2024, 11 26, 03:45:34
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tartozékok  (Megtekintve 273242 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1000 Dátum: 2011, 08 07, 01:17:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
elméletileg mindkét szín ugyanaz a típus, tehát a sárgának is keménynek kell lennie, mint a bordónak.
(hopp igazad van, most látom, hogy a sárga "capsule" típus, a bordó pedig "air" típus)
(mondjuk ha beleszeretek vmibe úgyis magamévá teszem előbb-utóbb :) akárcsak a Galaxy 2-t hamarosan  :taps:)
ebay-en még sosem vásároltam...

tényleg abban hadd kérjek tanácsot, hogyan kell fizetni ebayen? tudtommal paypallal.
van PP-om, de még sosem használtam...
köszi.
Az előoldali peremén látható.
A kemény tok rápattan, nem igényli, hogy körben kitakarjon egy elég jelentős részt a készülék elülső részéből. A puha szilikon meg igen, máshogy nem tudna rajta maradni a készüléken.

Ugyanúgy működik az E-bay-es fizetés, mint bármi más, ami PayPal-lel megy. Biztonságos, korrekt és gyors.
Igaz, én még csak kb. 30 vásárlásos vagyok az E-bay-en, de 100%-os a tapasztalatom...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
« Reply #1001 Dátum: 2011, 08 07, 10:00:31 »
ez is egy helyes darab:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kaspet

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: I9100XWKI4
Re: Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1002 Dátum: 2011, 08 07, 11:16:04 »
Az előoldali peremén látható.
A kemény tok rápattan, nem igényli, hogy körben kitakarjon egy elég jelentős részt a készülék elülső részéből. A puha szilikon meg igen, máshogy nem tudna rajta maradni a készüléken.
Annyira nem lagyak, talan nem is szilikon, ezert nem is takar ki jelentos reszt az elejebol es meg csak nem is mocorog.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető Adept

• Empaticus Maximus
  • PDA: Samsung Galaxy S4 (I9505)
  • PDA ROM: Omega v15 XXUEMJ9
« Reply #1003 Dátum: 2011, 08 07, 21:20:17 »
Sziasztok

Lehet hogy már volt, de ti milyen autos töltöt használtok. Most egy olyat használok amibe egy külön usbkábelt kell beledugni, de hamar kontakthibás lett.

MOndjatok már valami jót pls...

Használj Waze navigációt. Épits közösséget!!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
Re: Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1004 Dátum: 2011, 08 07, 21:27:28 »
Annyira nem lagyak, talan nem is szilikon, ezert nem is takar ki jelentos reszt az elejebol es meg csak nem is mocorog.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Tényleg nem szeretnék flame-t generálni belőle, de ha szét lehet annyira húzni, hogy rá lehessen rakni a készülékre, akkor az nyúlik és képes mozogni a készüléken (nem centis méretben kell gondolkozni, inkább csak tizedmilliméterben). Pár hónap múlva meglátod az alsó, kiemelkedő résznél finom mattító karcok képében, amiről beszélek...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Adept

• Empaticus Maximus
  • PDA: Samsung Galaxy S4 (I9505)
  • PDA ROM: Omega v15 XXUEMJ9
« Reply #1005 Dátum: 2011, 08 08, 11:42:03 »
Sziasztok

Lehet hogy már volt, de ti milyen autos töltöt használtok. Most egy olyat használok amibe egy külön usbkábelt kell beledugni, de hamar kontakthibás lett.

MOndjatok már valami jót pls...

Senki nem hasznal toltot??:-(:-(
Használj Waze navigációt. Épits közösséget!!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1006 Dátum: 2011, 08 08, 12:44:52 »
Én ilyet használok:

Ilyen kábellel: You are not allowed to view links. Register or Login

Korábban ilyet is használtam: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető color6

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS FOUR I9505
  • PDA ROM: R2D2 MIX v1.0
« Reply #1007 Dátum: 2011, 08 08, 16:54:19 »

Vagy itt az eredeti: You are not allowed to view links. Register or Login
color6

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1008 Dátum: 2011, 08 08, 16:59:47 »

Én még AlexNO1-től vettem egy 2 usb csatlakozós, fejenként 1 A-es szivargyújtósat, amit egy nokiás mikrousb kábellel kötök össze a készülékkel. Ja és ez az egyik pdafanos találkozón volt... :)

Nem elérhető Atika9922

• PDA: Omnia I/II Galaxy S/S2/S3
« Reply #1009 Dátum: 2011, 08 08, 17:20:18 »
Én tartom magam ahhoz, hogy faxa vagyon angolból de kezdek aggódni.

Ezt rendeltem és még mindig nem jött meg, holott múlt héten hétfőn fizettem. Akkor keddre repcsin, max csütre itt van, pénteken már tuti, hogy a postán kell lennie, a postás még nem hozta, ez csak elmélet de elvileg így reális.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1010 Dátum: 2011, 08 08, 19:32:49 »
Én tartom magam ahhoz, hogy faxa vagyon angolból de kezdek aggódni.

Ezt rendeltem és még mindig nem jött meg, holott múlt héten hétfőn fizettem. Akkor keddre repcsin, max csütre itt van, pénteken már tuti, hogy a postán kell lennie, a postás még nem hozta, ez csak elmélet de elvileg így reális.
Én is rendeltem egyet Amerikából, gondolván, hogy hamarabb itt lesz, mint Hong Kongból.
Erre megkaptam 12 (tizenkettő) nap múlva Amerikából a KÍNAI gyártmányú cuccot, körbeutazta a világot...

Azóta nyugodtan HK-ból rendelem meg a dolgokat, olcsóbban és tudom, hogy ~10 nap alatt itt van.

Angliából érdemes rendelni, ha hamar kell valami, eddig 4 rendelésem futott be, mind 3 nap alatt.
A legutóbbi rendelésem csütörtökön adtam le, és ma délben már a postaládámban volt.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető growertummy

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXALEF/XXLEF/TMHALF1
« Reply #1011 Dátum: 2011, 08 08, 21:32:09 »
Sziasztok! szeretnék rendelni ebay-ről, azonban sík buta vagyok az angolhoz, meg mindenhez ami kell hozzá. Tud-e valaki segíteni (mondjuk nála megrendeljük és én kifizetem, vagy előre elküldöm a pénzt hozzá). Már megvan, hogy mit szeretnék. Ha tud valaki ebben segíteni azt megköszönném.

Nem elérhető growertummy

« Reply #1012 Dátum: 2011, 08 08, 21:53:14 »
na ez ütős darab :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1013 Dátum: 2011, 08 08, 21:53:39 »
Sziasztok! szeretnék rendelni ebay-ről, azonban sík buta vagyok az angolhoz, meg mindenhez ami kell hozzá. Tud-e valaki segíteni (mondjuk nála megrendeljük és én kifizetem, vagy előre elküldöm a pénzt hozzá). Már megvan, hogy mit szeretnék. Ha tud valaki ebben segíteni azt megköszönném.
Mi lett a telefonoddal? Megcsinálták? Gari megmaradt? Mi volt a baja?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető growertummy

« Reply #1014 Dátum: 2011, 08 08, 21:57:51 »
Mi lett a telefonoddal? Megcsinálták? Gari megmaradt? Mi volt a baja?

Egy hete folyamatosan telefonálok, hogy mi a franc van. bekérték a töltőt, bevittem múlthét kedden. és azóta semmi. és ma este 8 körül írtak egy smst, hogy mehetek érte. bár múltkor is ezt írták, és csak a töltőt kérték el. érdekesség, hogy kb 20x hívtak őket és egyszer sem vették fel, most azért lenne jó, mert hiába vagyok Pesti a Westend így is egy-másfél órányira van tőlem. holnap 10re már megyek is be és akkor még délelőtt beszámolok. :D csak ha már megkapom akkor vennék hozzá egy két dolgot :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1015 Dátum: 2011, 08 08, 22:16:26 »
Egy hete folyamatosan telefonálok, hogy mi a franc van. bekérték a töltőt, bevittem múlthét kedden. és azóta semmi. és ma este 8 körül írtak egy smst, hogy mehetek érte. bár múltkor is ezt írták, és csak a töltőt kérték el. érdekesség, hogy kb 20x hívtak őket és egyszer sem vették fel, most azért lenne jó, mert hiába vagyok Pesti a Westend így is egy-másfél órányira van tőlem. holnap 10re már megyek is be és akkor még délelőtt beszámolok. :D csak ha már megkapom akkor vennék hozzá egy két dolgot :D
Szívesen segítek, elég sokat vásároltam már az E-bay-en.
Egyvalamit nem vállalok: licitálni valamire. Azt csinálja, akinek odaragadt a s.gge a székhez. :)
Ha az azonnali áron jó Neked, akkor küldd a listát, adok számlaszámot, és jönnek a cuccok, átvenni vagy személyesen, vagy továbbpostázva tudod. De mivel pesti vagy, nem okoz gondot szerintem a személyes átvétel.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető growertummy

« Reply #1016 Dátum: 2011, 08 08, 22:51:05 »
Szívesen segítek, elég sokat vásároltam már az E-bay-en.
Egyvalamit nem vállalok: licitálni valamire. Azt csinálja, akinek odaragadt a s.gge a székhez. :)
Ha az azonnali áron jó Neked, akkor küldd a listát, adok számlaszámot, és jönnek a cuccok, átvenni vagy személyesen, vagy továbbpostázva tudod. De mivel pesti vagy, nem okoz gondot szerintem a személyes átvétel.

Ennek nagyon örülök :D ha elküldöm, akkor véleményt is szeretnék, hogy megéri-e vagy van-e jobb nála stb... :D
ezt néztem ami nagyon tetszik: You are not allowed to view links. Register or Login

meg ezt:(a legfontosabb :D ): You are not allowed to view links. Register or Login

Ezekről még csak egy véleményt, hogy mi hogyan merre :d illetve szeretnék még egy ilyen csomagot, amiben van akksi stb.. (igazából az akksi érdekel) :D Köszönöm

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1017 Dátum: 2011, 08 08, 23:03:39 »
Erről jut eszembe, van egy eladó utángyártott akksim + hálózati töltő, és egy jig dugóm :) Együtt 3.000.- külön 1800+1200.

Nem elérhető growertummy

« Reply #1018 Dátum: 2011, 08 08, 23:06:34 »
Erről jut eszembe, van egy eladó utángyártott akksim + hálózati töltő, és egy jig dugóm :) Együtt 3.000.- külön 1800+1200.

Az utángyártott akksi kb mennyi ideig bírja? :D a hálózati töltő az olyan, hogy az akksit kell belerakni? :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1019 Dátum: 2011, 08 08, 23:31:07 »
Ennek nagyon örülök :D ha elküldöm, akkor véleményt is szeretnék, hogy megéri-e vagy van-e jobb nála stb... :D
ezt néztem ami nagyon tetszik: You are not allowed to view links. Register or Login

meg ezt:(a legfontosabb :D ): You are not allowed to view links. Register or Login

Ezekről még csak egy véleményt, hogy mi hogyan merre :d illetve szeretnék még egy ilyen csomagot, amiben van akksi stb.. (igazából az akksi érdekel) :D Köszönöm
Elég drága dolgokat néztél ki (az én véleményem szerint), de hát végülis szíved joga.
Dél-Koreából még nem rendeltem, nem tudom, mennyi a szállítási idő, HK-ból 10-12 nap, az USA-ból is kb. ua.

Az 1800 mAh-s utángyártott akksi (pár dolcsi, de tényleg, két db volt 8 USD) kb. ugyanúgy bírja, vagy egy kicsit kevésbé, mint a gyári 1650-es, kb. erre lehetett is számítani.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető growertummy

« Reply #1020 Dátum: 2011, 08 08, 23:38:48 »
Elég drága dolgokat néztél ki (az én véleményem szerint), de hát végülis szíved joga.
Dél-Koreából még nem rendeltem, nem tudom, mennyi a szállítási idő, HK-ból 10-12 nap, az USA-ból is kb. ua.

Az 1800 mAh-s utángyártott akksi (pár dolcsi, de tényleg, két db volt 8 USD) kb. ugyanúgy bírja, vagy egy kicsit kevésbé, mint a gyári 1650-es, kb. erre lehetett is számítani.

tudsz olcsóbbat és hasonlót? :D

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1021 Dátum: 2011, 08 08, 23:40:22 »
Sziasztok!
Nem tud valaki véletlenül olyat helyet ahol lehet BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus-t venni? Speedshopnál csak egyre messzebb van a beérkezés ideje:(

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1022 Dátum: 2011, 08 08, 23:44:10 »
tudsz olcsóbbat és hasonlót? :D
Nem úgy értettem.
Én pl. semmi pénzért nem használnék ilyen notesz-szerű tokot, pedig elismerem, hogy gyönyörűen van megcsinálva és az anyaghasználat is példás, nagyon szabályosak a varrások, stb.
A foci hótt hidegen hagy, innen a második termék 'lefitymálása' a részemről (de legalább tudom, hogy mi az FC Bayern)... :)
Nekem a fekvő övtok a preferenciám, meg az FC Bayernes-hez hasonló de sima fekete, lyukacsos kemény páncél, de hát nem vagyunk egyformák.

Szóval semmi gond, ha ezeket szeretnéd, hadd szóljon, részemről OK, de azért még várom a végső döntésedet.

Ha lehet, a továbbiakban én inkább a vásárlásban segítenék, nem a döntésben. :)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető growertummy

« Reply #1023 Dátum: 2011, 08 08, 23:55:20 »
Nem úgy értettem.
Én pl. semmi pénzért nem használnék ilyen notesz-szerű tokot, pedig elismerem, hogy gyönyörűen van megcsinálva és az anyaghasználat is példás, nagyon szabályosak a varrások, stb.
A foci hótt hidegen hagy, innen a második termék 'lefitymálása' a részemről (de legalább tudom, hogy mi az FC Bayern)... :)
Nekem a fekvő övtok a preferenciám, meg az FC Bayernes-hez hasonló de sima fekete, lyukacsos kemény páncél, de hát nem vagyunk egyformák.

Szóval semmi gond, ha ezeket szeretnéd, hadd szóljon, részemről OK, de azért még várom a végső döntésedet.

Ha lehet, a továbbiakban én inkább a vásárlásban segítenék, nem a döntésben. :)
okés nagyon köszönöm :D holnap megírom, hogy mi a helyzet :D

Nem elérhető szabee69

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100XWKE2
« Reply #1024 Dátum: 2011, 08 09, 02:22:54 »
Szevasztok! Mi a helyzet a ~2300 mAh-es GOLD aksi tesztjével? Mennyit sikerült kicsavarni a kicsikéből??? Érdemes beszerezni egy tucatot belőle??? Előre köszi a választ!