Oldalak: 1 ... 157 158 [159] 160 161 ... 521   Le

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 125776 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pimpu

• Örökös Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • PDA: mdapro+sl4+j720+ i900
  • Navigáció / Navigation: holux236 + i900
  • PDA ROM: DXID1
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Új hozzászólás #3950 Dátum: 2009, 08 07, 21:19:22 »
Persze oks! Csak reggel meg akartam venni a memkártyát, s bár még nem forumoztam itt gondolom hajnali 10-ig itt sincsenek sokan! :-) Közben samsung segített, a HC kártya megy benne, ha valakit érdekel. De a szaggatott rezgés még aktuális, ha valaki tudja! Köszi mégegyszer!
benne van a lúzer manualban :-X el lehet azt is olvasni :)
Naplózva

mailroy88

• PDA: samsung i900
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Új hozzászólás #3951 Dátum: 2009, 08 07, 22:25:32 »
Sziasztok! Nem tudtok valami programot, amivel csökkenteni lehetne a háttérvilágítás idejét? Wktaskot próbáltam, nem jött be, S2U2 szintén nem. Nincs valami progi, ami csak ezt szabályozza, másba nem nyúl bele? -> beállítom, hogy 20 másodperc után kikapcsol és kész. A lényeg, hogy ne a kikapcsoló gombot kelljen állandóan nyomogatni. Vagy bármi használható megoldás? Köszi előre is!
Naplózva

anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • PDA: AcerS100 Liquid/ I900 Omnia/I5700 Spica
  • Navigáció / Navigation: IGO8.3 Gurjon skin
  • PDA ROM: LCR1.7.2_Hun_anzo/ 28227_PFC_HUN/ Spica_Anzo_MT_4_1
« Új hozzászólás #3952 Dátum: 2009, 08 07, 22:31:56 »
Sziasztok! Nem tudtok valami programot, amivel csökkenteni lehetne a háttérvilágítás idejét? Wktaskot próbáltam, nem jött be, S2U2 szintén nem. Nincs valami progi, ami csak ezt szabályozza, másba nem nyúl bele? -> beállítom, hogy 20 másodperc után kikapcsol és kész. A lényeg, hogy ne a kikapcsoló gombot kelljen állandóan nyomogatni. Vagy bármi használható megoldás? Köszi előre is!
Ha jól értem akkor azt szeretnéd hogy hamarabb lekapcsoljon a háttérvilágítás ha nem használod?
Ha igen akkor a Settings/Power/Battery Power és itt 10mp a legkisebb érték amit be állíthatsz ez nem elég még kevesebbet szeretnél?
Naplózva

Köszönöm azoknak akik támogatják a munkámat: PFC, Maci70, kcsabika
Kérek mindenkit csak akkor írjon privátot ha támogatni szeretné a munkámat ill. ha egyéni problémája van, egyéb esetekre ott a fórum.

hozsonz

• DOUBLE CLUB
  • PDA: I900
  • Navigáció / Navigation: IGO 8.3.4.1 Dimkaspecter
  • PDA ROM: i908 ZUIF2 vs. XBIJ1 JN Foundation ROM - M2D V2 G-Carbon / i900DXIF1 PhonEx Iconsoft P v2.2
« Új hozzászólás #3953 Dátum: 2009, 08 07, 22:50:22 »
Sajnos belesultem egy rom frissitesbe :'(
Felment ra  rom, elerkeztem a kepernyo kalibralashoz, es nem enged tovabb mindig visszrak a szelek beallitasahoz.
Mento javaslat?  :ima:
Naplózva

Gurdjieff

• PDA: Samsung i900
  • PDA ROM: DXIF1
« Új hozzászólás #3954 Dátum: 2009, 08 07, 23:05:14 »
Hello

Csak gondolom hogy jó helyre írom kérdésemet, illetve kérdéseimet majd ha több is eszembe jut (mert vannak csak most több nem ugrik be)
Frissen szereztem omniát és az a bajom vele hogy telepakoltam jó pár cuccal, persze mindent a My Storage-ra, mégis majdnemhogy megtelt a windowsos partíciója, és nem tudok beállítani csengőhangot
Majdnem az összes alap háttérképet és csengőhangot töröltem, de így is csak pár mega szabad hely lett
Szóval, lehet e úgy beállítani csengőhangot hogy nem a dokumentumokba van, illetve ha nem, akkor mit törölhetnék le az alap dolgok közül még hely miatt, vagy az alap programokat (office, ilyesmi) átrakhatom e a my storage ra, illetve nővelhető e a partició kapacitása?
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Naplózva

anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3955 Dátum: 2009, 08 07, 23:06:06 »
Sajnos belesultem egy rom frissitesbe :'(
Felment ra  rom, elerkeztem a kepernyo kalibralashoz, es nem enged tovabb mindig visszrak a szelek beallitasahoz.
Mento javaslat?  :ima:
NEM HISZEM EL  >:(
Minden nap előkerül ez a probléma legalább 2 -szer. Pati is én is legalább 20 -szor meg még a tbbiek is leírták már, hogy megfog halni a kijelző. Keresd meg a megoldást arra, hogy áttudd lépni a kalibrációt (én nem fogom többször leírni) azért fórum, hogy a régebbi hozzászólásokat ellehessen olvasni. Ha nem így lenne akkor chatnek neveznék.
Naplózva

Kérek mindenkit csak akkor írjon privátot ha támogatni szeretné a munkámat ill. ha egyéni problémája van, egyéb esetekre ott a fórum.

anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3956 Dátum: 2009, 08 07, 23:11:40 »
Hello

Csak gondolom hogy jó helyre írom kérdésemet, illetve kérdéseimet majd ha több is eszembe jut (mert vannak csak most több nem ugrik be)
Frissen szereztem omniát és az a bajom vele hogy telepakoltam jó pár cuccal, persze mindent a My Storage-ra, mégis majdnemhogy megtelt a windowsos partíciója, és nem tudok beállítani csengőhangot
Majdnem az összes alap háttérképet és csengőhangot töröltem, de így is csak pár mega szabad hely lett
Szóval, lehet e úgy beállítani csengőhangot hogy nem a dokumentumokba van, illetve ha nem, akkor mit törölhetnék le az alap dolgok közül még hely miatt, vagy az alap programokat (office, ilyesmi) átrakhatom e a my storage ra, illetve nővelhető e a partició kapacitása?
A csngőhangra megoldás a My Storage -on hozz létre egy My Documents mappát és ide másold be a kivánt hangfájlokat és kitudod választani bármikor még HR ill. rom frissítés után is.
Nem lenne szerencsés törölgetned az alapfájlokból mert esetleg müködés képtelen lehet az omniád.
A particiót nem tudod átméretezni esetleg egy rom frissítés megoldás lehet. De nem tudom miket telepítettél főleg ha ahogy mondod mindent a My Storagera raktál akkor mitől telt volna meg a Storage? Nekem még nem sikerült annyi telepítenem, hogy megteljen.
Naplózva

szeszo

• FÓRUMGAZDA
  • PDA: HTC HD2
  • Navigáció / Navigation: ETEN G500 (IGO8)
  • PDA ROM: 1.66.479WWE Radio 2.12.50.02_2
« Új hozzászólás #3957 Dátum: 2009, 08 07, 23:12:11 »
Hello

Itt olvashatsz a memória takarékosságról és még sok hasznos dologról, ha életben akarod tartani az Omniádat:

Register or Login
http://www.i900.eoldal.hu/oldal/memoria
Naplózva

mailroy88

• PDA: samsung i900
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Új hozzászólás #3958 Dátum: 2009, 08 07, 23:14:10 »
Ha jól értem akkor azt szeretnéd hogy hamarabb lekapcsoljon a háttérvilágítás ha nem használod?
Ha igen akkor a Settings/Power/Battery Power és itt 10mp a legkisebb érték amit be állíthatsz ez nem elég még kevesebbet szeretnél?

Akkumulátoros beállítás esetén olyat lehet beállítani, hogy kikapcs 1 perc után ez a minimum, alatta, hogy tétlenség esetén világítás ki ennyi idő után: 10 másodperc. Tehát 10 másodperc után visszavesz a háttérvilágításból, de még 1 percig világít minimumon. na ezt szeretném kiírtani :)
Naplózva

patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • PDA: Galaxy S- I9000
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA ROM: XWJM7/XXJM3
« Új hozzászólás #3959 Dátum: 2009, 08 07, 23:17:49 »
Programot nem akarsz használni hozzá, ha jól értem, csak úgy magától tegye meg mindezt. Átnéztem a registry-t van benne egy csomó timeout, meg backlight, meg poweroff bejegyzés, de fogalmam sincs mi mit állít. :) Mindent átállítottam 10 mp-re (szerintem az mp volt) és nem változott semmi.
Valaki biztos ért hozzá  :(
A Psshutxp progival 2 tapival ki tudod kapcsolni, pl. ha kiteszed az MS3 főoldalára.
Register or Login
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-psshutxp.html

Szerk: változott, SR után sokkal gyorsabban kikapcsolta a pda-t. Levette a backlightot és 10 mp múlva kikapcsolt. Kár, h nem tudom mit állítottam :D
Naplózva

hozsonz

• DOUBLE CLUB
  • PDA: I900
  • Navigáció / Navigation: IGO 8.3.4.1 Dimkaspecter
  • PDA ROM: i908 ZUIF2 vs. XBIJ1 JN Foundation ROM - M2D V2 G-Carbon / i900DXIF1 PhonEx Iconsoft P v2.2
« Új hozzászólás #3960 Dátum: 2009, 08 07, 23:24:01 »
NEM HISZEM EL  >:(
Minden nap előkerül ez a probléma legalább 2 -szer. Pati is én is legalább 20 -szor meg még a tbbiek is leírták már, hogy megfog halni a kijelző. Keresd meg a megoldást arra, hogy áttudd lépni a kalibrációt (én nem fogom többször leírni) azért fórum, hogy a régebbi hozzászólásokat ellehessen olvasni. Ha nem így lenne akkor chatnek neveznék.
jo, meg fogom keresni, nem kell a torkomnak ugrani.  :shock: Idaig nem volt problemam, ezert nem olvastam rola, nem kerestem utana. de ez is egy info volt, hogy van mit keresni. A multkori romnal is az volt a problemam, hogy a jobb oldalt nem jol kezelte a scroll nem volt tokeletes.
Naplózva

patience

• ADMIN
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3961 Dátum: 2009, 08 07, 23:27:32 »

Szerk: változott, SR után sokkal gyorsabban kikapcsolta a pda-t. Levette a backlightot és 10 mp múlva kikapcsolt. Kár, h nem tudom mit állítottam :D
Azt hiszem megvan:
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\
ScreenPowerOff =10-re állítottam, próbáld kevesebbre.

Hoppá, nem veszi le a backlightot, hanem egyből lekapcsolja a kijelzőt, nyilván azért, mert el sem jut addig, hogy levegye mert az 30 mp, szóval érted....
Na állítgasd, én visszarakom a gyárira :)   

Szerk: úgy látom elég egyszer belépni a Settings, System, Powerbe és visszaáll. Biztos máshol is kell módosítgatni a regben.... No, majd valaki okosabb megmondja  :ok:

Naplózva

anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3962 Dátum: 2009, 08 07, 23:28:59 »
jo, meg fogom keresni, nem kell a torkomnak ugrani.  :shock: Idaig nem volt problemam, ezert nem olvastam rola, nem kerestem utana. de ez is egy info volt, hogy van mit keresni. A multkori romnal is az volt a problemam, hogy a jobb oldalt nem jol kezelte a scroll nem volt tokeletes.
Akkor biztosan a kijelződ a hibás (vagy lesz). Nem a torkodnad estem csak tényleg dühidtő, hogy minden nap fent vagytok az oldalon ami dicséretes  :ok: és minden nap előjött ez a probléma akkor olvasgassátok a fórumot mielőtt kétségbe esetten segítségért kiabáltok ez nem csak rád vonatkozik. Próbáljatok  meg másik topikokat és hozzászólásokat is olvasni ne csak azt amit ti írtatatok.
Sok sikert a kijelzőhöz.  ;)
Naplózva

Gurdjieff

« Új hozzászólás #3963 Dátum: 2009, 08 07, 23:29:28 »
A csngőhangra megoldás a My Storage -on hozz létre egy My Documents mappát és ide másold be a kivánt hangfájlokat és kitudod választani bármikor még HR ill. rom frissítés után is.
Nem lenne szerencsés törölgetned az alapfájlokból mert esetleg müködés képtelen lehet az omniád.
A particiót nem tudod átméretezni esetleg egy rom frissítés megoldás lehet. De nem tudom miket telepítettél főleg ha ahogy mondod mindent a My Storagera raktál akkor mitől telt volna meg a Storage? Nekem még nem sikerült annyi telepítenem, hogy megteljen.

Nos működik, köszönöm szépen, bár érdekes mert amikor beállítottam az új dokumentumokból a csengőhangot, azt írta hogy bemásolta a windows rings mappájába, pedig nem, a lényeg hogy működik.
Hát én se értem mitől lehet tele, lehet valahogy rákóborolt véletlen egy két program, ennek ellenére nem találtam, majd nyomok neki egy HRt mert kb egy hete van még csak meg de már több programot raktam rá és szedtem le mint fél év alatt a pcmről. Nagyon rákattantam és örülök hogy itt tudtok segíteni
Naplózva

Gurdjieff

« Új hozzászólás #3964 Dátum: 2009, 08 07, 23:31:38 »
Itt olvashatsz a memória takarékosságról és még sok hasznos dologról, ha életben akarod tartani az Omniádat:

Register or Login
http://www.i900.eoldal.hu/oldal/memoria

Kösszi, innen találtam erre az oldalra is, nagyon király hogy ennyire komolyan foglalkoztok ezzel a [NEM TELÓ!]van, remélem hogy most hogy jönnek ki újabbak a családjából még nem lesz elhanyagolva
Naplózva

anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3965 Dátum: 2009, 08 07, 23:32:04 »
Nos működik, köszönöm szépen, bár érdekes mert amikor beállítottam az új dokumentumokból a csengőhangot, azt írta hogy bemásolta a windows rings mappájába, pedig nem, a lényeg hogy működik.
Hát én se értem mitől lehet tele, lehet valahogy rákóborolt véletlen egy két program, ennek ellenére nem találtam, majd nyomok neki egy HRt mert kb egy hete van még csak meg de már több programot raktam rá és szedtem le mint fél év alatt a pcmről. Nagyon rákattantam és örülök hogy itt tudtok segíteni
Esetleg még jobban tudunk segíteni ha beírnád a profilodba a ROM verziódat.  :ok:
Naplózva

patience

• ADMIN
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3966 Dátum: 2009, 08 07, 23:36:28 »
Kösszi, innen találtam erre az oldalra is, nagyon király hogy ennyire komolyan foglalkoztok ezzel a [NEM [NEM TELCSI!]!]van, remélem hogy most hogy jönnek ki újabbak a családjából még nem lesz elhanyagolva
Sok friss infot ne várj az eoldalon, inkább itt lesznek elérhetőek az újdonságok, én is váltok Omnia2-re.
Naplózva

Gurdjieff

« Új hozzászólás #3967 Dátum: 2009, 08 07, 23:40:50 »
Esetleg még jobban tudunk segíteni ha beírnád a profilodba a ROM verziódat.  :ok:

Megtettem, apropó, a samsung oldalán a frissítésnél erre a romra hibát ír ki, bár nem fontos mert nem szándékozom frissíteni csak majd a 6.5 re, amit gondolom ide is felraktok
Naplózva

anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3968 Dátum: 2009, 08 07, 23:41:09 »
Sok friss infot ne várj az eoldalon, inkább itt lesznek elérhetőek az újdonságok, én is váltok Omnia2-re.
De azért a jó öreg omnia topikokat biztosan nem fogod elhagyni.  :ok:  O->-
Naplózva

anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3969 Dátum: 2009, 08 07, 23:44:13 »
Megtettem, apropó, a samsung oldalán a frissítésnél erre a romra hibát ír ki, bár nem fontos mert nem szándékozom frissíteni csak majd a 6.5 re, amit gondolom ide is felraktok
Már van fent 6.5 -ös rom az oldalon.
Azért ír ki hibát mert magyar romokat sajnos nem igazán lehet frissíteni a samu oldaláról vagy legalábbis nem olyan egyszerűen. De javaslom, hogy olvasgasd át az i900 oldal ide vonatkozó részeit.
Naplózva

patience

• ADMIN
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3970 Dátum: 2009, 08 07, 23:46:21 »
De azért a jó öreg omnia topikokat biztosan nem fogod elhagyni.  :ok:  O->-
A Mio A701 és a Trinity topikba is átjárok dumálni, gyűjtöm a hsz-eket  :oops:
Naplózva

Gurdjieff

« Új hozzászólás #3971 Dátum: 2009, 08 07, 23:49:57 »
Már van fent 6.5 -ös rom az oldalon.
Azért ír ki hibát mert magyar romokat sajnos nem igazán lehet frissíteni a samu oldaláról vagy legalábbis nem olyan egyszerűen. De javaslom, hogy olvasgasd át az i900 oldal ide vonatkozó részeit.

Ez a 6.5 már stabil? Vagy mikorra várható a végleges megjelenése?
Apropó más kérdés, Wolfenstein 3d, Duke Nukem 3d, Tomb Raider (vagy hasonló játékok) nem omniára készültek de elindulnak rajta, ennek elenére kellenének nekik olyan gombok amelyek más pdakon vannak, persze ezek nélkül a menübe még kalibrálni se lehet, esetleg van rá valami más módszer?
Naplózva

anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3972 Dátum: 2009, 08 07, 23:50:28 »
A Mio A701 és a Trinity topikba is átjárok dumálni, gyűjtöm a hsz-eket  :oops:
Hát neked gyűjtögetned is kell, hogy nehogy kirakjanak inaktivítás miatt  :D
Naplózva

anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Új hozzászólás #3973 Dátum: 2009, 08 07, 23:52:09 »
Ez a 6.5 már stabil? Vagy mikorra várható a végleges megjelenése?
Apropó más kérdés, Wolfenstein 3d, Duke Nukem 3d, Tomb Raider (vagy hasonló játékok) nem omniára készültek de elindulnak rajta, ennek elenére kellenének nekik olyan gombok amelyek más pdakon vannak, persze ezek nélkül a menübe még kalibrálni se lehet, esetleg van rá valami más módszer?
A 6.5 teljesen stabil semmi gond nincs  vele.
A játékokban sajnos nem tudok segíteni mert én a beépített játékokon kivül mást nem próbáltam.
Naplózva

Gurdjieff

« Új hozzászólás #3974 Dátum: 2009, 08 07, 23:59:02 »
A 6.5 teljesen stabil semmi gond nincs  vele.
A játékokban sajnos nem tudok segíteni mert én a beépített játékokon kivül mást nem próbáltam.

Hát akkor remélem más is olvasgat itt aki tud segíteni.
Amúgy tényleg van rá esély hogy végleg belehal a pda a romcserébe?
Kössz a sok segítséget!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 157 158 [159] 160 161 ... 521   Fel