2024, 12 19, 06:59:25

Szerző Téma: LG Optimus 2X ROMok, kernelek, moddok - MÉLYVÍZ  (Megtekintve 117122 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető slinkman

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: LG optimus 2X P990
  • PDA ROM: 2.2.2 Froyo
Re: LG Optimus 2X ROMok, kernelek, moddok - MÉLYVÍZ
« Reply #75 Dátum: 2011, 08 28, 11:12:32 »
hello!

nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne azt megcsinálni hogy ne a telefon belső memóriájába töltse a játékokat hanem a micro sd-re! már probáltam hogy elöször a belsöre és utána átmásolom a külsöre amit letöltött de úgy meg nem látja a mappát a játék gondolom!! van valami megoldás erre?? hol lehet ezt beállítani?

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #76 Dátum: 2011, 08 30, 09:57:45 »
Mostmár 2-3 hete használok MIUI-t és nagyon elégedett vagyok vele. Nincs Bug semmi.
Merem ajánlani.
Én angolul használom az 1.8.19-et. Az újabb (1.8.26) nem megy fel rá, de nem zavar, mert tök rendben van...

Nem elérhető Szabi 1985

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Samsung Galaxy S5
« Reply #77 Dátum: 2011, 09 28, 19:34:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető h4h0

• PDA: Samsung Galaxy S3 GT-I9300
  • PDA ROM: Android Revolution HD 16.0; I9300XXELK4
« Reply #78 Dátum: 2011, 10 08, 02:14:48 »
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, fontos lenne... Pár napja tettem fel a legújabb MIUI 1.9.30-as romot a telefonra+vorkkernelnek is a legújabb verziója van fent, mondanom sem kell a telefon hasít mint az állat 4000 körüli pontot ér el quadrantban, van viszont egy nagy problémája: mikor rádugom PC-re a telefont USB kábellel, akkor lefagy (a telefon) és ugye igy már a windows 7 sem ismeri fel és csak az aksi kivételével tudom ujraindítani. Az USB debugging is bevan pipálva egyszerűen nem tom mi lehet a baj.. A SEGÍTŐ SZÁNDÉKOT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM...

Nem elérhető Kru:ger

• Navigáció / Navigation: HTC
  • PDA: Touch HD
  • PDA ROM: miri
« Reply #79 Dátum: 2011, 10 18, 18:46:36 »
Helló mindenkinek!

Én felraktam ezt a Cyanogen módot (a legújabbat) és két hatalmas problémám van vele.Egyik az hogy az LG 5 giga belsőmemóriáját nem tudom használni mert nem enged semmit sem csinálni vele.A másik kisebbik gond hogy tárcsázásnál nem adja ki a lehetséges neveket.
Továbbá a file kezelő nem lát mindent a rendes memória kártyán és nincs benne értelmes videó lejátszó.

Ezeket leszámítva működik nekem minden.

Kérdésem az lenne hogy tudja e valaki hogy hogyan tudnék hatalmat szerezni a belső memórián és hogy milyen alternatív rom-ot tudnátok ajánlani?

Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #80 Dátum: 2011, 10 18, 21:38:08 »
Egyik az hogy az LG 5 giga belsőmemóriáját nem tudom használni mert nem enged semmit sem csinálni vele.A másik kisebbik gond hogy tárcsázásnál nem adja ki a lehetséges neveket.
Továbbá a file kezelő nem lát mindent a rendes memória kártyán és nincs benne értelmes videó lejátszó.

Tehát nem tudsz pl. másolni a /mnt/emmc könyvtárba? mert én tudok. Vagy mire nem tudod használni?

Az első hívás előtt nekem se adott ki senkit, de akkor bepötyögtem egy betűt és egyből megjelent mindenki. Azóta mindenki látszik a címtárban.

Videólejátszó? Hát keres egyet :D

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #81 Dátum: 2011, 10 19, 00:36:41 »
JAvaslom, próbáld ki a MIUI-t
kicsit lassabban találja meg magát  a gps, más gondról nem tudok.
Kicsit másabb a rendszer, de eléggé bejön.
amúgy az is cyanogenmod alapú
egy próbát sztem megér.
üdv

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #82 Dátum: 2011, 10 19, 12:13:55 »
Abban tudna valaki segíteni hogy amióta feltettem a cm7.1-et azóta nagyon hangos a telefonáláskor hallott hang, telejesen jó minőségű, de hogy lehet lehalkítani?! Lehalkítom minimumra (beszélgetés közben az oldalsó gombbal), de még akkor is távol kell tartanom a fülemtől, szinte olyan mintha ki lenne hangosítva (pedig nincs mert ha kihangosítom akkor aztán a szoba másik feléből is hallom :-)) )

thx.

plazy

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #83 Dátum: 2011, 10 20, 12:14:36 »
3 nap alatt 3 szor fagyott ki a cm7.1, míg előtte a FR19-el soha nem volt ilyen problémám pedig hónapok óta használtam.
Most még annyit megpróbálok hogy nem a fizetős LauncherPro-t használom hanem ami benne volt adw-t. Aztán ha ez is megfagyogat akkor esetleg a nightly-nek adok még egy esélyt vagy megy vissza a fr19.

(annyit nem ér a cm7 által adott gyorsulás mint amennyire fáj napont levennem a hátlapot a reset miatt.)

plazy

Nem elérhető Arc27

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia st25i
  • PDA ROM: 2.3.7
« Reply #84 Dátum: 2011, 10 20, 13:50:56 »
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni Kaptam egy ilyen kis Okosságot  szép is jó is.
Szeretem volna felfrissíteni sikerült is de az egész készülék angol lett .Ez nem volna probléma de sehogy se tudok rárakni más firmware-t . felraktam a az összes progit amit irtatok el is indul a telepítés de újra indítás után mindig az eredeti firmware marad valami ötlet?
Elöre is köszi

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #85 Dátum: 2011, 10 22, 10:53:18 »
Biztos hogy mindent jól csináltál? Mert ilyen probléma általában nem szokott előfordulni. HA leírod a lépéseket akkor talán vki tud segíteni.

Nem elérhető Arc27

• PFC Fan
« Reply #86 Dátum: 2011, 10 24, 14:03:58 »
Hello

Na kezdem  feltettem a superuser 2.3.6.1-et utána a CWM nevezetű kis progit letöltöttem a betallóztam az sd-kártyán lévö letöltött firmware-t (Fr19-vanilla-update-modacocustomrom-2x-kitchen-unsigned.zip)
Majd az előugró lehetőségeknél pedig kiválasztottam a 3dikat indult dolgozott majd betöltés után változatlan maradt minden:(( Tipp?

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #87 Dátum: 2011, 10 24, 20:29:48 »
Hello

Na kezdem  feltettem a superuser 2.3.6.1-et utána a CWM nevezetű kis progit letöltöttem a betallóztam az sd-kártyán lévö letöltött firmware-t (Fr19-vanilla-update-modacocustomrom-2x-kitchen-unsigned.zip)
Majd az előugró lehetőségeknél pedig kiválasztottam a 3dikat indult dolgozott majd betöltés után változatlan maradt minden:(( Tipp?
És ha így próbálod:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
Az installálás menete:

Először is CWM (ClockworkMod Recovery)-en keresztül lehet telepíteni a romot, tehát először ezt kell feltenni a telefonra. Telepítés menete itt. (figyelem! garanciavesztésel járhat a folyamat!)

Utána meg kell főzni(2. hsz), akinek nincs pénze főzőcskére az letöltheti a régebbit (1. hsz), ITT.
Az elkészült romot fel kell másolni a memóriakártyára. (IGEN, fizikai memóriakártyára :) )
A telefont be kell kapcsolni CWM-be (bekapcs gomb+hangerő le, amíg fel nem világít a ledsor). Csináljunk egy backupot a CWMen belül! Majd  ezután az "apply an update zip" menüpontnál be kell tallózni a memóriakártyáról a romunkat és tulajdonképpen ennyi! Megcsinál mindent magától, várjunk türelemmel.
Alapból EXT4-re formázza a rendszert, tehát takarít, szóval egy TitaniumBackup mentés a programjainkról és így ennek a mentésnek a másolata nem árt hogyha megvan azon a bizonyos memóriakártyán... ;)

Lehetséges hibajelenségek:

- telepítés utáni folyamatos újraindulgatás betöltés nélkül: -> CWM factory reset (ha még mindig akkor ezután a rom ujrainstallálása)
- boot után néhány program FC -> egyik ok lehet a főzetben a gingerbread billentyűzethiba.. ha előjönne... hmm.. talán másik billentyűzetet állíts be
- újraindulgatás/egyéb: SIM kártya legyen benne, illetve a pontos időt is be kell állítani.

Én is így tettem fel az Fr19-update-modacocustomrom-2x-kitchen-unsigned-ot. A fő különbség talán hogy a telefont recovery módban indítottam (hangerő le+bekapcs gomb, amíg fel nem világít) és nem a CWM Rom managerből telepítettem. Próbáld meg aztán számolj be a helyzetről.

Nem elérhető Arc27

• PFC Fan
« Reply #88 Dátum: 2011, 10 26, 11:20:04 »
Sziasztok

Elöször is köszönöm a segítséget sikerült :taps: :ok: Recovery módba elindítottam töröltem az adatokat betallóztam a romot újraindulás sikerült:)  s azóta is ketyeg rendesen Kérdés van rajta egy két program pl az f-secure azt érdemes használni vagy inkább más progit ajánlotok
Még egyszer köszönöm a segítséget :D

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #89 Dátum: 2011, 10 26, 12:00:09 »
Sziasztok

Elöször is köszönöm a segítséget sikerült :taps: :ok: Recovery módba elindítottam töröltem az adatokat betallóztam a romot újraindulás sikerült:)  s azóta is ketyeg rendesen Kérdés van rajta egy két program pl az f-secure azt érdemes használni vagy inkább más progit ajánlotok
Még egyszer köszönöm a segítséget :D
Szerintem vírusirtó egyelőre "tök felesleges" (hiába a szép magyar nyelv...) - Ezért mást se ajánlok jelenleg...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető h4h0

• PDA: Samsung Galaxy S3 GT-I9300
  • PDA ROM: Android Revolution HD 16.0; I9300XXELK4
« Reply #90 Dátum: 2011, 11 05, 17:11:49 »
Sziasztok! Van egy olyan problémám hogy frissítettem a miui romot és a legujabb 1.11.4-es verzión már nem működik a régebbi EXT4 alapú kernelem..bootlooping van... Tudna ajánlani vki egy olyan kernelt ami stabil gyors és legalább 1.4Ghz-ig lehet húzni a procit, jah és persze nem EXT4 alapú hanem pl CyanogenMod alapú kernel v hasonló..THX

« Reply #91 Dátum: 2011, 11 06, 21:38:52 »
Helló!

Tud valaki abban segiteni hogy honnan tudom beszerezni az lg o2x gyári romját?
Elkezdtem tölteni egy helyről de nagyon lassan jön és valami 600 mega.Nem vagyok benne biztos hogy az jo e egyáltalán.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #92 Dátum: 2011, 11 06, 22:36:41 »
Sziasztok! Van egy olyan problémám hogy frissítettem a miui romot és a legujabb 1.11.4-es verzión már nem működik a régebbi EXT4 alapú kernelem..bootlooping van... Tudna ajánlani vki egy olyan kernelt ami stabil gyors és legalább 1.4Ghz-ig lehet húzni a procit, jah és persze nem EXT4 alapú hanem pl CyanogenMod alapú kernel v hasonló..THX

A bootloopingot nem oldja meg az ilyenkor szokásos és már annyiszor leírt eljárás?
Idézet
Lehetséges hibajelenségek:

- telepítés utáni folyamatos újraindulgatás betöltés nélkül: -> CWM factory reset (ha még mindig akkor ezután a rom ujrainstallálása)
- boot után néhány program FC -> egyik ok lehet a főzetben a gingerbread billentyűzethiba.. ha előjönne... hmm.. talán másik billentyűzetet állíts be
- újraindulgatás/egyéb: SIM kártya legyen benne, illetve a pontos időt is be kell állítani.

Egyéb hiba esetén kukkantsatok be a fentebb linkelt topicba, jó pár hsz van ott, sajnos angolul.

Helló!

Tud valaki abban segiteni hogy honnan tudom beszerezni az lg o2x gyári romját?
Elkezdtem tölteni egy helyről de nagyon lassan jön és valami 600 mega.Nem vagyok benne biztos hogy az jo e egyáltalán.

Nekem a gúgli ezt dobja: You are not allowed to view links. Register or Login

« Reply #93 Dátum: 2011, 11 07, 20:35:31 »
Igen ezt találtam meg én is.És akkor ez jó lehet?Érdemes napokig tölteni?

Nem elérhető Lupin

• PFC Fan
  • PDA: LG P990
  • PDA ROM: V10E
« Reply #94 Dátum: 2011, 11 08, 05:29:57 »
Igen ezt találtam meg én is.És akkor ez jó lehet?Érdemes napokig tölteni?

Üdv. Ebből tettem fel az utolsó Magyart a V20L-t. Valami 650 mega körül volt.
2.3.4-es magyar Ginger. :) fel lehet tenni smartflasherrel. kb 8 perc alatt fenn van.

Ha kell fel tudom tenni egy torrentbe. :)

« Reply #95 Dátum: 2011, 11 08, 19:35:53 »
Ez 619 mega.
Nem kell felrakni köszi.Pár nap alatt lejön remélem :) csak azt nem akartam hogy várok rá pár napot és aztán valami kamu.Ezért kérdeztem hogy lehetséges hogy ilyen nagy.

Felrakással kapcsolatban nekem rom manager van.Azzal gondolom memcarirol betöltve fel tudom rakni.
Vagy rosszul gondolom?

« Reply #96 Dátum: 2011, 11 08, 22:43:44 »
Sajnos a letöltés nem sikerült.
Ugy hogy megköszönném ha valaki fel tudná rakni valahova ahonnan le tudom szedni.
Előre is köszönöm ha valaki tud segitni.

(a gyári rom rol beszéltem)

Nem elérhető tamasgal

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: Android
« Reply #97 Dátum: 2011, 11 11, 15:33:09 »
Skacok, látom a cyanogen csapatnak minden nap jön ki új verzió a telcsire!
Nincs esetleg valami frissitési mód, hogy rá tudjam mindig nyomni a legfrisseb verzát anélkül, hogy 2 napig keljen visszapakolnom a dolgaimat?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #98 Dátum: 2011, 11 11, 20:25:53 »
Skacok, látom a cyanogen csapatnak minden nap jön ki új verzió a telcsire!
Nincs esetleg valami frissitési mód, hogy rá tudjam mindig nyomni a legfrisseb verzát anélkül, hogy 2 napig keljen visszapakolnom a dolgaimat?
Titanium Backup
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető akela91

• GTA Fan
  • Navigáció / Navigation: Navon N490
  • PDA: Lg Optimus 2X
  • PDA ROM: CyanogenMode-7-11162011-NIGHTLY-OPTIMUS2X / Kernel: SwiftExtreme-20112011 / CPU: 1216 MHZ
« Reply #99 Dátum: 2011, 12 16, 10:32:43 »
Hello. CyanogenMod 7.1 -hez tudnátok ajánlani egy jó kernelt (lehetőleg linkkel). :)
Nézegettem külföldi oldalakon, találtam is, de mind elég régi link volt (június előtti), gondolom azóta vannak frissebbek. Főleg proci húzás miatt kéne, illetve 1-2szer kifagy... Olvastam, hogy vannak külön olyan kernelek, amibe már külön ehhez a telefonhoz 1,1 vagy 1,5-re fel van húzva proci. 1,2 -re gondoltam kezdésnek. (SetCPU nem engedi húzni CGM 7.1 saját kernele nem engedi).
Nagyon szépen köszönöm!