Nem baj, majd következő talin is bemutatkozunk
Annyira rendes vagy, köszi
Meséltem kalandos utamat a talira?
20 éve járunk Tolna megyébe anyósomhoz, amióta elkészült az M6-os, azóta azon megyünk.
Én magam is mentem már az elmúlt 2 hónap alatt 2x egyedül. Na jó, majdnem egyedül, én vezettem, de ült mellettem írástudó
A tali előtti hétfőn megint mentünk, felvezetéssel mentem, csak egy autót kellett követnem, a rendszámát bemagoltam. (a férjemé
)
Sima ügy volt, tehát jogosan gondoltam, pénteken ha jövök a talira, ha feltalálok az M6-osra, onnan már egyenes az út hazáig. Igen ám, de közbejött valami és be kellett mennem Érdre. No para, navit elővettem már előző este, beírtam az érdi célpontot, biztos ami biztos. Az utolsó 30 km-nél elindítottam a navit, hagy mondja a magáét, én úgyis odatalálok magamtól is. Kicsit gyanús volt, hogy Diósdnál még több mint 1 óra volt a hátralévő idő.... Nem baj, most az egyszer hagyom magam vezeti, arra megyek amerre mondja. Budaörsnél visszafordultam.... A kis piszok navi nem átvert? Benne volt egy köztespont Budapest túlsó végén
Nem volt vészes, kb fél órával és 30 kmrel autókáztam többet.
A tali után, szombaton reggel felvettem egy utast, és mivel dühös voltam a navi programra, be sem kapcsoltam. (mert hát ugye az volt a hibás
)
Nagyon erősen koncentráltam, hogy Tengelicnél kell letérni az autópályáról. Ha elrontom még Pécsnél visszafordulhatok Szekszárdra, nem vészes, ezzel nyugtattam magam
És nem! Nem rontottam el!
Simán Tengelicnél ki, körforgalomba be, Tengelic felé ki, és jöttek a házak, amik utoljára még nem voltak ott.... A magyar építőipar csodája, pár nap alatt egy egész falut és kátyus utat képes építeni. Pár km után azért kezdett hiányozni a 6-os út, aminek elvileg párszáz méter után kellett volna jönnie rám merőlegesen a körforgalom után. Kicsit elszomorodtam, hogy megint rajtam fog röhögni mindenki, meg is fogadtam hogy nem is mesélem el senkinek