2024, 12 19, 02:21:26

Szerző Téma: LG Optimus 2X ROMok, kernelek, moddok - MÉLYVÍZ  (Megtekintve 117119 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
Re: LG Optimus 2X ROMok, kernelek, moddok - MÉLYVÍZ
« Reply #175 Dátum: 2012, 03 17, 17:27:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok. Ha a gyári Gingerbread frissítést felrakom, nem vész el a sok mentés a sok programról és továbbra is működni fog, stb.? Amúgy nekem a sima 2.3 -as verzió van rajta és nem működik az IGO, tehát nem talál jelet :D A frissítéssel talál, vagy működik?
Nekem maradt minden a régiben meg jel is van.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető la7low

• PDA: i9000
  • PDA ROM: MIUI v4 Andy
« Reply #176 Dátum: 2012, 03 18, 21:16:13 »
Sziasztok!
Használ valaki már ICS romot O2X-el? HA igen melyiket?
Galnet MIUI tapasztalata van valakinek O2X-el? Melyik MIUI ROM a legjobb szerintetek?
Köszi!
nokia 3310 - nokia 6230i - nokia n80 - asus p535 -  nokia 5800 - samsung omnia i900 - samsung galaxy s i9000

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #177 Dátum: 2012, 03 20, 11:10:33 »
Most nekem is van egy kérdésem. Nem szoktam panaszkodni (mert nincs mire), és általában jól utánaolvasok mindennek, de most ide fordulok először.
A helyzet:
Egyszercsak egy reggelen nem ébresztett a telefonom. Azt hittem lemerült (mert a töltőre nem jól tettem rá) de nem ez volt a baj. Se kép se hang, bekapcsolásra nem reagált. Akksi ki-be, bekapcs, minden ok, akksi 100%-ot ír. Ezt eljátszotta 3-szor az utóbbi 2 hétben. A múlthéten felraktam az akkori legújabb cm7.1 nightly-t de azzal is eljátssza.
Van valakinek valami 5lete? új progit nem raktam fel azóta. (ill. csak a sprinkle c. játékot). Beállítások nem változtak. Általában zenehallgatásra alszom el, félálomban állítom le a zenét, de nem hiszem hogy ennek köze lehet az éjszakai lefagyásoknak. A wifi mindig be van kapcsolva (azaz képernyő-kikapcsoláskor is) A telefon amúgy jó semmi panasz rá, más hibát nem produkál, az újabb cm romokkal az akksija még jobb. Általában (átlagos használtai szokásaim mellett) esténként 40% körül van, amit játékkal néha tovább merítek :-) .

Ha van valami 5let akkor várom.
Köszi
plazy

Van egy-két fejlemény, de úgy látom szerencsére nem sokakat érint.
Eleinte a zenelejátszó progira gondoltam hogy az okozza a fagyást. Olyanokra hogy éjjel mikor félálomban kikapcsolom és kihúzom a fülest akkor valami hibát generál ami csak kis idő múlva (pl. a következő esetleges hangjelzéskor pl. sms-kor, ébresztéskor stb.) vezet fagyáshoz.
De aztán ezt kizártam, mert 4-5 napja nem indítottam el a zelelejátszót és ma reggel mégis megint kifagyott.
A mostani elméletem az hogy nálunk sajnos ismét visszatértek a pillanatnyi éjszakai áramszünetek, feszültségingadozások. (e-on királyság van felénk) ezek csak 1-1 másodpercesek, de ahhoz elég hogy a mikrón az órát lenullázzák de pl a tv nem kapcsolódik ki és általában a számítógép sem.
És ma éjjel is volt ilyen, és a telefon a töltőn volt és ki is fagyott reggelre. Most azt tervezem hogy más stílusban töltöm a telefont. Ha feltöltődik kb 1 óra alatt akkor egyből leveszem a töltőről és megnézem hogy így is előjön-e a fagyás. Ha nem akkor a valószínűsíthető hogy az áramingadozással van baj.
plazy

Nem elérhető kalmandavid174

• TWD Fan
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: ICS
« Reply #178 Dátum: 2012, 03 21, 21:25:45 »
Bocs az OFF -ért

ÉN frissítettem a szoftvert a telefonomon. A régebbi 2.3 -assal jó volt az akku, viszont a frissebb verzióval pedig olyan hamar merül, hogy csak na. :D A régivel az én használatommal kihúzta három-négy napig 20 % -on maradva, erre most reggel 100% -on volt, most meg egy nap alatt lement 20% -ra, a Battery usage -ben is a csúszka szupergyorsan csúszott lefele. Ez mitől van? :D
The Walking Dead

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #179 Dátum: 2012, 03 22, 06:38:54 »
Bocs az OFF -ért

ÉN frissítettem a szoftvert a telefonomon. A régebbi 2.3 -assal jó volt az akku, viszont a frissebb verzióval pedig olyan hamar merül, hogy csak na. :D A régivel az én használatommal kihúzta három-négy napig 20 % -on maradva, erre most reggel 100% -on volt, most meg egy nap alatt lement 20% -ra, a Battery usage -ben is a csúszka szupergyorsan csúszott lefele. Ez mitől van? :D
Én párszor (naponta 1x) kikapcsbekapcs, kb egy hét után normalizálódott.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kalmandavid174

• TWD Fan
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: ICS
« Reply #180 Dátum: 2012, 03 22, 13:59:33 »
Köszönöm a jó tanácsot, remélem megjavul így és nagyon remélem, hogy azzal az ICS -sel atomzsírúl fog működni a telefon! :)
The Walking Dead

Nem elérhető punto76

• PFC Fan
  • PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: 2.3.4
[CM9][ROM & KERNEL][MAR26] Nova HD RC16-29 | SuperNova RC1 | ICS 4.0.3
« Reply #181 Dátum: 2012, 03 27, 08:32:33 »
Hali mindenki!
Próbáltátok már ezt a romot? :ok:
Nekem nagyon bejött.
Ilyen telepítővel még nem találkoztam. :taps:

Nem elérhető facsy

• PFC Fan
  • PDA: LG P990
  • PDA ROM: v20l
« Reply #182 Dátum: 2012, 03 28, 08:23:42 »
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene.

Megpróbáltam smartflash módszerrel újrarakni a gyári v20l romot, ami hiba nélkül végigfutott és ezután a telefon nem kapcsol be. (bekapcsológombra egyáltalán nem reagál)
Az egyetlen dolog ami még működik az NVFLASH módszer, de a leírás szerint a telefonnak újra kellene indulni ha végez.
A következő történik: hiba nélkül végigfut az NVFLASH majd kilép, közben és azóta is az S/W Upgrade Please wait... képernyő látható a telefonon már kb. fél órája.
Előzőleg megpróbáltam lehúzni a telefont és bekapcsolni, de semmi.
ROM: 2x-v10b-1300166062-nvflash

Nem elérhető facsy

• PFC Fan
« Reply #183 Dátum: 2012, 03 28, 09:55:13 »
Közben megoldottam a dolgot.

Egy olyan windows 7-es gépen próbálkoztam, amin már korábban fel volt telepítve az ATX driver így azt nem is kérte csatlakoztatáskor.
Megoldás: Egy LG driver szűz, xp-s gépen csináltam meg az NVFLASH-hez linkelt driverrel.
Windows 7-nél a partíciók formázása után, a fájlok telefonra másolása előtt egyszerűen kilépett a telepítőből.

Most már csak a fórumokon is leírt akku+sim kártya probléma van, de remélem a smartflash és a V20l firmware megoldja a problémát.

Nem elérhető facsy

• PFC Fan
Hali mindenki!
Nekem nagyon bejött.

Honnan tudom én ezt letölteni?
A linkelt oldalon nem elérhető a letöltési oldal.

Sikerült kinyomoznom :)

Nem elérhető toxin2

• PFC Fan
  • PDA: lg o2x
  • PDA ROM: V28G_00
Hali mindenki!
Nekem nagyon bejött.

Szia!

A 15-29-est már használtam. A videólejátszás akad vele mint állat. Van valami javaslatod
másik videórecorder app-ra? Az iGO állandóan kilép alatta, hogy kevés a memória. :(
A 18-31-et próbáltad már mi a helyzet?

Nem elérhető toxin2

• PFC Fan

Szia!

A 15-29-est már használtam. A videólejátszás akad vele mint állat. Van valami javaslatod
másik videórecorder app-ra? Az iGO állandóan kilép alatta, hogy kevés a memória. :(
A 18-31-et próbáltad már mi a helyzet?

No. Megnéztem a 18-31-et is. Ezzel még rosszabb a helyzet. Az ICS egy nagy lomha monstrum
erre a telefonra. :( Kb. u.az a helyzet, mintha xp-t raksz egy öreg p2 200Mhz-es pc-re.
ÍSzerintem felejtős...

Nem elérhető facsy

• PFC Fan
No. Megnéztem a 18-31-et is. Ezzel még rosszabb a helyzet. Az ICS egy nagy lomha monstrum
erre a telefonra. :( Kb. u.az a helyzet, mintha xp-t raksz egy öreg p2 200Mhz-es pc-re.
ÍSzerintem felejtős...

Tényleg akad, és én videót felvenni sem tudok ahogy az előző verzióban sem.
Én többek között ezt a 2 opciót használom legkevesebbet, ezért nem nagyon hiányzik.
Ettől függetlenül jobban tetszik mint a gyári 2.3.4, mert a menü kezelése érezhetően gyorsabb lett és a bekapcsolási idő is töredéke a gyárinak.
Az IGO nekem a 17-30 al nem lépett ki, a régebbi verziókat pedig nem használtam.
Ennek a telefonnak bírnia kellene az ICS-t, remélem lesz gyári verzió is előbb vagy utóbb.

Nem elérhető zuzimo

• PDA: Note 4.
  • PDA ROM: SM-N910F
Én többek között ezt a 2 opciót használom legkevesebbet, ezért nem nagyon hiányzik.
Ettől függetlenül jobban tetszik mint a gyári 2.3.4, mert a menü kezelése érezhetően gyorsabb lett és a bekapcsolási idő is töredéke a gyárinak.
Az IGO nekem a 17-30 al nem lépett ki, a régebbi verziókat pedig nem használtam.
Ennek a telefonnak bírnia kellene az ICS-t, remélem lesz gyári verzió is előbb vagy utóbb.

Próbáld ki a Wajk féle romot/WIUI/ az nagyjából jó volt és magyar nyelvű a nagy része../4.0.3-as ha jól emlékszem/  De ezek még mind alfa romok ha jól tudom és ezt írják is ,még sok baj van velük

Nem elérhető toxin2

• PFC Fan
Hm... Az usb csatolást is elcseszték a 18-31-ben. :( Kamera mód van, fényképek megjelenítése.
Normál fájlrendszer helyett... Visszamászott a CM-7.2RC0. Ez gyors, és müxik vele rendesen
minden funkció. FM rádió kérdésem lenne: csak akkor megy, ha be van kapcsolva a Bluetooth.:(
Valamint recseg-ropog, és nagyon halkan szól nálam (igaz gyári fülesem nincs, ezért egy samsung
agybadugós fülessel próbáltam ki). Ezen lehet javítani? BT fülessel ha használja valaki, azzal is halk?

Nem elérhető punto76

• PFC Fan

Hali én most próbálom
ez alapján.
Elsőre nem tűnik lassúnak, sőt!
A kamera működik, de azért próbáljátok ki a lg camera pro-t.
A full hd videó akad, de a többi nem.
Az usb csatlakozás nekem is kameraként van. Valami megoldást tudtok?

Nem elérhető facsy

• PFC Fan
Hali én most próbálom LG Optimus 2X/G2X ICS 4.0.4 NOVA HD (CyanogenMod 9), Tutorial ez alapján.
Elsőre nem tűnik lassúnak, sőt!
A kamera működik, de azért próbáljátok ki a lg camera pro-t.
A full hd videó akad, de a többi nem.
Az usb csatlakozás nekem is kameraként van. Valami megoldást tudtok?

Tudunk hát, de lehet már magadtól is rájöttél.

Beállítások -> Tárhely -> Bal legszélső érintőgomb (fogalmam nincs hogy hívják) -> Számítógépes USB kapcsolat
Ha a médiaeszközt választod akkor megvagy.
Egy kicsit másképp adja be mint a gyári rendszer, de szerintem egyszerűbb.
Nem kell semmit nyomogatni csak rádugod a gépre, ha nem kell akkor meg lehúzod.

Kamera működik, csak a videó felvétel nem. Ami nekem fájóbb, hogy ebből kifolyólag a Skype-al sem tudok videotelefonálni.

Lejátszást még csak a fent lévő 2 gyári videót próbáltam ami szaggatott, de gondolom az HD.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
Bal legszélső érintőgomb (fogalmam nincs hogy hívják)

Menü gomb
(a többi: home, back, search)

Nem elérhető Kircsi28

• PFC Fan
« Reply #193 Dátum: 2012, 04 10, 08:59:36 »
Sziasztok!

Gyári 2.3.4 romra elérhető az a bizonyos kamera mod amivel nagyban javítható a videó minősége?
Köszi

Nem elérhető kispolak126

• PFC Fan
  • PDA: OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: OPTIMUS 2X
« Reply #194 Dátum: 2012, 04 11, 10:45:30 »
Tiszteletem!

Nekem az lenne a problémám amiben segítséget kérnék, optimus 2x-em megvan már egy ideje végül úgy döntöttem hogy rootolom meg is történt hibátlanul, romot is felpakoltam, de az ember ugye telhetetlen tehát új kernelt is akartam hozzá , utóbbi 2 nap ezzel telt hogy szabadidőmben próbáltam kernelt felrakni de egyikre se indul el, csak LG logo. Kipróbáltam már 6-7 kernelt de egyikkel se indul el, figyeltem arra hogy a romok meg a kernelek passzoljanak de tippem sincs mi lehet a baj, recovery menüt már csukott szemmel is tudom kezelni XD, lehet valami alapdolgot nézek be de már idegesít a dolog eléggé

CM7 legfrissebb nightly  van fenn ami hibátlanul megy
lépesek:wipe cache partition,wipe dalwik cache, aztán zip install kernel
próbáltam ezeket a kerneleket:
You are not allowed to view links. Register or Login innen a cm7oc/uv-t
és még jó párat ami a CM7hez de egyikkel sem indul :SS

Nem elérhető csaby9

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Lg optimus 2x
  • PDA ROM: CM7 ETaNa
« Reply #195 Dátum: 2012, 04 11, 12:26:28 »
Ezt a kernelt próbáld meg nekem megy tökéletesen cm7-en

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #196 Dátum: 2012, 04 11, 14:32:48 »
Sziasztok!

Gyári 2.3.4 romra elérhető az a bizonyos kamera mod amivel nagyban javítható a videó minősége?
Köszi
Én sajnos nem tudom, de ha valamibe nem tudtam a gyári rom-os koromban belekötni akkor az a videó minősége volt :-)

Nem elérhető h4h0

• PDA: Samsung Galaxy S3 GT-I9300
  • PDA ROM: Android Revolution HD 16.0; I9300XXELK4
« Reply #197 Dátum: 2012, 04 15, 02:45:10 »
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van hogy a telefonom nem tud csatlakozni az otthoni wifi hálózatra. Azonosítási hibát ír ki állandóan. Felismeri a hálózatot de nem képes hozzá csatlakozni, más wifi hálózatnál tökéletes ott semmi baja sincs. Az otthoni hálózatomon WPA/WPA2 PSK biztonság van, egyébként gyanítom hogy ez a baj. Amúgy NOVA HD RC21-39 romot használok (cm9 build). Valaki pls segítsen hogy tudjak csatlakozni, segítő szándéknak, tippeknek is örülnék. Előre is köszönöm THX.

Nem elérhető h4h0

• PDA: Samsung Galaxy S3 GT-I9300
  • PDA ROM: Android Revolution HD 16.0; I9300XXELK4
« Reply #198 Dátum: 2012, 04 15, 03:16:47 »
Na!
Viszonylag hamar megoldottam a problémát..
Ha valakinek hasonló porblémája lenne akkor ahogy gyanítottam állítsa át a router wireless biztonsági beállításait.
TP-LINK-et használok... :taps:

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: Marshmallow 6.0.1
« Reply #199 Dátum: 2012, 04 15, 11:06:56 »
Sziasztok!
Nemrég váltottam optimus 2x-re. Még gyári 2.2.2 van rajta,de rootoltam tegnap.egyelőre nem tettem fel főzött romot. Valami azonban nem stimmel,mert az akku valamitől viszonylag gyorsan merül. Egy éjszaka alatt leesik 20%-ot./ este full,reggelre 80% /. A másik gondom. Feltettem a setcpu-t és nem tudom följebb húzni a procit. Csak a gyári értékig engedi. Valamint nem tudok scaling-ot választani. Tehát nem jelennek meg a lehetőségek. /ondemand,interaktív,konzervatív,stb/. Talán a kernel nem engedi? 2.6.32.9 dirty van rajta.
Előre is köszi a segítséget.