2024, 11 25, 22:55:53

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 822053 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #625 Dátum: 2009, 03 18, 10:22:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A gyári Notepad .pwi kiterjesztésű kreálmányát mi tudja normálisan megjeleníteni PC-n? Korábbi PDA-k .pwi-jét vitte a notepad.exe is.
Külföldön luxus az Evernote-tal feltöltögetni minden vackot.
Én valami olyasmit találtam, hogy registry probléma is lehet, ami miatt nem nyitja meg. Azt írják futtass egy registry scan-t. :D
Érdekes  :hmm:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pimpu

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: sl4+j720+note3
« Reply #626 Dátum: 2009, 03 18, 10:36:11 »
Csak egy hibaüzenet. :(
pff akkor ez megint egy újabb mikrofos elbaltázás >:( miért lesz egyre rosszabb minden???

Nem elérhető Dawe24

• PDA: HTC U11
  • PDA ROM: Alap gyári
« Reply #627 Dátum: 2009, 03 19, 22:47:11 »
Sziasztok, remélem jó helyre írom. videó csengés lehetséges Omnián?:)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #628 Dátum: 2009, 03 19, 22:47:45 »
Tudtommal még senkinek sem sikerült beállítani.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető wizi

• Navigáció / Navigation: Sygic, Navigon
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #629 Dátum: 2009, 03 20, 17:04:16 »
Küzdöttem már én is vele, nem keveset, de sajna nem sikerült :(. Reméljük valakinek sikerül és megosztja velünk :)

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #630 Dátum: 2009, 03 20, 17:14:16 »
Szokott valaki geocaching-elni/-olni ;) Omnián?

Tavaly még Nokiával nyomtam, de jön a jó idő... :ok:

Több programot kipróbáltam, de egyik se az igazi....

Van olyan ami TUTTI?

A Russa- ról sok jót hallottam, de elég régi...  szereti a felbontást - és jó is? 

Vagy.... tudtok javasolni?  Köszi!

irmes

• Vendég
« Reply #631 Dátum: 2009, 03 20, 17:16:38 »
Szokott valaki geocaching-elni/-olni ;) Omnián?

Tavaly még Nokiával nyomtam, de jön a jó idő... :ok:

Több programot kipróbáltam, de egyik se az igazi....

Van olyan ami TUTTI?

A Russa- ról sok jót hallottam, de elég régi...  szereti a felbontást - és jó is? 

Vagy.... tudtok javasolni?  Köszi!

A russa a legalkalmasabb mindenképpen! Egyátalán nem elvault a kijelzőn is jól fut!  Ráadásul ingyenes is. Mindenképpen azt!  ;)

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #632 Dátum: 2009, 03 21, 05:58:35 »
A russa a legalkalmasabb mindenképpen! Egyátalán nem elvault a kijelzőn is jól fut!  Ráadásul ingyenes is. Mindenképpen azt!  ;)

Köszi!!! :ok:

irmes

• Vendég
« Reply #633 Dátum: 2009, 03 21, 07:40:10 »

Köszi!!! :ok:

Nincs mit, ha valamit még kérdezni akarsz vele kapcsolatban, akkor itt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető DannyL

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung i900 Omnia,Apple iPhone 4 16 GB
  • PDA ROM: ock Eclipse 23118
« Reply #634 Dátum: 2009, 03 21, 09:10:23 »
Hi All!

Tegnap vásároltam egy Omniát és, mivel nem szolgáltatótól vettem, ezért nem a pannonos mms beállítás van benne.Valaki tudna segíteni ebben aki pannonos?első win mo-s gépem szóval még lelkes kezdő vagyok e téren :D
Előre is köszi
Az életben törekedj arra, hogy ne a pénzért dolgozz, hanem a pénz dolgozzon neked!!;)

Nem elérhető pimpu

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: sl4+j720+note3
« Reply #635 Dátum: 2009, 03 21, 10:21:00 »
Hi All!

Tegnap vásároltam egy Omniát és, mivel nem szolgáltatótól vettem, ezért nem a pannonos mms beállítás van benne.Valaki tudna segíteni ebben aki pannonos?első win mo-s gépem szóval még lelkes kezdő vagyok e téren :D
Előre is köszi
tessék: You are not allowed to view links. Register or Login ez alapján be tudod állítani

Nem elérhető petib

• PDA: Nexus S
« Reply #636 Dátum: 2009, 03 21, 10:31:59 »
valamiert nem indulnak az ujonnan telepitett programok. "...nem megnyithato, vagy nem rendelkezik a megbizhatosagot jelzo tanusitvannyal..." Mi ilyenkor a megoldas?
én a net cf-re gyanakodtam, mert még a számológép sem akart elindulni, most működik, csak épp a többi program nem... ja és a pda bekapcsoláskor ez a hibaüzenet jelenik meg rögtön a pin kód kérésénél:  "a scan (valami) nem megnyitható" utána "a vAlert nem megnyitható".

Nem elérhető DannyL

« Reply #637 Dátum: 2009, 03 21, 11:02:57 »
tessék: You are not allowed to view links. Register or Login ez alapján be tudod állítani

Köszi szépen, elvileg siker :D
Az életben törekedj arra, hogy ne a pénzért dolgozz, hanem a pénz dolgozzon neked!!;)

Nem elérhető nono

• PDA: samsung i900
  • PDA ROM: i908ZHHH2
« Reply #638 Dátum: 2009, 03 21, 11:07:26 »
Szevasztok.
Nekem az a gondom hogy felraktam egy gombsort újraindult és a samsung kiírásnál megáll a rendszer. Próbáltam a hard resetet de nem megy ugyan azt. Szóvala ha valakinek van ötlete az ne tartsa magában hogy tudnám működésre bírni a készüléket.
Előre is kösz.

Nem elérhető pajti

• PDA: Samsung i900 omnia
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
« Reply #639 Dátum: 2009, 03 21, 11:15:57 »
Sziasztok!

NEkem a Omnia bluetooth-ával van gondom. A telefon megvétele után tökéletesen működöt körülbelül 3 hónapig. Aztán egyszercsak elkezdte kiírni fájlfogadásnál hogy "sikertelen küldés". Én ugyanugy tudok küldeni bluetoothon mindent, csak más eszközök nem tudnak nekem. Mi lehet a probléma? A bluetooth beállitásainál is sokmindent megprobáltam de sehogy se jövök rá. Köszönöm a segítséget elöre is  :'(

irmes

• Vendég
« Reply #640 Dátum: 2009, 03 21, 11:17:53 »
Sziasztok!

NEkem a Omnia bluetooth-ával van gondom. A telefon megvétele után tökéletesen működöt körülbelül 3 hónapig. Aztán egyszercsak elkezdte kiírni fájlfogadásnál hogy "sikertelen küldés". Én ugyanugy tudok küldeni bluetoothon mindent, csak más eszközök nem tudnak nekem. Mi lehet a probléma? A bluetooth beállitásainál is sokmindent megprobáltam de sehogy se jövök rá. Köszönöm a segítséget elöre is  :'(

Próbálj egy soft resetet, ha nem oldja meg akkor szerintem Hard reset lesz belőle. Nem állítottál el valamit?

irmes

• Vendég
« Reply #641 Dátum: 2009, 03 21, 11:20:08 »
Szevasztok.
Nekem az a gondom hogy felraktam egy gombsort újraindult és a samsung kiírásnál megáll a rendszer. Próbáltam a hard resetet de nem megy ugyan azt. Szóvala ha valakinek van ötlete az ne tartsa magában hogy tudnám működésre bírni a készüléket.
Előre is kösz.

Milyen "gombsort" raktál fel?  Mert ez elég érdekes egy hiba. Picit részletezd a problémát.  Meg, nem értem h mi van a hard resettel? :D    Picit érdekesen írtad le, de lehet h én vagyok hü.je.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #642 Dátum: 2009, 03 21, 14:37:43 »
valamiert nem indulnak az ujonnan telepitett programok. "...nem megnyithato, vagy nem rendelkezik a megbizhatosagot jelzo tanusitvannyal..." Mi ilyenkor a megoldas?
én a net cf-re gyanakodtam, mert még a számológép sem akart elindulni, most működik, csak épp a többi program nem... ja és a pda bekapcsoláskor ez a hibaüzenet jelenik meg rögtön a pin kód kérésénél:  "a scan (valami) nem megnyitható" utána "a vAlert nem megnyitható".

Írok eseteket amikor ilyen hibaüzenet szokott jelentkezni:

1. A programokat az sd kártyára telepítettük, kivettük az sd kártyát, a programok nem indulnak el, hiszen nincs benne a kártya, ahova telepítve vannak.

2. Mass storage-ként a My Storage vagy az SD van kiválasztva és rá van dugva a pc-re, ami usb driveként látja a Samit. A programokat a My Storage-ra vagy az SD-re telepítettük, de ha rá van dugva a pc-re a sami, akkor a pda nem látja a Mass storage-ként kiválasztott My Storage-t, vagy SD-t) így a programok nem indulnak el.
Ne indítsunk el programokat ha usb módban rá van dugva a pc-re a pda!

3. Létrejött egy My Storage2.

4. Telepítés után felkerült a magyarítás, és megváltozott a My Storage neve Saját tárhelyre, ebben az esetben sem indulnak el azok a programok, amiknek a telepítéskori helye a My Storage volt, mert ahelyett talán Saját tárhely lett, de azt a szegény progi nem tudja.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #643 Dátum: 2009, 03 21, 14:43:10 »
Szevasztok.
Előre is kösz.
Írd le a program nevét amit feltettél, ez a "gombsor" nem mond semmit.

Nem elérhető petib

« Reply #644 Dátum: 2009, 03 21, 15:21:14 »
Köszi a választ, a 3.as verzió lesz a probléma... hogyan tudom orvosolni? ...utánanézek közben én is, mégegyszer köszi.

Írok eseteket amikor ilyen hibaüzenet szokott jelentkezni:

1. A programokat az sd kártyára telepítettük, kivettük az sd kártyát, a programok nem indulnak el, hiszen nincs benne a kártya, ahova telepítve vannak.

2. Mass storage-ként a My Storage vagy az SD van kiválasztva és rá van dugva a pc-re, ami usb driveként látja a Samit. A programokat a My Storage-ra vagy az SD-re telepítettük, de ha rá van dugva a pc-re a sami, akkor a pda nem látja a Mass storage-ként kiválasztott My Storage-t, vagy SD-t) így a programok nem indulnak el.
Ne indítsunk el programokat ha usb módban rá van dugva a pc-re a pda!

3. Létrejött egy My Storage2.

4. Telepítés után felkerült a magyarítás, és megváltozott a My Storage neve Saját tárhelyre, ebben az esetben sem indulnak el azok a programok, amiknek a telepítéskori helye a My Storage volt, mert ahelyett talán Saját tárhely lett, de azt a szegény progi nem tudja.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #645 Dátum: 2009, 03 21, 15:36:46 »
Köszi a választ, a 3.as verzió lesz a probléma... hogyan tudom orvosolni? ...utánanézek közben én is, mégegyszer köszi.

Nem elérhető petib

« Reply #646 Dátum: 2009, 03 21, 15:37:54 »
megoldódott  :taps:
töröltem a my storage-et, amiben csak az opera cache volt. így visszaállt a my storage2 is my storage-ra. csak picit kevésnek érzem a megmaradt tárhelyet, szerintem 2 GB-nak kéne maradnia, ehelyett 600 Mb van.

Nem elérhető DannyL

« Reply #647 Dátum: 2009, 03 21, 16:36:35 »
Hi!

Tudom ez elég hülye és kezdő kérdés lesz, hol tudom beállítani h névjegyet ne simre hanem a pdara mentse? Me sajna ez kifog rajtam :S

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #648 Dátum: 2009, 03 21, 17:02:11 »
Hi!

Tudom ez elég censored és kezdő kérdés lesz, hol tudom beállítani h névjegyet ne simre hanem a pdara mentse? Me sajna ez kifog rajtam :S

Programs, Contacts, alul Menu, Select Contacts, All. Miután mindet kijelölte, megint alul Menu, Copy contacts--To Contacts.

Ezzel bemásolod a simről a névjegyeket a pda-ra.
Itt már tudsz hozzá képet rendelni, egyéb adatokat, címet, egyedi csengőhangot.
Ha ezután csak a pda contactokat akarod látni, végezd el ezt: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha mindent beállítgattál a neveknél, csinálj mentést a Pimbackup programmal. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető DannyL

« Reply #649 Dátum: 2009, 03 21, 17:08:36 »
Programs, Contacts, alul Menu, Select Contacts, All. Miután mindet kijelölte, megint alul Menu, Copy contacts--To Contacts.

Ezzel bemásolod a simről a névjegyeket a pda-ra.
Itt már tudsz hozzá képet rendelni, egyéb adatokat, címet, egyedi csengőhangot.
Ha ezután csak a pda contactokat akarod látni, végezd el ezt: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha mindent beállítgattál a neveknél, csinálj mentést a Pimbackup programmal. You are not allowed to view links. Register or Login

Szóval ha jól veszem ki az írásodból akkor először simre mentsem és utána meg másoljam át telefonba? mert a simemen egy név sincsen most. és akkor direktbe nem lehet csak telefonra?
köszi