2024, 11 28, 08:50:02

Szerző Téma: [ROM] KE7 rom telepítése kezdőknek lépésről lépésre  (Megtekintve 74961 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Lacus_

• Vendég
Re: KE7 rom telepítése kezdőknek lépésről lépésre
« Reply #100 Dátum: 2011, 06 04, 10:38:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok. Abban szeretném a segitségeteket kérni, hogy az elején nem mentettem ki az efc mappát,viszont felrakta a k7 roomot. Most akkor ebböl lehet még bajom? Vagy most ha kimentem az is jó? Esetleg vissza tudom vhogy rakni a gyári roomot? T-s a készülék. Elöre is köszi..
Szerintem ha minden klappol és működik rendesen most is kimentheted.

Nem elérhető misi777

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: i900
  • PDA ROM: I900BSHI1/BSHI1
« Reply #101 Dátum: 2011, 06 04, 10:40:55 »
Szerintem ha minden klappol és működik rendesen most is kimentheted.
És hogyan? De a t-set nem tudom visszarakni gondolom,mert visszaküldeném nekik a telot. ÜDv

Lacus_

• Vendég
« Reply #102 Dátum: 2011, 06 04, 10:43:04 »
És hogyan? De a t-set nem tudom visszarakni gondolom,mert visszaküldeném nekik a telot. ÜDv
Ha megvan a T-s romod akkor rakd vissza és akkor mentsd le ha visszaakarod küldeni.
Ha csak biztonságból akkor a mostani is jó.

Nem elérhető misi777

« Reply #103 Dátum: 2011, 06 04, 10:48:25 »
De t-s roomom nincsen, Honnan is lenne? Visszaküldeném t-nek.Amugy az sgs toolt hogyan kell a telóra rakni,még nem sikerült telepitenem rá? Háát most mitévö legyek?
 :hmm:

Lacus_

• Vendég
« Reply #104 Dátum: 2011, 06 04, 10:53:30 »
De t-s roomom nincsen, Honnan is lenne? Visszaküldeném t-nek.Amugy az sgs toolt hogyan kell a telóra rakni,még nem sikerült telepitenem rá? Háát most mitévö legyek?
 :hmm:
Na ez az ha szolgáltatói telót vesz valaki és míg nincs elérhető módban a rom addig nem igazán kéne belepiszkálni mert, ha visszaakarjátok vinni gondban vagytok.
Tudom olcsóbb megvenni így, de én inkább gyűjtök és sose veszek szolgáltató függő telót  :hmm:
Az SGS tool-hoz rootolni kell asszem a vasat én sose használtam még most sincs fent.

Nem elérhető misi777

« Reply #105 Dátum: 2011, 06 04, 10:58:31 »
Na ez az ha szolgáltatói telót vesz valaki és míg nincs elérhető módban a rom addig nem igazán kéne belepiszkálni mert, ha visszaakarjátok vinni gondban vagytok.
Tudom olcsóbb megvenni így, de én inkább gyűjtök és sose veszek szolgáltató függő telót  :hmm:
Az SGS tool-hoz rootolni kell asszem a vasat én sose használtam még most sincs fent.
Miért ha visszaküldöm azt is megnézik mi van rajta? Csak nem foglalkoznak vele^^Müködik a telo meg minden csak nekem nem jött be. Webshopos rendelésnél pedig 8napig visszalehet küldeni. Üdv

Nem elérhető misi777

« Reply #106 Dátum: 2011, 06 04, 11:40:10 »
Nekem az sgs tools semmit nem csinál. Feltelepitem és kész.vUtána megnyitom,egy egész oldal lista jön ki,secret codes cleanup system apps,stb stb. De smmit nem csinál? Hogy mentsem, Vagy mit csináljalk? Üdv

Lacus_

• Vendég
« Reply #107 Dátum: 2011, 06 04, 11:41:27 »
Nekem az sgs tools semmit nem csinál. Feltelepitem és kész.vUtána megnyitom,egy egész oldal lista jön ki,secret codes cleanup system apps,stb stb. De smmit nem csinál? Hogy mentsem, Vagy mit csináljalk? Üdv
Az efs mappát root explorer-el mentsd le.

Nem elérhető misi777

« Reply #108 Dátum: 2011, 06 04, 11:45:55 »
Az efs mappát root explorer-el mentsd le.
És hol találom az efs mappát,és a root explorert? Üdv

Lacus_

• Vendég
« Reply #109 Dátum: 2011, 06 04, 11:47:43 »

Nem elérhető misi777

« Reply #110 Dátum: 2011, 06 04, 11:48:12 »
Az efs mappát megtaláltam,de teljesen üres, 0 bájt. Üdv

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #111 Dátum: 2011, 06 04, 11:49:52 »

RootExplorer-t megveszed a Marketen.
Egyébként minek neked az EFS mappa mentése, ha vissza akarod küldeni.
A gyári T-és room verziódat úgy sem tudod vissza rakni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető misi777

« Reply #112 Dátum: 2011, 06 04, 11:53:19 »
RootExplorer-t megveszed a Marketen.
Egyébként minek neked az EFS mappa mentése, ha vissza akarod küldeni.
A gyári T-és room verziódat úgy sem tudod vissza rakni.
Azért kéne kimenteni,mert amennyire nem értek hozzá,még akár el is cseszhetem a telót,de ha az megvan ahopgy olvasgatom kiseb az esély rá.  Inkább maradok i4-nél az már egyszerübb nekem. Üdv

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #113 Dátum: 2011, 06 04, 12:10:25 »
Azért kéne kimenteni,mert amennyire nem értek hozzá,még akár el is cseszhetem a telót,de ha az megvan ahopgy olvasgatom kiseb az esély rá.  Inkább maradok i4-nél az már egyszerübb nekem. Üdv
Értem,de szvsz a Te helyzetedben ennél jobban már nem tudod elcseszni.Szerintem(bár ne legyen igazam) az ilyen vásárlásnál le fogják ellenőrizni a készüléket és mivel nem a gyári rom van rajta, garanciálisan bukta.
( soha nem vennék szolgáltatós készüléket.)
Nem tudom mi az eljárásuk ilyen esetekre, de ha nekem lesz igazam jobb ha megbarátkozol a készülékkel.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #114 Dátum: 2011, 06 04, 12:12:46 »
Értem,de szvsz a Te helyzetedben ennél jobban már nem tudod elcseszni.Szerintem(bár ne legyen igazam) az ilyen vásárlásnál le fogják ellenőrizni a készüléket és mivel nem a gyári rom van rajta, garanciálisan bukta.
( soha nem vennék szolgáltatós készüléket.)
Nem tudom mi az eljárásuk ilyen esetekre, de ha nekem lesz igazam jobb ha megbarátkozol a készülékkel.
Sőt, ha JIG sincs azt is megtudják már ebben nézni hogy hanyadik rom van fent  :hmm:

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #115 Dátum: 2011, 06 04, 12:28:26 »
Sőt, ha JIG sincs azt is megtudják már ebben nézni hogy hanyadik rom van fent  :hmm:
Teljesen igaz!

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #116 Dátum: 2011, 06 04, 18:17:25 »
Üdv.

Felraktam. a KE7 romot.  a nagyon is világos,érthető leirás alapján..DE...:(..

leirom mit csináltam: (T-mobile ).

1.  feltettem a KE2 -höz valo CF -root kernelt. ugye.( hogy kimentsem az EFs mappát. (megis van 2 MB )
és ezután.
2.  feltettem a KE7 romot..!!
és ennyi.

Megy is a Telo, meg minden. DE  azóta vannak pontok ahol megdöccen(ez ritka).  De legjobban  a böngésző idegesít  LASSUU lett. Rendesen mintha,össze lenne zavarodva. alig tölti befele az oldalakat.Sok oldalon. tönnyire minden hol. csak sérült fájlos. kis. ikonok. (képek helyén ) A  megvan még. az  SGS. ..   mellé rakva bármilyen oldalt beírva. nagyon nagyon alul maradt.  a KE7 rommal..SGS II. !!.

mit rontottam el?? vagy kihagytam valamit..?? .....hogy . ezeket csinálja. ( KE2-el gép elöt nem is ültem mindent ezen csináltam ) :(:(

elöre is köszönöm

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #117 Dátum: 2011, 06 04, 18:34:11 »
Üdv.

Felraktam. a KE7 romot.  a nagyon is világos,érthető leirás alapján..DE...:(..

leirom mit csináltam: (T-mobile ).

1.  feltettem a KE2 -höz valo CF -root kernelt. ugye.( hogy kimentsem az EFs mappát. (megis van 2 MB )
és ezután.
2.  feltettem a KE7 romot..!!
és ennyi.

Megy is a Telo, meg minden. DE  azóta vannak pontok ahol megdöccen(ez ritka).  De legjobban  a böngésző idegesít  LASSUU lett. Rendesen mintha,össze lenne zavarodva. alig tölti befele az oldalakat.Sok oldalon. tönnyire minden hol. csak sérült fájlos. kis. ikonok. (képek helyén ) A  megvan még. az  SGS. ..   mellé rakva bármilyen oldalt beírva. nagyon nagyon alul maradt.  a KE7 rommal..SGS II. !!.

mit rontottam el?? vagy kihagytam valamit..?? .....hogy . ezeket csinálja. ( KE2-el gép elöt nem is ültem mindent ezen csináltam ) :(:(

elöre is köszönöm
lepj be a recoverybe. es nyomj egy wipe cache partitiont. Aztan meglatjuk javul e.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #118 Dátum: 2011, 06 04, 18:40:51 »
lepj be a recoverybe. es nyomj egy wipe cache partitiont. Aztan meglatjuk javul e.

Kösszönöm patiance   a gyors választ. !! EGyből  ismét.minden  pörgös.. minden rendben:O.
pontosan nem toom. milyen particio törlése ez. vagy... ilyesmi.. DE SEgitett. köszönöm!!!

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #119 Dátum: 2011, 06 05, 11:23:45 »

OFF:
IMÁDOM HOGY TI MINDENRE TUDTOK EGYSZERRE MEGOLDÁST  :taps: :taps:
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

Nem elérhető bobika

• PDA: Mio A701, HTC Touch PRO
  • PDA ROM: gyari
« Reply #120 Dátum: 2011, 06 05, 11:57:20 »
Bocsi ha már elhangzott, de egy kérdés:
most KDD rom-om van.
Ha jól értettem, először root, majd efs mappa mentés, aztán rom frissítés.

Ha KDD a jelenlegi ROM, rootoláshoz ez a kernel szükségeltetik: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi a választ előre is!

Nem elérhető pzstm

• BetaTeam
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: XWKL1
« Reply #121 Dátum: 2011, 06 05, 15:11:02 »
Sziasztok! 4 napja én is boldog SGS2 tulaj lettem, viszont ez életem első androidos illetve érintőkijelzős telefonja. Nokia 6300 után pöppet nagy ugrásnak érzem, de eddig valami álom az egész. Érdeklődnék, hogy ha jelenleg KE2 ROM-om van, akkor KE7 ROm felrakásával próbálkozhatok root nélkül? Rootolni nem biztos, hogy szeretném/merném a "kicsikét" :)

Lacus_

• Vendég
« Reply #122 Dátum: 2011, 06 05, 15:25:20 »
Sziasztok! 4 napja én is boldog SGS2 tulaj lettem, viszont ez életem első androidos illetve érintőkijelzős telefonja. Nokia 6300 után pöppet nagy ugrásnak érzem, de eddig valami álom az egész. Érdeklődnék, hogy ha jelenleg KE2 ROM-om van, akkor KE7 ROm felrakásával próbálkozhatok root nélkül? Rootolni nem biztos, hogy szeretném/merném a "kicsikét" :)
Rootolni azért célszerü hogy ki tudd menteni az efs mappát ha valami elb...dik vissza tudd állítani (IMEI, stb).
De nem kötelező csak ha gond van késő bánat.

Nem elérhető bobika

• PDA: Mio A701, HTC Touch PRO
  • PDA ROM: gyari
« Reply #123 Dátum: 2011, 06 05, 16:26:04 »
hali! nem türelmetlenkedni akarok, csak azóta már volt hsz :) ilyen sületlenséget kérdeztem?

szóval, a kérdés lényege csak annyi, ha most egyelőre a kdd-s gyári rom van fent, ke7 rom-ra való frissítés előtt a leírásban megadott ( You are not allowed to view links. Register or Login ) kernellel lehet (sőt kell?) rootolni?? Mert hogy az is ke7 jelzésű, az (egyelőre) KDD ROM "alá" téve nem okoz gikszert? bocs, ha hülye a kérdés

Lacus_

• Vendég
« Reply #124 Dátum: 2011, 06 05, 16:56:59 »
hali! nem türelmetlenkedni akarok, csak azóta már volt hsz :) ilyen sületlenséget kérdeztem?

szóval, a kérdés lényege csak annyi, ha most egyelőre a kdd-s gyári rom van fent, ke7 rom-ra való frissítés előtt a leírásban megadott ( You are not allowed to view links. Register or Login ) kernellel lehet (sőt kell?) rootolni?? Mert hogy az is ke7 jelzésű, az (egyelőre) KDD ROM "alá" téve nem okoz gikszert? bocs, ha hülye a kérdés
Szoktál  :olvass: :olvass: :olvass:-ni ???