2024, 11 24, 12:56:28
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tartozékok  (Megtekintve 273000 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető xedamen

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
Re: GalaxyS 2 - tartozékok
« Reply #125 Dátum: 2011, 05 17, 23:32:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megremegtem megmondom őszintén. Még nem jött meg, de ezek után nem tudom hogy bele merem-e dugni  :shock:

A link alapján, amit Carpediem másolt be, az nem egy USB On The Go kábel, hanem egy Micro USB - Mini USB átalakító! És azt is tegyük hozzá, hogy Ő autóstöltőre dugta rá! Tehát nem hiszem, hogy egy OTG kábel pendrive-val tönkretenné a készüléket!

Sokaknak megy az autós töltő is, mint írták is azt! Lehet alapból hibás volt az a bizonyos alkatrész, és épp az hozta elő, vagy csak több töltést adott le, mint kellett volna!

Egy ember kárából persze Ő is és Mi is tanulunk, de ez nem azt jelenti, hogy most senki ne vegyen semmit a telóhoz! Meg azt is tegyük hozzá, hogy Carpediem terméke 125 forint!
A MediaMarkt-ban egy sima Hama (nem valami drága gyártó) 1 méteres microUSB adatkábel 4 ezer... Pont ma néztem meg! Ha Ő is nem ezt rendelte volna meg, hanem mondjuk egy 1500-2000 Forintosat, akkor lehet nem járt volna így! (Persze nem kell egyből megvenni ugyanezt a kábelt 6-7-8 ezerért, csakazért mert ugyanabban a gyárban nem a "Hama" embléma került rá hanem, hogy "Samsung") Nem őt hibáztatom, csak elindult a fórumon egy pánik hullám, amit nem értek miért.

Sajnálom, hogy így járt, Ő a legjobbra számított, senki nem gondol ilyenkor az ilyen lehetséges gondokra!
Lehetett alapból a telójában a baj, lehetett gond a 125 forintos kábellel vagy akár a szivargyújtóba helyezendő fejjel is! Ezt már senki nem fogja kideríteni!

Mindenki gondolja meg mit rendel, honnan rendeli, mennyiért rendeli azt, vannak-e vélemények az adott termékről!

Én most ebayről rendeltem egy OTG-t, amit még Patience linkelt be (ilyen egyszerű, nagyon kicsi, 1200 forintos vacak), nem tudom működni fog-e, de ha már hong-kongba 1200 forint, ahol nem pénzéhesek az emberek, akkor abban azért anyag is van! Mivel az eredeti Nokia itthon 3 ezer!

Zárójelben még megjegyezném, hogy ha 125 forint a kábel, akkor azon az eladónak legalább van 30-40 forint haszna is minimum, tehát a kábel 80 forintos cucctól nem tudom mit vár az ember!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető namron

• PDA: I9100
  • PDA ROM: KG1
« Reply #126 Dátum: 2011, 05 18, 08:37:06 »
Megremegtem megmondom őszintén. Még nem jött meg, de ezek után nem tudom hogy bele merem-e dugni  :shock:

A Brando shop-ból rendeltem nokia usb otg kábelt, azért remélem ez működni fog, és nem vágja haza a (még meg sem lévő  :D ) sgs2-t....

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #127 Dátum: 2011, 05 18, 09:01:49 »
A Brando shop-ból rendeltem nokia usb otg kábelt, azért remélem ez működni fog, és nem vágja haza a (még meg sem lévő  :D ) sgs2-t....

Nem fog! Ezt elôre megmondom neked! Voltam bent Nokiáéknál hétfôn! Tényleg microUSB-s OTG, de nem ez a microUSB hanem amit a Nokia tett az N8-ba, E7-be is. Az nem ilyen alakú, hanem téglalap! Menj be a Nokia boltba, s nézd meg. Csak ilyenjük van, s nem megy bele a mi micro USB csatlakozónkba!

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
A micro A a Nokiás a másik a miénk!!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető namron

• PDA ROM: KG1
« Reply #128 Dátum: 2011, 05 18, 10:35:00 »
Nem fog! Ezt elôre megmondom neked! Voltam bent Nokiáéknál hétfôn! Tényleg microUSB-s OTG, de nem ez a microUSB hanem amit a Nokia tett az N8-ba, E7-be is. Az nem ilyen alakú, hanem téglalap! Menj be a Nokia boltba, s nézd meg. Csak ilyenjük van, s nem megy bele a mi micro USB csatlakozónkba!

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

Háát, köszi a jó hírt...
 :'(

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #129 Dátum: 2011, 05 18, 10:46:31 »

Ok. Akkor melyik lehet jó? Az amit Pati linkelt? ( You are not allowed to view links. Register or Login )

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #130 Dátum: 2011, 05 18, 14:25:02 »
A link alapján, amit Carpediem másolt be, az nem egy USB On The Go kábel, hanem egy Micro USB - Mini USB átalakító! És azt is tegyük hozzá, hogy Ő autóstöltőre dugta rá! Tehát nem hiszem, hogy egy OTG kábel pendrive-val tönkretenné a készüléket!

Sokaknak megy az autós töltő is, mint írták is azt! Lehet alapból hibás volt az a bizonyos alkatrész, és épp az hozta elő, vagy csak több töltést adott le, mint kellett volna!

Egy ember kárából persze Ő is és Mi is tanulunk, de ez nem azt jelenti, hogy most senki ne vegyen semmit a telóhoz! Meg azt is tegyük hozzá, hogy Carpediem terméke 125 forint!
A MediaMarkt-ban egy sima Hama (nem valami drága gyártó) 1 méteres microUSB adatkábel 4 ezer... Pont ma néztem meg! Ha Ő is nem ezt rendelte volna meg, hanem mondjuk egy 1500-2000 Forintosat, akkor lehet nem járt volna így! (Persze nem kell egyből megvenni ugyanezt a kábelt 6-7-8 ezerért, csakazért mert ugyanabban a gyárban nem a "Hama" embléma került rá hanem, hogy "Samsung") Nem őt hibáztatom, csak elindult a fórumon egy pánik hullám, amit nem értek miért.

Sajnálom, hogy így járt, Ő a legjobbra számított, senki nem gondol ilyenkor az ilyen lehetséges gondokra!
Lehetett alapból a telójában a baj, lehetett gond a 125 forintos kábellel vagy akár a szivargyújtóba helyezendő fejjel is! Ezt már senki nem fogja kideríteni!

Mindenki gondolja meg mit rendel, honnan rendeli, mennyiért rendeli azt, vannak-e vélemények az adott termékről!

Én most ebayről rendeltem egy OTG-t, amit még Patience linkelt be (ilyen egyszerű, nagyon kicsi, 1200 forintos vacak), nem tudom működni fog-e, de ha már hong-kongba 1200 forint, ahol nem pénzéhesek az emberek, akkor abban azért anyag is van! Mivel az eredeti Nokia itthon 3 ezer!

Zárójelben még megjegyezném, hogy ha 125 forint a kábel, akkor azon az eladónak legalább van 30-40 forint haszna is minimum, tehát a kábel 80 forintos cucctól nem tudom mit vár az ember!

Igazándiból ezt a nem pénzéhes hasonlatodat nem értem, de valószínűleg igazad van... :D Azért a 80(?) forintos cuccnak sem kellene tönkretennie a 180ezres készüléket sztem :D
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #131 Dátum: 2011, 05 18, 17:03:28 »
Igazándiból ezt a nem pénzéhes hasonlatodat nem értem, de valószínűleg igazad van... :D Azért a 80(?) forintos cuccnak sem kellene tönkretennie a 180ezres készüléket sztem :D

Szerintem ez elég egyedi eset, csak pont én szivtam meg :( Nem akartam drága kábelt,csak néha jó lett volna tölteni a kocsiban a kicsikét :( De a szervizes csak nézett mikor oda adtam neki :) Amugy nem értem h egy sima átalakitó kábelban mit lehet elrontani :( ha 80 ha 2000Ft :O Szivagyujtó adatait néztem, ott nincs semmi extra érték. Én nagyon valoszinüsitem h gyári hiba :( . 1 kérdés, a telo rootolva van de a superuser alkalmazást simán nem lehet törölni, ha a /app mappábol simán kitörlöm a rott explorerel akkor nem lesz a rendszerrel gond? Ha a szerviz belekötne akkor valamit ki kell találnom :(

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #132 Dátum: 2011, 05 18, 17:42:45 »
Szerintem ez elég egyedi eset, csak pont én szivtam meg :( Nem akartam drága kábelt,csak néha jó lett volna tölteni a kocsiban a kicsikét :( De a szervizes csak nézett mikor oda adtam neki :) Amugy nem értem h egy sima átalakitó kábelban mit lehet elrontani :( ha 80 ha 2000Ft :O Szivagyujtó adatait néztem, ott nincs semmi extra érték. Én nagyon valoszinüsitem h gyári hiba :( . 1 kérdés, a telo rootolva van de a superuser alkalmazást simán nem lehet törölni, ha a /app mappábol simán kitörlöm a rott explorerel akkor nem lesz a rendszerrel gond? Ha a szerviz belekötne akkor valamit ki kell találnom :(
a rootolástól nem hiszem, hogy tönkre menne. sőt... egy rakat ember használja
nem valószínű, hogy érdekli őket. már ha tudják egyáltalán, hogy mi az a rootolás..

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #133 Dátum: 2011, 05 18, 21:24:50 »
Ennek a toknak az árát rendesen elírták  :shock: :shock: legalább is remélem.  :D :D :D

Nem elérhető hunhool

• PRIME MINISTER
  • PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: CM10 fan
Re: Galaxy S2 - tartozékok
« Reply #134 Dátum: 2011, 05 18, 21:28:28 »
Megrendeltem :D
Kíváncsi vagyok milyen lesz  :ok:
SZERK>:sikerült lemondanom(cserebe kellett vennem  egy 10db-os fóliát)...nincs kedvem várni ra 3-4 hetet,ráadásul az eredetiben jobban bízok :ok:

Nem elérhető hunhool

• PRIME MINISTER
  • PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: CM10 fan
« Reply #135 Dátum: 2011, 05 18, 21:35:57 »
Ennek a toknak az árát rendesen elírták  :shock: :shock: legalább is remélem.  :D :D :D

:D írok az eladónak,megkérdezem,hogy jól van-e?  :taps:

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #136 Dátum: 2011, 05 18, 21:42:40 »
:D írok az eladónak,megkérdezem,hogy jól van-e?  :taps:
Az jó lesz, esetleg kérdezz rá, hogy van benne egy SGS II is?

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #137 Dátum: 2011, 05 19, 06:44:51 »
Sziasztok.

Valaki írjon nekem légyszi Budapesti gsm-vagy akármilyen bolt nevet ,vagy linket, ahol sok galaxy s,nexus s, vagy galaxy s 2 tartozék van. Most indulok Budapestre, és pár dolgot vennék, itteni haveroknak.

.

Nem elérhető Zsolt121

• PDA: i900 Omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #138 Dátum: 2011, 05 19, 07:18:42 »
valakinek a töltője csinál olyat hogy 10 perc után elkezd sípolni. este rakom fel már az alvásomat is zavarja  :)

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #139 Dátum: 2011, 05 19, 08:10:09 »
Sziasztok.

Valaki írjon nekem légyszi Budapesti gsm-vagy akármilyen bolt nevet ,vagy linket, ahol sok galaxy s,nexus s, vagy galaxy s 2 tartozék van. Most indulok Budapestre, és pár dolgot vennék, itteni haveroknak.

.

Speedshop, gigatel

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
Re: Galaxy S2 - tartozékok
« Reply #140 Dátum: 2011, 05 19, 18:20:50 »
SZERK>:sikerült lemondanom(cserebe kellett vennem  egy 10db-os fóliát)...nincs kedvem várni ra 3-4 hetet,ráadásul az eredetiben jobban bízok :ok:
nekem meg van és nincs gond vele, de én is rendeltem eredetit. :) :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pz87

• PDA ROM: I9100XXKG2
« Reply #141 Dátum: 2011, 05 21, 23:28:48 »
Sziasztok!
Nekem már van működő OTG adapterem.
Amik vannak ebay-en micro usb-usb átalakító egy se működik vele, mert nincs bekötve az érzékelő láb .
Én csináltam magamnak és hibátlanul működik.
Készítettem több adaptert, számszerint ötöt, ha valakit érdekel akkor eladóak.

Videó:

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #142 Dátum: 2011, 05 22, 01:33:13 »
Valaki próbálta az s1 tokot ráhúzni az s2-re? Kizárt, hogy jó legyen? Láttam a 2mm-es "növést",de ugyanakkor keskenyebb lett ezért gondolom, hogy az eredeti sansung kihúzhatós tokom jó lehetne. Az ptimus 2X-rt bele tudtam húzni a mediamarktba :oops:

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #143 Dátum: 2011, 05 22, 01:38:56 »
Sziasztok!
Amik vannak ebay-en micro usb-usb átalakító egy se működik vele, mert nincs bekötve az érzékelő láb .

Videó:

Engem érdekel, hol és mennyiért tudnám átvenni tőled. Gondolom fényképezőt és usb olvasót is kezel.

Nem elérhető pz87

« Reply #144 Dátum: 2011, 05 22, 08:03:25 »
Engem érdekel, hol és mennyiért tudnám átvenni tőled. Gondolom fényképezőt és usb olvasót is kezel.

800Ft és Miskolcon lehet átvenni, vagy postázni tudom, a részleteket pm-ben ha érdekel.
Hogy mit kezel az már csak a telefonon múlik, valószínű igen.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #145 Dátum: 2011, 05 22, 09:00:23 »
Sziasztok!

Videó:

Engem is érdekelne Bp-re postázva. Estleg ha van HDMI-s is. Köszi

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #146 Dátum: 2011, 05 22, 09:03:00 »
Valaki próbálta az s1 tokot ráhúzni az s2-re? Kizárt, hogy jó legyen? Láttam a 2mm-es "növést",de ugyanakkor keskenyebb lett ezért gondolom, hogy az eredeti sansung kihúzhatós tokom jó lehetne. Az ptimus 2X-rt bele tudtam húzni a mediamarktba :oops:

A gyorsboltban vásároltam a GS1-re tokot kb 2 hónapja, Samsung és felülröl bedugós. A ketteske eléggé szorosan belemegy, de felül kilóg.

Lacus_

• Vendég
« Reply #147 Dátum: 2011, 05 22, 09:10:35 »
Most vettem észre, neki hogy a rákba fordul el a képernyő zárnál is a kép ??? :hmm: >:(
Ha tudjátok osszátok meg  ;)

Nem elérhető kopasz79

• PDA: i9100 lesz majd
« Reply #148 Dátum: 2011, 05 22, 09:49:46 »
800Ft és Miskolcon lehet átvenni, vagy postázni tudom, a részleteket pm-ben ha érdekel.
Hogy mit kezel az már csak a telefonon múlik, valószínű igen.

Szia

azt esetleg ki tudnád próbálni hogy ha a pendrive mondjuk ext3-ra(linux) van formázva akkor látja e a telefon
esetleg NTFS-re formázás esetén tudja e RO-ba csatolni?

lehet a pendrive és a készülék közt a készülék segítségével másolni?

előre is köszi

Nem elérhető pz87

« Reply #149 Dátum: 2011, 05 22, 10:08:25 »

Szia

azt esetleg ki tudnád próbálni hogy ha a pendrive mondjuk ext3-ra(linux) van formázva akkor látja e a telefon
esetleg NTFS-re formázás esetén tudja e RO-ba csatolni?

lehet a pendrive és a készülék közt a készülék segítségével másolni?

előre is köszi

Ntfs és exFat fájlrendszert tudtam kipróbálni és sajnos alapból nem kezeli a telefon, csak a Fat és Fat32 fájlrendzsert.
Másolgatni ido-oda természetesen lehet.