Dátum: 2011, 09 01, 20:13:17 »
Hálás köszönetem Hattori_Hanso. -nek. Részletes választ kaptam, s ennek köszönhetöen minden kétségem elszált. Irány a T- szolgáltato.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1122 Dátum: 2011, 09 01, 20:22:42 »
Használja vki a gyárilag felrakott PolarisOffice-t? Nem tudok benne ékezetes betűt írni. Tud vki megoldást rá? Nekem az is megfelel, ha vki ajánl másik progit. Előre is köszönöm.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

• TOPIKGAZDA
« Reply #1123 Dátum: 2011, 09 01, 20:24:18 »
Használja vki a gyárilag felrakott PolarisOffice-t? Nem tudok benne ékezetes betűt írni. Tud vki megoldást rá? Nekem az is megfelel, ha vki ajánl másik progit. Előre is köszönöm.

Esetleg QuickOffice?

• TOPIKGAZDA
« Reply #1124 Dátum: 2011, 09 01, 20:24:54 »
Hálás köszönetem Hattori_Hanso. -nek. Részletes választ kaptam, s ennek köszönhetöen minden kétségem elszált. Irány a T- szolgáltato.

Igazán nincs mit, örülök, hogy segíthettem.