0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
sziasztok egy kis gondom lenne. régen c902m volt és vettem hozzá egy MW600 BT headsetet de most a SGS2 nem akarja érzékelni. :S sem a headset a telefont. próbáltam a headseten alapértelmezéseket beállítani de a leírásban a billentyűkombinációt nem is veszi be. tud valaki valami megoldást hogyan párosítsam a telót a headsettel?:S
Hülye és alap kérdés, de ugye a telefont láthatóvá tetted...? Amúgy nekem volt ilyen, egy SGS és headset újraindítás után minden oké volt köztük.
sziasztok,tudtok abban segíteni hogy honnan tudok olyan HDMI kábelt venni ami kb 1.5-2méter hosszú, létezik ilyen egyáltalán? Köszi
Ez utángyártott, mégis van rajta töltőnek dugó. Vagy én nézem félre?You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt valaki megrendelné nekem? ebayról megy a vásárlás, de innen nem tudom, hogyan kell.
amiota fenn van ez a mobilefunon,sosincs keszleten,mindig csak 4-8/5-10 nap mulva elerheto...kb 2 honapot vartam mire meg tudtam volna rendelni,de helyette megvettem az eredetit
Hi.Köszi, akkor én sem reménykedem..Eredetihez tudsz dobni egy linket,lehetőleg ebay. Köszönöm...
Akinek MW600-as BT fülelse van tapasztalt egy kis minimális recsegést bizonyos számoknál?
Nekem volt fenn olyan rom ami alatt telefonálás alatt is időnként berecsegett, másik rom alatt ez megszünt.Lehet, hogy az a rom alatt zene alatt is recsegett volna, így nem próbáltam Próbáld ki esetleg más rommal
új ROM felrakása esetén ha jól olvastam vmerre akkor elvesznek az általam felrakott cuccok is ugye?:S
Az attól függ ha a leírásban azt látod, hogy wipe akkor töröl mindent ha no wipe akkor minden programod és beállításod megmarad.
és honnan tudjam mikor van wipe? am ha eredeti tmobile rootot visszarakom telóra akkor a saját cuccaim is elvesznek?
Oda van írva a romhoz, ahonnan letöltöd. De sokszor a nevében is benne van a fájlnak. (wipe / no_wipe)Eredeti root? az milyen? Nem az eredeti romra gondoltál?
Sziasztok! tudna nekem valaki ajánlani jó bluetooth headset-et? amit rövd határidőn bellül Pesten meg is tudok venni? mondjuk a jövőhét folyamán?
am 1 fájlos a rom. de majd max letesztelem aztán ha megszívom letöltöm újra a játékokat meg progikat xD
1 fájlosnál elvileg maradnak a dolgaid, de egy mentés sosem árt biztonságból.Ez a tartozékok topic. A romfrissítésbe kérdezd legközelebb. köszönöm.
Hi. Valaki meg tenné nekem, hogy Budapest pólus Samsung szerviz ből el hozna valamit, és fel adná nekem postán? Anyagi juttatás fejében.