2024, 11 28, 14:52:25
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tapasztalatok  (Megtekintve 1020251 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető fudejovagy

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
Re: GalaxyS 2 - Tapasztalatok
« Reply #14175 Dátum: 2014, 01 16, 17:23:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
pontosítok. Nem koszos az usb csati és a töltő tuti jó? :)
Ha ezek okésak, akkor próbáld meg újratenni, mert ugye a telefon kernel szinten állítja be a maximálisan felvehető töltési áramot...
mivel VACSI ÚJ az usb ezért nem koszos.. a töltő a családban lévő összes telefont tölti csak ezt nem.. szóval nem az a hiba.. ezért nagy a pánik.. én is gondoltam szoftveres gondra.. de mitől ment el?.. jó volt a telefon.. néha csinálta h nem érintkezett.. de azt betudtuk a rossz USB csatinak.. a végén már nem is töltött mondom oké.. akkor itt a vége.. kicseréltük az egészet.. erre megint semmi.. lehet h letiltott vmit a telefon? létezik ilyen? és ha újrateszem jó lesz?! :) hmm.. akkor lementek mindent és a 0 áról megcsinálom.. hátha.. ha akkor se lesz jó akkor gondolom valami az alaplapon és akkor kuka a dolog..

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #14176 Dátum: 2014, 01 16, 22:07:33 »
pontosítok. Nem koszos az usb csati és a töltő tuti jó? :)
Ha ezek okésak, akkor próbáld meg újratenni, mert ugye a telefon kernel szinten állítja be a maximálisan felvehető töltési áramot...
az a baj h újrarakni se tudom a telefont mert rádugom és nem ismeri fel a gép.. mintha nem lenne USB csatlakozó a telefonon! most mobil odinnal próbálkozhatok de kétlem h itt szoftveres hiba lenne :/

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #14177 Dátum: 2014, 01 16, 23:14:45 »
az a baj h újrarakni se tudom a telefont mert rádugom és nem ismeri fel a gép.. mintha nem lenne USB csatlakozó a telefonon! most mobil odinnal próbálkozhatok de kétlem h itt szoftveres hiba lenne :/
tuti összedugtál mindent jól? mert ezek szerint semmilyen usb funkciód nem megy! Az alkatrész is megbízható helyről van, tuti nem selejt?
Am ha van recovery(nem gyári) a telón, akkor csak egy micro sd olvasó kell, és újra tudod rakni a telót recoveryből az sd-ről ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #14178 Dátum: 2014, 01 17, 14:09:36 »
tuti összedugtál mindent jól? mert ezek szerint semmilyen usb funkciód nem megy! Az alkatrész is megbízható helyről van, tuti nem selejt?
Am ha van recovery(nem gyári) a telón, akkor csak egy micro sd olvasó kell, és újra tudod rakni a telót recoveryből az sd-ről ;)
gyári alkatrész.. igen nincs usbfunkcióm de csere előtt se volt.. ezért gondoltuk h ez a baj.. szal tulajdonképpen feleslegesen cseréltem ki.. igen meg a mobil odinra gondoltam de én kétlem h itt szoftveres gond lehet :/

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #14179 Dátum: 2014, 01 18, 11:14:57 »
gyári alkatrész.. igen nincs usbfunkcióm de csere előtt se volt.. ezért gondoltuk h ez a baj.. szal tulajdonképpen feleslegesen cseréltem ki.. igen meg a mobil odinra gondoltam de én kétlem h itt szoftveres gond lehet :/
Asszem ez az a pont, amikor ajánlatot kellene kérni egy szerviztől :/
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #14180 Dátum: 2014, 01 18, 15:12:28 »
Asszem ez az a pont, amikor ajánlatot kellene kérni egy szerviztől :/
ennek a valaminek a cseréjére mondtak alaphangon 10+ ezret.. mikor 5000 ft az alkatrész mert én annyiért vettem.. van itt 1 mobilszervizes akihez hétfőn beviszem.. ha azt mondja h alaplapon van valami (ami sztem 100%) akkor ennyi volt a telefon.. ha majd lejjebb mennek az árak veszek bele csak 1 alaplapot valami agyonvágott telefonból X ezerért.. ha meg megtudja csinálni akkor hajtom tovább..  de a szerviz.. hát vicc.. én aztmondom simán mondanának 30 ezret rá.. az tuti.. de az a legdurvább az egészbe h szeptemberbe járt le a gari és ezt a kis töltöm nem töltöm akciót kb novemberbe kezdte.. jól kiszámolták a samunál h meddig kell ennek bírni... :D

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
Re: Re: GalaxyS 2 - Tapasztalatok
« Reply #14181 Dátum: 2014, 01 18, 18:22:20 »
ennek a valaminek a cseréjére mondtak alaphangon 10+ ezret.. mikor 5000 ft az alkatrész mert én annyiért vettem.. van itt 1 mobilszervizes akihez hétfőn beviszem.. ha azt mondja h alaplapon van valami (ami sztem 100%) akkor ennyi volt a telefon.. ha majd lejjebb mennek az árak veszek bele csak 1 alaplapot valami agyonvágott telefonból X ezerért.. ha meg megtudja csinálni akkor hajtom tovább..  de a szerviz.. hát vicc.. én aztmondom simán mondanának 30 ezret rá.. az tuti.. de az a legdurvább az egészbe h szeptemberbe járt le a gari és ezt a kis töltöm nem töltöm akciót kb novemberbe kezdte.. jól kiszámolták a samunál h meddig kell ennek bírni... :D
Szia. Ez azért nem igaz. Az én s2 decemberben volt 2 éves. Az 5 éves fiam nyúza már 2 hónapja de még nem volt vele semmi gond. Te kifogtad ennyi.

Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #14182 Dátum: 2014, 01 18, 22:23:27 »
Az enyém bemutató telefon volt, másfél éve használom, szénné romoltam, már fürdött is és csak az akkuját kellett cserélni, mert balf*sz módon töltöttem összevissza a telefont...

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #14183 Dátum: 2014, 01 19, 02:33:28 »
jó hát itt én poén jelleggel írtam h kiszámolta a samu.. az S3 am is bírja jól meg az S2 is azért kapta a romokat.. ez most így jött össze.. megvan az utódja.. ebből meg majd anyunak csinálok 1 telot ha szerzek alaplapot :) esetleg ha tudtok nekem segiteni vagy ismerős ismerősének a mamájának van 1 ilyen törött kijelzővel akkor ne tartsátok magatokba az infot :) köszcsi :) már hardverapron adtam fel hirdetést hátha :)

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #14184 Dátum: 2014, 01 19, 20:52:44 »
ennek a valaminek a cseréjére mondtak alaphangon 10+ ezret.. mikor 5000 ft az alkatrész mert én annyiért vettem.. van itt 1 mobilszervizes akihez hétfőn beviszem.. ha azt mondja h alaplapon van valami (ami sztem 100%) akkor ennyi volt a telefon.. ha majd lejjebb mennek az árak veszek bele csak 1 alaplapot valami agyonvágott telefonból X ezerért.. ha meg megtudja csinálni akkor hajtom tovább.. 
Ha "csak" a töltés hiányzik, akkor rendelsz ebay- ről egy külső töltőt, meg egy utángyártott aksit (vagy kettőt). Ez szettben 3-4eFt. És lehet váltott lovakkal, izé aksival hajtani. Én másfél évig nem töltöttem vezetékkel,  csak cseréltem az akkut. Még van pöcök a hátlapon, igaz, már kevesebb, mint régen :)

Tapatalk 4, i9100 CM10.1

Nem elérhető borisz0

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA ROM: Slim-4.3.build.2.2
« Reply #14185 Dátum: 2014, 01 19, 21:13:35 »
Sziasztok! Ajánlanátok nekem egy stabil, kevésbé gicses, akkuban erős romot! Köszönettel!

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #14186 Dátum: 2014, 01 19, 21:19:14 »
Sziasztok! Ajánlanátok nekem egy stabil, kevésbé gicses, akkuban erős romot! Köszönettel!
Az h akkuban hogy teljesít, az főleg tőled és az appjaidtól függ ;)
A MIUI elég jól öldököli a háttér appokat, így elég jól takarékoskodik, viszont ha giccstelen romot akarsz, akkor cm és főzetei ;)

Nem elérhető borisz0

« Reply #14187 Dátum: 2014, 01 19, 22:21:56 »
 :D
Köszönöm!
Tapasztalat alapján tudnánk szűkíteni a kört?
Esetleg élő linket nem tudna adni valaki!
Köszönettel!

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #14188 Dátum: 2014, 01 19, 22:41:46 »
:D
Köszönöm!
Tapasztalat alapján tudnánk szűkíteni a kört?
Esetleg élő linket nem tudna adni valaki!
Köszönettel!
You are not allowed to view links. Register or Login, a cm-ből nem küldök linket, mert te tudod mit kell tudnia. Van elég sok verzió You are not allowed to view links. Register or Login a fórumon, és You are not allowed to view links. Register or Login-n is ;)

Nem elérhető borisz0

« Reply #14189 Dátum: 2014, 01 19, 23:31:53 »
Köszönöm!
Körülnézek!
Bőség zavara van...  :D

Nem elérhető Wicked

• PFC Fan
  • PDA: Sony Z3 Compact
  • PDA ROM: 4.4.4
« Reply #14190 Dátum: 2014, 01 22, 21:43:40 »
Üdv!
Nekem a 4.4.2 KitKat CyanFox nagyon tetszik egyelőre You are not allowed to view links. Register or Login Ha gondolod nézd meg.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Re: GalaxyS 2 - Tapasztalatok
« Reply #14191 Dátum: 2014, 01 28, 14:52:56 »
Szia. Ez azért nem igaz. Az én s2 decemberben volt 2 éves. Az 5 éves fiam nyúza már 2 hónapja de még nem volt vele semmi gond. Te kifogtad ennyi.

Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el

Csatlakozom. Nálunk is ez a helyzet. Nem lehet agyonverni. :-)

Bárhonnan, bármikor. Tapatalk.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető bossi

• PDA: Samsung Omnia, Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1,
« Reply #14192 Dátum: 2014, 02 12, 17:40:53 »
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy S2, ami telekom-os, és 4.1.2 van rajta. Agybajt kapok tőle olyan lassú lett a telefonom mióta frissítettem 2.3.4-ről. Volt már gyári visszaállítás, minden. Valamit meg szeretnék nyitni, mindenen gondolkodik, úgy zussamen belassult az egész. Nem szeretném eladni, mert szerintem még a mai napig jó kis okos készülék ez. Na végül is arra szeretnék kitérni, hogy tudtok-e valakit, aki fel tudna nekem tenni egy stabil gyors rendszert? Én megmondom őszintén, hogy félek megcsinálni, nehogy nehezéket csináljak belőle.

Köszönöm

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #14193 Dátum: 2014, 02 12, 20:05:36 »
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy S2, ami telekom-os, és 4.1.2 van rajta. Agybajt kapok tőle olyan lassú lett a telefonom mióta frissítettem 2.3.4-ről. Volt már gyári visszaállítás, minden. Valamit meg szeretnék nyitni, mindenen gondolkodik, úgy zussamen belassult az egész. Nem szeretném eladni, mert szerintem még a mai napig jó kis okos készülék ez. Na végül is arra szeretnék kitérni, hogy tudtok-e valakit, aki fel tudna nekem tenni egy stabil gyors rendszert? Én megmondom őszintén, hogy félek megcsinálni, nehogy nehezéket csináljak belőle.

Köszönöm

Nem nagyon tudod elrontani :)

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek
« Reply #14194 Dátum: 2014, 02 12, 20:24:09 »
Sziasztok!

Köszönöm
Elolvasod a FAQ-ot, utána a választott rom 1.hsz-t ahol minden infó le van írva, mit hogy, és ha még akkor sem tiszta valami akkor kérdezel.

Nem elérhető bossi

« Reply #14195 Dátum: 2014, 02 12, 21:25:30 »
Sziasztok!

bence.bence2, Hitman, köszi, akkor megpróbálkozom.

Üdv.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #14196 Dátum: 2014, 02 14, 19:13:38 »
Sziasztok!

bence.bence2, Hitman, köszi, akkor megpróbálkozom.

Üdv.

Na mi lett?

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9295-el

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető drowns

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJPF
« Reply #14197 Dátum: 2014, 02 15, 19:15:22 »
Sziasztok!

Adásvétel előtt felajánlottam a tulajnak hogy visszarakom az eredeti gyári ROM-ot. Ez eddig mindig rutinszerűen ment, azonban most az Odin kifagyott és nem mozdult sehova. Sajnos kihúztam az usb kábelt mivel nem reagált semmire, majd megpróbáltam újra. A telefon nem kapcsol be, nem reagál 3 gombos kombókra se, se kép se hang töltésnél se.
JIGel rendelkező, vagy hozzáértő szakembert keresek aki tudna nekem segíteni, persze ha nem éri meg a "javítás" a telefon árához képest, akkor eladnám alkatrésznek. Van hozzá több képernyővédő fóliám, egy extra akksim, töltőm, 2 tokom. Minden segítséget köszönök előre is!

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #14198 Dátum: 2014, 02 16, 11:38:10 »
Sziasztok!

Adásvétel előtt felajánlottam a tulajnak hogy visszarakom az eredeti gyári ROM-ot. Ez eddig mindig rutinszerűen ment, azonban most az Odin kifagyott és nem mozdult sehova. Sajnos kihúztam az usb kábelt mivel nem reagált semmire, majd megpróbáltam újra. A telefon nem kapcsol be, nem reagál 3 gombos kombókra se, se kép se hang töltésnél se.
JIGel rendelkező, vagy hozzáértő szakembert keresek aki tudna nekem segíteni, persze ha nem éri meg a "javítás" a telefon árához képest, akkor eladnám alkatrésznek. Van hozzá több képernyővédő fóliám, egy extra akksim, töltőm, 2 tokom. Minden segítséget köszönök előre is!
Rossz helyre írtál, ez S2 tapasztalatok topic, neked pedig, ha jó a profilod, akkor sima S készüléked van.
1 próbát meg ér: vedd ki az akksit kb. 5 percre, majd tedd vissza és így próbáld meg download módba kapcsolni, szerintem annak így mennie kell. Az S2-nél ezután 3+1 file-s rom-mal lehet a telot életre kelteni.

Nem elérhető bossi

« Reply #14199 Dátum: 2014, 02 25, 17:57:07 »
Na mi lett?

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9295-el

Szia!

Köszönöm kérdésedet még semmi, most hétvégén kerül rá sor. Apropó, milyen romot tudsz ajánlani? Amiket néztem:

You are not allowed to view links. Register or Login,
You are not allowed to view links. Register or Login,

Köszönöm