....De most akkor ebben ki a hunyó ... ?
nem azt árulják ami fel van tüntetve. ?!?! gondolok itt a "class 10"
Nézd, nem tudom, hogy az az olvasó, amin kipróbáltam, az képes-e egyáltalán gyorsabb átvitelre, mint a tesztképen látható (az olvasó kb. 4-5 éves, szerintem nem volt még Class 6 se nagyon akkoriban, amikor vettem, nemhogy Class10).
Az összes hozzáférhető kártyámat ugyanilyen sebességűnek mutatta, volt közötte C2-es, C4-es (több is), valamint ez a C10-es.
A telefonban viszont hozta azt az értéket, amit a C10-nek hoznia kell.
Akkor hol, mi miatt kellene hunyót keresni?
Aki azt mondja, hogy lassú a kártya, annak az olvasója mutatott már jobb értéket más kártyával?
Innen kéne kiindulni...
Szerintem torril sem érti, hogy hogyan lehet, hogy nálam ilyen értékek vannak SGS2-n (ami szerintem már fel van készítve az ilyen sebességű kártyák fogadására) és nála miért ezeknél az értékeknél kevesebbet adott a teszt.
Isten bizony nem csináltam mást, mint feltelepítettem a progit, aminek olvastam a nevét itt, elindítottam, majd a teszt végén nyomtam a screenshotot. Semmi mókolás, újra próbálkozás, hátha lesz jobb, vagy ilyesmi...
De talán a legegyszerűbb az lenne, hogy ha már SGS2-es topic, akkor SGS2-vel tesztelnénk ezt a kártyát (nemcsak én, mások is) és mindenki beírná, milyen teszteredmények jöttek ki neki a készülékével, ezzel az adott programmal.