A témába vág, hogy kíváncsiságból kipróbáltam a Domination ICS rom-ot. (80) Hát
volt.
Aztán most feltettem a NOVA HD-t (3.0.3). ez jobb, már-már használható.
Az elsőnél az volt a baj hogy minden de minden lassú volt. Vártam vele egy hétig, hogy hátha majd "belejön", optimalizálja a programokat a helyet, a memóriát és használható lesz, de nálam nem akarta az igazságot.
Most a Nova az már jobb, bár elég fura hogyha úgy érem el a kamerát ahogy eddig szoktam (galéria a főoldalon, majd ott a felső sarokra nyomok) akkor az jóval lassabb mint előtte a CM7-nél, de még a használhatóságon belül van.
Persze videózás nincs, a fényképezés pont olyan
"jó" mint előtte (tehát a nagy várt minőségjavulásnak híre-hamva sincs). A felület kicsit gördülékenyebb, de minden program mintha egy picit lassabb lenne mint előtte, legyen szó böngészőről, játékról, g:hu-ról vagy akármiről. Az akkuidő nem változott nálam, szóval este 10-re 20-30%-körül marad. Stabil, nem fagy, mint ahogy eddig sem, a hangminőség szerintem jobb lett de ez talán az újra felfedezett GetRIL app-nak és a RIL frissítésnek köszönhető.
HA valakinek van 5lete hogy mit próbáljak még ki akkor szívesen megteszem, de én a magam szórakoztatására már nem fogok játszani, megvárom míg kijön a gyári. Valamikor szerintem úgy 2013 közepén :-) ha csak nem lesz vége a világnak mint ahogy a maják megjósolták...
Persze ha valakinek bejött valamelyik rom akkor árulja el a titkot hátna nekem is bejön.
Szerintem a CM7 minden igényt ki tud elégíteni...
pal