Uhh! Hát nem is tudom mit mondjak így egy nap után! Most is erről írok
Nagyon tetszik egyelőre. Bár azt hittem hannyatt fogok esni, azért azt nem, csak elájultam xD Az akksi nekem is hasonló! Tegnap 80%-al indultam el itthonról 3-kor, s 9-re 19%-ra esett le! Neteztem kb 40-50 percet 3G-n, telefonálás 20-30 perc, 5-6 fotó, 3-4 videó, háttérbe gmail; facebook; twitter. Youtube-oztam 10-15 percet, időjárás widget, shazam widget, taskkillerrel folyamat írtok mindent, ami tapasztalatom szerint eszi az akksit, hisz úgyis kinyit mindent újra! Ezért most levédtem MINDENT!! Azokat is, amiket nem használok, csak kinyitja őket (pl.: napi teendő, barátaim éppen most stb...) így is 580-600 mb a szabad RAM, ami úgysem fogy el
Ami nem tetszik, hogy GS-be volt beépített Facebook widget, ebbe meg nincs, a külön facebook app widgetje meg szerintem ocsmány! Az a lehetőség, hogy csak fogom az ikont és mozgatom a telót, szerintem nagyon rossz! Nehéz néha eltalálni! A zoom-olás viszont nagyon raj
Kijelzőt nagyon jó simogatni, nem olyan, mint mondjuk az iPhone-é, hogyha izzad egy kicsit az ujjam, akkor leragadna
A kamera LED-e nagyon erős! Tényleg iszonyat fényes!!
A hívás közbeni hangszóró remek lett! Eddig az összes telefonomon csutkán kellett lennie, itt meg halkítom le
A készülék hangszórója állat szépen szól! Hangos, tiszta, nem cincog
Ami levett a lábamról az a "beszélő" nevű alkalmazás! Mondtam neki: "Hi Galaxy!" megkérdezte mit akarok csinálni, mondtam neki angolul, hogy úgy jegyzet, I love my new phone ("New maemo, I love my new phone") és leírta aztán megkérdezte, hogy mentem-e!!
Szóval nagyon tetszik az egész
Várom a kérdéseket