2024, 11 25, 07:45:08

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 821954 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #325 Dátum: 2009, 02 26, 19:18:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Lenne néhány kérdésem a már Omnia tulajdonosokhoz, mivel ezeket az információkat nem találtam a neten. Kérdés:
A wi-fi milyen titkosításokat kezel? (wep/wpa/wpa2 - TKIP/AES)
Az ip-t lehet kézzel állítani, vagy csak automatikusan tudja lekérni? (DHCP)
Milyen szolgáltatások működnek wi-fin keresztül? (fájlmegosztás, nyomtatás, stb.
Fontos lenne, de sajna szinte semilyen készülékhez nem lehet ezeket megtalálni.
Köszönöm a válaszokat.
WEP, WPA tuti, WPA2-t majd más cáfolja, vagy megerősíti.

Fix ip-t természetesen lehet adni a pda-nak, de ez más wifi hálózatra csatlakozáskor gondokat okozhat.

Wifin keresztül a pdaról láthatod a pc-n megosztott könyvtárakat, viszont a pc-ről nem látod a pda megosztott könyvtárait. (Wifin keresztül! -- vagy én nem ismerem a módszert :) )

Nyomtatást nem próbáltam.   
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Schwarz

• Navigáció / Navigation: i900
  • PDA: i900
  • PDA ROM: JCIC1/28205
« Reply #326 Dátum: 2009, 02 26, 19:30:32 »
hogy próbálod párosítani?

Bluetooth settings- add new device (előtte pipa a láthatósághoz). Így más telefon is lát , csak ezt nem

Nem elérhető pimpu

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: sl4+j720+note3
« Reply #327 Dátum: 2009, 02 26, 19:55:27 »

Bluetooth settings- add new device (előtte pipa a láthatósághoz). Így más telefon is lát , csak ezt nem
tedd a headsetet párosító módba és úgy kerestesd a pda-val ;)

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #328 Dátum: 2009, 02 26, 20:27:37 »
WEP, WPA tuti, WPA2-t majd más cáfolja, vagy megerősíti.

Én megerősítem a wpa2-őt AES titkosítással.  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető o16v

• Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
« Reply #329 Dátum: 2009, 02 26, 21:50:30 »
Fix ip-t természetesen lehet adni a pda-nak, de ez más wifi hálózatra csatlakozáskor gondokat okozhat.

Egy banális kérdés minek a fix IP?
Javítsatok ki ha tévedek:Az IP cim dinamikusnak mondják vagyis elméletileg véletlenszerűen kellene a szolgáltatónak kiosztania mindegy milyen mac address el rendelkező géphez.De egy IP hez egy mac address társul,  viszont ha másik gépet csatlakoztatok a netre (másik a mac address nyilván..) az IP ugyan az, akkor miért is dinamikus és miért is nem statikus????
Az az ha mindig más géppel használom ugyan azt a netet akkor mindig más IP z kellene kapnom.De ez nem igy van tehát az IP statikus szerintem...

Nem elérhető Atthead

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: iPhone 3GS, i900, Palm T5, Asus n639
  • PDA ROM: DXID1, 6.5
« Reply #330 Dátum: 2009, 02 26, 23:44:57 »
Lenne néhány kérdésem a már Omnia tulajdonosokhoz, mivel ezeket az információkat nem találtam a neten. Kérdés:
(...)
Köszönöm a válaszokat.
Mivel fogalmam sem volt, turkáltam a Samin is és a következőket találtam:
Authentication:Open/Shared/////WPA/WPA-PSK/WPA2/WPA2-PSK
Data Encryption: WEP           /////AES/TKIP
Próbáltam csoportosítani az autentikáció kiválasztásához képest a választható encryptionöket, azért lett ilyen :)

Nem elérhető Atthead

• Örökös Tag
  • *
« Reply #331 Dátum: 2009, 02 26, 23:53:34 »

Javítsatok ki ha tévedek:Az IP cim dinamikusnak mondják vagyis elméletileg véletlenszerűen kellene a szolgáltatónak kiosztania mindegy milyen mac address el rendelkező géphez.De egy IP hez egy mac address társul,  viszont ha másik gépet csatlakoztatok a netre (másik a mac address nyilván..) az IP ugyan az, akkor miért is dinamikus és miért is nem statikus????
Az az ha mindig más géppel használom ugyan azt a netet akkor mindig más IP z kellene kapnom.De ez nem igy van tehát az IP statikus szerintem...
A fix IP azért kell, hogy egy szolgáltatót - szervert - megtaláljanak a kliensek gond nélkül. Nem mindenhol megoldás, hogy DYNDNS, vagy hasonló szolgáltatással kutassuk fel a szerver aktuális IPjét, zárt hálózatokban, üzleti felhasználásnál szóba sem jöhet az ilyesmi.
Az is előfordulhat, hogy nincs DHCP szerver vmi miatt a rendszerben, ilyenkor manuálisan kell (fix) IP címet beállítani, hogy ne legyen kiosztva két gépnek ugyanaz.

Az, hogy dinamikus az IP-d, az korántsem azt jelenti feltétlenül, hogy minden bekapcsolásnál véletlenszerűen kapod! Csak azt, hogy a szolgáltatód nem garantálja, hogy állandóan ez lesz az IPd, tetszése szerint kioszthat neked másikat, akár más subnetból is bármikor, ha hálózatot bővítenek, switcheket cserélnek, stb.
Kipróbálhatod ezt: akkor csatlakozz újra az első géppel, amikor a második megkapja ugyanazt az IP-t! Persze maradjon csatlakoztatva közben a második is, és voilá, kapsz egy új IP-t az első gépre!
Ezért is dinamikus = nem géphez kötött az IP.
Persze lehet, hogy két géped egyszerre nem kap IP-t egyáltalán, mert úgy van beállítva a switchportod a szolgáltató által, hogy egy IP van hozzárendelve és kész,nem tudom a körülményeket.

Nem elérhető o16v

• Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
« Reply #332 Dátum: 2009, 02 27, 07:51:21 »
A fix IP azért kell, hogy egy szolgáltatót - szervert - megtaláljanak a kliensek gond nélkül. Nem mindenhol megoldás, hogy DYNDNS, vagy hasonló szolgáltatással kutassuk fel a szerver aktuális IPjét, zárt hálózatokban, üzleti felhasználásnál szóba sem jöhet az ilyesmi.
Az is előfordulhat, hogy nincs DHCP szerver vmi miatt a rendszerben, ilyenkor manuálisan kell (fix) IP címet beállítani, hogy ne legyen kiosztva két gépnek ugyanaz.

Az, hogy dinamikus az IP-d, az korántsem azt jelenti feltétlenül, hogy minden bekapcsolásnál véletlenszerűen kapod! Csak azt, hogy a szolgáltatód nem garantálja, hogy állandóan ez lesz az IPd, tetszése szerint kioszthat neked másikat, akár más subnetból is bármikor, ha hálózatot bővítenek, switcheket cserélnek, stb.
Kipróbálhatod ezt: akkor csatlakozz újra az első géppel, amikor a második megkapja ugyanazt az IP-t! Persze maradjon csatlakoztatva közben a második is, és voilá, kapsz egy új IP-t az első gépre!
Ezért is dinamikus = nem géphez kötött az IP.
Persze lehet, hogy két géped egyszerre nem kap IP-t egyáltalán, mert úgy van beállítva a switchportod a szolgáltató által, hogy egy IP van hozzárendelve és kész,nem tudom a körülményeket.
Köszönöm a választ!Sokat segítettél.Eloszlattad a homályt... :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #333 Dátum: 2009, 02 27, 08:32:18 »

A kérdés arra vonatkozott, hogy lehet-e a pda-nak ip címet adni, vagy hogy a netszolgáltatótól kapott ip címed statikus vagy dinamikus?   Ez szerintem 2 teljesen különböző dolog.   
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető never

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: BSHI1
« Reply #334 Dátum: 2009, 02 27, 14:51:35 »
Az ip-t lehet kézzel állítani, vagy csak automatikusan tudja lekérni? (DHCP)
Milyen szolgáltatások működnek wi-fin keresztül? (fájlmegosztás, nyomtatás, stb.
Fontos lenne, de sajna szinte semilyen készülékhez nem lehet ezeket megtalálni.
Köszönöm a válaszokat.

Tudja a  WPA2 - AES titkosítást, én is ezzel használom. Működik.

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #335 Dátum: 2009, 02 27, 17:06:36 »
Hello!

Nekem ez az első "okostelefonom", WinMo-t is csak messziről láttam eddig. Tegnap óta megállás nélkül böködöm, úgy hiszem sikerült elég jól (azaz alapfokon :) ) kiismernem, és számos kérdésem van, amire nem találtam válszokat mikor ezt a topikot becsülettel végigolvastam.

Az első és legfontosabb:
Hogyan lehetne átállítani az oprendszert full angolra? Ezt az opciót nem találtam.

A második legfontosabb:
Milyen módon tudnám átvinni a kontakt-listámat a régi telefonomról?
Motorola E398, csak .csv file-t tud menteni, ill. egyesével át lehetne róla küldözgetni BT-n, de azt inkább nem tenném.

Következő:
Tudna nekem valaki feltölteni vmi tárhelyre egy iGo8-at ami ehhez a készülékhez passzol? Ugyanis én csak egy üres 2GB-os kártyát kaptam hozzá (iGo feliratosat + 2db adapter-kártyát) hiába van a papírján rajta, hogy iGo8 jár hozzá, meg a dobozán is ott virít a hatalmas matrica, hogy "Most Nav N Go iGo 8 navigációs szoftverrel a memóriakártyán!" nekem sikerült kifognom egy üres kártyát. A boltba hiába mentem vissza, elhajtottak, mert nem bizonyítható, hogy valóban üres volt és nem én töröltem le, pedig miért töröltem volna le...
Töltöttem le (persze illegálisan) többféle verziót, fel is települ mindegyik, de egyik sem működik normálisan, van amelyik el sem indul, van amelyik elindul de  a fele a képernyőn kívül zajlik, mert nincs benne 240×400-as profil.

Következő
/1:
Az Spb Mobile Shell beállításainál a Tabs pontnál beállított dolgoknak hol kellene megjelenniük? Akármennyi dolgot beállítok ott, én nem látok változást egyik képernyőjén sem, mindig ugynolyan marad.
/2: Meg-e lehet oldani, hogy ha az End/Device Lock billentyűvel "lépek ki" egy programból, akkor ne a desktopra menjen vissza, hanem az Spb Shell-be? Szóval az Spb-ből csak a saját x-ikonjával lehessen kilépni.

És még van:
Azt vettem észre, hogy a használat során egyre fogy a memória, mert a programok nem állnak le. Hogyan lehetne a programokból úgy kilépni, hogy ne maradjanak a memóriában? Vagy ezzel nem érdemes foglalkozni?

Utolsó előtti:
A hozzá adott Opera böngészőben hogyan lehet nagyítani a képet? Most akármekkora weboldalt nyitok meg, azt mindíg lekicsinyíti olyan szinten, hogy olvashatatlan lesz.

Utolsó:
Hogyan lehetne beállítani azt, hogy a böngészők csakis kizárólag akkor "menjenek a netre" ha van élő wifi kapcsolat? GPRS meg egyéb módokkal ne is próbálkozzanak.

Ennyi lenne dióhéjban, a többi dolgokra meg majd rájövök magamtól, úgyis ez a dolog szépsége. :)

Köszi a segítséget! (már ha kapok)
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #336 Dátum: 2009, 02 27, 17:17:56 »
Hello!

Nekem ez az első "okostelefonom", WinMo-t is csak messziről láttam eddig. Tegnap óta megállás nélkül böködöm, úgy hiszem sikerült elég jól (azaz alapfokon :) ) kiismernem, és számos kérdésem van, amire nem találtam válszokat mikor ezt a topikot becsülettel végigolvastam.

Az első és legfontosabb:
Hogyan lehetne átállítani az oprendszert full angolra? Ezt az opciót nem találtam.

A második legfontosabb:
Milyen módon tudnám átvinni a kontakt-listámat a régi telefonomról?
Motorola E398, csak .csv file-t tud menteni, ill. egyesével át lehetne róla küldözgetni BT-n, de azt inkább nem tenném.

Következő:
Tudna nekem valaki feltölteni vmi tárhelyre egy iGo8-at ami ehhez a készülékhez passzol? Ugyanis én csak egy üres 2GB-os kártyát kaptam hozzá (iGo feliratosat + 2db adapter-kártyát) hiába van a papírján rajta, hogy iGo8 jár hozzá, meg a dobozán is ott virít a hatalmas matrica, hogy "Most Nav N Go iGo 8 navigációs szoftverrel a memóriakártyán!" nekem sikerült kifognom egy üres kártyát. A boltba hiába mentem vissza, elhajtottak, mert nem bizonyítható, hogy valóban üres volt és nem én töröltem le, pedig miért töröltem volna le...
Töltöttem le (persze illegálisan) többféle verziót, fel is települ mindegyik, de egyik sem működik normálisan, van amelyik el sem indul, van amelyik elindul de  a fele a képernyőn kívül zajlik, mert nincs benne 240×400-as profil.

Következő
/1:
Az Spb Mobile Shell beállításainál a Tabs pontnál beállított dolgoknak hol kellene megjelenniük? Akármennyi dolgot beállítok ott, én nem látok változást egyik képernyőjén sem, mindig ugynolyan marad.
/2: Meg-e lehet oldani, hogy ha az End/Device Lock billentyűvel "lépek ki" egy programból, akkor ne a desktopra menjen vissza, hanem az Spb Shell-be? Szóval az Spb-ből csak a saját x-ikonjával lehessen kilépni.

És még van:
Azt vettem észre, hogy a használat során egyre fogy a memória, mert a programok nem állnak le. Hogyan lehetne a programokból úgy kilépni, hogy ne maradjanak a memóriában? Vagy ezzel nem érdemes foglalkozni?

Utolsó előtti:
A hozzá adott Opera böngészőben hogyan lehet nagyítani a képet? Most akármekkora weboldalt nyitok meg, azt mindíg lekicsinyíti olyan szinten, hogy olvashatatlan lesz.

Utolsó:
Hogyan lehetne beállítani azt, hogy a böngészők csakis kizárólag akkor "menjenek a netre" ha van élő wifi kapcsolat? GPRS meg egyéb módokkal ne is próbálkozzanak.

Ennyi lenne dióhéjban, a többi dolgokra meg majd rájövök magamtól, úgyis ez a dolog szépsége. :)

Jó sok kérdés :)
Ezt olvasd át: You are not allowed to view links. Register or Login

Gyorssegély:
Telepítsd fel a Outlook-ot (A Microsoft Office része). Abba tudod importálni a contactlistádat, majd az Activesync program segítségével szinkronizálhatod őket az Omniával.

Magyarítás kikapcsolása: A todayen alul a Sunnysoft ikonra böksz, Opciók (vagy Beállítások) és kikapcsolod a lokalizációt.

Illegális igo-t mi nem ismerünk az biztos :warez: , ugye?

Az elfogyó memóriára választ kapsz az eoldalon.

GPRS netet a Nodata programmal tudod letiltani, szintén megtalálod az eoldalon.

SPB-vel kapcsolatban nézz át a topikjába. Nem használom már régóta.

Nem elérhető Atthead

• Örökös Tag
  • *
« Reply #337 Dátum: 2009, 02 27, 19:01:23 »
Hello!
(...)
Következő:

(...)
Csak az iGo kérdéshez: ha megvan az eredeti kártyád, akkor visszateszik Neked rá hivatalos forrásból is az iGot, ha törlődik. A boltban ahol vetted, vagy a NavnGo weboldalon találsz infot arról, kihez fordulj, de legalább egy email címet a support ügyosztályhoz biztosan.

irmes

• Vendég
« Reply #338 Dátum: 2009, 02 28, 06:40:58 »
Csak az iGo kérdéshez: ha megvan az eredeti kártyád, akkor visszateszik Neked rá hivatalos forrásból is az iGot, ha törlődik. A boltban ahol vetted, vagy a NavnGo weboldalon találsz infot arról, kihez fordulj, de legalább egy email címet a support ügyosztályhoz biztosan.

Ezen az e-mail címen érdeklődj: You are not allowed to view links. Register or Login

Én egyszer véletlen letöröltem az igo-t a kártyáról. Beszéltem velük és mondták hogy küldjem fel Pestre és 6 nap múlva már az igo-val jött vissza.  :)

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #339 Dátum: 2009, 02 28, 09:14:37 »
Köszönöm a segítséget, mindenkinek.  :ok:

Az angolra váltást biztosan nem találtam volna meg. :)
Bár így hogy ki van kapcsolva a lokalizáció, csak nagyrészt lett angol, néhány dolog -- pl.: jobb softkey: "Főmenü" -- magyar mardt, elég fura. Esetleg van rá mód, hogy full angolra állítsam?

A Outlook-os kontakt-lista átvitel érzem, hogy működni fog, szerencsére van egy kisebb partícióm fenntartva egy összeszemetelhető XP32-vel az ilyen kényszermegoldásokhoz. :)

Azonban egy lényeges kérdés még felmerült, erre sem találtam választ sem a faq-ban, sem a fórum keresővel (és esküszöm utána leállok a kérdezősködéssel):

Hogyan lehet átállítani az oprendszert, hogy a vertikális gördítősáv portrait üzemmódban is bal oldalon legyen? Ugyanis ez így eléggé zavaró, hogy ha a pálcikával scrolloztatom a gördítősáv segítségével, akkor közben nem látom a képernyőt. Igen, lenni balkezes.  :)
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #340 Dátum: 2009, 02 28, 10:10:50 »
Esetleg van rá mód, hogy full angolra állítsam?

Hogyan lehet átállítani az oprendszert, hogy a vertikális gördítősáv portrait üzemmódban is bal oldalon legyen? Ugyanis ez így eléggé zavaró, hogy ha a pálcikával scrolloztatom a gördítősáv segítségével, akkor közben nem látom a képernyőt. Igen, lenni balkezes.  :)

Úgy lesz teljesen angol, hogy letölröd a sunnysoftot a programok közül. De így a magyar teljes képernyős bill. is oda lesz, ha ezt használnád.
A görgetősávot nem lehet áttenni, csak jobb kezeseket szolgálja ki a winmo :)
Egyébként az egész képernyőn működik a görgetés, nem kell feltétlen a görgetősávot használni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető László és a PDA

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #341 Dátum: 2009, 02 28, 10:49:57 »
Sziasztok.
Gond van, ha beszélgetés közben kapok egy másik hívást, egyszerűen nem hallom meg. Kétszer jelez, nagyon halk.
Többször nem vettem észre a jelzést.
Lehet ezen állítani? Vagy hangos legyen, vagy folyamatos jelzés kell, akkor talán a beszéd szünetében meghallom (a legjobb lenne mindkettő).

Lehet süket vagyok, vagy a tiétek is ilyen?         :'(
lászló

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #342 Dátum: 2009, 02 28, 10:52:55 »
Sziasztok.
Gond van, ha beszélgetés közben kapok egy másik hívást, egyszerűen nem hallom meg. Kétszer jelez, nagyon halk.
Többször nem vettem észre a jelzést.
Lehet ezen állítani? Vagy hangos legyen, vagy folyamatos jelzés kell, akkor talán a beszéd szünetében meghallom (a legjobb lenne mindkettő).

Lehet süket vagyok, vagy a tiétek is ilyen?         :'(

Itt keresd a Hívásvárakoztatás visszajelzése, hangosított hangfilet

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #343 Dátum: 2009, 02 28, 10:59:22 »

Itt keresd a Hívásvárakoztatás visszajelzése, hangosított hangfilet

Köszi,ez nekem is jól jött...csak át kellene még egyszer futnom az eoldalt...  :oops: :p

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #344 Dátum: 2009, 02 28, 11:07:21 »
Köszi,ez nekem is jól jött...csak át kellene még egyszer futnom az eoldalt...  :oops: :p

Már én is ott tartok, hogy jéé ezt valahol olvastam, de hol? Ekkor használom az eoldalon a google keresőt, és lám, csodákra képes :)

Nem elérhető puvika

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Nokia Lumia 520 WP 8,1
« Reply #345 Dátum: 2009, 02 28, 11:31:05 »
Sziasztok!

Találtam 1 progit az i900eoldalon billentyűzet szekcióban ami a samsungos billentyűzetet feketítik be. Megtetszett fel is raktam, de itt leesett az állam akis progi 8 Mb storage memóriát használt föl.  :shock: >:( Nem tudtok valami hasonló progit aminek kisebb igényei vannak???
Köszike
Ne igyál vezetés közben, mert könnyen magadra öntheted!

Nem elérhető Atthead

• Örökös Tag
  • *
« Reply #346 Dátum: 2009, 02 28, 12:53:42 »
Köszönöm a segítséget, mindenkinek.  :ok:
(...)
Azonban egy lényeges kérdés még felmerült, erre sem találtam választ sem a faq-ban, sem a fórum keresővel (és esküszöm utána leállok a kérdezősködéssel):
(...)
Már miért állnál le a kérdezősködéssel? Ez egy fórum, azért van... vagy úgy érzed haragszik Rád valaki, ha kérdezel?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #347 Dátum: 2009, 02 28, 12:57:35 »
Sziasztok!

Találtam 1 progit az i900eoldalon billentyűzet szekcióban ami a samsungos billentyűzetet feketítik be. Megtetszett fel is raktam, de itt leesett az állam akis progi 8 Mb storage memóriát használt föl.  :shock: >:( Nem tudtok valami hasonló progit aminek kisebb igényei vannak???
Köszike
Én nem tudok sajnos :( Bizonyos romokban alapból ez van, ne kérdezd melyikben, mert így hirtelen nem tudom, csak korábban láttam  ;)
(szerintem a szakadár manilásokban... :D )

Nem elérhető László és a PDA

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #348 Dátum: 2009, 02 28, 16:33:06 »
Jaj-jaj-jaj. Segítsen nekem valaki.
Hogyan lehet megoldani, hogy ha egy üzenetet (SMS) küldök, akkor ne jelenjen meg a "beérkezett üzenetek" között egy olyan, hogy: "Conversation with.....bla-bla", vagyis egy visszajelzés.

Felesleges, ráadásul csak a gond van vele mert törölgetni kell.

De a legrosszabb az, hogyha a visszajelzést törlöm akkor nem csak a beérkezettek közül törli a visszajelzést hanem az "elküldött üzenetek" közül is törli az elküldött üzenetet amit viszont szerettem volna megtartani.

lászló

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #349 Dátum: 2009, 02 28, 16:37:50 »
Jaj-jaj-jaj. Segítsen nekem valaki.
Hogyan lehet megoldani, hogy ha egy üzenetet (SMS) küldök, akkor ne jelenjen meg a "beérkezett üzenetek" között egy olyan, hogy: "Conversation with.....bla-bla", vagyis egy visszajelzés.

Felesleges, ráadásul csak a gond van vele mert törölgetni kell.

De a legrosszabb az, hogyha a visszajelzést törlöm akkor nem csak a beérkezettek közül törli a visszajelzést hanem az "elküldött üzenetek" közül is törli az elküldött üzenetet amit viszont szerettem volna megtartani.

Milyen sms módot használsz?
Chat(threaded),vagy normál?
Mióta csinálja?