0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Srácok,most őszintén.KK5 vs. KL1. Miben más,Miben jobb? From I9100 with Tapatalk
Ez nem ilyen egyszerű. Mivel a kerneltől is sok függ ezért nehéz megítélni, pláne egy nap alatt. Eddig remekül muzsikál mondjuk én a saját deodexelt verziómat használom.
Na akkor teszteljétek! Ha tényleg jó akkor a héten lehet feltolom én is. Bár a KK5-el sincs eddig semmi gondom. Estére normális használat mellett 40% körül van az akku. Ez nekem ok....két napot úgysem megy el. Eddig 1szer volt restartom! (ez egy kicsit zavar) Majd meglátjuk.
No, mivel 3 fájlos, feltettem ezt a KL1-et. Első tapasztalat, hogy nincs benne magyar swype, amit már nagyon megszerettem. Emlékszem, hogy bele lehet tenni, de nem találom a leírást. Megvan valakinek?
De ha ezt I9100XWKL1_I9100OXXKJ3_I9100XXKP1_OLDSBL.rar tetted volna fel akkor lenne benne magyar swype You are not allowed to view links. Register or Login
Láttam, hogy van ilyen, de ez egy KJ3, KP1-es "katyvasz". Azt gondoltam, letesztelem a teljesen KL1-es verziót. Feltettem egyébként a Slide-it billentyűt, az is tökéletes!
amugy itt van magyarul is tudo swype ,,,törölni kell a benne levöt,,,aztán csak telepiteni kell,,,mint app.You are not allowed to view links. Register or Login
Ez gyári egyébként (azaz samfirmware-ről való?)
Igen onnan,a modem meg a csc másik,szerintem ez a legjobb GB-rom eddig
Nem kötözködni akarok, de azt a verziót nem találom sehol amit belinkeltél! Csak a tiszta KL1 van meg...
Alulról a 3-ik:Indiai dec.13. build You are not allowed to view links. Register or Login
Tudna valaki dobni egy linket a sammobile-hoz? Ahol szép sorban vannak a romok, mint anno a samfirmware-on!!!
Nincs kedve ezt valakinek deodexelni,hogy csak deodexes legyen,páran megköszönnénk You are not allowed to view links. Register or Login
Akkor már tedd fel az enyém. Abban van Jkay + 1-2 script de nem vészes a mod.
Felraktam,de az ICS témával összeakad valamiért,már mindent pakoltam amit linkeltél,de most újrarakom tiszta alappal az egészet.
Jaaaa, hogy Te Ázsiában élsz! Nem szoktam nézni, csak az EU romokat. Ezekben a keleti verziókban is benne a magyar nyelv?