A képről próbáltam nézni, meg amit írtál sorrndet, azt követtem...
Most Primary-ba tettem, köszi.
(Nálam nincs ebben a másik particionálóban az a Mount point az a baj...)
Hasznos tanács, lszi, aki tervezi feltenni jegyezze meg ezeket!1. Full wipe (factory, data, cache, dalvik, ext, stb...)
HÁROMSZOR!!! Utána telepítsd a ROM-ot, majd utána még egyszer full wipe (a restart előtt!!!), mert ekkor aktiválódik az a2ext (elvileg elég lenne cache + dalvik, de jobb a biztonság.)
2. Ha témát változtattok és force close lesz sok helyen, akkor tegyétek vissza az alap témát és rendbe jön, restart sem kell (mondjuk ez 3.3-nál volt így, lehet azóta megjavult ez is).
3. Ha más romról jöttök át, akkor titaniummal csak az APP-ot lehet visszaállítani, a data-t nem!
Ne használjatok setcpu-t, sztem a beépített SS4N1 sokkal jobb! Terminalból lehet meghívni: su (enter), sscfg (enter). Én InteractiveX-re állítottam, 128000/1152000 Hz-n éber állapotra, és alvó módban ugyanez az érték, csak ondemand (ez még tesztelésre vár). Ha elakadtok segítek!
Class 6-os és annál gyorsabb SD kártyások quadranttal mérjenek eredményt, és döbbenjenek le!
Ezt Rodriguez csinálta, brutális! Nálam class4-nél olyan 1500 pont fölé jött ki:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login