0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok! Olyan gondom lenne az SGS-mel hogy tererot fullosan eszlel viszont nem tudok hivni se fogadni hivast! Ha kiveszem a sim kartyat, kartya nelkul bekapcsolva is fullos a tererom! Nyomtam hard resetet, de nem segitett! Valakinek volt mar ilyen gondja? Mi lehet a megoldas? Koszi elore is!
Sziasztok,Most tettem fel a JW7-et, de nem indul. A gyári kernel nem tudja formázni se, hibát ír. A Semaphore kernel-t ha felteszem, az megformázza, de akkor se indul, galaxy s logo loop-ol.5let?
rakj 3 fájlosat repart,pit el,
Kösz. Már megvolt. Az el is indult. De utána amikor felteszem ezt a legújabb GB romot, ismét nem indul.
na ez érdekes. ?? gondolom 1 fájlos, mennie kéne, ha felment és csinálsz factoryt, akkor sem?
Felmegy a rom. Nem indul, csak loop-ol a galaxy logo.Recovery (gyári) nem tudja formázni, mert hibát ír ki: rfs format failed on /dev/block/stl10Én arra tippelek, hogy esetleg a partició formázása nem tetszik neki? Tegyek fel egy régebbi, root-oljam meg, majd formázza ext2-re a partíciót, vagy ext4-re?
a 3 fájlost repart al tetted? mert akkor jó nak kéne lennie a particionak,
Igen, repart-at tettem. Mondjuk régit, lehet, az a baj? (JVU-m van 3 fájlos. Mi van utána amit még 3 fájlos?)
No, JVU fenn van. minden OK, factory format is megy.Most hogy tegyem fel a JW7-et???
háta 1 fájlos,repart pit nélkül odin pda és jonak kéne lennie.
Megpróbálom, lehet, hogy a pit volt a baj?Köszi szépen!
egy fájlos romhoz SOHA nem rakunk pitet.....ehhhhh....
Nem a pit volt a gond, hanem a repart.
SziasztokJW6-ot használok gyárit, következő a gondom nagyon merül többnyire az android rendszer pörög tiszta 3 fájlos telepítés volt. Szinte minden gyári romnál elő jön ez a gond. A magyar JW5 -nél pedig egy éjszaka teljesen lemerül erre tud valaki megoldást?
Milyen alkalmazások vannak fenn? Pontosabban mi az hogy nagyon merül? Egy teljes éjszakás töltés (hálózati töltővel) után mennyit bír?
Mindig ugyanazokat az alkalmazásokat használom, a merülés a jw5 magyarnál jezdődött este 8-kor levettem hálozati töltőröl reggel 8-kor 15% volt az akksi, keveset volt alvó modban. Ezután jött a jw6 az alvó mód már jó lett viszont az android rendszer és az android operációs rendszer 15-20 %-ot evett tehát egy éjszaka 25-30%-ot merült. Most dobtam rá egy jw7-et majd kiderül, hogy mit csinál.
a JW5- a gyári volt? mert nekem eddig azzal bírja a legjobban. telepítés után nyomtál FR-t?
Igen gyári és volt fr
ezekből látszik, hogy nincs két egyforma telefon sem:) nekem a JW5-el bír jelenleg két napot normál felhasználás mellett, eddig bármi mással az 1 nap megfogta nekem:S
na jw7 éjszaka lemerült 40%-ra android rendszer 60%-0n pörgött szerintetek fr vagy újra húzás?
Hát ha volt FR-akkor lényegébe majdnem fölösleges, hacsak nem megpróbálod azt, hogy FR és semmit nem teszel fel holnapig hanem tisztán megnézed, hogy mennyit merül. tegnap én is kipróbáltam a sensation-t 11kor este lehuztam a töltöröl és reggel megnéztem 99%on volt:)