Ezt a cinikus hangvételt szeretném visszautasítani és kikérni magamnak.
Newl egészen biztosan nem az én írásomból hallott erről a problémáról, mert eddig én nem publikáltam ezt.
Ezek szerint viszont létezik a probléma.
Amit írtam, Newl-nak írtam, te reagáltál rá utána, már akkor is 'kizártnak tartom' meghazudtolós stílusban. Akkor még nem reagáltam, hiszen kettőnk közül egyikünknek van tapasztalata csak ilyen tokokkal (többel is azóta).
Nagyon nem érdekel, mire költöd a pénzedet, nekem semmi érdekem nincs abban, hogy milyen tokot veszel.
A fórumon ingyen és szívesen segítek mindenkinek, igyekszem a több, mint 16 éves, GSM terén szerzett tapasztalatomat tovább adni másoknak is.
Felírtam, hogy te erre nem tartasz igényt, megtisztelnél, ha ezentúl ignorálnád a beírásaimat, ahogyan én is fogom a tieidet.
Köszönöm, hogy végigolvastál.
Ne haragudj,de Te vmiért az önteltségedtől nem látod azt amit én írok.
Nem gondoltam volna egy sza..s tokkal kapcsolatban, hogy vki a 16 éves tapasztalatából törvényt kreáljon egy nyílt fórumon amit nem lehet megkérdőjelezni?
Mivel én is bekapcsolódtam a hozzászólásokba a linkekkel, így nekem is jogomban áll megszólalnom a saját kb18 éves tapasztalatommal.
De az sem érdekel ha kizárnak innen ,mert az ilyen emberektől megy el az ember kedve mindentől.
Viccesen próbáltam az elején megkérdőjelezni a hallottakat, erre Te léptél fel cinikusan lenéző hangvételben:
"Nálad - érthető - hitetlenség"-nem ismerjük egymást és ez az a hang amit nem tűrtem, mivel rá is kérdeztem később az általánosításodra a silicon tokokkal kapcsolatban, hogy ezekről van szó amiket linkeltem?:
"Nálad pont ezeknél???"-majd a tapasztalatodba egy szóval sem említetted mely silicon tokról van szó, csak egy általánosan említett:"fél napot kínlódtunk a szilikontokos ... SGS2-jével" . Nem válaszoltál konkrétan!
Tehát itt már nem lehet beszélgetni vagy ajánlgatni semmit, mert ebben a topikban is van egy ember akit ha megkérdőjeleznek egy rossz napon ucsak lekezelhet bárkit, mert STAFF???
Szerintem egy nyílt topikban véleményezni lehet és nem törvénykezni, vagy azon megsértődve fellengzősködni , mert sajnos még meg sem próbáltad az önérzetedet félretéve elolvasni azt amit a
« Reply #1116 Dátum: Ma - 00:53:52 » hozzászólásomban leírtam.
Köszönöm én is Neked, hogy végigolvastál!