2024, 11 29, 05:53:10

Szerző Téma: [ROM] Lite'ning Rom v6.1 XXKH3  (Megtekintve 46132 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Re: [ROM] Lite'ning Rom v6.1 XXKH3
« Reply #400 Dátum: 2011, 09 28, 18:32:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
PDA:I9100XWKF3
PHONE:I9100XXKE7
CSCI9100OXXKF1
Bulid info: 2011 június 9 18:16kor rakták rá xD

Szóval akkor mit és hova vagy pontosan mit olvassak el?
Ezt kellene elolvasnod figyelmesen, sok kérdésre választ fogsz találni: :)

Nem elérhető TheBigX87

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #401 Dátum: 2011, 09 29, 09:43:20 »
Ezt kellene elolvasnod figyelmesen, sok kérdésre választ fogsz találni: :)

Köszönöm!
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TheBigX87

« Reply #402 Dátum: 2011, 10 12, 22:22:38 »
CSCI9100OXXKF1

Ehhez pontosan melyik kernelt kell letöltenem ha rootolni szeretném mielőtt felrakom a témában szereplő roomot?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hoher11

• Nem: DE!
  • Navigáció / Navigation: egyre inkább Waze
  • PDA: Galaxy Nexus
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.1 XXLF1
« Reply #403 Dátum: 2011, 10 12, 23:08:14 »
CSCI9100OXXKF1

Ehhez pontosan melyik kernelt kell letöltenem ha rootolni szeretném mielőtt felrakom a témában szereplő roomot?

lebeszélnélek róla, ugyanis mostanában nem fejlesztik. Eltűnt a srác :) sajna :(

Nem elérhető TheBigX87

« Reply #404 Dátum: 2011, 10 13, 02:06:59 »
lebeszélnélek róla, ugyanis mostanában nem fejlesztik. Eltűnt a srác :) sajna :(

Akkor mit ajánlasz? De alap kérdés marad. Mely kernel kell hozzá hogy rootolhassam?

Nem elérhető hoher11

• Nem: DE!
  • Navigáció / Navigation: egyre inkább Waze
  • PDA: Galaxy Nexus
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.1 XXLF1
« Reply #405 Dátum: 2011, 10 13, 10:12:31 »
Akkor mit ajánlasz? De alap kérdés marad. Mely kernel kell hozzá hogy rootolhassam?
cf vagy sm kerneleket ajánlják a legtöbben erre a célra.

Nem elérhető TheBigX87

« Reply #406 Dátum: 2011, 10 14, 00:34:30 »
cf vagy sm kerneleket ajánlják a legtöbben erre a célra.

Likelne nekem vki egy pontosabbat, mert nézegettem itt meg az xda-n is de fogalmam sincs hogy melyikkel mit is csinálnék szóval melyik lenne a legjobb a fent említett romhoz, verzióhoz. Köszönöm! :ima:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #407 Dátum: 2011, 10 14, 03:34:26 »
Likelne nekem vki egy pontosabbat, mert nézegettem itt meg az xda-n is de fogalmam sincs hogy melyikkel mit is csinálnék szóval melyik lenne a legjobb a fent említett romhoz, verzióhoz. Köszönöm! :ima:
Az persze a te dolgod, hogy miért egy 2 hónappal ezelőtti romot akarsz minden áron feltenni, mikor az aktuális romok sokkal többet tudnak annál! :hmm:
De az már elég feltűnő, hogy semmi módon nem lehet utánaolvasásra buzdítani téged! :D Pedig hidd el, hogy akkor fogod birtokba venni a telefont igazán, mikor te magad jársz utána itt a fórumon az összegyűjtött adathalmazban mindennek! ;)
Elmondták neked, hogy CF, vagy Speedmod kernellel rootolj! Hogy hogyan?... Le van írva a FAQ-ban!... Hogy hol keresd ezeket a kerneleket?... Talán itt a fórumon vannak is ilyen címszavak?... Lám! Tényleg! :taps:
Hogy pl. melyik CF-kernel jó a romodhoz? Lehet, hogy a letöltendő kernel nevében benne van a romod kódja?...
No nézd csak!... Tényleg! :taps:
Itt mindenki szívesen segít, de senki sem szívesen dolgozik többször a kelleténél! ;)
Egyébként:
A rootolás automatikusan eltűnik a készülékről, amikor egy gyári romot teszel föl. (azt újra kell rootolnod!)
Mindig először rootolod a gyárit és utána teszel fel egy főzött romot!
A romok vagy wipe(törlő), vagy no wipe(nem törlő) módon kúsznak fel a kütyüre!
A wipe romok előtt illik a recoweryben a megfelelő törléseket elvégezni (FAQ)
Azt is érdemes elolvasni és megérteni, hogy egyáltalán mi az a rootolás és mit tehetsz meg vele, mit érdemes, és mit kell megtenned, ha rootolt a készüléked, ja és egyáltalán, hogy mi az a kernel!?
Itákdálse! :D
Tehát:  :olvass: :olvass: :olvass:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #408 Dátum: 2011, 10 14, 03:57:14 »
És mielőtt sértődés lenne a dologból, ellenőrizheted a hozzászólásaimban, hogy csak ugyanazt javaslom jó szívvel, amit magam is igen eredményesen csináltam! :)
Tavaly szeptemberben vettem az SGS-emet és láthatod ha megkeresed, hogy idén március végén írtam ide először. (az előtte levő kettő még omniás volt)
Azelőtt csak olvastam és a leírások alapján elkezdtem belakni a kütyümet! Az itteni leírások színvonalát és érthetőségét jelzi, hogy simán megtanultam mindent, ami itt megtanulható és probléma nélkül romolgattam, pedig az az SGS-en nem is olyan egyszerű mint itt! :D Szóval csak hajrá! Érdemes! :ok:

Nem elérhető jjc

• Navigáció / Navigation: igo primo
  • PDA: sgs4 active, nexus 7
  • PDA ROM: XXUBMK3
« Reply #409 Dátum: 2011, 10 14, 12:11:28 »
én meguntam a várakozást, váltottam leomar-ra.
az is no wipe-os, gond nélkül ráment a litening-re.

Nem elérhető TheBigX87

« Reply #410 Dátum: 2011, 10 14, 18:56:09 »
És mielőtt sértődés lenne a dologból, ellenőrizheted a hozzászólásaimban, hogy csak ugyanazt javaslom jó szívvel, amit magam is igen eredményesen csináltam! :)
Tavaly szeptemberben vettem az SGS-emet és láthatod ha megkeresed, hogy idén március végén írtam ide először. (az előtte levő kettő még omniás volt)
Azelőtt csak olvastam és a leírások alapján elkezdtem belakni a kütyümet! Az itteni leírások színvonalát és érthetőségét jelzi, hogy simán megtanultam mindent, ami itt megtanulható és probléma nélkül romolgattam, pedig az az SGS-en nem is olyan egyszerű mint itt! :D Szóval csak hajrá! Érdemes! :ok:

Nos...Olvasgatom azt a bizonyos faq-t de nem teljesen tiszta jonéhány dolog eme androidos készülékekkel kapcsolatban, mámint a samsunggal. Volt anno nekem is HD2-m aztán desire hd és most invesztáltam bele ebbe. Egyetlen kérdést tettem fel, hogy melyik kernellel érdemes rootolni mert fogalmam sincs hogy éppen melyik típushoz melyik kernel és miért illik, miért jo a cw kernel és miért a sima és ne haragudj hogy az xda-n ahol 80 oldalon keresztül vannak a cf illetve offical kernelek nem éppen értem hogy pontosan melyik jó. Nem azt kértem hogy szóról szóra írd le hogy mit csináljak, olvastam a faq-t eleget hogy tudjam hogyan kell odinnal ügyködni megnéztem nem egy videót de nem akarnám egyik pillanatról a másikra kidobni a telefont ami nem 2ftba került.

Azért kérdeztem itt, mert gondoltam nem én vagyok az egyetlen ezzel a telefonnal és akad itt jópár olyan ember mint te aki sokkal több tapasztalattal rendelkezik mint én. Szóval csak egy linket kértem ami eme romot egy cf kernellel rootoltá teszi... Járatos vagyok az android berkekben HD2-n is amint lehetett az volt majd követte a desire hd és most tartok eme erőműnél ami a zsebemben elfér.

Nem sértődés, isten ments, imádom az oldalt, rengeteg információ és okosság van rajta, de akkor kérdezek amikor vmiben nem vagyok biztos...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #411 Dátum: 2011, 10 14, 19:20:30 »
Nos...Olvasgatom azt a bizonyos faq-t de nem teljesen tiszta jonéhány dolog eme androidos készülékekkel kapcsolatban, mámint a samsunggal. Volt anno nekem is HD2-m aztán desire hd és most invesztáltam bele ebbe. Egyetlen kérdést tettem fel, hogy melyik kernellel érdemes rootolni mert fogalmam sincs hogy éppen melyik típushoz melyik kernel és miért illik, miért jo a cw kernel és miért a sima és ne haragudj hogy az xda-n ahol 80 oldalon keresztül vannak a cf illetve offical kernelek nem éppen értem hogy pontosan melyik jó. Nem azt kértem hogy szóról szóra írd le hogy mit csináljak, olvastam a faq-t eleget hogy tudjam hogyan kell odinnal ügyködni megnéztem nem egy videót de nem akarnám egyik pillanatról a másikra kidobni a telefont ami nem 2ftba került.

Azért kérdeztem itt, mert gondoltam nem én vagyok az egyetlen ezzel a telefonnal és akad itt jópár olyan ember mint te aki sokkal több tapasztalattal rendelkezik mint én. Szóval csak egy linket kértem ami eme romot egy cf kernellel rootoltá teszi... Járatos vagyok az android berkekben HD2-n is amint lehetett az volt majd követte a desire hd és most tartok eme erőműnél ami a zsebemben elfér.

Nem sértődés, isten ments, imádom az oldalt, rengeteg információ és okosság van rajta, de akkor kérdezek amikor vmiben nem vagyok biztos...
Visszakerestem a hozzászólásaidat, mert a profilod nincs rendesen kitöltve, nincs benne a romverzió.
Tehát KF3-as romod van, a kernelnél a pda számít, speedmod kernel You are not allowed to view links. Register or Login van.

Ha CF root kernel kell, akkor a KF3-hoz ez való:

Az első azYou are not allowed to view links. Register or Login.

A You are not allowed to view links. Register or Login-ban, ctrl+f+cwm szóra, több találatot is hoz. Elhiszem, hogy mélyrehatóbb magyarázatra vágysz, mint ami ott megtalálható, de úgy gondoltuk ennyi elég, minek bonyolítani :) 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető TheBigX87

« Reply #412 Dátum: 2011, 10 15, 11:16:09 »
Visszakerestem a hozzászólásaidat, mert a profilod nincs rendesen kitöltve, nincs benne a romverzió.
Tehát KF3-as romod van, a kernelnél a pda számít, speedmod kernel You are not allowed to view links. Register or Login van.

Ha CF root kernel kell, akkor a KF3-hoz ez való:

Az első azYou are not allowed to view links. Register or Login.

A You are not allowed to view links. Register or Login-ban, ctrl+f+cwm szóra, több találatot is hoz. Elhiszem, hogy mélyrehatóbb magyarázatra vágysz, mint ami ott megtalálható, de úgy gondoltuk ennyi elég, minek bonyolítani :)

A profilom még nem módosítottam erre a telóra, de ami késik nem múlik! :D Köszönöm szépen a linkeket és a felvilágosítást, már rooted és minden fain! :D  :taps:

Nem elérhető nyalifali

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: Lite'ning Rom v1.0b XXLPH
« Reply #413 Dátum: 2012, 02 26, 12:47:20 »
Lite'ning Rom v1.0b XXLPH

ICS 4.0.3

Lite'ning saját fóruma:

Download:

Mirror 100/100 Mbit optic fibre link:

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #414 Dátum: 2012, 02 26, 13:02:19 »
Lite'ning Rom v1.0b XXLPH

ICS 4.0.3

Lite'ning saját fóruma:

Download:

Mirror 100/100 Mbit optic fibre link:

Jééé, első romok közé tartozott amit használtam és szerettem is :ok: csak aztán leállt a fejlesztése és hanyagoltam :hmm:

Hozzászólásodat áttettem az ICS mappába új témaként, szerintem ott a helye :ok:

Nem elérhető robin

• Navigáció / Navigation: igo8.3.4.117940+tmc
  • PDA: omniaII 8+8Gb+sense4.2;s galaxy s2 16+8gb+igo
  • PDA ROM: XEHJD9-XXJD1-XXJD6sense4.2/hun
« Reply #415 Dátum: 2012, 05 13, 11:02:16 »
Sziasztok!
nemrég vettem a samu2t.csak rootolni szeretném,de nem igen értem hogy az én verziómhoz melyik volna a jó,kernel amit feltehetek hozzá.átolvastam már mindent,de a "sötétség"megmaradt.
pda:xwlp7
phone:xxlps
csc:xenlp3
mégegy kérdésem volna,ha rootolt a samu2 akkor tudok kitörölni pár gyári widgetet,a hozzá tartozó progikkal??pl:samsung apps,messenger,samu mmm,music hub,jegyzet,google+ és még kb másik 30 alkalmazás,amikhez sosem fogok hozzányúlni!
köszönöm

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #416 Dátum: 2012, 05 13, 15:59:34 »
Sziasztok!
nemrég vettem a samu2t.csak rootolni szeretném,de nem igen értem hogy az én verziómhoz melyik volna a jó,kernel amit feltehetek hozzá.átolvastam már mindent,de a "sötétség"megmaradt.
pda:xwlp7
phone:xxlps
csc:xenlp3
mégegy kérdésem volna,ha rootolt a samu2 akkor tudok kitörölni pár gyári widgetet,a hozzá tartozó progikkal??pl:samsung apps,messenger,samu mmm,music hub,jegyzet,google+ és még kb másik 30 alkalmazás,amikhez sosem fogok hozzányúlni!
köszönöm
Ezzel a kernellel rootolhatod: letöltöd, kicsomagolod és odinnal felrakod:
Törölni rootexplorerrel a system/ app mappa alatt tudod őket majd root után.