húzd le, és újra
ha nem megy sokadszorra sem, akkor ez lehet, hogy egy manifeszt tégla
sajnos az az egy dolog történt, ami képes tönkre tenni. ha ez van, szervizben egy szót se, csak nem megy, és gariban alaplap csere
sent from...you already know that...
Van aki meghallgatja imáimat.. Leírom, hogy mi lett a megoldás, hátha valaki 1x ilyen helyzetbe kerül:
10x megpróbáltam mindenféle rommal, de vagy a repartitionnál, vagy a ***.rfs-nél mindig megakadt.
Fogtam az 1fájlos voodoo kernelt, és odinba betallóztam, rebootnál pipát benthagytam. A kernelt szépen feltette, úgy tűnt, hogy el is indul a masina, de hibaüzenettel a recoverybe dobott.
Mindegy, legalább most már elértem a recoveryt, mert eddig az sem működött!
Mivel általában a repartitionnál akadt meg az odin, így manuálisan megcsináltam a voodoos cwm-ben a partícionálást (azt meg kell mondjam, hogy a partíciók méreteit hasraütéssel választottam ki...). Kicsit sokáig gondolkozott rajta, de végül sikerült.
Ezútán akksi ki-be, újból próbálkoztam több rommal is odinban, de valamiért csak a gyári 2.1 lett a befutó! 3 fájlos eclair betallóz odinba, .pit fájl és repartition nélkül, reboot előtt pipa, és láss csodát!:-)
A tanulópénz hála az égnek végül olcsó lett, innentől csak feltöltött notebookról romolok...
Ha már úgyis itt a kommentem, akkor kérdezek is: jelenleg a gyári jvp + voodoo kernel került fel, hogyan tudnám az akku ikont százalékosra lecserélni? Milyen megoldási lehetőségeim vannak?
Üdv mindenkinek,
wins
Sent from my GT-I9000