2024, 12 01, 21:40:30

Szerző Téma: [ROM] Lite'ning Rom v6.1 XXKH3  (Megtekintve 46178 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Tibiv

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic NAVIGON
  • PDA: Sony Xperia Z1
  • PDA ROM: Stock
Re: [ROM] Lite'ning Rom v1.1 XWKE7
« Reply #50 Dátum: 2011, 06 02, 20:40:04 »
Illetve, az 1.0-ás és 1.1-es ről kérdezem.

Nem elérhető Tibiv

• Navigáció / Navigation: Sygic NAVIGON
  • PDA: Sony Xperia Z1
  • PDA ROM: Stock
« Reply #51 Dátum: 2011, 06 02, 20:42:18 »
De kevertem az Angelom-mal. Amit ma tettem fel, de előtte a litening 1.0-ást használtam én is.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #52 Dátum: 2011, 06 02, 22:55:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ma egész nap után meg kell állapítanom, hogy szeretem ezt a romot. :D De az is egyértelmű, hogy rosszabb akkuidőt produkál, mint a sima KE7. De engem ez nem nagyon zavar, amíg kibír egy napot. Meg fogok venni ehhez is tarcsiakksikat töltővel! ;)
Igazán azt nem értem, hogy a beharangozóban az 1650mAh és a duál mag nagy teljesítményt kis fogyasztással igért, ezt azért már várom nagyon. A rom nekem is nagyon bejön,nagyon jól fut és nekem is simán kibír 1 napot. :)

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #53 Dátum: 2011, 06 02, 22:58:28 »
Most tettem fel én is. :D

Minden megmaradt appok stb. Indulásnál a kis sárga háromszög, JIG be-ki, és el is tűnt szépen.

Tényleg gyorsabbnak érzem ezzel a rommal.

Akit érdekel a quadrant annak, első futtatás 4200, második meg...visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #54 Dátum: 2011, 06 02, 23:01:41 »
Most tettem fel én is. :D

Minden megmaradt appok stb. Indulásnál a kis sárga háromszög, JIG be-ki, és el is tűnt szépen.

Tényleg gyorsabbnak érzem ezzel a rommal.

:ok:
Nekem is ilyet dobott tegnap, a kis háromszög meg nem zavar, nem szoktam kikapcsolni :)

Nem elérhető alufempolir

« Reply #55 Dátum: 2011, 06 02, 23:12:49 »
:ok:
Nekem is ilyet dobott tegnap, a kis háromszög meg nem zavar, nem szoktam kikapcsolni :)

Örülök neki, hogy téged nem zavar. :)

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #56 Dátum: 2011, 06 02, 23:17:25 »
Valami nagyon nem jó ezzel a ROM-mal!
Én nagyon sokat netezek rajta, s 3G-n minden tökéletes, de a WiFi néha megadja magát! Nem tölti be az oldalt, nincs market ilyesmi! Pedig itt fekszem a router mellett xD
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #57 Dátum: 2011, 06 02, 23:20:57 »
Én nagyon sokat netezek rajta, s 3G-n minden tökéletes, de a WiFi néha megadja magát! Nem tölti be az oldalt, nincs market ilyesmi! Pedig itt fekszem a router mellett xD
nalam nincs semmi gond.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #58 Dátum: 2011, 06 02, 23:25:08 »

Ilyet még nem tapasztaltam, bár csak tegnap éjjel tettem fel. A procid hova van húzva? Nem azért fagy? :hmm:

Nem elérhető xedamen

« Reply #59 Dátum: 2011, 06 03, 07:11:18 »
Ilyet még nem tapasztaltam, bár csak tegnap éjjel tettem fel. A procid hova van húzva? Nem azért fagy? :hmm:

A procim nincs húzva de ilyenkor is csinálja! Be van kapcsolva a WiFi azt nem tölti be, kikapcsolom, akkor 3G-n egyből!
Most vagy a routerem romlott el vagy alapból a T-Home cseszekedik...

De néha meg full jo!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alufempolir

« Reply #60 Dátum: 2011, 06 03, 09:47:18 »
A procim nincs húzva de ilyenkor is csinálja! Be van kapcsolva a WiFi azt nem tölti be, kikapcsolom, akkor 3G-n egyből!

De néha meg full jo!

Hi.

Szerintem a router környékén van gond, nekem sgs csinálta ugyanezt, routerben állítottam másik csatornát+ restart, azóta jó.

Vakera

• Vendég
« Reply #61 Dátum: 2011, 06 03, 19:18:51 »
Ti nem vettétek észre ennél a romnál, hogy 1080p-s kamerázáskor a mentett felvételen néha törik a kép, bekockásodik? Van amit pc-n vissza sem lehet nézni. Vagy csak nekem csinálja? PC-n minden codeck ok, de van amit a tv sem játszik le, pedig alapban eszi a videókat.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #62 Dátum: 2011, 06 03, 20:05:57 »
Hi.

Szerintem a router környékén van gond, nekem sgs csinálta ugyanezt, routerben állítottam másik csatornát+ restart, azóta jó.

Eddig nekem csak router gondom volt, egyébként tegnap este nekem is leállt a wifi de nem az SGS2 volt a hibás, újra kellet a routerrel végül csatlakoznom. :hmm:

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #63 Dátum: 2011, 06 03, 20:28:53 »

De néha meg full jo!

Próbáltam 1.4GHz-en illetve most 1.352Ghz-en megy, egyiknél sem tapasztaltam sem wifi sem egyéb gondot. Nagyon gördülékeny mind kettőnél, különbség szemmel látható nem is volt, esetleg a nem mérvadó quadrant hoz egy kicsit más eredményt :ok:

Nem elérhető Drbonci

• PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: Lite'ning Rom v1.3 XWKE8 ROM root unlock t-mobile
« Reply #64 Dátum: 2011, 06 03, 20:40:11 »
Ez a deodexed ez mi is pontosan vagy mit jelent ? Valaki világosítson már fel . A sárga háromszöget mivel lehet eltüntetni ?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #65 Dátum: 2011, 06 03, 20:47:12 »
Ez a deodexed ez mi is pontosan vagy mit jelent ? Valaki világosítson már fel . A sárga háromszöget mivel lehet eltüntetni ?

Sárga háromszöget a gyári kernel visszarakásával lehet eltüntetni, vagy JIG dugóval.

Itt megtalálod a JIG-et: You are not allowed to view links. Register or Login De volt róla szó az SGS2 tartozékok témában is.

Ne zavarjon senkit hogy SGS FAQ, mert az alap androidos dolgok ugyanazok. Előbb-utóbb majd átmásolom a mi Faq-unkba, és az android általános topikból is azokat amik ide is vonatkoznak, mert úgy látom sokan csak ezt az egy témát (SGS2) látják.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Vakera

• Vendég
« Reply #66 Dátum: 2011, 06 04, 10:31:00 »
Nem tudom ki hogy van ezzel a rommal, minden szinten szuper, gyors meg minden, csak éppen a kamera része hogy módosult, nem az igazi. Néha tömörítési hibát produkál mind 720p, mind 1080p mellett, a kép néha bekockásodik. Van hogy a kamerázott videó csak a telefonon nézhető vissza, sem PC-n, sem mediabox nem játsza le hibás file-ra hivatkozva. (Normál esetben mindenhol visszanézhető, szerkeszthető.)

Nem elérhető xedamen

« Reply #67 Dátum: 2011, 06 04, 10:38:59 »
Nem tudom ki hogy van ezzel a rommal, minden szinten szuper, gyors meg minden, csak éppen a kamera része hogy módosult, nem az igazi. Néha tömörítési hibát produkál mind 720p, mind 1080p mellett, a kép néha bekockásodik. Van hogy a kamerázott videó csak a telefonon nézhető vissza, sem PC-n, sem mediabox nem játsza le hibás file-ra hivatkozva. (Normál esetben mindenhol visszanézhető, szerkeszthető.)

Nekem nincs ilyen gondom.... Igaz én felraktam a módosított kamera apk-t (You are not allowed to view links. Register or Login)

Vakera

• Vendég
« Reply #68 Dátum: 2011, 06 04, 10:55:46 »
Nekem nincs ilyen gondom.... Igaz én felraktam a módosított kamera apk-t (You are not allowed to view links. Register or Login)

Alabpan a better audio quality verzió bennevan a romban (nekem ez is hibázik néha), a még tovább módosított magasabb minőségű felvételű pedig sokaknál restart után a képminőség visszaáll alap 17/12mbitre. Teszteltem, nálam is ugyanez volt, és ennél is tapasztalható volt a képminőség hiba néhol.

De a hibáról írnak is:

Reported bugs-
Some reports of the mod no longer working after a reboot (Current bugfix status: trying to replicate)
Some reports of app failing to install (More data needed- please post error message / specify if you have this problem)

Akinek van ideje próbálja ki, nehogy csalódás érje fontosabb pillanat megörökítésénél.

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #69 Dátum: 2011, 06 04, 12:45:12 »
Miért nem teszitek vissza az eredeti camera.apk -t?

Vakera

• Vendég
« Reply #70 Dátum: 2011, 06 04, 12:53:18 »
Miért nem teszitek vissza az eredeti camera.apk -t?

Az egyik rom odexelt, a másik deodexelt. Így sztem nem lehet cserélni. Gondoltam már rá egyébként én is.
Most visszatettem az alap KE7-et, azzal minden oksa a kamera terén, és a böngészőben sincs bal alul fehér pixel sötét résznél, mint ebben a romban.

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #71 Dátum: 2011, 06 06, 00:35:08 »
Ehez a romhoz nincs valami nem kékes téma? :O Rom tetszik, de ez a kék szin kiakaszt :) Még a gyári Zöld ikonok is jobban bejötek :)

Nem elérhető alufempolir

« Reply #72 Dátum: 2011, 06 07, 10:13:09 »
Elég jól bírja az aksi. Rég volt már ilyen, még SGS-nél is, hogy eddig bírja.

Éjszaka kb 7-8 órát repülőmódban...

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #73 Dátum: 2011, 06 07, 11:28:31 »

Ez mitől mérvadó? kétszer futtattam le a tesztet t-mobile fwvel, egyszer 3300 utána 4100, és össze vissza változott. Nagyon hitelesnek tűnik ez a program, főleg hogy az operációs rendszer nem is kezeli a dualcore processzort.  :taps:

"de jó  nekem 4500 pontot adott 1,5ghzn a teszt bibibí, tedd fel mindenképpen ezt a romot"

Azután meg mindenki csodálkozik, hogy a hőtől szétporlad a kijelző, és gyártási hibának okádja ki s netre  ami persze bűncselekmény.

Mintha kicsit hisztis lennék ma....

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #74 Dátum: 2011, 06 07, 12:51:05 »
Elég jól bírja az aksi. Rég volt már ilyen, még SGS-nél is, hogy eddig bírja.

Éjszaka kb 7-8 órát repülőmódban...

Az XDA-n is olvastam, Doc is panaszkodott hogy az Android os többet fogyaszt mint a kijelző, nálad nem?
Milyen kernelt használsz? Azt ami benne van?
Nekem 50% feletti az Android OS, veri a kijelzőt.