2024, 11 23, 06:25:10

Szerző Téma: Instant Segítség  (Megtekintve 116531 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

R2D20208

• Vendég
Re: Instant Segítség
« Reply #175 Dátum: 2011, 06 05, 23:38:11 »
Meg szeretném kérdezni, hogy JV9 el milyen kernelek kompatibilisek, nem szeretnék fugut. Mi esetleg ajánlott? Köszi a választ!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Instant Segítség
« Reply #176 Dátum: 2011, 06 06, 00:30:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Meg szeretném kérdezni, hogy JV9 el milyen kernelek kompatibilisek, nem szeretnék fugut. Mi esetleg ajánlott? Köszi a választ!
stock jv9 és dark core
pedig a fugu ultra bleeding edge állat :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

R2D20208

• Vendég
« Reply #177 Dátum: 2011, 06 06, 00:34:21 »
stock jv9 és dark core
pedig a fugu ultra bleeding edge állat :)

Te melyiket ajánlod ? Obsessinhoz? Illetve az alapromhra hogy rakom fel az ultra bleedinget , és hol találom? Az ultra nem huzza nagyon az akksit? Bezkéjén milyen kernel van (jó az akksiidö) ? Köszi ha segitesz ! Akksiügyileg melyikkel járok a legjobban?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Re: Re: Re: Instant Segítség
« Reply #178 Dátum: 2011, 06 06, 06:36:34 »
Te melyiket ajánlod ? Obsessinhoz? Illetve az alapromhra hogy rakom fel az ultra bleedinget , és hol találom? Az ultra nem huzza nagyon az akksit? Bezkéjén milyen kernel van (jó az akksiidö) ? Köszi ha segitesz ! Akksiügyileg melyikkel járok a legjobban?
Hú, én is kíváncsian várom marcedli válaszát/tanácsát, akksiügyileg nagyon adoka szavára!

Sent from a GALAXY far far away - using Tapatalk
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #179 Dátum: 2011, 06 06, 07:39:02 »

1. fugumod
2. fugumod
3. SGS kernel flasher a marketről és You are not allowed to view links. Register or Login (megjegyzem, hogy csak akkor rakd fel, ha minden ext4-en van)
4. nem
5. Dark core (igen)
6. szívesen
7. töltővel mindegyik állat (=próbáld ki)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

R2D20208

• Vendég
« Reply #180 Dátum: 2011, 06 06, 10:15:57 »
1. fugumod
2. fugumod
3. SGS kernel flasher a marketről és You are not allowed to view links. Register or Login (megjegyzem, hogy csak akkor rakd fel, ha minden ext4-en van)
4. nem
5. Dark core (igen)
6. szívesen
JV9 hez keresek dark core kernel linket. Tudom google jóbarát, de nem tudom melyiket tölthetem le. Köszönöm!

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #181 Dátum: 2011, 06 06, 10:19:23 »
JV9 hez keresek dark core kernel linket. Tudom google jóbarát, de nem tudom melyiket tölthetem le. Köszönöm!
Ugye jól láttam, hogy az már Gingerbread? Mert akkor ez kell neked: You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #182 Dátum: 2011, 06 06, 10:21:20 »
Nem kellett csalatkoznom  :D :D :D :D :D :D

R2D20208

• Vendég
« Reply #183 Dátum: 2011, 06 06, 10:38:45 »
Ugye jól láttam, hogy az már Gingerbread? Mert akkor ez kell neked: You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm! Remélem jó lesz , mert JVH - kat találok csak itt. Megpróba 2.5 .

Nem elérhető pomszi5

• Navigáció / Navigation: Navigon Select
  • PDA: Lg Optimus Black P970
« Reply #184 Dátum: 2011, 06 06, 19:36:00 »
Sziasztok,először is bocsi,hogy nem olvasgatom végig a fórumot,csak most vizsgaidőszakom van és nincs túlsok szabadidőm az olvasgatásra.
Szóval,ha minden igaz,a héten leváltom hőn szeretett kis spicámat sgs-re és az lenne a kérdésem h melyik 2.3-as romot ajánljátok,ami stabil és megbizható.Illetve hol vannak leirva a rootolás lépései? Később pótolom az ismeretbeli hiányosságaimat. Válaszotokat előre is köszi. :taps: :taps: :taps:
khe?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #185 Dátum: 2011, 06 06, 20:42:35 »
Sziasztok,először is bocsi,hogy nem olvasgatom végig a fórumot,csak most vizsgaidőszakom van és nincs túlsok szabadidőm az olvasgatásra.
Szóval,ha minden igaz,a héten leváltom hőn szeretett kis spicámat sgs-re és az lenne a kérdésem h melyik 2.3-as romot ajánljátok,ami stabil és megbizható.Illetve hol vannak leirva a rootolás lépései? Később pótolom az ismeretbeli hiányosságaimat. Válaszotokat előre is köszi. :taps: :taps: :taps:
Bő a választék. Azt mondanám, Bezke romját tedd fel. A telepítés lépései a téma elején le vannak írva. Külön rootolni nem kell, azt majd a rom intézi, DE az odin használatával tisztában kell lenned! Mindenképpen ajánlom a faq elolvasását!

Sent from a GALAXY far far away - using Tapatalk

Nem elérhető mettyuz

• PDA: iPhone 4S 32Gb | Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: 5.1.1 jailbreak | Stock 4.1.2
« Reply #186 Dátum: 2011, 06 07, 06:42:30 »
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre teszem-e fel a kérdést, de nagy eséllyel csúnyán megöltem a Galaxy S-emet. Fel akartam rakni a legújabb darky romot, követve a guide-ot, de "beragadt", és a soft brick képet adja csak a telefon. Írtam Darky supportnak is, írok ide is , hátha találkoztatok vele, esetleg ha valamelyikőtök tudna segíteni, megköszöném:)

A legfrissebb, gyári telenoros 2.2.1-et próbáltam flashelni

ui.: igaz, hogy első flash-es vagyok, de csak android alapú telefonokkal, eddig winmo, symbian60, és ios alapú telefonokkal semmi gond nem volt

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #187 Dátum: 2011, 06 07, 06:55:46 »
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre teszem-e fel a kérdést, de nagy eséllyel csúnyán megöltem a Galaxy S-emet. Fel akartam rakni a legújabb darky romot, követve a guide-ot, de "beragadt", és a soft brick képet adja csak a telefon. Írtam Darky supportnak is, írok ide is , hátha találkoztatok vele, esetleg ha valamelyikőtök tudna segíteni, megköszöném:)

A legfrissebb, gyári telenoros 2.2.1-et próbáltam flashelni

ui.: igaz, hogy első flash-es vagyok, de csak android alapú telefonokkal, eddig winmo, symbian60, és ios alapú telefonokkal semmi gond nem volt
semmi gond, ne aggódj

szedd le bármelyik gyári romot, ha froyo, akkor jsd v js8, ha ginger, akkor jvh v jvo, olyat, amiben bootloader is van, és rakd fel repartitionnel, 512 pittel.

jvh linket találsz a romkonyha béta téma 1. hszben, teljes romok is vannak perka fájlgyűjtőjében, link az aláírásomban.

itt az 1.hszt olvasd el, az sgs faqt főleg! egyébként jó helyre írtál :)

Nem elérhető mettyuz

« Reply #188 Dátum: 2011, 06 07, 07:00:19 »
semmi gond, ne aggódj

szedd le bármelyik gyári romot, ha froyo, akkor jsd v js8, ha ginger, akkor jvh v jvo, olyat, amiben bootloader is van, és rakd fel repartitionnel, 512 pittel.

jvh linket találsz a romkonyha béta téma 1. hszben, teljes romok is vannak perka fájlgyűjtőjében, link az aláírásomban.

itt az 1.hszt olvasd el, az sgs faqt főleg! egyébként jó helyre írtál :)

Nem jól fogalmaztam szerintem. Ezt a képet adja: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login, és sehogy nem tudom sem recoverybe, sem downloadba tenni a telefont

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #189 Dátum: 2011, 06 07, 07:13:24 »
Nem jól fogalmaztam szerintem. Ezt a képet adja: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login, és sehogy nem tudom sem recoverybe, sem downloadba tenni a telefont

akksi ki 5 perc pihi

ha utána sem megy, akkor akksi ki, pihi, majd akksi be.
hajszárítóval melegítsd hátul, de azért ne olvadjon meg, 1-2 perc, aztán próbáld újra a dl módot.

ha ez sem jön be, keress valakit, akiknek van jig, vagy csinálj egyet, és azzal próbáld. én most vidéken vagyok, sajna nem tudok adni :(

de menni fog :)

Nem elérhető mettyuz

« Reply #190 Dátum: 2011, 06 07, 07:18:28 »
akksi ki 5 perc pihi

ha utána sem megy, akkor akksi ki, pihi, majd akksi be.
hajszárítóval melegítsd hátul, de azért ne olvadjon meg, 1-2 perc, aztán próbáld újra a dl módot.

ha ez sem jön be, keress valakit, akiknek van jig, vagy csinálj egyet, és azzal próbáld. én most vidéken vagyok, sajna nem tudok adni :(

de menni fog :)

Sajnos nem. A leghosszabb idő amit vártam, 2 óra volt. Kérhetnék tőled egy olyan szívességet, hogy tudsz nekem mondani így a fórumon olyan hozzáértő embert mondani, aki segítőkész lehet, és van neki jig-je? Szívesen csinálnék, ha nem lennék ügyetlen:S:)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #191 Dátum: 2011, 06 07, 08:48:16 »
Sajnos nem. A leghosszabb idő amit vártam, 2 óra volt. Kérhetnék tőled egy olyan szívességet, hogy tudsz nekem mondani így a fórumon olyan hozzáértő embert mondani, aki segítőkész lehet, és van neki jig-je? Szívesen csinálnék, ha nem lennék ügyetlen:S:)
Bp-i vagy? Vagy én 15 óráig a nyóckerben vagyok elérhető, vagy keresd meg a Veszkagsm nevű fórumtársat privátban, ő Szentendrén található.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Instant Segítség
« Reply #192 Dátum: 2011, 06 07, 08:50:57 »

azért próbáld ki a hajszárítót is, ha van

R2D20208

• Vendég
« Reply #193 Dátum: 2011, 06 07, 11:25:24 »
Sima fugu van a teomon, fennt van az app ext4 ben minden. Melyik ultrát és hogy ajánlatos felrakni biztonságosan és kell- e még valamit tenni? Esetleg ha kaphatnék linket, megköszönném! Használja FuguApp vagy FuguAppFree vagy hozzon létre egy / sdcard / fugumod / fs.convert fájlt. Ha nem látja a fizetett változat a piacon, és csak látni szabad egy, ez lehet az oka, hogy a ROM-prop építeni, csak megváltoztatni azt SGS eszközök (SGS eszközök -> prop szerkesztő -> build.prop -> Unlock -> ro.build.fingerprint = samsung/GT-I9000/GT-I9000: 2.3.3/GINGERBREAD/XWJVB: user / release-kulcsok és a többit hagyja, ahogy van. menteni, alkalmazása script -> egyértelmű piaci cache, reboot ...)
Ön is létrehozhat / sdcard / fugumod / fs.convert, amely ugyanazt a szintaxist, mint / sdcard / fugumod / fs.current
 Ilyen dolgok közül mit kell mit nem kell megtenni? Köszi a választ!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #194 Dátum: 2011, 06 07, 12:14:22 »
Sima fugu van a teomon, fennt van az app ext4 ben minden. Melyik ultrát és hogy ajánlatos felrakni biztonságosan és kell- e még valamit tenni? Esetleg ha kaphatnék linket, megköszönném! Használja FuguApp vagy FuguAppFree vagy hozzon létre egy / sdcard / fugumod / fs.convert fájlt. Ha nem látja a fizetett változat a piacon, és csak látni szabad egy, ez lehet az oka, hogy a ROM-prop építeni, csak megváltoztatni azt SGS eszközök (SGS eszközök -> prop szerkesztő -> build.prop -> Unlock -> ro.build.fingerprint = samsung/GT-I9000/GT-I9000: 2.3.3/GINGERBREAD/XWJVB: user / release-kulcsok és a többit hagyja, ahogy van. menteni, alkalmazása script -> egyértelmű piaci cache, reboot ...)
Ön is létrehozhat / sdcard / fugumod / fs.convert, amely ugyanazt a szintaxist, mint / sdcard / fugumod / fs.current
 Ilyen dolgok közül mit kell mit nem kell megtenni? Köszi a választ!
semmit.
appal állítsd át ext4 re, aztán vagy a sincs, vagy a be

megköszönném, ha a saját témáját használnád, ez nem ezért van!

R2D20208

• Vendég
« Reply #195 Dátum: 2011, 06 07, 12:48:55 »
semmit.

Nehari. minek a témáját? az ultra odinnal repatr nélkül van telepitve? vagy ezt nem itt kéne kérdeznem? nem értelek és bocsi.. :(

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #196 Dátum: 2011, 06 07, 13:16:14 »
Idézet
Idézet
semmit.

Nehari. minek a témáját? az ultra odinnal repatr nélkül van telepitve? vagy ezt nem itt kéne kérdeznem? nem értelek és bocsi.. :(

mivan?
nyisd ki a szemed, ugyanazon az oldalon találod, amin az instant segítség témát, topikot, threadet.
ott folytasd

R2D20208

• Vendég
« Reply #197 Dátum: 2011, 06 07, 13:29:56 »

mivan?
nyisd ki a szemed, ugyanazon az oldalon találod, amin az instant segítség témát, topikot, threadet.
ott folytasd
[/quote]Sorry man! Légyszi ezért ne legyél ilyen agressziv, nem tudtam hol kérdezhetem meg. Elnézést nyilvánosan is.

Nem elérhető mettyuz

« Reply #198 Dátum: 2011, 06 07, 15:38:20 »
Probléma megoldva, köszönhetően a segítőkész fórmozóknak, leginkább Patience-nek :ok: :oops:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #199 Dátum: 2011, 06 07, 16:48:29 »
Probléma megoldva, köszönhetően a segítőkész fórmozóknak, leginkább Patience-nek :ok: :oops:

örülünk :D
gratula!