Sziasztok,
Érdekes jelenséggel találkoztam, ráadásul szerintem reprodukálható a dolog, mert az utóbbi pár napban, jól behatárolható módon merült fel a probléma.
Nevezetesen: Tegyük fel, hogy egy Appointment van egy adott időpontra bejegyezve, továbbá valamikor előtte (mondjuk 2 órával előre) be van állítva egy Reminder, amit történetesen Dismiss-szel fogadok el. Ettől még a tényleges időpontnál ismét bejelez.
Namármost az én konkrét eseteimben nem vettem észre, hogy a Reminder feljött a tényleges Appointment időpontjában, csak később mikor a képernyőt már lekapcsolta. Ilyen esetben eléggé determinisztikusan (konkrét kísérletet még nem végeztem, de a határozott érzésem ez) bekövetkezik, hogy a készüléket nem lehet semmilyen módon életre lehelni, leszámítva az SR-t meg mondjuk az akku ki-be lehetőséget. Az összes gomb (beleértve a kikapcsoló gombot is) teljesen halott.
Ma adódott egy további érdekes adalék a történethez. Szintén nem érzékeltem a maga idejében a reminder-t, de a véletlen úgy hozta, hogy amikor elővettem a telefont még pont volt háttérvilágítás, csak én meg már épp bekapcsolás fázisban voltam (azaz ezesetben persze ki
), és utána többet már bekapcsolni nem sikerült. Azonban ami érdekes volt, hogy a bluetooth fülesen hívást tudtam kezdeményezni. Nem vártam meg, hogy kicsörögjön, de mivel az illető visszahívott, gondolom ez megtörtént. Mással igazolni nem tudom, mert a Call log nem tartalmazza a kérdéses kimenő hívást.
Semmilyen speckó szoftver nincs a gépen, HL3-Romovics final ROM, Samsung 2-es Today, hozzáadott iGO. Ennyi.
Ja igen, még annyi, hogy korábban azért nem jelentkezett valószínűleg a probléma, mert csak mostanában van olyan, hogy sokszor nincs nálam a telefon. Régebben mindig ott jelzett az asztalon, remindert sose mulasztottam el.
Valaki megnézhetné, hogy nála jelentkezik-e ez a probléma? Régebben JH1 (asszem) rommal szintén tapasztaltam ilyent.
Köszi és Üdv.