0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Picit elkezdtem átalakítani a romot külsőleg. Amit belinkeltem képet a nyomogomb körülőtti kékes szélü és az átlátszó menűt a framework-res.apk ba hol lehet átalakítani (vagy melyik fájl felel érte ) Nem tudok rájönni vagy XML-t kell hozzá alakítani?Gondolom nem számít h SGS III om van Android 4.0.4 be ugyanot vannak a dolgok ?!?Köszi
Ezt mondjuk miért nem SGS3 topikban kérdezed?
Bocsánat
Köszönöm Ibolya a segítséget tényleg ott volt ahol mondtad... Egyébként mindet végig néztem,pont alul az a pár maradt ki,fene sem gondolta volna hogy ott keressem! Közben megtaláltam csomó mást is You are not allowed to view links. Register or Login
Szivesen , na látod belejössz, nem annyira vészes az ICS se! A két opera ikon miért van egymás tetején, meg a jkay egy másikon?Nekem még a redőny van hátra, amit szineznem kell! Azt az ébresztő ikont elkérhetem?
Mert mappában van.. Hazaértem,küldöm!
Akkor érthető. Előre is köszi
Akkor ment PÜ A redőnyt sikerült megcsinálni de az androidos térerő ikon nekem sem sikerült...
Nekem már sikerült a SystemUI-ba keresd!
Igen tudom hogy ott van,de hiába írom felül marad a régi! De nem adom fel,úgy is addig próbálom még nem sikerül!
Áruljátok már el légyszí, hogy a redőny png-ket hol, és milyen néven találni. Főleg a "háttér" érdekelne.
Én még redőny színezés előtt állok, de Eva1021 biztos tud segíteni!
Hali! Én csak a redőny alját csináltam meg.Az pedig a systemUI/res/drawable-hdpi/tw_status_bar_close_on.9 néven van.
Ezt az egyet találtam meg én is. De a többire már többen vadászunk.
A vadászidény ősszel van
Sikerült a térerő ikon is You are not allowed to view links. Register or Login