0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
akkor nem értem mit kérsz, mivel az a link a k7 rom letöltéséhez visz. Ezt szedtem le, tettem fel és jó.
xedamen fórumtársunk jóvoltából:You are not allowed to view links. Register or Login
És mennyivel jobb mint a KE1 Ez is 1 fájlos rom Jobban szeretem a 3 fájlosakat
Odinnál hova kell betallózni és mit kell bejelölni? Köszke
odin megnyit, semmit nem kell állítani, csak a PDA részhez benyomod a rom fájlt, indít és 2 perc múlva használ boldogan
Gyalul mindent? Ja és köszi
nem, semmi sem tűnik el, még a call log is megmarad
Még egy kérdés: a root is?
Nem! Az ugrik! De ugyebár 1 perc megcsinálni
Ilyenkor érzem azt, hogy van értelme élnem xD
Ebben az esetben új kérdés merül fel. Ismét a kdd kernellel kell rootolni? És utána hogyan jutok vissza ennek a romnak a kerneléhez?
Hi.Itt vannak stock kernelek. You are not allowed to view links. Register or LoginÉn ki szoktam szedni az eredetit, és root-kernel-flash után azt teszem vissza odinnal.
Köszönöm, már értem Remélem
Itt nekem a letöltött ke7 visszarakásakor leáll, ki-be kapcsolás után ke7-et ír. Nem értem
Rootolás után vissza akartam rakni a k7 kernelét, betallóztam amit letöltöttem I9100XWKE7_StockKernel-t,Start, és meg sem mozdult az odin, lehúztam kábelről, ki kapcs újra download mód, eredeti letöltött k7 rom....tar fájlból kiszedtem kernelt, azt bemásoltam a stockkernel fájlba, és úgy ment fel szépen odinal mint a kis angyal.
Ha szükség lenne rá, én fel tudok ajánlani egy ftp-t ahova fel lehet pakolni GS2 cuccokat.Webesen is el lehet érni, magyarországon van a szerver.Volna esetleg igény rá?
Nemtom hogyan kell kimásolni. Áruld el lécci, vagy kérlek tedd fel valahova. Köszi
Ezt szerintem Patiékkal beszéld meg és csak pár ember kapja meg a belépésre az engedélyt mert, telepakolják minden xarral
Simán tc vel egyik .tar fájból átmásolod a másikba, felülírja, és kész.De itt van a ke7 origi kernele, ez müködik nálam.You are not allowed to view links. Register or Login