Én is szkeptikus voltam ezekkel az olcsó kínai akksikkal, de még a HD2-mhöz vettem 3db a gyárinál kicsit nagyobb kapaciású akksit fillérekért és meglepő módon teljesen jók voltak.Így ebben is reménykedem
Valószínűleg az élettartama kisebb mint a gyárinak, de ez lényegtelen 1-2 éven belül úgyis csere lesz.
Az igaz, hogy ronda lehet mint a fene, de sztem ez a gyári műanyag hátlap is halálosan ocsmány
Ha megjön majd tesztelem és beszámolok.
Én nem szkeptikus vagyok, én is vettem 2 db kínai 1800-as akksit eredeti méretben (szó szerint fillérekért, talán 12-13 dollár volt szállítással a 2 db), picivel kevesebbet tudnak, mint a gyári 1650-esek, olyan 1500-asnak saccolom őket, a mai napig is használom őket, ott vannak a táskámban feltöltve 100%-ra mindig, ha esetleg valami közbejön és nem tudom röfiről etetni a telót.
Itt más a helyzet, ez annyira ormótlan (nem a vakvilágba beszélek, You are not allowed to view links.
Register or
Login volt a kezemben, próbáltam), hogy semmilyen érv nem szól mellette az olcsóságon kívül.
Na persze, nem vagyok a gondviselőd
nem én mondom meg mit csinálj és max. csak a tapasztalataimat oszthatom meg Veled, hogy ne hozz (szerintem) rossz döntést, de természetesen szíved joga átugrani a hsz-eimet.