akkor te hogy csináltad? :-)
Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
Hát én olvasva az ő leírását
Ha jól emlékszem, akkor valami ilyesmi volt:
total commanderben egyik ablakban megnyitottam a letöltött ROM-ot, amiben az új bootloader van. Másik ablakban egy olyan régi ROM-ot, amiben tutira a régi van benne. A régiből át kell másolni az újba egy fájlt, talán
s2bl, vagy ilyesmi volt, aminek a készítési dátuma
vmikor 2011.08.12. A töbi fájl ennél mind újabb volt. Ezután az új fájlt még át kellett nevezni tar.md5-ről sima .tar-ra és amikor kiléptem a tc-ből, akkor az automatikusan újracsomagolta a Zip-et.
Valami ilyesmi volt. Kiszíneztem, ahol nem pontosan emlékszem a dologra. Keress rá mindenképpen (XWLA4 biztos szerepelt a hozzászólásomban, amire Macika válaszolt), mielőtt belekezdesz.
EDIT: közben meg is találtam az eredeti leírást, egész jól emlékeztem
"Te is meg tudod csinálni.
Total Commander.
Egyik oldalon kinyitod a ROM fájlt (előtte csinálj belőle mentést!), a másik oldalra pedig megkeresed az old bootloadert.
Ezek után sima F5-tel belemásolod a ROM-ba a régi sbl.bin-t, ami felülírja az újat.
Felcsukod a ROM oldalán a kinyitott tar-t és készen is vagyunk, lehet ROM-olni Odinnal (akár mobil odinnal is).
Arra figyelj, hogy az md5 kiterjesztést vedd le a végéről, mert annak az ellenőrzésnek már nem felelne meg, mert változott a tartalom, hibát jelezne. Ettől függetlenül hibátlanul fel fog menni!"