Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Kicsit hosszúra sikerült,csak részletesen akartam leírni mindent. Korábban már írtam az általános beszélgetés rovatba,amire jött is válasz rögtön.(Ezúton is szeretném megköszönni, de sajnos akkor nem tudtam válaszolni technikai okok miatt.) A problémám ami sajnos újra előjött,hogy kikapcsol a telefon magától és csak akkumlátor cserével tudom elindítani. Akkor azt javasolták,hogy rakjam recoverybe és wipe data/factory reset. Ezt megcsináltam de egy idő után újra jelentkezett a problémám. Nos azóta megjárta a helyi hivatalos Samsung szervizet ahol egy szoftverfrissítést csináltak ami nem oldotta meg a problémát. Aztán visszavittem állítólag 2 napig folyamatosan tesztelték,de sajnos nálunk nem jelentkezett a probléma.Ekkor azt kértem tőlük,hogy küldjék fel Budapestre a központi szervizbe ahol szintén szoftverfrissítést csináltak és valami kétoldalas tesztlapot is küldtek,ahol minden teszt sikeres volt. Azóta eltelt kb. 2 hét eddig minden tökéletes volt,de ma reggel ismét előjött a probléma. Sokat olvasgattam és gyanítom,hogy nálam is az úgynevezett SOD jöhet elő,de már nagyon idegesít a dolog,hogy nem tudok mit csinálni vele. A telefonon 2.3.4 fut telenor függő, semmi buhera(gyári szoftver;no root;programok csak marketről) Alapsáv verzió:i9000XXJVR Kernelverzió:2.6.35.7-I9000XWJVT-CL576823root@DELL140#2 Build száma: GINGERBREAD.XWJVT
Kérlek segítségetek mert szerettem ezt a telefont,de már egyre jobban kezd elmenni a kedvem tőle,már azon is gondolkodtam,hogy eladom pedig még csak 4 hónapos. Előre is köszönöm a segítségeteket! (Ideírom a programok listáját is hátha segít: pinball arcade; igunzombie; angry birds; opera mobile; angry birds; fruit ninja free; skype; angry birds rio; facebook; ceramic destroyer; mx video player; viber; contract killer; adobe reader; messenger with you; world series of poker; astro; zedge; handycalc; milliomos; opera mini, battery status; noled; 3g watchdog; made in hungary, barcode scanner; köpönyeg; quick settings; realcalc; névnapok; apndroid pro; not call log; car mode) Wifin keresztül csatlakozok rajta a nethez.