2024, 11 26, 07:52:28
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tartozékok  (Megtekintve 273251 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1100 Dátum: 2011, 08 16, 21:32:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Meret a vaku az a vacuum flash-ből jön, a kisüléses villanást jelenti. amelyben egy feltöltött fotokondenzátor árama egy ívkisüléses lámpán keresztül bocsát ki fényt.
Ami nem vaku (mert egy 1-2-3 ledből álló világítóegység NEM vaku), azt nem jó annak hívni.

Szerintem jó az a mobilfény fordítás...

az már igaz, hogy ezt a hosszú leírást nem rakhatták be a menübe  :D

Nem elérhető newl

« Reply #1101 Dátum: 2011, 08 16, 21:33:58 »
Én 20 USD-ért nem rendelném meg. Írj neki, hogy mi ez a 20 USD-amikor a főoldalról megnézve 3-at ír.

köszi, ez látod eszembe sem jutott... hiába no, nagyon újszülött ebayes vagyok még...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1102 Dátum: 2011, 08 16, 21:35:02 »
Én majd egyszer talán akkufedelet veszek valami színeset, ha már tuti jó lesz a miénkre:

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető newl

« Reply #1103 Dátum: 2011, 08 16, 21:37:58 »
Én majd egyszer talán akkufedelet veszek valami színeset, ha már tuti jó lesz a miénkre:

nem rossz... és azt honnan lehet tudni, hogy melyik passzol a miénkre és nem a koreaira?
az xda oldalon találtam egy linket, ahol odaírták, hogy international vagy korea, de a linkre kattintva nem tudtam volna megmondani, hogy az infót honnan szedték...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1104 Dátum: 2011, 08 16, 21:41:09 »
nem rossz... és azt honnan lehet tudni, hogy melyik passzol a miénkre és nem a koreaira?
az xda oldalon találtam egy linket, ahol odaírták, hogy international vagy korea, de a linkre kattintva nem tudtam volna megmondani, hogy az infót honnan szedték...
Itt a csomagoláson van valami: Works with, van szemüveged? Mi az a szám?  :D :P  :geek:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1105 Dátum: 2011, 08 16, 21:44:23 »
köszi, ez látod eszembe sem jutott... hiába no, nagyon újszülött ebayes vagyok még...

hirtelen felindulásból(na meg anya már alszik...psssszt :D )ezt  meg is vettem:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető newl

« Reply #1106 Dátum: 2011, 08 16, 21:49:02 »
hirtelen felindulásból(na meg anya már alszik...psssszt :D )ezt  meg is vettem:

ilyesmit ezüstben én is néztem már... valaki azt írta, hogy visszhangos lett tőle a telefonja (és csak az ezüsttől, más színtől nem). mások nem írtak ilyesmit, majd ha megérkezik esetleg írd meg, hogy csak a füle viszhangzott-e esetleg vagy tényleg a tok olyan?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1107 Dátum: 2011, 08 16, 21:59:14 »
Jó, hogy felhoztad!

Az SGS2-n két mikrofon van, egy alul, egy felül.
A puha szilikontokok gyártói - a korábbi tapasztalatokból kiindulva -  csak a lyuk közvetlen környékét hagyták szabadon, az SGS2-nél HASZNÁLHATATLAN lesz beszélgetésre a telefon, ha ilyen tokban van!!!

Tehát ilyet NEM SzABAD megvenni!

Csak olyat, ami alul is és felül is teljesen szabadon hagyja mindkét mikrofon környékét!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1108 Dátum: 2011, 08 16, 22:01:26 »
ilyesmit ezüstben én is néztem már... valaki azt írta, hogy visszhangos lett tőle a telefonja (és csak az ezüsttől, más színtől nem). mások nem írtak ilyesmit, majd ha megérkezik esetleg írd meg, hogy csak a füle viszhangzott-e esetleg vagy tényleg a tok olyan?

nem tudom, de ha már jobban belegondolok eleve a gumi(v.silicon) bélés miatt ezt kizártnak tartom. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető newl

« Reply #1109 Dátum: 2011, 08 16, 22:07:49 »
Itt a csomagoláson van valami: Works with, van szemüveged? Mi az a szám?  :D :P  :geek:

hát meresztem a szemem, ilyesmit látok: SHW-M2508/K
az a 8-as lehet 3-as is akár
mondjuk ettől én még földi halandó nem lettem okosabb. gugliba beírtam, nem adott ki rá semmi értelmeset.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1110 Dátum: 2011, 08 16, 22:11:22 »
Jó, hogy felhoztad!

Az SGS2-n két mikrofon van, egy alul, egy felül.
A puha szilikontokok gyártói - a korábbi tapasztalatokból kiindulva -  csak a lyuk közvetlen környékét hagyták szabadon, az SGS2-nél HASZNÁLHATATLAN lesz beszélgetésre a telefon, ha ilyen tokban van!!!

Tehát ilyet NEM SzABAD megvenni!

Csak olyat, ami alul is és felül is teljesen szabadon hagyja mindkét mikrofon környékét!

no majd meglessük azokat a lyukakat mekorák egy már minőségibbnek igérkező tokon.
ja és ez is uazon a technikával:(misem természetes mint, hogy csak sz..t áruljon két nevesebb cég,mi csak tudjuk... :ok: ;))

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1111 Dátum: 2011, 08 16, 22:19:44 »
no majd meglessük azokat a lyukakat mekorák egy már minőségibbnek igérkező tokon.
ja és ez is uazon a technikával:(misem természetes mint, hogy csak sz..t áruljon két nevesebb cég,mi csak tudjuk... :ok: ;))

OK.

Nálam több felhasználó tapasztalata (és saját is). Nálad - érthető - hitetlenség.

Meglátjuk, kinek lesz igaza... :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1112 Dátum: 2011, 08 16, 22:44:21 »
hát meresztem a szemem, ilyesmit látok: SHW-M2508/K
az a 8-as lehet 3-as is akár
mondjuk ettől én még földi halandó nem lettem okosabb. gugliba beírtam, nem adott ki rá semmi értelmeset.
Legyen a K Korea, és megnyugszunk hogy a miénkre nem jó :)
(ajaj, hiába akarnám a mi-en szót milyenre javíttatni a bottal, ha van még olyan szó amiben ez így szerepel. Nem baj, miénket írok inkább ;) )

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1113 Dátum: 2011, 08 16, 22:44:32 »
OK.

Nálam több felhasználó tapasztalata (és saját is). Nálad - érthető - hitetlenség.

Meglátjuk, kinek lesz igaza... :)

Nálad pont ezeknél???Nekem ilyen gondom még nem volt.Maradok hitetlen.... :)

Nem elérhető newl

« Reply #1114 Dátum: 2011, 08 16, 22:53:51 »
Legyen a K Korea, és megnyugszunk hogy a miénkre nem jó :)
(ajaj, hiába akarnám a mi-en szót milyenre javíttatni a bottal, ha van még olyan szó amiben ez így szerepel. Nem baj, miénket írok inkább ;) )

hehe, a megnyugtatás főleg a pénztárcánknak szól ezügyben, hogy fél percre becsukva maradhat, amíg K-ról I-re (international) változik a kód  :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1115 Dátum: 2011, 08 16, 23:54:31 »
Nálad pont ezeknél???Nekem ilyen gondom még nem volt.Maradok hitetlen.... :)
OK, természetesen szíved joga.

Egy másik fórumon egy ismerősömmel fél napot kínlódtunk a szilikontokos (akkor még nem is sejtettük, hogy amiatt) SGS2-jével, hogy miért csinálja a visszhangot.
Amikor megvette, egyből romolta is, ő biztos volt, hogy azért van.
Tettük vissza a régi ROM-ot, ahogy kipróbáltuk, jó is volt.
Visszarámoltuk a progikat a mentésből, elkezdte belakni (visszarakta a szilikontokot is), próba, megint sz.r.
Akkor jöttek a programok, hívásrögzítő, stb-stb vizsgálata, letörlése, kínlódás...
Egy szó, mint száz, a végén VÉLETLENÜL egy próba-hívás közben tette vissza a szilikontokot rá, és AZONNAL visszhangos (és mintha half duplex lenne full duplex helyett) lett, rögtön kérdeztem, hogy mit csinált, mondta, hogy semmit, csak visszarakta a tokot.

MEGVOLT A BŰNÖS... ;)

Utána már tudtuk reprodukálni is bármikor a 'hibát' és rákerestünk a google-ben is, ott is megtaláltuk.

Hát ennyi a sztori...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1116 Dátum: 2011, 08 17, 00:53:52 »
OK, természetesen szíved joga.

Egy másik fórumon egy ismerősömmel fél napot kínlódtunk a szilikontokos (akkor még nem is sejtettük, hogy amiatt) SGS2-jével, hogy miért csinálja a visszhangot.
Amikor megvette, egyből romolta is, ő biztos volt, hogy azért van.
Tettük vissza a régi ROM-ot, ahogy kipróbáltuk, jó is volt.
Visszarámoltuk a progikat a mentésből, elkezdte belakni (visszarakta a szilikontokot is), próba, megint sz.r.
Akkor jöttek a programok, hívásrögzítő, stb-stb vizsgálata, letörlése, kínlódás...
Egy szó, mint száz, a végén VÉLETLENÜL egy próba-hívás közben tette vissza a szilikontokot rá, és AZONNAL visszhangos (és mintha half duplex lenne full duplex helyett) lett, rögtön kérdeztem, hogy mit csinált, mondta, hogy semmit, csak visszarakta a tokot.

MEGVOLT A BŰNÖS... ;)

Utána már tudtuk reprodukálni is bármikor a 'hibát' és rákerestünk a google-ben is, ott is megtaláltuk.

Hát ennyi a sztori...

Érdekes és köszönöm az eseted leírását, az idődet, hogy ezzel foglalkozol.Köszönöm, hogy vigyázol a pénzemre,de nekem ez tetszik.
Netán így járok ahogyan azt leírtad, akkor kuka.Nekem egy tok a telefonra nem a világot jelenti.
Persze kell ez is, hogy vki odafigyeljen ezekre(ha van rossz tapasztalat), de én szeretek vásárolni és mivel még tokkal nem jártam így nem akartam, hogy elvedd a kedvem. Így nem lehet szvsz kategórikusan kijelenteni minden silicon vagy betétes toknál : "Tehát ilyet NEM SzABAD megvenni!" Estleg csak az esetedet megemlíteni.
Bocsi a kötekedésemért.
Legközelebb mégis felébresztem anyát és csak vele beszélem meg a vásárlásom.Mindenkinek szive ügye mire költi a pénzét.(nemrég uezt tapasztaltam meg mikor lecseréltem az autom egy másikra.Netán így hallgattam volna a véleményekre akkor most csak biciklim lenne. Remélem,hogy most már érted a hitetlenkedőket is. :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1117 Dátum: 2011, 08 17, 02:14:56 »
Érdekes és köszönöm az eseted leírását, az idődet, hogy ezzel foglalkozol.Köszönöm, hogy vigyázol a pénzemre,de nekem ez tetszik.
Netán így járok ahogyan azt leírtad, akkor kuka.Nekem egy tok a telefonra nem a világot jelenti.
Persze kell ez is, hogy vki odafigyeljen ezekre(ha van rossz tapasztalat), de én szeretek vásárolni és mivel még tokkal nem jártam így nem akartam, hogy elvedd a kedvem. Így nem lehet szvsz kategórikusan kijelenteni minden silicon vagy betétes toknál : "Tehát ilyet NEM SzABAD megvenni!" Estleg csak az esetedet megemlíteni.
Bocsi a kötekedésemért.
Legközelebb mégis felébresztem anyát és csak vele beszélem meg a vásárlásom.Mindenkinek szive ügye mire költi a pénzét.(nemrég uezt tapasztaltam meg mikor lecseréltem az autom egy másikra.Netán így hallgattam volna a véleményekre akkor most csak biciklim lenne. Remélem,hogy most már érted a hitetlenkedőket is. :)
Ezt a cinikus hangvételt szeretném visszautasítani és kikérni magamnak.

Newl egészen biztosan nem az én írásomból hallott erről a problémáról, mert eddig én nem publikáltam ezt.
Ezek szerint viszont létezik a probléma.
Amit írtam, Newl-nak írtam, te reagáltál rá utána, már akkor is 'kizártnak tartom' meghazudtolós stílusban. Akkor még nem reagáltam, hiszen kettőnk közül egyikünknek van tapasztalata csak ilyen tokokkal (többel is azóta).

Nagyon nem érdekel, mire költöd a pénzedet, nekem semmi érdekem nincs abban, hogy milyen tokot veszel.
A fórumon ingyen és szívesen segítek mindenkinek, igyekszem a több, mint 16 éves, GSM terén szerzett tapasztalatomat tovább adni másoknak is.
Felírtam, hogy te erre nem tartasz igényt, megtisztelnél, ha ezentúl ignorálnád a beírásaimat, ahogyan én is fogom a tieidet.

Köszönöm, hogy végigolvastál.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető newl

« Reply #1118 Dátum: 2011, 08 17, 07:58:18 »
Én 20 USD-ért nem rendelném meg. Írj neki, hogy mi ez a 20 USD-amikor a főoldalról megnézve 3-at ír.

már kaptam is választ az este elküldött kérdésemre:

Idézet
hi
thank you foe your interest.
1. it will fit to european samsung Galaxy S2
2. i will send standard shipping invoice within 24 hours if you buy it. Please pay after take invoice. please purchase(buy it now) first.
thank you

Ez így korrektnek tűnik teljesen.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1119 Dátum: 2011, 08 17, 10:15:00 »
Ezt a cinikus hangvételt szeretném visszautasítani és kikérni magamnak.

Newl egészen biztosan nem az én írásomból hallott erről a problémáról, mert eddig én nem publikáltam ezt.
Ezek szerint viszont létezik a probléma.
Amit írtam, Newl-nak írtam, te reagáltál rá utána, már akkor is 'kizártnak tartom' meghazudtolós stílusban. Akkor még nem reagáltam, hiszen kettőnk közül egyikünknek van tapasztalata csak ilyen tokokkal (többel is azóta).

Nagyon nem érdekel, mire költöd a pénzedet, nekem semmi érdekem nincs abban, hogy milyen tokot veszel.
A fórumon ingyen és szívesen segítek mindenkinek, igyekszem a több, mint 16 éves, GSM terén szerzett tapasztalatomat tovább adni másoknak is.
Felírtam, hogy te erre nem tartasz igényt, megtisztelnél, ha ezentúl ignorálnád a beírásaimat, ahogyan én is fogom a tieidet.

Köszönöm, hogy végigolvastál.

Ne haragudj,de Te vmiért az önteltségedtől nem látod azt amit én írok.
Nem gondoltam volna egy sza..s tokkal kapcsolatban, hogy vki a 16 éves tapasztalatából törvényt kreáljon egy nyílt fórumon amit nem lehet megkérdőjelezni?
Mivel én is bekapcsolódtam a hozzászólásokba a linkekkel, így nekem is jogomban áll megszólalnom a saját kb18 éves tapasztalatommal.
De az sem érdekel ha kizárnak innen ,mert az ilyen emberektől megy el az ember kedve mindentől.
Viccesen próbáltam az elején megkérdőjelezni a hallottakat, erre Te léptél fel cinikusan lenéző hangvételben:
  "Nálad - érthető - hitetlenség"-nem ismerjük egymást és ez az a hang amit nem tűrtem, mivel rá is kérdeztem később az általánosításodra a silicon tokokkal kapcsolatban, hogy ezekről van szó amiket linkeltem?:
 "Nálad pont ezeknél???"-majd a tapasztalatodba egy szóval sem említetted mely silicon tokról van szó, csak egy általánosan említett:"fél napot kínlódtunk a szilikontokos ... SGS2-jével" . Nem válaszoltál konkrétan!
Tehát itt már nem lehet beszélgetni vagy ajánlgatni semmit, mert ebben a topikban is van egy ember akit ha megkérdőjeleznek egy rossz napon ucsak lekezelhet bárkit, mert STAFF???
Szerintem egy nyílt topikban véleményezni lehet és nem törvénykezni, vagy azon megsértődve fellengzősködni , mert sajnos még meg sem próbáltad az önérzetedet félretéve elolvasni azt amit a
« Reply #1116 Dátum: Ma - 00:53:52 » hozzászólásomban leírtam.
Köszönöm  én is Neked, hogy végigolvastál!

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1120 Dátum: 2011, 08 17, 10:35:33 »
Légyszi...ezektől is vedd el a kedvem!

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Progrocko

• Vendég
« Reply #1121 Dátum: 2011, 08 18, 12:54:45 »
Sziasztok!
Tudtok olyan megbízható embert ajánlani aki ma délután postázna egy JIG-et számomra? Azért kérdezem, mert utalás miatt szombatig tuti nem érkezne meg. Viszont szombaton meg vinné a szervizfutár a gépet :S
Priviben is várok válaszokat!
Köszönöm!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1122 Dátum: 2011, 08 18, 15:46:40 »
Sziasztok!
Tudtok olyan megbízható embert ajánlani aki ma délután postázna egy JIG-et számomra? Azért kérdezem, mert utalás miatt szombatig tuti nem érkezne meg. Viszont szombaton meg vinné a szervizfutár a gépet :S
Priviben is várok válaszokat!
Köszönöm!
Semmiképp nem vagy pesti?
Mert egy "JIG-dugásra" simán összejöhetnénk...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Atika9922

• PDA: Omnia I/II Galaxy S/S2/S3
« Reply #1123 Dátum: 2011, 08 18, 16:11:59 »
Valaki linkelt pár napja egy minitöltőt, megtenné újra, nem találom.

Nem elérhető bau

• Navigáció / Navigation: Lg G2 IGO
  • PDA: Lg G2
  • PDA ROM: D80210a
« Reply #1124 Dátum: 2011, 08 18, 16:16:12 »
Valaki linkelt pár napja egy minitöltőt, megtenné újra, nem találom.
Esetleg erre gondolsz ?