2024, 11 25, 03:58:55

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 821935 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető pimpu

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: sl4+j720+note3
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #250 Dátum: 2009, 02 24, 12:54:14 »
outlook szinkronhoz kérek segítséget:
adott az outlook inbox-ban több almappa. nos ezeket hogy lehet szinkronizálni?

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #251 Dátum: 2009, 02 24, 12:59:19 »
Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy a bluetake-n küldött adatok nem a megjelőlt memória kártyára mentődnek( a bluetake beállításoknál az FTP fülön ez van beállítva),hanem a My documentum-ra.Lenne valami javaslat mit kéne átállítanom?
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető DaeMonS

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: iPhone4,Galaxy Note 10.1
  • PDA ROM: ios,android
« Reply #252 Dátum: 2009, 02 24, 13:14:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
outlook szinkronhoz kérek segítséget:
adott az outlook inbox-ban több almappa. nos ezeket hogy lehet szinkronizálni?
az AS-ben Eszkozok,Beallitasok,es ott ki tudod valasztani az almappakat is, kicsi csekbox,tudod,pipa az megy vagy nem pipa az nem syncel.

Nem elérhető DaeMonS

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: iPhone4,Galaxy Note 10.1
  • PDA ROM: ios,android
« Reply #253 Dátum: 2009, 02 24, 13:16:07 »
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a memória kártya csak fat32 formátummal használható vagy lehet NTSF is?
csak FAT...tudtommal...nalam volt h a fat32 is butasagokat csinalt anno etenben...

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #254 Dátum: 2009, 02 24, 13:24:14 »
Hali !
Az e-oldalon olvastam, hogy kapcsoljam ki a BT-t, mert sokat eszik. Én naponta 2-3 órát beszélek, de van amikor kétszer töltöm. Tehát, hogy elkezdem használni az kb 1 hónapja elkezdődött.
Akkor várjak türelemmel és bikásodik az akksi ?
M70
Ezt tapasztaltad, hogy drámaian lecsökkent BT használattal, anélkül pedig sokáig bírta, vagy csak úgy gondolod, hogy eszi az akkut? Csak mert emiatt ne aggódj. Nekem állandóan be van kapcsolva, és ha nem használom szinte, napi egy-két hívás erejéig csak, szóval áll a polcon, de nincs kikapcsolva egyáltalán, akkor 5-6 napot röhögve, de szerintem tovább is bírta volna, csak el kezdtem használni.
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #255 Dátum: 2009, 02 24, 13:36:13 »
Hali !
Az e-oldalon olvastam, hogy kapcsoljam ki a BT-t, mert sokat eszik. Én naponta 2-3 órát beszélek, de van amikor kétszer töltöm. Tehát, hogy elkezdem használni az kb 1 hónapja elkezdődött.
Akkor várjak türelemmel és bikásodik az akksi ?
M70

Szia!
Nálam is folyamatosan megy a blue és nem vettem észre hogy kevesebbet bírná az akksi-kipróbáltam mennyit bír ha kikapcsolom de nem számottevő a különbség.
Lehet hogy sokat telefonálsz ;)
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #256 Dátum: 2009, 02 24, 14:19:38 »
Üdv

Újabb parajelenséget tapasztaltam:
Gmail postafiók beállít (postafiók beír, beállítások automatikusan letölt) - látszólag minden ok, de nem tölt le egyetlen e-mailt sem. Beállítások:
HTML, 60perces időköz, 20KB korlát, utolsó 3 nap üzenetei. Amikor először frissítette a postafiókot beállítás után, akkor 286 headert csekkelt, de egyet sem jelenített meg, azóta, ha send/receive-re bökök, konnektál, csekkel, diszkonnektál és nem tölt le egyetlen levelet sem.
portok: pop3: 995, smtp:465
Ötlet valakinek?
(nincs fenn semmilyen mail kezelő progi, csak a gyári)
Kicsit várj, jelen pillanatban a Gmail nincs a helyzet magaslatán >:(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #257 Dátum: 2009, 02 24, 14:22:26 »
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a memória kártya csak fat32 formátummal használható vagy lehet NTSF is?
NTFS bizti nem.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pimpu

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: sl4+j720+note3
« Reply #258 Dátum: 2009, 02 24, 14:41:36 »
az AS-ben Eszkozok,Beallitasok,es ott ki tudod valasztani az almappakat is, kicsi csekbox,tudod,pipa az megy vagy nem pipa az nem syncel.
ez eddig oké, csak az inbox alatt létre lett hozva több almappa is, na ezeket hogy tudom szinkronizálni? az inbox (beérkezett üzenetek) alatt nincsenek az as-ben almappák...

Nem elérhető Poc

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: i900
  • PDA ROM: DXID1 WM6.1.4
« Reply #259 Dátum: 2009, 02 24, 15:02:04 »
töröld a partnerséget az as-en, majd reset a pda-n. csatlakoztatás után létre kell hoznia az új partnerséget. lehet nem ártana a pc-n sem egy as un-reinstall sem
Sziasztok!
Most működik megint,bár este felraktam a legújabb Romovics romot,tehát még nem telt el az a 1-3 nap.Viszont azt nem is figyeltem hogy nekem a mobileszköznél volt legalább 7-8 eszköz felvéve.persze mind az omnia volt,csak különböző nevekkel ellátva,amit nem én hoztam létre.
Tehát lehet ez volt a baj.nem vagyok benne biztos,de kitöröltem mindet,és utána csináltam egy új kapcsolatot.
Gondoltam leírom hátha másnál is elő fog fordulni.
Köszi a segítséget!

Nem elérhető By

• DOUBLE CLUB
  • PDA: S5 mini Duos
« Reply #260 Dátum: 2009, 02 24, 17:44:23 »
hi!

A hibakeresést mint mindíg  :olvass: kezdtem, de csak ezt találtam:

Sziasztok,
Érdekes jelenséggel találkoztam, ráadásul szerintem reprodukálható a dolog, mert az utóbbi pár napban, jól behatárolható módon merült fel a probléma.

Nevezetesen: Tegyük fel, hogy egy Appointment van egy adott időpontra bejegyezve, továbbá valamikor előtte (mondjuk 2 órával előre) be van állítva egy Reminder, amit történetesen Dismiss-szel fogadok el. Ettől még a tényleges időpontnál ismét bejelez.
Namármost az én konkrét eseteimben nem vettem észre, hogy a Reminder feljött a tényleges Appointment időpontjában, csak később mikor a képernyőt már lekapcsolta. Ilyen esetben eléggé determinisztikusan (konkrét kísérletet még nem végeztem, de a határozott érzésem ez) bekövetkezik, hogy a készüléket nem lehet semmilyen módon életre lehelni, leszámítva az SR-t meg mondjuk az akku ki-be lehetőséget. Az összes gomb (beleértve a kikapcsoló gombot is) teljesen halott.

Ma adódott egy további érdekes adalék a történethez. Szintén nem érzékeltem a maga idejében a reminder-t, de a véletlen úgy hozta, hogy amikor elővettem a telefont még pont volt háttérvilágítás, csak én meg már épp bekapcsolás fázisban voltam  (azaz ezesetben persze ki :) ), és utána többet már bekapcsolni nem sikerült.  Azonban ami érdekes volt, hogy a bluetooth fülesen hívást tudtam kezdeményezni. Nem vártam meg, hogy kicsörögjön, de mivel az illető visszahívott, gondolom ez megtörtént. Mással igazolni nem tudom, mert a Call log nem tartalmazza a kérdéses kimenő hívást.

Semmilyen speckó szoftver nincs a gépen, HL3-Romovics final ROM, Samsung 2-es Today, hozzáadott iGO. Ennyi.

Ja igen, még annyi, hogy korábban azért nem jelentkezett valószínűleg a probléma, mert csak mostanában van olyan, hogy sokszor nincs nálam a telefon. Régebben mindig ott jelzett az asztalon, remindert sose mulasztottam el.

Valaki megnézhetné, hogy nála jelentkezik-e ez a probléma? Régebben JH1 (asszem) rommal szintén tapasztaltam ilyent.

Köszi és Üdv.

A kérdésre nem érkezett válasz, pedig emléxem valaha a másik forumon is foglalkoztunk vele de nem találom. Most nekem is előjött, és bosszantó.
Röviden: naptárbejegyzés riasztása után a kijelző és gombok befagynak, de a tel. a "sötétben" müxik.

By
Most aztán nyeregbe vagyok!! Kár hogy megdöglött a ló.

Nem elérhető Atthead

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: iPhone 3GS, i900, Palm T5, Asus n639
  • PDA ROM: DXID1, 6.5
« Reply #261 Dátum: 2009, 02 24, 18:58:21 »
Bocs félreérthetően írtam. Ha engem hívnak azzal nincs baj hallom közben. Azt nem hallom ha az várakoztat akit én keresek
Ha Inesoftot használsz, kapcsold be azt, hogy rezegjen, mikor felveszi a hívott a telefont, ilyenkor addig nem kell a füledhez tartanod, és láthatod, ha várakoztat.

Nem elérhető Zsolesz75

• PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: i900XDHK1
« Reply #262 Dátum: 2009, 02 24, 19:24:08 »
Ha Inesoftot használsz, kapcsold be azt, hogy rezegjen, mikor felveszi a hívott a telefont, ilyenkor addig nem kell a füledhez tartanod, és láthatod, ha várakoztat.

Köszi a tippet, bár így használom csak kihangosítóban és ezt nem érzem mert nem a kezemben tartom, hanem a tartóban.

Nem elérhető Zsolesz75

« Reply #263 Dátum: 2009, 02 24, 20:50:53 »
Újabb kérdésem lenne. Ha megy a wifi és kikapcsol a kijelző, majd visszakapcsolom akkor olyan mintha újra csatlakozna a routerhez. Normál esetben nem gond, de msn-nél mintha megszakadna és újra bejelentkezik. Ez normális így?

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #264 Dátum: 2009, 02 24, 21:52:30 »
Újabb kérdésem lenne. Ha megy a wifi és kikapcsol a kijelző, majd visszakapcsolom akkor olyan mintha újra csatlakozna a routerhez. Normál esetben nem gond, de msn-nél mintha megszakadna és újra bejelentkezik. Ez normális így?
Igen, mert ha be van kapcsolva az energiatakarékos wifi opció, akkor így működik. Ha kikapcsol a képernyő, akkor lekapcsolja a wifit.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lakobalan

• Navigáció / Navigation: nem tudom, beépítve
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: i900BSHH1/BSHI1
« Reply #265 Dátum: 2009, 02 24, 21:57:02 »
Halihó!

Néhány titokzatos dolog - számomra. Hátha tudja vki???

1/ Today2-nél lehet-e cserélni az ikonokat? Nekem még nem sikerült.
2/ Ugyancsak Today 2-nél, a bal alsó sarokban hol a phone, hol a notifications látszik (főleg a  phone van jelen). Ez hiba, vagy természetes?
3/ A magyaritás eltünt, ami nagyon jó, csak nem értem mitől. Esetleg attól, hogy letöltöttem egy todayt, amit aztán gyorsan ki is irtottam, mert nem tetszett??? ( a nevére nem emlékszem, vmi: Thor....)
4/ Néha meghal a gép, nem reagál a SR-re sem, aztán egyszer csak beindul, mint egy traktor. Először azt hittem, akku-probléma, de aztán megy tovább, az akku meg 100%-os. Vigyem szervizbe???
5/ Ma egyszer a My storage is eltünt, aztán pár perc elteltével megkerült.

Ha vki esetleg unatkozna...köszönettel!!!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #266 Dátum: 2009, 02 24, 21:58:09 »
Igen, mert ha be van kapcsolva az energiatakarékos wifi opció, akkor így működik. Ha kikapcsol a képernyő, akkor lekapcsolja a wifit.
Bakker!

Ma is tanultam valamit. :ok:
Kösz.
Szerk:Nekem így is bontja a kapcsolatot,ha kikapcsol a képernyő.. :(

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #267 Dátum: 2009, 02 24, 22:14:00 »
Halihó!

Néhány titokzatos dolog - számomra. Hátha tudja vki???

1/ Today2-nél lehet-e cserélni az ikonokat? Nekem még nem sikerült.
2/ Ugyancsak Today 2-nél, a bal alsó sarokban hol a phone, hol a notifications látszik (főleg a  phone van jelen). Ez hiba, vagy természetes?
3/ A magyaritás eltünt, ami nagyon jó, csak nem értem mitől. Esetleg attól, hogy letöltöttem egy todayt, amit aztán gyorsan ki is irtottam, mert nem tetszett??? ( a nevére nem emlékszem, vmi: Thor....)
4/ Néha meghal a gép, nem reagál a SR-re sem, aztán egyszer csak beindul, mint egy traktor. Először azt hittem, akku-probléma, de aztán megy tovább, az akku meg 100%-os. Vigyem szervizbe???
5/ Ma egyszer a My storage is eltünt, aztán pár perc elteltével megkerült.

Ha vki esetleg unatkozna...köszönettel!!!
1:Nem
2:Csak akkor látod a notif..-t,ha nem fogadott hívásod van,sms...stb,szóval ha valamilyen kérésre/jelzésre nem reagáltál.
Ha ezeket csekkolod,akkor az alap kijelzést fogod látni(a softkey nevét)
3:Valamit tuti csináltál vele,nyomj egy HR-t és települni fog újra
4:Ezt is okozhatja valami utólag telepített program.
5: ????

A 4-es miatt lehet hogy ajánlott is a teljes nullázás(HR).
Így a szervizt is megúszhatod jó eséllyel.

Nem elérhető Zsolesz75

« Reply #268 Dátum: 2009, 02 24, 22:14:24 »

Köszi. Bírom, hogy vannak itt profik   :taps:

Nem elérhető lakobalan

• Navigáció / Navigation: nem tudom, beépítve
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: i900BSHH1/BSHI1
« Reply #269 Dátum: 2009, 02 25, 08:33:13 »
Kösz a tanácsokat, Zombie!

A My Storage tényleg eltünt, percekig nem láttam se a Samun, se a PC-n. Aztán egyszer csak újra megjelent.... ???

Még egy kérdés: a Today2-re beixelt iGO eddig nagy méretben mutatkozott, újabban csak hangyányi kicsiben, alig látom...

Ötlete vkinek???

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #270 Dátum: 2009, 02 25, 08:36:40 »
Kösz a tanácsokat, Zombie!

A My Storage tényleg eltünt, percekig nem láttam se a Samun, se a PC-n. Aztán egyszer csak újra megjelent.... ???

Még egy kérdés: a Today2-re beixelt iGO eddig nagy méretben mutatkozott, újabban csak hangyányi kicsiben, alig látom...

Ötlete vkinek???

Az Igo-ban állítsd át nagy ikonra.

Nem elérhető imi1024

• PDA: Samsung i5700 Galaxy Spica
« Reply #271 Dátum: 2009, 02 25, 12:23:12 »
Sziasztok!Hétvégén sikeresen Romot frissítettem,de pár problémám még mindig lenne.Az egyik a billentyűzárral van.Ha hallgatok zenét Coreplayerrel,és próbálom közben lezárni  billentyűket a hívás elutasít billentyűvel,akkor nem zárj le a bill-t,hanem kilép a todayre.A baj csak az,h a todayen sem zárja le.És ez alapállapotban is előfordul,hiába nyomom hosszn  bill-t,nem történik semmi.Ennek mi lehet az oka?A másik gondom az,h ha elindítom az igot rezgő módban,akkor,ha kilépek akkor már rajta van a hang a pda-n.Ennél zavaróbb,h ugyanez történik,ha hívás közben állítok a hangerőn.Erre tudtok valami megoldást?A rom egyébként a legfrissebb Romovics féle.Légyszi segítsetek!Előre is köszi!

Nem elérhető Atthead

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: iPhone 3GS, i900, Palm T5, Asus n639
  • PDA ROM: DXID1, 6.5
« Reply #272 Dátum: 2009, 02 25, 13:00:07 »
Sziasztok!Hétvégén sikeresen Romot frissítettem,de pár problémám még mindig lenne.Az egyik a billentyűzárral van.Ha hallgatok zenét Coreplayerrel,és próbálom közben lezárni  billentyűket a hívás elutasít billentyűvel,akkor nem zárj le a bill-t,hanem kilép a todayre.A baj csak az,h a todayen sem zárja le.És ez alapállapotban is előfordul,hiába nyomom hosszn  bill-t,nem történik semmi.Ennek mi lehet az oka?A másik gondom az,h ha elindítom az igot rezgő módban,akkor,ha kilépek akkor már rajta van a hang a pda-n.Ennél zavaróbb,h ugyanez történik,ha hívás közben állítok a hangerőn.Erre tudtok valami megoldást?A rom egyébként a legfrissebb Romovics féle.Légyszi segítsetek!Előre is köszi!

1. updateld a ROM infódat az adatlapodon :)
2. nézd meg, hogy a Settings/Personal/Buttons/End Key az Lock device-ra van-e állítva

a másik gondot másra hagyom...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #273 Dátum: 2009, 02 25, 13:18:04 »
Direkt kipróbáltam, fél órája lockolt géppel hallgatok zenét a coreplayerrel. Nem szaggat.  v1.3.0 build: 6213.  (viszont a képernyő nem sötétül el így, és mindjárt lemerül  :shock: Miért is jó így hallgatni?)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Poc

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: i900
  • PDA ROM: DXID1 WM6.1.4
« Reply #274 Dátum: 2009, 02 25, 15:02:18 »
Na ha már coreplayer,akkor azt mondjátok meg hogy pontosan hol találom,és mi a neve annak az opciónak amivel kikapcsolt képernyőnél is folytatja a lejátszást.a legújabb player van fönn.
Köszi