2024, 11 26, 06:50:27
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tartozékok  (Megtekintve 273249 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1075 Dátum: 2011, 08 15, 22:41:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
szakszerviz a Samsungnál nem csinálnák meg? :hmm: bár nekem még annyira nem vészes hogy ilyen komoly kis változtatásra és szerelésre vegyem rá magam.. :)
Én nem hiszem, hogy fizetős javításban megcsinálnák a keretcserét...

Akkor már inkább megéri megkeresni és megtalálni a sárgulást a kijelző bal széle felé. ;)
Hátha cserélik a kijelzőt mindenestől...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2
« Reply #1076 Dátum: 2011, 08 15, 22:46:27 »
Ugyanakkora az 1800-as is (szerintem nem is 1800-as, csak szebben mutat rajta, mint az, hogy 1650) :)
A 3200-3500-as az, ami vastagabb, ahhoz külön ormótlan hátlap van.

A töltő zseniális, van rajta USB csatlakozó is, így ha épp nem töltesz vele akksit, a telefont is rá tudod dugni töltődni adatkábellel.

szerintem eddig a legjobb ilyen pótaksi az volt ami úgy nézett ki mint egy hátlap, beillesztetted a Samsungot és az alján volt egy mini usb kiállás ahol töltötte, és kb annyira lett vastag mint egy átlag pda :D mert ugye abban egyetértünk hogy a Galaxy S2 nem egy átlag  :D ;)

csak nem tudom milyen a típusú volt és hol lehet kapni, vhol itt volt róla szó, én inkább egy olyat fogok majd venni..
Samsung Galaxy S II Next Generation

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1077 Dátum: 2011, 08 15, 22:46:53 »
Ugyanakkora az 1800-as is (szerintem nem is 1800-as, csak szebben mutat rajta, mint az, hogy 1650) :)
A 3200-3500-as az, ami vastagabb, ahhoz külön ormótlan hátlap van.

A töltő zseniális, van rajta USB csatlakozó is, így ha épp nem töltesz vele akksit, a telefont is rá tudod dugni töltődni adatkábellel.
Ami nekem volt, azzal lefagyott a kijelző ha rádugtam kábellel, emlékszel?
De már odaadtam a szomszédnak akkuval együtt a töltőt :D
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1078 Dátum: 2011, 08 15, 22:50:08 »
szerintem eddig a legjobb ilyen pótaksi az volt ami úgy nézett ki mint egy hátlap, beillesztetted a Samsungot és az alján volt egy mini usb kiállás ahol töltötte, és kb annyira lett vastag mint egy átlag pda :D mert ugye abban egyetértünk hogy a Galaxy S2 nem egy átlag  :D ;)

csak nem tudom milyen a típusú volt és hol lehet kapni, vhol itt volt róla szó, én inkább egy olyat fogok majd venni..
Erre gondolsz? Tényleg ezt még sehol sem láttam:
Szerk: de látom már: You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2
« Reply #1079 Dátum: 2011, 08 15, 22:56:55 »

olvasol a gondolataimban  :D pontosan erre gondoltam, szerintem ez az egyik legjobb :ok:
Samsung Galaxy S II Next Generation

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1080 Dátum: 2011, 08 15, 23:10:49 »

Ezt én is néztem már, csak kissé drága...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1081 Dátum: 2011, 08 15, 23:28:12 »
Ezt én is néztem már, csak kissé drága...
Nagyon drága. Ettől még nagyobb is lesz az SGS2, nekem már így is sok egy picit.
Inkább egy You are not allowed to view links. Register or Login, az legalább máshoz is jó, vagy "tarcsiakksi".

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1082 Dátum: 2011, 08 15, 23:50:17 »
Nagyon drága. Ettől még nagyobb is lesz az SGS2, nekem már így is sok egy picit.
Inkább egy You are not allowed to view links. Register or Login, az legalább máshoz is jó, vagy "tarcsiakksi".

Egyetértek. :ok:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1083 Dátum: 2011, 08 16, 00:12:39 »

Teljesen igazad van, csak az nagyon drága. Nekem annyit nem ér. E-bay-en van pedig...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1084 Dátum: 2011, 08 16, 08:46:53 »
Érdekes megoldás!?

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #1085 Dátum: 2011, 08 16, 08:48:21 »
Mint irtuk,samsung az egeszet csereli 46eFt korul.. Ha jol emlekszem..en 30ert szoktam..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető bau

• Navigáció / Navigation: Lg G2 IGO
  • PDA: Lg G2
  • PDA ROM: D80210a
« Reply #1086 Dátum: 2011, 08 16, 08:56:31 »
Esetleg ez ?

Nem elérhető emerich

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510C_00
« Reply #1087 Dátum: 2011, 08 16, 17:03:17 »
Megjött a kijelző védő fólia,a Speedshopbol. Az nembaj, hogy nincs kivágva a közelség érzékelőnél, a front kameránál és a másik érzékelőnél?

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #1088 Dátum: 2011, 08 16, 17:10:18 »
Megjött a kijelző védő fólia,a Speedshopbol. Az nembaj, hogy nincs kivágva a közelség érzékelőnél, a front kameránál és a másik érzékelőnél?
Különösebb gondot nem okoz. Egy picit lejjebb fogja venni a fényerőt, ha automatára van állítva. (ezzel még az akut is kíméled)
Illetve egy picit homályosabb lesz az előlapi kamerával a kép. De őszintén: hányszor használod? 
Kivágni a helyét utólag már nem egyszerű, mert ott már le fog válni.

Nem elérhető emerich

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510C_00
« Reply #1089 Dátum: 2011, 08 16, 17:36:10 »
Különösebb gondot nem okoz. Egy picit lejjebb fogja venni a fényerőt, ha automatára van állítva. (ezzel még az akut is kíméled)
Illetve egy picit homályosabb lesz az előlapi kamerával a kép. De őszintén: hányszor használod? 
Kivágni a helyét utólag már nem egyszerű, mert ott már le fog válni.
Köszönöm.

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
« Reply #1090 Dátum: 2011, 08 16, 19:38:36 »
A dögök  >:( >:( >:(
Amazontól megrendeltem volna ezt a szépséget, erre vásárlás közben közölték, hogy a címemre nem tudják elküldeni, adjak meg másik címet. Gondolom nem az utcanévvel volt a gondjuk... de mit nem lehet ezen Mo-ra szállítani??? Túl könnyű lenne a csomag, vagy mi??
óóó most hogy lesz citromsárga a drágaság?  :'(

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1091 Dátum: 2011, 08 16, 20:20:51 »
A dögök  >:( >:( >:(
Amazontól megrendeltem volna ezt a szépséget, erre vásárlás közben közölték, hogy a címemre nem tudják elküldeni, adjak meg másik címet. Gondolom nem az utcanévvel volt a gondjuk... de mit nem lehet ezen Mo-ra szállítani??? Túl könnyű lenne a csomag, vagy mi??
óóó most hogy lesz citromsárga a drágaság?  :'(

ebayről :)

Itt van sárga, küldi Mo-ra és csak 5 USD : You are not allowed to view links. Register or Login

Ez meg csak 2 USD, Free shipping: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető newl

« Reply #1092 Dátum: 2011, 08 16, 20:33:13 »
ebayről :)
...

Köszönöm. Igen, nyomoztam én is, végül az ebay-en találtam egyet, ami pont az a típus.
Mondjuk ez drágán érkezik (a száll. ktsg nem semmi), de majd azt mondom, hogy névnapomra kérem  :D vagy magamtól vagy jobb esetben vmelyik családtagtól  :D

De mivel még életemben nem vásároltam ebayen (most regisztráltam éppen), így szerettem volna elkerülni (ha már van ugye amazon, ahol már rutinos vagyok... de hát megtanulom ezt is  :) )

A kérdésem: lehet-e más címre kérni a csomagot, mint amivel regisztráltam? (mint az amazonnál, hogy be lehet állítani vásárláskor külön shipping addresst).
Mert ha nem, akkor halasztanom kell a megrendelést későbbre, hogy át is tudjuk venni.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1093 Dátum: 2011, 08 16, 20:48:13 »
Köszönöm. Igen, nyomoztam én is, végül az ebay-en találtam egyet, ami pont az a típus.
Mondjuk ez drágán érkezik (a száll. ktsg nem semmi), de majd azt mondom, hogy névnapomra kérem  :D vagy magamtól vagy jobb esetben vmelyik családtagtól  :D

De mivel még életemben nem vásároltam ebayen (most regisztráltam éppen), így szerettem volna elkerülni (ha már van ugye amazon, ahol már rutinos vagyok... de hát megtanulom ezt is  :) )

A kérdésem: lehet-e más címre kérni a csomagot, mint amivel regisztráltam? (mint az amazonnál, hogy be lehet állítani vásárláskor külön shipping addresst).
Mert ha nem, akkor halasztanom kell a megrendelést későbbre, hogy át is tudjuk venni.
Igen lehet, én is a munkahelyemre kérem a cuccokat, ott egyszerűbb átvenni. My Ebay, Account, Adresses, Primary shipping adress.  Paypalben is beállíthatsz több címet. Én angolul használom az ebayt.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1094 Dátum: 2011, 08 16, 20:51:58 »
3 USD a szállítás, az nem vészes. 20-ért nem kérném a szállítást az tuti :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1095 Dátum: 2011, 08 16, 21:13:19 »

Ezek nem szebbek?

a honlap:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető newl

« Reply #1096 Dátum: 2011, 08 16, 21:21:02 »

Na igen... de itten azt írják (közvetlenül azután, hogy a Buy it-ra kattintottam), hogy
márpedig 20 usd. Az additional service pedig nem kattintható. Gondolod, hogy a következő
lépésnél még lehet választani?
(off: én is angolul használok mindent szinte. a fordítások eléggé félrevezetőek. épp most csodálkoztam rá, hogy a kamerában a vakut miért mobilfénynek hívják visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login.)

gondolkoztam a hibriden is, mert taperolni biztos jó lehet, de minél sárgább, annál jobb  :D azt hiszem simán csak be vagyok sokallva a sok szürke és fekete kütyütől. pedig imádom őket, de hát mind olyan egyszínű.

Nem elérhető newl

« Reply #1097 Dátum: 2011, 08 16, 21:25:21 »
Ezek nem szebbek?

a honlap:

szépek ezek a bőrtokok is, de hát ennyi pénzből inkább magamnak veszek vmi bőrcuccot, nem a galaxyra  :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1098 Dátum: 2011, 08 16, 21:28:08 »
..én is angolul használok mindent szinte. a fordítások eléggé félrevezetőek. épp most csodálkoztam rá, hogy a kamerában a vakut miért mobilfénynek hívják...
Meret a vaku az a vacuum flash-ből jön, a kisüléses villanást jelenti. amelyben egy feltöltött fotokondenzátor árama egy ívkisüléses lámpán keresztül bocsát ki fényt.
Ami nem vaku (mert egy 1-2-3 ledből álló világítóegység NEM vaku), azt nem jó annak hívni.

Szerintem jó az a mobilfény fordítás...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1099 Dátum: 2011, 08 16, 21:29:18 »
Na igen... de itten azt írják (közvetlenül azután, hogy a Buy it-ra kattintottam), hogy
márpedig 20 usd. Az additional service pedig nem kattintható. Gondolod, hogy a következő
lépésnél még lehet választani?
(off: én is angolul használok mindent szinte. a fordítások eléggé félrevezetőek. épp most csodálkoztam rá, hogy a kamerában a vakut miért mobilfénynek hívják visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login.)

gondolkoztam a hibriden is, mert taperolni biztos jó lehet, de minél sárgább, annál jobb  :D azt hiszem simán csak be vagyok sokallva a sok szürke és fekete kütyütől. pedig imádom őket, de hát mind olyan egyszínű.
Én 20 USD-ért nem rendelném meg. Írj neki, hogy mi ez a 20 USD-amikor a főoldalról megnézve 3-at ír.