0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nem tudom van-e itt olyan, akit érdekelnek a képek , de You are not allowed to view links. Register or Login, whpgab You are not allowed to view links. Register or Login együtt
ott voltál nem? én meg pont a képek miatt reszketek, remélem Zage ügyesen szelektál és egyen se leszek rajta
Nagyon jó lehetett a találkozó kár hogy nem mentem csak hát Miskolcról nem lett volna egyszerű eljutni
Nézd meg légyszi a cikket, szerintem nagyon jók a fotók
Szerinted az istenhátamögötti városbol 250km-re könnyű eljutni vagy Szegedről... ? (habár most a hülye rokonok miatt nem tudtam menni )
Miért nem válogatod meg a rokonaidat?
Megválogatom ezért találkozunk egy évben egyszer... Nade pont PFC talikor tudnak jönni
Szeretnék én is gratulálni a fotókhoz és a cikkhez is, jók lettek, köszönjűk.Olyan jó vissza olvasni az eseményeket és hozzá a képek, szuper.
Na igen, de én ki lettem moderálva (v. cenzúrázva?), így nem vagyok látható egy képen sem. Nem baj, majd a következőn...!
Szerintem ha kész lesz a galéria, atravel feltszi az összeset Ellőtt vagy 500 képet tuti
hát ja. nagyobbat durrant volna, ha tali után már a képekkel debütált volna azonnal a galéria, de az új design gondolom nem kevés energiába került.Tudjátok, ami késik......Arra várni kell
Várok/unk
Képek You are not allowed to view links. Register or Login
Húúú ezek nagyok jók voltak Szerintem Te legalább a felét kitörölted mert az nem igaz, hogy csak ennyi képen legyél látható. Vagy állandóan kerülted a kamerát?Bezzeg Gabes