2024, 11 26, 03:25:05

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 822068 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #725 Dátum: 2009, 03 27, 12:02:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hi all

az lenne a kerdesem hogy milyen progit ajnlotok arra hogy az asztalra ki tudjam tenni a menyi van az aksibol + hogy menyi szabad hely van a memon stb

fizetös is erdekel

Üdv

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #726 Dátum: 2009, 03 27, 13:41:19 »
A gyári Touch Player nekem mindig ABC sorrendben mutatja a zeneszámokat, pedig a file-név is a tracknumberrel kezdődik és az ID3Tag-ben is benne van, ID3v1 is és ID3v2 is.
Hogyan lehetne rávenni, hogy ne ABC sorrendet mutasson, hanem a track-sorrendet?

(esetleg ajánljatok másik zene lejátszó programot, a lényeg, hogy az albumok között a képeikkel lehessen jobbra-balra-le-fel válogatni és működjön lockolt módban is, S2P-t próbáltam, de az lefagyott, ha lockoltam a vasat, a gyári Windows Media Player jól működik, de ott nem lehet albumképpel válogatni)

A másik kérdés, hogy a fényképezőgépet hogy lehet rávenni arra, hogy a fényképeket ellássa geotag-gel?
A settingsnél ON-ra van állítva a GPS, de a főképernyőn a kis settelite ikon szürke marad, eddig kb. 1 órát volt folyamatosan szabad ég alatt timeout nélkül bekapcsolva, de nem fehéredett ki. SR után is próbáltam: úgy sem.
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #727 Dátum: 2009, 03 27, 14:03:05 »
A gyári Touch Player nekem mindig ABC sorrendben mutatja a zeneszámokat, pedig a file-név is a tracknumberrel kezdődik és az ID3Tag-ben is benne van, ID3v1 is és ID3v2 is.
Hogyan lehetne rávenni, hogy ne ABC sorrendet mutasson, hanem a track-sorrendet?

(esetleg ajánljatok másik zene lejátszó programot, a lényeg, hogy az albumok között a képeikkel lehessen jobbra-balra-le-fel válogatni és működjön lockolt módban is, S2P-t próbáltam, de az lefagyott, ha lockoltam a vasat, a gyári Windows Media Player jól működik, de ott nem lehet albumképpel válogatni)

Ez érdekes ??? Az első tippem az lett volna: Mivel windows, felül - de nincs felül. Beállítások is elég szűkkörű (3 lehetőség)....

Médialejátszók: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #728 Dátum: 2009, 03 27, 16:08:00 »

A másik kérdés, hogy a fényképezőgépet hogy lehet rávenni arra, hogy a fényképeket ellássa geotag-gel?
A settingsnél ON-ra van állítva a GPS, de a főképernyőn a kis settelite ikon szürke marad, eddig kb. 1 órát volt folyamatosan szabad ég alatt timeout nélkül bekapcsolva, de nem fehéredett ki. SR után is próbáltam: úgy sem.
Először az IGO8-at kapcsold be várd meg amíg műholdat fog, ezután kilépés. Talán így sikerül.
Itt nézz körül volt már róla szó:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #729 Dátum: 2009, 03 27, 17:53:15 »
Sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol állítsam be, ha az omnia a gyári levelezőprogramjával ha letöltöm a leveleket a gmail-ról, és törlöm az i900 ból, akkor ne törölje a gmail serverről, és ne is adja hozzá a törölt levél cimkét...
Magyarul, ha bármit csinálok, akár törlöm az omniámon, akár a törölt levelek közül, akkor a gmail serveren semmi se változzon... tehát csak olvasgassam az i900-on

Privátban is várom.

Köszönettel....
Nincs véletlenül az Összes levél között, amit töröltél a pda-n?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #730 Dátum: 2009, 03 27, 17:54:43 »

Szerintem nyomj egy soft resetet az igo után, és töltsd le a Xtra-t. Ezután  indítsd el a camera-t. iGo után nekem még sosem látta a camera a GPS vevőt.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #731 Dátum: 2009, 03 27, 18:33:25 »
XTRA le lett töltve.
Próbáltam IGO után is, meg SR után is, sehogysem lett GPS a fényképezőben.  :(
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #732 Dátum: 2009, 03 27, 18:45:21 »
XTRA le lett töltve.
Mit szoktunk ilyenkor, végső elkeseredésünkben írni?  ;)
- Magyarítást használsz?
- nálam működik a Romovics DXIA5-ös rommal.
- remélem jön valaki ilyen rommal, és ad valami ötletet  :hmm:

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #733 Dátum: 2009, 03 27, 19:00:33 »
XTRA le lett töltve.
Rom frissítés ?? :oops:
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #734 Dátum: 2009, 03 27, 19:02:51 »
XTRA le lett töltve.
Egyik fórumtársunk az IGO8-at háttérben futtatta és akkor sikerült neki. Tudom, hogy nem ez oldaná meg a problémád, de legalább kiderülne működik-e a dolog.

Nem elérhető imi1024

• PDA: Samsung i5700 Galaxy Spica
« Reply #735 Dátum: 2009, 03 27, 23:08:41 »
Sziasztok!
Légyszi segítsetek már. Hogyan kell azt beállítani, h ha bluetoothon fogadok valamit akkor azt a My Storage-re mentse?Mert most a My Device/My Documents-be menti. Előre is köszi a segítséget!

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #736 Dátum: 2009, 03 28, 07:08:06 »
Sziasztok!
Légyszi segítsetek már. Hogyan kell azt beállítani, h ha bluetoothon fogadok valamit akkor azt a My Storage-re mentse?Mert most a My Device/My Documents-be menti. Előre is köszi a segítséget!

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO Prime, Navigon
  • PDA: Iphone 5 [FW: 1.01.00]
  • PDA ROM: IOS 6.0.1
« Reply #737 Dátum: 2009, 03 28, 08:41:44 »
2 kérdésem lenne. 1. régebben vhol kikapcsoltam hogy ne jelenjen meg buborékban hogy csatlakoztam a nethez "elrejtés" a todayen, de már nem tudom hol s mivel idegesito vki segíthetne hol tudom kikapcsolni. 2. a másik hogy hiába jelölöm be hogy kér az sms-ről kézbesítést nem mindig jön be van amikor az jön hogy elküldve, van hogy kézbesítve. Erre nincs egy biztos módszer? thx

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #738 Dátum: 2009, 03 28, 10:05:29 »
2 kérdésem lenne. 1. régebben vhol kikapcsoltam hogy ne jelenjen meg buborékban hogy csatlakoztam a nethez "elrejtés" a todayen, de már nem tudom hol s mivel idegesito vki segíthetne hol tudom kikapcsolni. 2. a másik hogy hiába jelölöm be hogy kér az sms-ről kézbesítést nem mindig jön be van amikor az jön hogy elküldve, van hogy kézbesítve. Erre nincs egy biztos módszer? thx
1. Settings, Sounds & Notifi, alul Notifi fül, Connections established, vedd ki a pipát a Display mess. on screen elöl.
2. Próbáld ki ezzel: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #739 Dátum: 2009, 03 28, 10:09:25 »
uhh köszönöm kipróbálom, közben jött egy olyan problémám hogy probalgattam a resco progarmokat, (keyboard, explorer, etc.) na mivel kevés maradt a memória így töröltem is ezeket a pda-ról viszont mots ilyen hibaüzenetekkel indul el az omnia egy kis felbukkanó ablakban hogy: Error. Cannot loaded resource library \Windows\PCMCRes???.dll (18), exiting. Vajon mit csináltam vele. SPB programokat is eltávolítottam. nincs különösebb hatással szte ma pdara de akárhyányszor belépek a programokb, beállításokba ez fogad mindig. visszavonm kezd idegesitő leni ahogy  akapcsoaltokba lépek elkezd homokorazni s kifagy :S

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #740 Dátum: 2009, 03 28, 10:13:27 »
uhh köszönöm kipróbálom, közben jött egy olyan problémám hogy probalgattam a resco progarmokat, (keyboard, explorer, etc.) na mivel kevés maradt a memória így töröltem is ezeket a pda-ról viszont mots ilyen hibaüzenetekkel indul el az omnia egy kis felbukkanó ablakban hogy: Error. Cannot loaded resource library \Windows\PCMCRes???.dll (18), exiting. Vajon mit csináltam vele. SPB programokat is eltávolítottam. nincs különösebb hatással szte ma pdara de akárhyányszor belépek a programokb, beállításokba ez fogad mindig. visszavonm kezd idegesitő leni ahogy  akapcsoaltokba lépek elkezd homokorazni s kifagy :S
Nyomj egy hard resetet, mert valamit nagyon elronthattál. Előtte mentés a Pimbackuppal!

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #741 Dátum: 2009, 03 28, 10:15:06 »
Nyomj egy hard resetet, mert valamit nagyon elronthattál. Előtte mentés a Pimbackuppal!
uha nah iylet még nem csináltam. akkor gondolom elveszik minden az omniáról ugye?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #742 Dátum: 2009, 03 28, 10:16:48 »
uha nah iylet még nem csináltam. akkor gondolom elveszik minden az omniáról ugye?
Csak egy szűz windowsod lesz. A névjegyeket, sms-eket, naptárt mentsd a Pimbackuppal. You are not allowed to view links. Register or Login

Itt keresd a HR-t: You are not allowed to view links. Register or Login
 :olvass: :olvass:

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #743 Dátum: 2009, 03 28, 10:18:22 »
Csak egy szűz windowsod lesz. A névjegyeket, sms-eket, naptárt mentsd a Pimbackuppal. You are not allowed to view links. Register or Login

Itt keresd a HR-t: You are not allowed to view links. Register or Login
 :olvass: :olvass:

Köszönöm, először átolvasom aztan hagyom igy holnapig mert ma melo ott meg szükségem lesz még rá.

Nem elérhető DannyL

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung i900 Omnia,Apple iPhone 4 16 GB
  • PDA ROM: ock Eclipse 23118
« Reply #744 Dátum: 2009, 03 28, 11:24:11 »
Hi!

Segítségeteket szeretném kérni!
Amikor elindítok egy hívást vagy felveszek, nem csak a kijelző kapcsolódik le, hanem  bejön egy "billentyűzár" amit csak a középső gombbal tudok feloldani. Esetleg nem lehetne ezt valahogy kikapcsolni h csak elsötétedjen és ne kelljen a középső gombbal ügyeskedni?

Köszi a válaszokat
Az életben törekedj arra, hogy ne a pénzért dolgozz, hanem a pénz dolgozzon neked!!;)

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #745 Dátum: 2009, 03 28, 11:26:56 »
Hi!

Amikor elindítok egy hívást vagy felveszek, nem csak a kijelző kapcsolódik le, hanem  bejön egy "billentyűzár" amit csak a középső gombbal tudok feloldani. Esetleg nem lehetne ezt valahogy kikapcsolni h csak elsötétedjen és ne kelljen a középső gombbal ügyeskedni?

Köszi a válaszokat
Tedd fel You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #746 Dátum: 2009, 03 28, 11:27:37 »
Hi!

Köszi a válaszokat

Hívás közbeni keylock kikapcsolását keresd. Előtte csinálj full backupot, mert ha jól emlékszem nem lehet egykönnyen visszaállítani, ha mégis akarnád a lockot.

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #747 Dátum: 2009, 03 28, 11:40:28 »

Hát én elolvastam kipróbáltam.Nekem nem mükszik.A megadott könyvtárban nem található meg a hivatkozás.Magát a progit sem találtam meg pedig feltelepítettem a my device majd a my storage-ra is.valaki használja??
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #748 Dátum: 2009, 03 28, 11:45:05 »

Hát én elolvastam kipróbáltam.Nekem nem mükszik.A megadott könyvtárban nem található meg a hivatkozás.Magát a progit sem találtam meg pedig feltelepítettem a my device majd a my storage-ra is.valaki használja??
Elég régi romod van, (már ha tényleg az van, ami a profilodban szerepel) nézd meg a Settings, conn. Bluetooth, alul a füleket, régi romokban volt beállítás alapból.

A programmal kapcsolatban, nyomj Soft reseteket, volt akinek csak a 3. sr után jelent meg az ikonja.

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #749 Dátum: 2009, 03 28, 12:01:38 »
Elég régi romod van, (már ha tényleg az van, ami a profilodban szerepel) nézd meg a Settings, conn. Bluetooth, alul a füleket, régi romokban volt beállítás alapból.

A programmal kapcsolatban, nyomj Soft reseteket, volt akinek csak a 3. sr után jelent meg az ikonja.

Kösz Pat.Mindjárt nekiugrok még1szer.A bluetooth beállításoknál tényleg van ilyenre lehetőség hova mentsen,de ezt vmiért nem veszi figyelembe. :hmm:
A romom valóban régi de nagyon belaktam már az omniámat.Nincs lelki erőm frissíteni a romot oszt újból beköltözni.Talán ha majd sok-sok időm lesz  :D :D :D
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).