Megremegtem megmondom őszintén. Még nem jött meg, de ezek után nem tudom hogy bele merem-e dugni
A link alapján, amit Carpediem másolt be, az nem egy USB On The Go kábel, hanem egy Micro USB - Mini USB átalakító! És azt is tegyük hozzá, hogy Ő autóstöltőre dugta rá! Tehát nem hiszem, hogy egy OTG kábel pendrive-val tönkretenné a készüléket!
Sokaknak megy az autós töltő is, mint írták is azt! Lehet alapból hibás volt az a bizonyos alkatrész, és épp az hozta elő, vagy csak több töltést adott le, mint kellett volna!
Egy ember kárából persze Ő is és Mi is tanulunk, de ez nem azt jelenti, hogy most senki ne vegyen semmit a telóhoz! Meg azt is tegyük hozzá, hogy Carpediem terméke 125 forint!
A MediaMarkt-ban egy sima Hama (nem valami drága gyártó) 1 méteres microUSB adatkábel 4 ezer... Pont ma néztem meg! Ha Ő is nem ezt rendelte volna meg, hanem mondjuk egy 1500-2000 Forintosat, akkor lehet nem járt volna így! (Persze nem kell egyből megvenni ugyanezt a kábelt 6-7-8 ezerért, csakazért mert ugyanabban a gyárban nem a "Hama" embléma került rá hanem, hogy "Samsung") Nem őt hibáztatom, csak elindult a fórumon egy pánik hullám, amit nem értek miért.
Sajnálom, hogy így járt, Ő a legjobbra számított, senki nem gondol ilyenkor az ilyen lehetséges gondokra!
Lehetett alapból a telójában a baj, lehetett gond a 125 forintos kábellel vagy akár a szivargyújtóba helyezendő fejjel is! Ezt már senki nem fogja kideríteni!
Mindenki gondolja meg mit rendel, honnan rendeli, mennyiért rendeli azt, vannak-e vélemények az adott termékről!
Én most ebayről rendeltem egy OTG-t, amit még Patience linkelt be (ilyen egyszerű, nagyon kicsi, 1200 forintos vacak), nem tudom működni fog-e, de ha már hong-kongba 1200 forint, ahol nem pénzéhesek az emberek, akkor abban azért anyag is van! Mivel az eredeti Nokia itthon 3 ezer!
Zárójelben még megjegyezném, hogy ha 125 forint a kábel, akkor azon az eladónak legalább van 30-40 forint haszna is minimum, tehát a kábel 80 forintos cucctól nem tudom mit vár az ember!