2024, 11 23, 09:30:44

Szerző Téma: Instant Segítség  (Megtekintve 116535 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

R2D20208

• Vendég
Re: Instant Segítség
« Reply #225 Dátum: 2011, 06 08, 23:15:31 »
Ha recoveryben backupolok egy komlett romot, és hard resetet szeretnék vcsinálni, mert megnéznék egy másik romot, visszakerül a romom valahogy? Hova kéne tenni a backupot, vagy van erre megoldás? Mert hard resettel belső sd is törlődik, akkor a backup is. Jól gondolom? Fel lehet valahogy szinkronizálni a backupot pc- re ?

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #226 Dátum: 2011, 06 08, 23:21:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha recoveryben backupolok egy komlett romot, és hard resetet szeretnék vcsinálni, mert megnéznék egy másik romot, visszakerül a romom valahogy? Hova kéne tenni a backupot, vagy van erre megoldás? Mert hard resettel belső sd is törlődik, akkor a backup is. Jól gondolom? Fel lehet valahogy szinkronizálni a backupot pc- re ?

Hard Resetnél nem törlődik a belső SD, csak akkor, ha kóddal hajtod végre, illetve a Beállítások menüből!  :) Viszont ha mindenképpen biztonságban szeretnéd tudni a mentést, akkor ballagj el az external_sd/clockwormod/backup mappába, és másold ki a gépedre!
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

R2D20208

• Vendég
« Reply #227 Dátum: 2011, 06 08, 23:27:40 »
Hard Resetnél nem törlődik a belső SD, csak akkor, ha kóddal hajtod végre, illetve a Beállítások menüből!  :) Viszont ha mindenképpen biztonságban szeretnéd tudni a mentést, akkor ballagj el az external_sd/clockwormod/backup mappába, és másold ki a gépedre!
Köszike! És utána milyen alapra kell visszaraknom, pl ha most BUJV9 romom van arra, vagy az már mindegy. (majd ha restoret szeretnék)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #228 Dátum: 2011, 06 09, 18:31:32 »
Csak a bejovot kell kisakkoznotok, a kimeno a gmail ugyanaz kell legyen. Ahogy az outlookba kell beallitani ugy kell itt is a bejovot. Citromailes cimem mar nincs, de a ceges es a chellos is mukodik.

"
POP3 szerver: pop3.citromail.hu
IMAP szerver: imap.citromail.hu
Azonosítód: felhasználoneved, "@citromail.hu" nélkül
Jelszó: az amit a regisztrációnál megadtál"
Ezen már túl vagyok de csak pörög a keresés,csak pörög és csak..... :hmm:Ugyanezt csinálja a t-mobile-os email is,pedig az régebben ment a galaxyson.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #229 Dátum: 2011, 06 09, 21:31:18 »
Ezen már túl vagyok de csak pörög a keresés,csak pörög és csak..... :hmm:Ugyanezt csinálja a t-mobile-os email is,pedig az régebben ment a galaxyson.
Töltsd le a gmailre, vagy az nem jó? Miért?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #230 Dátum: 2011, 06 09, 21:35:49 »
Töltsd le a gmailre, vagy az nem jó? Miért?
Jónak éppenséggel jó lenne csak miértre lennék kíváncsi.Hogy miért nem megy?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #231 Dátum: 2011, 06 09, 21:38:27 »
Köszike! És utána milyen alapra kell visszaraknom, pl ha most BUJV9 romom van arra, vagy az már mindegy. (majd ha restoret szeretnék)

A CWM-es backup csak és kizárólag azon a ROM-on használható biztonsággal és teljes hatásfokkal, amelyen maga a mentés is készült. Ha Neked a BUJV9-en készült a mentés, akkor értelem szerűen előbb vissza kell tenned a csupasz ROM-ot, és úgy végrehajtani a restore-t!  :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető cszacsa

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: sgh-i900
  • PDA ROM: 3.29.707.0
« Reply #232 Dátum: 2011, 06 10, 00:52:12 »
Szaisztok!

Vettem ma 1 galaxit és sajnos Rootolás közben történt 1 kis baki....
követtem a következő lépéseket: A Rootolás menete Vodoo esetében:
1. Töltsed le a Voodoo kerneltITT!
2. A letöltött .zip archívum tartalma egyetlen darab .tar fájl. Ezt a .tar fájlt csomagold ki valahova, pl. az Asztalra!
3. Nyiss Odin-t, és a Voodoo kernel .tar fálját tallózd be a PDA részbe!
4. Mást NE pipálj be! A re-partitiont se!! (az alapértelmezések maradhatnak)
5. Download módban kösd hozzá az SGS-t a PC-hez!
6. Ha az Odin felismerte, kattints a Start-ra!
7. Miután kész a telepítés, indítsad el az SGS-t, és a Marketről installáld fel a Superuser nevű alkalmazást!

de miután resiztem a telefont meghalt, összeomlott a kép és fura hangokat ad ki a telefon, próbáltam a 3 gombos indítást csak a downloadot hozza be, ilyenkor mi a teendő? :'(

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Nem elérhető cszacsa

« Reply #233 Dátum: 2011, 06 10, 01:11:57 »
ha most elkezdeném rárakni a CF-Rootot utána meg egy Gingerbread 2.3 jó lenne? Romnak nem mertem nekiállni nem akartam végleg szét****  :(

MOD: Legközelebb kérlek ne használj nyomdafestéket nem tűrő szavakat a hozzászólásodban, vagy minimum csillagozzad ki őket! ;) Kromosome

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #234 Dátum: 2011, 06 10, 08:06:05 »
ha most elkezdeném rárakni a CF-Rootot utána meg egy Gingerbread 2.3 jó lenne? Romnak nem mertem nekiállni nem akartam végleg szét****  :(

neeem

előbb rakd fel a romot, amelyiket akarod, aztán megvárod, amíg elindul szépen, és ha minden ok volt, akkor leállítod, és UTÁNA rootolod :)

rootolásra nekem eddig két módszer jött be legjobban:
1. a romhoz illő CF-root kernel odinnal való felrakása (és kész a root)
2. a fuguroot, amelynek a módszerét ebben a fórumban a fugumod kernel és fuguroot téma 1. hszben megtalálod.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
« Reply #235 Dátum: 2011, 06 10, 19:49:38 »

de miután resiztem a telefont meghalt, összeomlott a kép és fura hangokat ad ki a telefon, próbáltam a 3 gombos indítást csak a downloadot hozza be, ilyenkor mi a teendő? :'(

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Lehet, hogy csak elkezdte az ext4 konvertálást. Akkor ad ki "fura hangokat".... Te pedig nem vártad meg, hogy végezzen, és és akkor jól összekúszáltad a fájlrendszert. De azért rendbe lehet tenni.

Nem elérhető cszacsa

« Reply #236 Dátum: 2011, 06 10, 19:56:07 »
Köszönöm a helpeket marcedli készségesen segített örök hála neki  :ima: :taps:

Viszont lenne még egy olyan kérdésem hogy lehet-e magyarítani a 2.3.4-es gingert? :p

Válaszaitokat előre is köszönöm! :)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #237 Dátum: 2011, 06 10, 20:13:45 »

Viszont lenne még egy olyan kérdésem hogy lehet-e magyarítani a 2.3.4-es gingert? :p

Ha csak nem a beállítások menüben.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Instant Segítség
« Reply #238 Dátum: 2011, 06 10, 20:17:47 »

ja, az magyar....

területi és szövegbeállítások a settingsben (locale and text)

sent from...you already know that... :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető merasz81

• Navigáció / Navigation: orion
  • PDA: Samsung galaxy s
  • PDA ROM: eredeti JVP+voodu
« Reply #239 Dátum: 2011, 06 11, 11:37:05 »
Sziasztok,

ezeket a quadrant eredményeket milyen progival méritek?

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #240 Dátum: 2011, 06 11, 11:41:10 »
Sziasztok,

ezeket a quadrant eredményeket milyen progival méritek?
Bérmennyire hihetetlen is, de Quadrant progival.  ;)
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #241 Dátum: 2011, 06 11, 13:04:12 »
Most már fogom, és kiba -rkochbázom >:( , hogy mit ronthattam el.

Feltettem a kérdést a Galaxys topicban is tegnap, és bár nem szokásom, még egyszer - de itt, máshol is megkérdezem...

Mit állíthattam el, hogy ez a drágajó' gép wifin simán, de de mobilnetről NEM ENGED ki böngészővel a netre? És csak a böngészőket ÚÚÚÚTÁLJA, a facebook, market, időjárás, minden más pörög, de  a böngészők válasza az, hogy a hálózat nem érhető el - mint amikor ki van a mobilnet kapcsolva... de a jel ott van felül, és minden más megy...  ::P ::) ???

A vicc az egészben az, hogy PONT EZÉRT, romot is cseréltem, nem titaniummal raktam vissza az esetleg helytelen beállításokat, stb... felcsűrtem egy pár programot - és így jártam... mi lehet a megoldás?

(3/4 2 körül eltűnök a mai napra, mobilról nem érem el a böngészőt  :-X , de érdekel a válasz...)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #242 Dátum: 2011, 06 11, 14:26:25 »
Most már fogom, és kiba -rkochbázom >:( , hogy mit ronthattam el.

Feltettem a kérdést a Galaxys topicban is tegnap, és bár nem szokásom, még egyszer - de itt, máshol is megkérdezem...

Mit állíthattam el, hogy ez a drágajó' gép wifin simán, de de mobilnetről NEM ENGED ki böngészővel a netre? És csak a böngészőket ÚÚÚÚTÁLJA, a facebook, market, időjárás, minden más pörög, de  a böngészők válasza az, hogy a hálózat nem érhető el - mint amikor ki van a mobilnet kapcsolva... de a jel ott van felül, és minden más megy...  ::P ::) ???

A vicc az egészben az, hogy PONT EZÉRT, romot is cseréltem, nem titaniummal raktam vissza az esetleg helytelen beállításokat, stb... felcsűrtem egy pár programot - és így jártam... mi lehet a megoldás?

(3/4 2 körül eltűnök a mai napra, mobilról nem érem el a böngészőt  :-X , de érdekel a válasz...)

xar az apn beállításod...ennyi..vagy a proxy...ami nem kell

Nem elérhető Anonimi

• PDA: HUAWEI MATE 20 PRO
  • PDA ROM: Gyári 10 EMUI 10.1
« Reply #243 Dátum: 2011, 06 11, 17:17:24 »
Feltettem egy új ROM-ot, és nem ismer meg a Marketen PC-n. Androidról működik. Nem a G-mail-es adataimat  használja azonosítóként? Mi lehet a probléma?
Most már sínen vagyok! (József Attila)

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #244 Dátum: 2011, 06 11, 19:37:45 »
xar az apn beállításod...ennyi..vagy a proxy...ami nem kell

Köszi! Módosult a programom ( >:( ) így végül is vagyok, de berágtam, és újra romolom az egészet.

Aztán meglássuk. -Bár - az apn-t egy korábbi mentésből állíttattam vissza vele, és MINDEN MÁS MEGY csak a böngészők nem... a proxyt - ami nem kell - hol tudom letiltani?

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #245 Dátum: 2011, 06 11, 21:11:47 »
Sziasztok!

Beütött a krach, azt hiszem..
A legújabb JVP rom felrakásának álltam neki odinnal, amikor áramszünet...... Előtte JVO volt fent, Voodoo kernellel.
Mivel a gép kikapcsolt, lehúztam a telefont, és reménykedtem. Persze meg sem moccan, nem indul el. Recovery-t nem tudtam elérni, a számítógép és a telefon között kapcsolatot megszakítva jelző ikon jelenik meg helyette.
Download mód hála az égnek működik, megpróbáltam újból feltenni a romot. Most már kb. negyed órája azt jelzi, hogy Set Partition, de nem mozdul tovább.... :(

Mi tévő legyek? Segítsetek plííííz :(

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #246 Dátum: 2011, 06 11, 23:48:10 »
Sziasztok!

Beütött a krach, azt hiszem..
A legújabb JVP rom felrakásának álltam neki odinnal, amikor áramszünet...... Előtte JVO volt fent, Voodoo kernellel.
Mivel a gép kikapcsolt, lehúztam a telefont, és reménykedtem. Persze meg sem moccan, nem indul el. Recovery-t nem tudtam elérni, a számítógép és a telefon között kapcsolatot megszakítva jelző ikon jelenik meg helyette.
Download mód hála az égnek működik, megpróbáltam újból feltenni a romot. Most már kb. negyed órája azt jelzi, hogy Set Partition, de nem mozdul tovább.... :(

Mi tévő legyek? Segítsetek plííííz :(

húzd le, és újra
ha nem megy sokadszorra sem, akkor ez lehet, hogy egy manifeszt tégla

sajnos az az egy dolog történt, ami képes tönkre tenni. ha ez van, szervizben egy szót se, csak nem megy, és gariban alaplap csere

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
Re: Re: Re: Instant Segítség
« Reply #247 Dátum: 2011, 06 12, 09:02:54 »
húzd le, és újra
ha nem megy sokadszorra sem, akkor ez lehet, hogy egy manifeszt tégla

sajnos az az egy dolog történt, ami képes tönkre tenni. ha ez van, szervizben egy szót se, csak nem megy, és gariban alaplap csere

Van aki meghallgatja imáimat.. Leírom, hogy mi lett a megoldás, hátha valaki 1x ilyen helyzetbe kerül:
10x megpróbáltam mindenféle rommal, de vagy a repartitionnál, vagy a ***.rfs-nél mindig megakadt.

Fogtam az 1fájlos voodoo kernelt, és odinba betallóztam, rebootnál pipát benthagytam. A kernelt szépen feltette, úgy tűnt, hogy el is indul a masina, de hibaüzenettel a recoverybe dobott.
Mindegy, legalább most már elértem a recoveryt, mert eddig az sem működött!

Mivel általában a repartitionnál akadt meg az odin, így manuálisan megcsináltam a voodoos cwm-ben a partícionálást (azt meg kell mondjam, hogy a partíciók méreteit hasraütéssel választottam ki...). Kicsit sokáig gondolkozott rajta, de végül sikerült.

Ezútán akksi ki-be, újból próbálkoztam több rommal is odinban, de valamiért csak a gyári 2.1 lett a befutó! 3 fájlos eclair betallóz odinba, .pit fájl és repartition nélkül, reboot előtt pipa, és láss csodát!:-)

A tanulópénz hála az égnek végül  olcsó lett, innentől csak feltöltött notebookról romolok...

Ha már úgyis itt a kommentem, akkor kérdezek is: jelenleg a gyári jvp + voodoo kernel került fel, hogyan tudnám az akku ikont százalékosra lecserélni? Milyen megoldási lehetőségeim vannak?

Üdv mindenkinek,
wins

Sent from my GT-I9000

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Instant Segítség
« Reply #248 Dátum: 2011, 06 12, 09:13:18 »
Van aki meghallgatja imáimat.. Leírom, hogy mi lett a megoldás, hátha valaki 1x ilyen helyzetbe kerül:
10x megpróbáltam mindenféle rommal, de vagy a repartitionnál, vagy a ***.rfs-nél mindig megakadt.

Fogtam az 1fájlos voodoo kernelt, és odinba betallóztam, rebootnál pipát benthagytam. A kernelt szépen feltette, úgy tűnt, hogy el is indul a masina, de hibaüzenettel a recoverybe dobott.
Mindegy, legalább most már elértem a recoveryt, mert eddig az sem működött!

Mivel általában a repartitionnál akadt meg az odin, így manuálisan megcsináltam a voodoos cwm-ben a partícionálást (azt meg kell mondjam, hogy a partíciók méreteit hasraütéssel választottam ki...). Kicsit sokáig gondolkozott rajta, de végül sikerült.

Ezútán akksi ki-be, újból próbálkoztam több rommal is odinban, de valamiért csak a gyári 2.1 lett a befutó! 3 fájlos eclair betallóz odinba, .pit fájl és repartition nélkül, reboot előtt pipa, és láss csodát!:-)

A tanulópénz hála az égnek végül  olcsó lett, innentől csak feltöltött notebookról romolok...

Ha már úgyis itt a kommentem, akkor kérdezek is: jelenleg a gyári jvp + voodoo kernel került fel, hogyan tudnám az akku ikont százalékosra lecserélni? Milyen megoldási lehetőségeim vannak?

Üdv mindenkinek,
wins

Sent from my GT-I9000
a romkonyha témában utsó hszek között találsz

Nem elérhető seefried

« Reply #249 Dátum: 2011, 06 13, 13:29:14 »
Hello,
hogyan lehet telepíteni a gtalk videohívást SGS-re?
Köszi