köszönöm szépen a segítséged ez tök jónak tünik leglábbis árban nagyonis, ami kérdésem lenne ezzel kapcsolatban az az hogy mikre tudom ezt használni mert láttam h ugye ahogy beleteszem ott van a micro usb amin keresztül tölt és van az elsö képen usb kábel.. akkor usb-t rádugom gépre és ugy tölt ha belerakom a telot ( ezen érted e hogy szinkronizál ? ) és ha van oylan töltöfejem ami 220 as és usb kimenetes akkor ha abba dugom bele gondolom akkoris tölt de ilyen kihangositást nem tud csak szűmitogépes hangfalon hangositja ki ha usb vel csatlakoztatom gépre ?
Őőőőmmmm... na, csak kihámoztam a kérdést..
Szóval ha jól emlékszem, akkor:
- A dokkoló hátulján van egy "begyógyított" kábel, aminek USB vége van. Ezt tudod a gépre kötni, amin keresztül tölt és szinkronizál. De olyan nincsen, hogy USB-n kihangosít.
(ezt tessen gyorsan elfelejteni) Ha jól emlékszem, ezen a dokkolón nincsen audio csati, így max az marad, hogy a hangszórót a teló jack csatijára tolod, és úgy hallgatod
- Van a dokkoló hátulján egy mikro USB csati is. Ez gondolom azt a célt szolgálja, ha utazáskor használnád, és nincsen a közeledben gép. Ilyenkor a 230-as (220 már egy ideje nem rohangál
) töltőt tudod rácsattintani, és azzal tölteni a telefont.
Megpróbálom előkeresni az oldalt, ahol láttam a hátulját is.
Uff:
Mimis