Hello!
Nekem ez az első "okostelefonom", WinMo-t is csak messziről láttam eddig. Tegnap óta megállás nélkül böködöm, úgy hiszem sikerült elég jól (azaz alapfokon
) kiismernem, és számos kérdésem van, amire nem találtam válszokat mikor ezt a topikot becsülettel végigolvastam.
Az első és legfontosabb:
Hogyan lehetne átállítani az oprendszert full angolra? Ezt az opciót nem találtam.
A második legfontosabb:
Milyen módon tudnám átvinni a kontakt-listámat a régi telefonomról?
Motorola E398, csak .csv file-t tud menteni, ill. egyesével át lehetne róla küldözgetni BT-n, de azt inkább nem tenném.
Következő:
Tudna nekem valaki feltölteni vmi tárhelyre egy iGo8-at ami ehhez a készülékhez passzol? Ugyanis én csak egy üres 2GB-os kártyát kaptam hozzá (iGo feliratosat + 2db adapter-kártyát) hiába van a papírján rajta, hogy iGo8 jár hozzá, meg a dobozán is ott virít a hatalmas matrica, hogy "Most Nav N Go iGo 8 navigációs szoftverrel a memóriakártyán!" nekem sikerült kifognom egy üres kártyát. A boltba hiába mentem vissza, elhajtottak, mert nem bizonyítható, hogy valóban üres volt és nem én töröltem le, pedig miért töröltem volna le...
Töltöttem le (persze illegálisan) többféle verziót, fel is települ mindegyik, de egyik sem működik normálisan, van amelyik el sem indul, van amelyik elindul de a fele a képernyőn kívül zajlik, mert nincs benne 240×400-as profil.
Következő
/1:
Az Spb Mobile Shell beállításainál a Tabs pontnál beállított dolgoknak hol kellene megjelenniük? Akármennyi dolgot beállítok ott, én nem látok változást egyik képernyőjén sem, mindig ugynolyan marad.
/2: Meg-e lehet oldani, hogy ha az End/Device Lock billentyűvel "lépek ki" egy programból, akkor ne a desktopra menjen vissza, hanem az Spb Shell-be? Szóval az Spb-ből csak a saját x-ikonjával lehessen kilépni.
És még van:
Azt vettem észre, hogy a használat során egyre fogy a memória, mert a programok nem állnak le. Hogyan lehetne a programokból úgy kilépni, hogy ne maradjanak a memóriában? Vagy ezzel nem érdemes foglalkozni?
Utolsó előtti:
A hozzá adott Opera böngészőben hogyan lehet nagyítani a képet? Most akármekkora weboldalt nyitok meg, azt mindíg lekicsinyíti olyan szinten, hogy olvashatatlan lesz.
Utolsó:
Hogyan lehetne beállítani azt, hogy a böngészők csakis kizárólag akkor "menjenek a netre" ha van élő wifi kapcsolat? GPRS meg egyéb módokkal ne is próbálkozzanak.
Ennyi lenne dióhéjban, a többi dolgokra meg majd rájövök magamtól, úgyis ez a dolog szépsége.
Köszi a segítséget! (már ha kapok)