2025, 01 10, 00:44:53

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598690 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető IrDa

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1075 Dátum: 2011, 08 28, 12:52:27 »
Nem üldözési mánia csak azthittem alapból megy nem kell még hozzá fizetős cucc,aszem még nem lett ingyenes az outlook. meg gondoltam gépen igy gyorsabb lesz átszerkesztenem jópár névjegyet stb.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1076 Dátum: 2011, 08 28, 12:59:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem üldözési mánia csak azthittem alapból megy nem kell még hozzá fizetős cucc,aszem még nem lett ingyenes az outlook. meg gondoltam gépen igy gyorsabb lesz átszerkesztenem jópár névjegyet stb.

A gépen szerkesztheted a böngésződben a google fiókban levő névjegyeket is a gmail / névjegyek alatt. Kiválóan használható felület.

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #1077 Dátum: 2011, 08 28, 13:16:16 »
A gépen szerkesztheted a böngésződben a google fiókban levő névjegyeket is a gmail / névjegyek alatt. Kiválóan használható felület.
Nagyon szépen köszönöm.Isten vagy :D

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1078 Dátum: 2011, 08 28, 13:36:44 »
Winmo-n ez még így volt, itt meg már ajánlott a google fiók használata. Na persze vannak üldözési mániás emberek, azoknak megmaradt az outlookos verzió. :)
Itt a HTC Syncről volt szó. Ahhoz szerintem kell, de igaz, hogy felesleges az egész HTC sync is, mert úgy is google accal szinkronizál mindenki.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1079 Dátum: 2011, 08 28, 15:04:29 »
Itt a HTC Syncről volt szó. Ahhoz szerintem kell, de igaz, hogy felesleges az egész HTC sync is, mert úgy is google accal szinkronizál mindenki.

Igen ez igaz a HTC Sync-hez kell az Outlook, de én a mondatod második felére gondoltam. Szerintem felesleges, azonban a (kicsit körülményesebb) lehetőség adott bárki számára.  :)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1080 Dátum: 2011, 08 28, 15:14:30 »
Igen ez igaz a HTC Sync-hez kell az Outlook, de én a mondatod második felére gondoltam. Szerintem felesleges, azonban a (kicsit körülményesebb) lehetőség adott bárki számára.  :)
Igazából aki outlookot használ, az nagy valószínűséggel Exchange-et is, ami szintén szinkronizélja a névjegyeket, leveleket, naptárat HTC sync nélkül.  :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1081 Dátum: 2011, 08 28, 15:33:17 »
Igazából aki outlookot használ, az nagy valószínűséggel Exchange-et is, ami szintén szinkronizélja a névjegyeket, leveleket, naptárat HTC sync nélkül.  :)

Tehát ott is felesleges a HTC Sync. :)
Én azért egyszer kipróbáltam anno a Desire-vel. Aztán töröltem. :D

Nem elérhető zelenya

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Oneplus Two
« Reply #1082 Dátum: 2011, 08 30, 13:07:38 »
Feltettem a CoreDroid 2.3 ROM-ot, amely fel is került megfelelően (rendesen működik is), de azóta a régebben használt alkalmazásaim egy részét nem tudom telepíteni, mert helyhiányra panaszkodik. A probléma az, hogy valójában 0,95 GB szabad hely van a telefonon. Kérem, segítsen valaki, hogy mi lehet ennek az oka.

Nem elérhető csehi

• PDA: LG G4
  • PDA ROM: H81520B
« Reply #1083 Dátum: 2011, 08 30, 14:53:17 »
Sziasztok, CifsManager használatában tudd valaki segítséget adni? Beállítás meg ilyenek :D

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1084 Dátum: 2011, 08 30, 15:25:11 »
Feltettem a CoreDroid 2.3 ROM-ot, amely fel is került megfelelően (rendesen működik is), de azóta a régebben használt alkalmazásaim egy részét nem tudom telepíteni, mert helyhiányra panaszkodik. A probléma az, hogy valójában 0,95 GB szabad hely van a telefonon. Kérem, segítsen valaki, hogy mi lehet ennek az oka.
Ugyan nem a Core Droid-ot használom, így nem teljesen ismerem a problémádat, de wipe-oltál a flash-elés előtt?
A Core Droid oldalán azt írják, hogy a wipe-ra használd a mellékelt zip-et és csak azután flash-elj. Ez így van a Revolution romnál is, amit én használok, ott ezt a zip-et elnevezte mike superwipe-nak, hogy még véletlenül se keverje össze az ember a clockwork módban az eredeti wipe-pal.

Nem elérhető zelenya

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Oneplus Two
« Reply #1085 Dátum: 2011, 08 30, 16:24:37 »
Ugyan nem a Core Droid-ot használom, így nem teljesen ismerem a problémádat, de wipe-oltál a flash-elés előtt?
A Core Droid oldalán azt írják, hogy a wipe-ra használd a mellékelt zip-et és csak azután flash-elj. Ez így van a Revolution romnál is, amit én használok, ott ezt a zip-et elnevezte mike superwipe-nak, hogy még véletlenül se keverje össze az ember a clockwork módban az eredeti wipe-pal.

Persze, az oldalon említett Fullwipe.zip-et futtattam a flash-elés előtt.

Nem elérhető csehi

« Reply #1086 Dátum: 2011, 08 30, 16:37:32 »
Sziasztok,

Most találtam egy torrent oldalon  :warez: Igo Sensationre :-) Egy próbát megér!?! Aki szintén szeretné megpróbálni annak itt a link:

Administrator Comment Ezen a fórumon tilos a :warez: !

Nem elérhető csehi

« Reply #1087 Dátum: 2011, 08 30, 18:50:05 »

Sziasztok,

Most találtam egy torrent oldalon  :warez: Igo Sensationre :-) Egy
 próbát megér!?! Aki szintén szeretné megpróbálni annak itt a link:

Ezen a fórumon tilos a  :warez: !

:ima:

Pü-k mentek.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1088 Dátum: 2011, 08 31, 09:05:40 »
Sziasztok!
Akkor ehhez a témához én is hozzászólok, mert rákerestem, hogy csehi vajon mit találhatott. Persze azt nem tudom, hogy ő mit talált meg. Viszont iGO létezik hivatalosan android-ra, ez tény! Erre rá lehet keresni a neten.
Ami mostanáig nekünk Sensation-ösöknek probléma volt, az a felbontás. Azaz nincs ilyen felbontású skin. Márpedig a skin-ről beszélni szerintem nem warez. A legjobb felbontás, ami eddig elérhető volt, az a 854x480.
De csehi miatt rákeresve találtam egy egészen friss xda-s témát: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha olvassátok itt írja a szerző xploited a következőket: Warning: "The point of this thread is not to spread warez. This is a qHD iGO skin for those that own a legitimate copy of iGO for Android."
Így hasonlóan nekem sem az illegális szoftverhasználatról való beszélgetés, ill. ötletadás volt a célom ezzel a bejegyzéssel, hanem csak segíteni szeretnék a legális iGO qHD skin-nel való használatában.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #1089 Dátum: 2011, 08 31, 09:54:26 »
Sziasztok!
Akkor ehhez a témához én is hozzászólok, mert rákerestem, hogy csehi vajon mit találhatott. Persze azt nem tudom, hogy ő mit talált meg. Viszont iGO létezik hivatalosan android-ra, ez tény! Erre rá lehet keresni a neten.
Ami mostanáig nekünk Sensation-ösöknek probléma volt, az a felbontás. Azaz nincs ilyen felbontású skin. Márpedig a skin-ről beszélni szerintem nem warez. A legjobb felbontás, ami eddig elérhető volt, az a 854x480.
De csehi miatt rákeresve találtam egy egészen friss xda-s témát: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha olvassátok itt írja a szerző xploited a következőket: Warning: "The point of this thread is not to spread warez. This is a qHD iGO skin for those that own a legitimate copy of iGO for Android."
Így hasonlóan nekem sem az illegális szoftverhasználatról való beszélgetés, ill. ötletadás volt a célom ezzel a bejegyzéssel, hanem csak segíteni szeretnék a legális iGO qHD skin-nel való használatában.
Én ezeket a köröket anno már lefutottam a Galaxy 3-nál, amihez szintén nem volt hivatalos cucc.  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1090 Dátum: 2011, 08 31, 09:58:54 »
Mármint milyen köröket?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1091 Dátum: 2011, 08 31, 10:09:17 »
Mármint milyen köröket?
XDA-s 'méretre igazított' skin miatt moderáltak, de nem sikerült közös nevezőre jutnunk sehogy. Warez maradt és kész.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető csehi

« Reply #1092 Dátum: 2011, 08 31, 14:16:13 »

[/quote]

:taps:
 :ok: ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1093 Dátum: 2011, 08 31, 14:22:02 »

:taps:
 :ok: ;)
Kérek linket legális igo megvásárlásához androidra.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #1094 Dátum: 2011, 08 31, 15:37:26 »
Ez itt??: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1095 Dátum: 2011, 08 31, 17:28:36 »
Az XDA-ról letölthető csatolmány nem tartalmaz semmilyen liszencet, vagy bármi egyebet, ami illegális használatra utalna.
Egyébként itt már tesztelték is, igaz, hogy ez gyárilag van benne: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1096 Dátum: 2011, 08 31, 17:44:27 »
Az XDA-ról letölthető csatolmány nem tartalmaz semmilyen liszencet, vagy bármi egyebet, ami illegális használatra utalna.
Egyébként itt már tesztelték is, igaz, hogy ez gyárilag van benne: You are not allowed to view links. Register or Login
Nem értem. Minek a skin, ha nincs mire feltenni? Mert nincs legálisan megvásárolható igo, amire fel lehetne tenni, tehát ha valaki felteszi, akkor mire is teszi fel?
Kivéve a Spica, amihez meg adják ingyen, és még külön skin se kell hozzá, mert annak jó a felbontása.
Nem vagyunk angyalok, de ezen a fórumon a sajnos nem létező igo és az ehhez kapcsolódó információk megosztása tilos.  Szeretnénk még sokáig itt fórumozni, remélem Ti is :)  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1097 Dátum: 2011, 08 31, 18:22:19 »
Nem értem. Minek a skin, ha nincs mire feltenni? Mert nincs legálisan megvásárolható igo, amire fel lehetne tenni, tehát ha valaki felteszi, akkor mire is teszi fel?
Kivéve a Spica, amihez meg adják ingyen, és még külön skin se kell hozzá, mert annak jó a felbontása.
Nem vagyunk angyalok, de ezen a fórumon a sajnos nem létező igo és az ehhez kapcsolódó információk megosztása tilos.  Szeretnénk még sokáig itt fórumozni, remélem Ti is :)  ;)
Nem szeretnék kekeckedni, de szerintem ebben a témában nem warezről van szó (nyilván nem az én dolgom megítélni ezen a fórumon mi az és mi nem, de véleményt alkothatok). Amennyiben a Nav N Go valóban elkészítette volna androidra az iGO-t, és az pénzért bárki számára bármilyen droidos kütyüre elérhető lenne, megérteném hogy wareznek van titulálva az itt megosztott motyó. Ezzel a cég maximum jövőbeni bevételektől esik el, ha egyszer tényleg kidobja a hivatalos programot. Szintén más lenne a helyzet, ha pénzért terjesztenék ezeket a széthackelt verziókat, de erről sincs itt szó, csupán hozzáértő emberek megcsináltak valamit, amit a gyártó cég lassan 2 éve nem tesz meg...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1098 Dátum: 2011, 08 31, 18:32:56 »
Nem szeretnék kekeckedni, de szerintem ebben a témában nem warezről van szó (nyilván nem az én dolgom megítélni ezen a fórumon mi az és mi nem, de véleményt alkothatok). Amennyiben a Nav N Go valóban elkészítette volna androidra az iGO-t, és az pénzért bárki számára bármilyen droidos kütyüre elérhető lenne, megérteném hogy wareznek van titulálva az itt megosztott motyó. Ezzel a cég maximum jövőbeni bevételektől esik el, ha egyszer tényleg kidobja a hivatalos programot. Szintén más lenne a helyzet, ha pénzért terjesztenék ezeket a széthackelt verziókat, de erről sincs itt szó, csupán hozzáértő emberek megcsináltak valamit, amit a gyártó cég lassan 2 éve nem tesz meg...
A winmos igohoz készült skinek, Dimka stb. nem volt itt sem warez, a trükkök sem. Amint bármilyen felbontásra megvásárolható az igo, és nem csak készülékkel (spica) együtt érhető el, én az elsők között leszek aki nekiugrik a témának.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1099 Dátum: 2011, 08 31, 18:44:51 »

Ez rendben van. De egyrészt a szabályzat is kimondja, hogy minden warez-jellegű és ahhoz kapcsolódó tartalom megemlítése illetve megosztása tilos, legyen az egy link, letöltő-link, kép, vagy akármi más.

Innentől kezdve viszont szerintem érhető, hogy miért nem szabad elviekben nem létező droidos iGO-hoz skineket ajánlgatni! :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM